Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Ki nyer ma? A közösségimédia-játék ereje nőttön nő (versenyfelhívás)

Digital Hungary
-
  Tegnap 18:00 Média

Az ügyfélszerzés, a márkaépítés, az új termék piacra vezetése ma már nehezen elképzelhető közösségimédia-játékok nélkül. Az októberi, jubileumi Internet Hungary konferencián keressük a legkreatívabb ötletgazdákat. Versenyfelhívás!

Ki nyeli le végül az Aranypirulát? (versenyfelhívás)

Digital Hungary
-
  19.08.23 18:00 Gazdaság

Az e-kereskedők számára már-már öngyilkossággal ér fel, ha elhanyagolják az online fizetési felületüket, s hagyják, hogy az ügyfelek a kínkeserves regisztráció és a hosszadalmas fizetési folyamat csapdájában vergődjenek. A jubileumi, 20. alkalommal megrendezett Internet Hungary konferencián Aranypirulával, s egyéb díjakkal…

Az Apple keményen odacsap a reklámozóknak

Digital Hungary
-
  19.08.23 07:39 Infotech

A felhasználókat reklámozási célból követő különböző technikáknak üzent hadat az Apple. A techóriás már korábban is ismert volt arról, hogy mérsékelten rajong a nyomkövetőkként számon tartott eljárásokért, most ráadásul még jogosabbnak tűnik a felháborodása, mivel kifejezetten olyan módszereket vett célba, melyeket eredetileg…

Közösségimédia-kampány: ami nélkül nem lehet élni (versenyfelhívás)

Digital Hungary
-
  19.08.22 18:00 Média

A közösségi média felületek szerteágazó lehetőségeket kínálnak a cégeknek, aki ötletes kampányokkal bombázza az ügyfeleket, nyert ügye van. Mi ezeket a vállalatokat keressük, akiket a jubileumi, huszadik Internet Hungary konferencián díjazunk. Versenyfelhívás!

Ettől az 1984-es reklámtól lett ikon az Apple Mac-je

Digital Hungary
-
  19.08.22 07:42 Infotech

Folytatásos cikkünkben a Macintosh felemelkedését zongorázzuk végig.

Itt dől el, hogy az ügyfél minket választ-e! (versenyfelhívás)

Digital Hungary
-
  19.08.21 18:00 Média

A lelkes és buzgó ügyfélszolgálat aranyat ér – a jubileumi Internet Hungary 2019 versenypályázatán pedig fődíjat. Várjuk a jelentkezőket!

Corporation Z néven indít új médiafelületet Trunk Tamás

Digital Hungary
-
  19.08.21 15:52 Média

A Z-generáció témáit felkaroló médiafelületet indított Trunk Tamás: a platform inspirátorokat és jelenségeket mutat be itthonról és a nagyvilágból egyaránt. Az ún. remixer generáció a hagyományos média eszközöket használja fel új szemléletmódok és trendek ismertetésére, amely a cégek számára is fontos tájékozódási pontot nyújt.

Mutassuk meg, hogyan lehet hat szóban ütős történetet mesélni! (versenyfelhívás)

Digital Hungary
-
  19.08.21 10:27 Média

Az Internet Hungary konferencia szervezőbizottsága versenyt hirdet hatszavas történetek írására. A célunk, hogy megmutassuk hogyan lehet a kevesebb karakter több az üzenetünk átadásában. Idén különös hangsúlyt helyezünk arra, hogy meg tudjuk mutatni a humor és a játékosság erejét: ez talán a leghatékonyabb eszköz a figyelemfelkeltő…

Starschema a siker sémája?

Digital Hungary
-
  19.08.21 08:00 Gazdaság

Íme a magyar cég, a Starschema, amely big data, adattárház, data science és üzleti intelligencia szolgáltatásainak üzleti eredményeivel az elmúlt években többször is szerepelt Európa leggyorsabban növekvő vállalkozásainak listáján.

Érthető, ha a fiatalok folyamatosan keresik az új munkahelyeket

Digital Hungary
-
  19.08.20 08:00 Gazdaság

Szerzőnk sorra veszi, hogy egy fiatalnak milyen nehézségeken kell keresztülverekednie magát, ha álláshoz szeretne jutni.

Mit is ad nekünk a Youtube fizetős szolgáltatása?

Digital Hungary
-
  19.08.19 08:00 Média

A szolgáltatást első sorban azoknak ajánlják, akik eddig is zenehallgatásra használták a videó megosztó alkalmazását. De mi van még?