Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Magyarországnak is van oka félni a robotoktól

Digital Hungary
-
  Tegnap 17:05 Gazdaság 

A PwC előrejelezte, hogy hol veszik el az emberek munkáját az automatizmus. Régiónknak össze kell kapnia magát, a tanulmány szerint.

Akkor a kriptovalutát húzhatjuk le a vécében?

Digital Hungary
-
  Tegnap 13:07 Gazdaság 

Hosszas és követhető elemzést közölt a „mágikus pénzről″ Danka Miklós András a Qubiten.

A fogyasztó értékeli, ha nem veszik palira

Digital Hungary
-
  Tegnap 07:27 Média 

Az önazonosság és a hitelesség egy vállalat életében elengedhetetlen tényezők, amiket szervesen be kell építenie a kommunikációs stratégiájába, a reputációmenedzsment esetében pedig proaktív, értékteremtő folyamatról van szó. A nagy márkaismertség nagy felelősséggel és növekvő elvárásokkal is párosul – többek között erről is beszélt…

Nem is kell diploma a boldoguláshoz!?

Digital Hungary
-
  18.02.24 17:16 Gazdaság 

Amit a HR-esek, a cégvezetők és az informatikai szakterület dolgozói napi szinten érzékelnek, azt immár kutatások is bizonyítják: diploma helyett a népszerű és keresett programozói tanulmányok elégségesek ahhoz, hogy ragyogó kilátásokkal induljon az ember az életnek.

Óriási hír a hazai Huawei-mobilosoknak

Digital Hungary
-
  18.02.24 12:42 Mobiltech 

Már Magyarországon is elérhető az 5GB ingyenes tárhely a Huawei Mobile Cloud feliratkozott felhasználói számára. A felhőszolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Huawei okostelefon-felhasználók vezeték nélkül menthessék és állíthassák vissza adataikat és beállításaikat, valamint egyszerűen szinkronizálhassák Huawei készülékeiket.…

Influencerekkel a reklámvakság ellen

Digital Hungary
-
  18.02.24 07:30 Média 

Az influencerekkel leginkább azok tudnak hatékonyan együtt dolgozni, akik kilépnek az adott szolgáltatáson túli kommunikációjukból – állítja Farkas Dániel a digitalhungary.hu-nak. A Star Network Influencer ügynökség szakértője beszélt e marketing eszköz hatásmechanizmusáról, illetve az üzleti lehetőségekről is. Kiderült az is:…

Örülhetnek a Balaton-környéki vodafone-osok

Digital Hungary
-
  18.02.23 17:27 Mobiltech 

Tavaly nyáron indult el a Balaton keleti medencéjében a Vodafone Magyarország 4G+ szolgáltatása, mely új szintre emelte a mobilinternetezés élményét. A turisztikai szempontból is kiemelkedően fontos térségben a szolgáltató februárban jelentős hálózatfejlesztési projektet indít, így idén nyáron már az egész tó körül elérhetővé válik a…

Kellemetlen meglepetés jöhet sok hazai webshop számára

Digital Hungary
-
  18.02.23 15:40 Gazdaság 

A webhelyek minősítésének fokozatos átalakításával abba az irányba terelik a fejlesztőket és üzemeltetőket, hogy álljanak át a biztonságos HTTPS protokoll használatára a látogatók kiszolgálása során.

Már az Ipar 5.0 is kacsintgat az ablakon át

Digital Hungary
-
  18.02.23 14:01 Gazdaság 

Csakúgy, mint a világ többi jelentős ipari bemutatóján és gyártóipari kiadványában, a 2017-es Hannover Messe kiállításon is az Ipar 4.0 került a középpontba. Noha az Ipar 4.0 még mindig nem tart ott, hogy jelentősebb mennyiségű gyártási beállítást fedjen le, az általa előrevetített lehetőségeknek – teljes mértékű automatizálás, és az ebből adódó…

Komoly telefonokat kínál a Telenor 0 forintért

Digital Hungary
-
  18.02.23 11:42 Mobiltech 

Online filmnézés, kitűnő minőségű szelfik, szuper videók az Instagramra és a Facebookra... A Telenor legújabb promóciójában népszerű okostelefonokat kínál kedvező áron azoknak, akik szeretnék a Hipernet előnyeit maximálisan kihasználni, ha tartalomfogyasztásról és -rögzítésről van szó. A négy androidos készülék akár 0 forintért elérhető.

Tavaszi SALE vizet áraszt! Év eleji kampányötletek

Digital Hungary
-
  18.02.23 10:00 Média 

Évente csak egyszer van karácsony, és a Valentin-nap is elmúlt, a kampányötletek azonban egész évben kellenek ahhoz, hogy ne legyél kiszolgáltatva az alkalmi akcióknak. Mondunk párat. A Langmár Kommunikáció cikke a digitalhungary.hu-n.

Erre még a Huawei legfelsőbb vezetései felpattant székéből

Digital Hungary
-
  18.02.23 09:28 Gazdaság  Mercedes-Benz

Több mint ötven százalékkal, 38.046 milliárd dollárra nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt a Brand Finance üzleti értékelő és stratégiai tanácsadó cég Global 500 2018 rangsorának értékelése szerint. A vállalat a 25. helyre lépett előre a legnagyobb világmárkákat felvonultató listán, 14 helyet javítva tavalyi pozíciójához képest.

Szinte gyerekjáték elindítani egy webshopot

Digital Hungary
-
  18.02.23 07:00 Média 

Olyan fejlett és szinte mindenki számára elérhető a technológiai háttér s üzleti modellek állnak rendelkezése, hogy szinte bárki elindíthat egy webshopot. Drop shipping, remote warehousing, Shopify, előnyök és hátrányok - az online kereskedelem egyik hazai guruját, Gulyás Ákost (Syncee) kérdeztük.

Ha ez igaz Önre, akkor nagy baj van

Digital Hungary
-
  18.02.22 17:00 Média 

A felnőtt átlagban naponta 50-300 alkalommal pillant mobiltelefonjára. Pszichológusok szerint aggasztó függőség alakulhat ki – olyanok lettünk, mint a kutyák Pavlov kísérleteiben. Hogyan védekezzünk?

A Continental új gyárat létesít Debrecenben

Digital Hungary
-
  18.02.22 14:23 Gazdaság 

A Continental technológiai vállalat szerdán bejelentette, hogy egy újabb gyárat létesít Magyarországon, az autóipari elektronikák területén meglévő tevékenységének bővítésére. A Continental csoport jelenleg hat gyárral, egy gumiabroncs kereskedelmi képviselettel és logisztikai központtal van jelen Magyarországon. A közelmúltban pedig döntés…