Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Átadták a világ legnagyobb múzeumi LCD falát a Szépművészetiben

Keddtől használhatja a közönség a világ legnagyobb, érintőképernyős múzeumi LCD falát a Szépművészeti Múzeum Márvány csarnokában; a Magyar Nemzeti Bank (MNB) támogatásával megvásárolt eszköz csaknem 300 műtárgy adatait jeleníti meg interaktív módon.

Ilyen sunyi alkalmazást még nem láttál

Digital Hungary
-
  Tegnap 15:25 Mobiltech

Az elmúlt időszakban több magyar youtuber is elkezdett promózni egy iOS-re ás Androidra egyaránt elérhető alkalmazást, amely „fizet” a megtett lépésekért. Ez a Sweatcoin, amely ha egy országban elérhetővé válik, rövid idő alatt igen népszerűvé válik.

Videójátékok: nagyon bedurvultak a magyarok

Magyarországon stabilan magas, 60% körüli azok aránya, akik videojátékoznak – derül ki az eNET 2018 szeptemberi kutatásából, amelyet immáron harmadik alkalommal készítettek el. Bár érdemben nem nőtt a videojátékosok köre, viszont, akik játszanak, azok egyre többet költenek videojáték vásárlásra, illetve a játékhoz kapcsolódó hardver és…

Mérlegre tették Magyarországot és nem is teljesített rosszul

Digital Hungary
-
  Tegnap 11:43 Gazdaság

Vajon hol a legkedvezőbb az online kereskedelmi környezet?

Megint megfejtették, mit akar a magyar munkavállaló

Digital Hungary
-
  Tegnap 10:06 Gazdaság

A stabil háttér, a biztos jövőkép jelentené a legfőbb garanciát a szakmai sikerekre a magyar munkavállalók jelentős részének – derült ki az OTP Bank megbízásából készített felmérésből. A Pulzus felmérés arra is választ keresett, a válaszadók mit gondolnak, vajon mennyire tudnak munkájukkal hatással lenni másokra.

Új kommunikációs vezető a Nestlé Hungária élén

Digital Hungary
-
  Tegnap 08:25 Karrier Svájc

2019. januárjától Dr. Tompa Gábor lett a Nestlé Hungária új Corporate Communication and Public Affairs igazgatója. A szakember 2003-tól vállalati jogászként nyújtott támogatást a svájci vállalat számára, majd 2011-től Public Affairs manager, 2015-től pedig Public Affairs igazgatói pozícióban tevékenykedett.

Mennyire költséghatékony az online és elektronikus számlázás?

Digital Hungary
-
  Tegnap 07:00 Gazdaság

Sokszor halljuk, hogy elektronikusan számlázni mindenképpen környezettudatos és környezetbarát módszer, de ezzel együtt drágább megoldás-e vagy költséghatékonyabb a hagyományos számlázásnál?

A magyarok sem érzik biztonságban személyes adataikat a közösségi oldalakon

A válaszadók ötödének éltek vissza az adataival – derül ki a Groupama Biztosító Zrt. megbízásából készült országos reprezentatív kutatásból.

Nem tudta megmondani a robot, hogy merre van a vidámpark, jól ki is rúgták

Digital Hungary
-
  19.01.21 15:47 Gazdaság

Az egyik hotel benézte a robotbeszerzést, több mint száz robot került lapátra. Mindez Japánban.

Ennyi volt, vége az idegesítő reklámoknak

Digital Hungary
-
  19.01.21 14:34 Média

A Google már elég régóta dolgozik azon, hogy a saját fejlesztésű böngészőjében, a Chrome-ban kellemes és biztonságos élményt nyújtson a felhasználói számára. Ezen törekvés része, hogy extra eszköz (szoftver, plugin stb.) bevetése nélkül kerülhessük ki a félrevezető és sokszor kifejezetten idegesítő hirdetéseket és mindenféle felugró…

Vajon Zuckerberg oda figyel arra, hogy a magyarok mit csinálnak?

Leadok öt kilót, eljárok rendesen edzeni, kevesebb műanyagot használok, egészségesebben étkezem – ilyen, és ehhez hasonló fogadalmakat sokan tesznek az új évre, de vajon vannak-e olyanok, akik az adataik tudatosabb védelmét, a social média biztonságosabb használatát tűzik ki célként? Fontos lenne pedig erre is gondolni, hiszen a…

Az érték, ami még a decemberi médiazajból is kiemel - Natív adta lehetőségek kimaxolva!

Izgalmas interjúk, érdekes natív tartalmak és egy, a márka vizuális megjelenését erősítő microsite – így startolt el 2018. decemberében a François Pezsgő és az Igényesférfi.hu férfi online életmód magazin integrált natív kampánya. A pontot az I-re egy pályázattal tették fel.

Google Shopping? Ismerd meg!

Digital Hungary
-
  19.01.21 10:00 Gazdaság

A Google Shopping hatékony eszköz lehet az e-kereskedők számára, de érdemes jól körüljárni, hogy mit tud az eszköz és mit nem. A kosarertek.hu segít nekünk ebben.

Így lehet kivédeni az e-mailes átveréseket

Digital Hungary
-
  19.01.21 08:37 Mobiltech Telenor

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől. Nem csak a szolgáltató ügyfelei, hanem a teljes lakosság érintett, mert a csalók véletlenszerűen küldik ki e-mailjeiket. A Telenor…

„Ez neked nem fog sikerülni!” – hogyan lehet jó életünk egy instabil világban?

Digital Hungary
-
  19.01.21 07:00 Gazdaság

Az útkeresés kérdése azért értékelődött föl napjaink embere számára, mert korunk instabilitásában csak önmagában képes megtalálni a biztonságot, ehhez viszont felül kell írni a negatív társadalmi mintákat, illetve inspiráló életutakat kell számára megmutatni azért, hogy megtapasztalhassa a „saját életemről én döntök” felszabadító érzését. A Spirit