Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Már javában keresik a Telenor név utódját

Legkésőbb jövő tavasszal nevet vált a Telenor Magyarország, ám egyelőre nem tudni, mi lesz az új márkanév.

Felcímkézi a kormánylapokat a Facebook

Az 1,2 millió követővel rendelkező orosz állami irányítás alatt álló Sputnik és a kínai China Daily is megkapta már a jelölést.

Meglepődnél, ha tudnád, mennyi adatot gyűjt be rólad az autód

Az okosjárművek rengeteg hasznos adatot gyűjtenek saját műszaki állapotukról és a sofőrök vezetési szokásairól, amelyeket a gyártók például későbbi termékfejlesztésekhez használnak fel, hogy kényelmesebbek, fenntarthatóbbak és biztonságosabbak legyenek az autók, illetve a közlekedés. Az adatok egy része azonban személyes információ is…

Budapesten tesztelik a legújabb Prince of Persia VR játékot!

A Ubisoft szoftverfejlesztő cég VR szabadulószoba játékainak hivatalos magyarországi forgalmazójánál, a Démonblokkban elindult az idén nyáron érkező harmadik nagyszabású VR szabadulószoba játék tesztelése. A játék a Ubisoft által februárban bejelentett, az egy évtizede fejlesztések nélkül hagyott Prince of Persia ikonikus világához…

EQ Marketing - korunk legerősebb „fegyvere”

Mi nők élményekre, ízekre, illatokra, érintésre, valódi érzésekre vágyunk… lehetőleg úgy, hogy minden érzékszervünkre hasson. Akkor vagyunk igazán boldogok, amikor pozitívan élhetjük meg ezeket a benyomásokat és elmesélhetjük másoknak is milyen klassz dolgok történtek velünk. Férfiak és nők érzései egyformák, ám abban, ahogyan…

Ez már nem csak riogatás, újságírók munkáját vette el egy AI

Digital Hungary
-
  Tegnap 18:08 Karrier

27 újságírót bocsátottak el az MSN nevű portáltól, miután a tulajdonos Microsoft úgy döntött, hogy mesterséges intelligenciával végezteti el a feladatukat.

A koronavírus óta megint a Facebook a legmenőbb közösségi oldal

A járványhelyzet nagy nyertese a Facebook – a közösségi média-használatot tekintve mindenképp. A hírek, az élő közvetítések és a chat – ezek azok a funkciók, amikkel tarolt az elmúlt időszakban a Facebook. Gyakrabban és többet facebookoztunk az elmúlt hetekben, mint a megelőző időszakban, és sok esetben a családi kapcsolattartást, a…

Akkorát ment az e-kereskedelmi szektor, hogy saját városrészt kap

Digital Hungary
-
  Tegnap 13:31 Gazdaság

A szabadkereskedelmi zóna besorolású térség, amelyet nemes egyszerűséggel csak Dubai Commercitynek neveznek majd, számos kedvezménnyel és látványos újításokkal próbálja magához csalogatni a térség e-kereskedőit.

Komoly támogatást kapott a magyar érintkezésmentes beléptetőrendszer

Digital Hungary
-
  Tegnap 11:15 Gazdaság

Az okostelefonos-táblagépes beléptetőrendszer a kapcsolódó alkalmazásokkal például testhőmérséklet-mérést is lehetővé tesz.

A fiatalok eléréséhez kommunikációs reformra van szükség

Digital Hungary
-
  Tegnap 08:00 Gazdaság

Ahhoz, hogy a vállalatok az Y- és Z generációk szívébe lopják magukat, meg kell felelniük az elvárásainknak, melyek igen magasak. Miközben nagyon is jól teszik, ha törekednek erre, mert a fiatal generációk is értékes célcsoport, nagyon nem mindegy, hogy milyen márkaképpel és elvárással lépnek át az idősebb generációk soraiba.

Akár ötmilliárd dollár kártérítést is fizethet a Google

Legalábbis ekkora összegű csoportos keresetet adtak be a keresőóriás ellen illetéktelen adatgyűjtés miatt.

Már felhőből is újratelepíthető a Windows 10

Digital Hungary
-
  20.06.03 15:23 Infotech

Az újdonság az operációs rendszer májusi frissítésével érkezett.

Omlettet csinált egy robot, ráadásul nem is lett rossz

Digital Hungary
-
  20.06.03 12:51 Infotech

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen – írja az MTI.

Ha nem akarsz fizetni a Zoomért, a biztonságról is lemondhatsz

A népszerű videokonferencia-platform dolgozik a hívások titkosításán, ám a fejlesztés csak a fizető felhasználók számára lesz elérhető.

Mit köszönhetünk a koronavírusnak? I. rész: kézműves sörgyártók és kratfsör bárok

Digital Hungary
-
  20.06.03 08:00 Gazdaság

Kuritár Csaba, a Tricky kreatív igazgatója egy 3 részes sorozatban vizsgálja a koronavírus-járvány marketingkommunikációs hatásait különböző piacokon. Az első részben a hazai kézműves sörfőzdék és sörözők kerülnek górcső alá.