Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 90 hír

Figyeld az iPhone-odat, napokon belül új funkciók jelennek meg!

Nem verték nagy dobra, de mostanra kiderült: az Apple a jövő héten teszi elérhetővé az iOS 14.5-ös változatát, amely több érdekes új funkciót is tartalmaz.

Itt megnézheted, mennyire teleszemeteltük a világűrt

Az elmúlt években a műholdak kisebbek, olcsóbbak lettek, és a fellövésük is könnyebb, mint korábban – ez viszont azt vonja maga után, hogy egyre több kering belőlük a fejünk felett.

Kilencszeres Lounge Design siker a világversenyen

A nemzetközi megmérettetésen közel négyezer, a világ minden pontjáról érkező nevezésből választották ki a legjobbakat.

A modern robotok energiahatékonyak

Az ipari robotika alkalmazása szárnyal: a telepített ipari robotok éves összesített száma tíz éven belül (2010-2019) több mint a háromszorosára nőtt, és jelenleg 381 ezer egység működik a világ gyáraiban. Az automatizálás azonban nem az egyetlen trend, amelyik nagy népszerűségnek örvend a gyártóvállalatok és egyéb ipari szektorok körében.

Borat is díjra esélyes az MTV Movie & TV Awards gáláján

Idén is parádés műsorral készül az MTV a filmek, tévés reality-k és sorozatok szerelmeseinek! A zenecsatorna május 16-án, szombaton a megszokott formában jelentkezik az MTV Movie & TV Awards díjátadóval, melynek jelölti listáján többek közt A Bridgerton család, az Emily Párizsban, a The Mandalorian és a WandaVízió című szériák szerepelnek,…

Megjelent az első koronavírus-témájú magyar játék

A héten megjelent az első magyar fejlesztésű alkalmazás, melyben vakcinákat gyűjthetünk, miközben ki kell térnünk a koronavírus molekulák elől. Aki az adott hónapban a legtöbb vakcinát összegyűjti, 100 ezer forinttal segíti az egészségügyi dolgozókat.

Újabb lehetőség a magyar fintech startupok indulására!

A magyar mellett a szlovák fintech szektorban is pezsgő élet alakult ki az elmúlt években, és az ország kiemelkedő tudású informatikai fejlesztőknek ad otthont. Az egyre szaporodó innovációk előmozdítása és gondozása érdekében három iparági vezető fogott össze a FinTech Hub Szlovákia létrejöttéért. A fintech szektor globális szereplői…

Hogyan értékesítsünk Instagramon 2021-ben?

Az Instagram felhasználási módjainak listája évről évre bővül. Amíg nemrég “csak” egy közösségi képfeltöltő platform volt, amivel mások és a saját szórakoztatásunkra felraktuk, hogy mit ettünk ebédre, ma már reklámozhatunk, eladhatunk, vásárolhatunk – akár egy webshopon.

Átvihetőek lesznek a Facebook-posztok

Persze, eddig is át lehetett őket másolgatni, de most a Facebook eszközt is biztosít hozzá, hogy minél egyszerűbbé tegye a felhasználók életét.

Gyerekek személyes adatainak gyűjtéséért perelték be a TikTokot

Gyerekjogokkal foglalkozó brit jogászok indítottak pert a TikTok ellen.

Az utóbbi idők egyik leghasznosabb funkciójával bővült a Chrome

Immár trükközés nélkül, a Chrome böngésző alapfunkciójaként van rá lehetőség, hogy kiemeljünk egy számunkra fontos részt a weboldalon, amit linkként bárkinek elküldhetünk.

Top 5 cameo és a háttérsztori, amit tényleg nem tudtál a Jóbarátokról!

Minden idők egyik legnépszerűbb vígjátéksorozatában szinte egymásnak adták a kilincset a sztárok, az alábbiakban azokat a felbukkanásokat gyűjtöttük össze, amik mögött talán a legviccesebb történetek húzódnak meg. Ha az összes cameót szeretnéd kiszúrni, ezt könnyedén megteheted, hiszen a Jóbarátok mind a 10 évad elérhető az HBO…

Kivesznek két programot a Windowsból

Két, kevésbé népszerű alkalmazást fog kihagyni a Microsoft a következő Windows-frissítésből. Akinek mégis szüksége lenne bármelyikre, az továbbra is elérheti, de már magának kell telepítenie.

Youtube csatornát indít Friderikusz - a promóban Litkai is felbukkan

A tévézés hagyományos formájából visszavonuló műsorvezető a promó alapján azzal akar kitűnni a többi youtuber közül, hogy választékosan és magázódva beszél, vastag a határidőnaplója, azaz részletesen felkészül interjúalanyaiból, és nagyon odafigyel rájuk. A promóban Litkai Gergely is felbukkan.

Podcasttel jelentkezik a Bátor Tábor

A karantén mint börtön vagy terápia? Képesek vagyunk átlépni a saját határainkat? A boldog gyerekkor egyenes út a kiegyensúlyozott felnőttkorhoz? A kéthetente jelentkező beszélgetéssorozatban az alapítvány a mentális egészségmegőrzés terén szerzett 20 éves tapasztalatán és ismert emberek, szakértők, érintettek történetein keresztül járja…