Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

A Facebooknak elege lett az ellene indított perekből, s lépett

Digital Hungary
-
  Tegnap 18:35 Infotech

Sheryl Sandberg, a Facebook második számú vezetője kedden bejelentette, hogy a vállalat szabályozni fogja a kisebbségeket és nehéz körülmények között élőket célzó hirdetéseket.

Tiltott erőfölény: másfél milliárd eurót fizet a Google

Digital Hungary
-
  Tegnap 16:59 Gazdaság

Két éven belül a harmadik, milliárdos büntetést kapja az Európai Bizottság versenyügyi szervétől a Google - a nemzetközösségi illetékes szerve ezúttal 1,49 milliárd euróra büntette a céget, amiért visszaélt erőfölényével az online hirdetési piacon.

Egy újabb megfejtés arról, hogy mit is akar az Y generáció

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során. A generáció tagjairól az az alapvető feltételezés, hogy nem elég kitartók és nem kifejezetten megbízhatóak. De vajon tényleg ennyire nehéz eset az Y generáció?

A táplálkozási divat is kitermelte a maga kajacelebjeit

Digital Hungary
-
  Tegnap 12:00 Gazdaság

Ha az élelmiszerek között is lennének celebek, az avokádó, a quinoa, a goji-bogyó, a fodros kel vagy a chia mag biztosan igényt tarthatna erre a címre. De miért pont ők hódították meg a világot, miért nem a szintén egészséges répa?

Tízmilliókat fogna a gazdálkodóknak a Telenor

Digital Hungary
-
  Tegnap 11:13 Mobiltech

A fejlett mobiltechnológiai megoldások jelentős, éves szinten akár tízmillió forintos megtakarítást hoznak a gazdálkodóknak a hatékonyság növelésével, és támogatják a precíziós gazdálkodást, ami napjaink egyik legfontosabb mezőgazdasági innovációs iránya - hívta fel a figyelmet a Telenor Magyarország Zrt. keddi közleményében.

Linképítés 2019-ben: miért és hogyan csináld? Második rész

Digital Hungary
-
  Tegnap 07:00 Gazdaság

Sokan azért gondolják azt, hogy felesleges a linkekkel foglalkozni, mert valamit rosszul csinálnak és nem jönnek az eredmények, miközben a tapasztalat azt mutatja, hogy tudatos és minőségi linképítés nélkül a sikerek is elmaradnak. Szesztay Péter, a BP Digital SEO ügynökség ügyvezetője cikkének második része.

Vigyázat: ál-állásajánlattal fertőzhetik meg gépét a közösségi oldalakon

Digital Hungary
-
  19.03.21 17:37 Média

Állásajánlatoknak tűnő tartalmakkal fertőzik meg a potenciális álláskeresők számítógépeit, közösségi karrieroldalon kutatnak áldozatok után a kiberbűnözők. Vajon mennyire biztonságosak az álláskereső portálok és a vállalati HR-oldalak, ahol rengeteg személyes adatunkat adjuk meg egy-egy álláspályázat során?

A PHD lett az EMEA régió legjobb médiaügynöksége

Digital Hungary
-
  19.03.21 14:57 Média

A Campaign szaklapnál az üzleti eredmény, tehetséggondozás, szakmai sikerek alapján a legjobb reklámügynökségi hálózat a McCann, médiaügynökségi a PHD, pr-ügynökségi pedig a Hill & Knowlton lett az EMEA régióban.

MagyarBrands díjas a Cellum

Digital Hungary
-
  19.03.21 14:30 MédiaElismerés

A Cellum, Európa egyik vezető nemzetközi mobiltárca-szolgáltatója elnyerte a megtisztelő “MagyarBrands” elismerést. A díjkiosztó gálára március végén kerül sor, a nagysikerű Brand Excellence konferencia egyik kiemelkedő eseményeként. A MagyarBrands program keretében immáron kilencedik éve jutalmazzák a magyar vonatkozású márkák közül…

Gigafúzió: egyesül az Extreme Digital és az eMAG

Egyesül a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers csoporthoz tartozó eMAG magyarországi leányvállalata, amivel a közép-európai régió egyik meghatározó e-kiskereskedelmi vállalata jön létre budapesti központtal - közölte az Extreme Digital az MTI-vel csütörtökön.

Szinte biztosan a nagy halak terepe marad a magyar mobilpiac

Digital Hungary
-
  19.03.21 11:24 Mobiltech

Nem várható, hogy az idén esedékes frekvenciaaukció révén rövid távon új szereplők lépnek be a magyar mobilpiacra, pedig spektrum is lenne bőven erre a célra, illetve az új generációs hálózatok eleve több lehetőséget adnak az erőforrásmegosztásra.

Nem is olyan egyszerű perszónákat alkotni

Digital Hungary
-
  19.03.21 10:15 Gazdaság

Alan Cooper, úttörő szoftverfejlesztő 1983-ban keltette életre a design perszónát, miután az előzetes feltételezések a potenciális felhasználókról a közelében se voltak az interjúkon élőben megkérdezett emberek szokásaihoz, gesztusaihoz és gondolatmenetéhez.

Nagyot ment az Aranyélet és Gundel Takács Gábor

Kiosztották a Televíziós Újságírók Díját, mutatjuk a nyerteseket!

Linképítés 2019-ben: miért és hogyan csináld? Első rész

Digital Hungary
-
  19.03.21 07:00 Gazdaság

Sokan azért gondolják azt, hogy felesleges a linkekkel foglalkozni, mert valamit rosszul csinálnak és nem jönnek az eredmények, miközben a tapasztalat azt mutatja, hogy tudatos és minőségi linképítés nélkül a sikerek is elmaradnak. Szesztay Péter, a BP Digital SEO ügynökség ügyvezetője cikkének első része.

Változás a Forbes kiadójában

Digital Hungary
-
  19.03.20 17:15 Média

Kocsis Attila kiadóvezető és Galambos Márton főszerkesztő 4-4 százalékos részesedést kap a zártkörű részvénytársasággá átalakuló Mediarey Hungary Services Kft.-ben.