Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Meghosszabbítja készülékei garanciaidejét a Huawei

Ismét jelentős kedvezményeket és szervizakciót hirdet a Huawei. Július 26-tól kezdődő Huawei Szerviz Fesztivál keretében a felhasználók ingyenesen kiterjeszthetik mobilkészülékeik jótállását 6 hónappal – amennyiben készülékük még garanciaidőn belül van –, illetve egy alkalommal bruttó 8000 forint kedvezményt kaphatnak a javítás…

Figyelmeztet a Wikipédia társalapítója

Larry Sanger, a Wikipédia társalapítója szerint ha a tényeknek csakis egyetlen olvasata létezik, akkor a szolgáltatás egy megbízható forrás. Csakhogy a rajta lévő cikkeket bárki átírhatja, akár név nélkül is.

A Mitte lett a Közlekedési Múzeum időszaki kiállításának ügynökségi partnere

A Mitte Communications nyerte a Közlekedési Múzeum „Volt egyszer egy Északi… a történet folytatódik” című új időszaki kiállításának ügynökségi támogatását.

Erősített az ELTE Informatikai Kara

Fontos eredmény, hogy az egyes képzési területeken a felvételt nyert hallgatók számának emelkedése a minőség emelkedésével jár együtt. Ezt legjobban az mutatja, hogy az átlagpontszám a tavalyihoz képest is emelkedett, immár 450 pont.

Ők lesznek a Virtuózok zsűritagjai

A produkciót Magyarországon a Duna Televízió sugározza november 19. és december 17. között.

Segíteni fog a Google keresője a megfelelő találat kiválasztásában!

A Google egy újabb apró, de fontos változtatást hajtott végre az internetes keresőjében, ami segíti a felhasználókat a megfelelő találat kiválasztásában.

Arany Pengét nyert a Mito

Az Artificial Group lett a második, a DDB Budapest a harmadik az Arany Pengén. A Magyar Telekom szerezte a legtöbb pontot és a Telenor lett az év megbízója.

Nem vettek fel egyetemre? – Ne keseredj el, inkább tanulj szakmát!

Csütörtök este nyilvánosságra kerültek az egyetemi ponthatárok. A felsőoktatásba felvételizők idén is a megszokott elektronikus csatornákon értesülhettek eredményeikről, és idén ismét megrendezésre került a hivatalos felsőoktatási ponthatárváró rendezvény, a Pont Ott Parti. A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése után azonban sajnos…

Elon Musk elárulta, hogy milyen kriptovalutákban tartja megtakarításait

A Tesla vezetője ismét kiemelte, hogy alapvetően támogatja a bitcoint, és hogy a Tesla mellett a másik általa vezetett cég, a SpaceX is a vezető kriptovalutába fektette a vállalati készpénztartalékainak egy részét.

Népszerű a 3D virtuális vásárlás

A Snapchat anyacége a Snap megvásárolta a Vertebrae nevű 50 fős céget, akik híresek arról, hogy ügyfeleiknek segítenek 3D modelleket készíteni a termékeikről.

Megörökítette a kamera a pillanatot, amikor villám csapott a szelfiző testvérpárba

A három testvér, Rachel, Isobel és Andrew Jobson egy fa alatt akartak szelfit készíteni, de a második fotó már nem úgy sikerült, ahogy szerették volna.

Fiatal startup vállalkozók adhatják meg a választ társadalmi problémákra

A Social Impact Award inkubációs programja segítségével tizen- és huszonévesek keresik a megoldást például az otthonokban megmaradt élelmiszer elosztására, vagy arra, hogy a megváltozott munkaképességű emberek minőségi munkát végezhessenek.

Fordítófunkció került az Instagramba

Évekkel azután, hogy a bejegyzéseknél már lehetővé tette az Instagram a szövegek lefordítását, most a sztoriknál is bevezetik.

Már megvan, mikorra várható a 6G és milyen hatással lesz az életünkre

Az OPPO vezető globális mobil- és okoseszköz márka kutatóintézete, az OPPO Research Institute, bemutatta első 6G témájú fehér könyvét, amely a nemzetközi mobilkommunikációs-iparban is elsők között foglalkozik részletesen a következő generációs 6G hálózatok architektúrájával. A dokumentumban az OPPO által létrehozott…

Ezzel a magyar fejlesztéssel lopásbiztossá válnak a kerékpárok

Filutás Viktor országúti kerékpáros magyar bajnok is tesztelte az új magyar szabadalmat, azt a lakosság által is használható nyomkövető berendezést, amivel a kerékpárok nem csupán lopásbiztossá válnak, hanem a teljesítményünkről, útvonalunkról is pontos képet kapunk általa.