Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Ilyet még nem láttál: Polgár Judit Világsakkfesztiválja az online térben, Kaszparov is ott lesz

Október 10-én hatodik alkalommal rendezik meg a Polgár Judit által alapított, és mára már nagy hagyománnyal bíró Világsakkfesztivált, amely a pandémia miatt idén az online térbe költözik. Minden idők legjobb női sakkozója a sakkversenyek során szerzett taktikai készségeit hívta segítségül az elmúlt hónapokban jelentkező kihívások kezelésére,…

Audió munkacsoportot indított az IAB Hungary

Digital Hungary
-
  Tegnap 13:30 Média

A hazai on demand audió médiapiac folyamatosan színesedő tartalomkínálata és a hirdetői költések egyre jelentősebb megjelenése miatt az IAB Hungaryn be-lül megalakult az Audió munkacsoport. Cél a piaci sztenderdek, a professzioná-lis médiapiaci működés kereteinek megteremtése.

Megújul a Digitális Közönségmérési Tanács mérése

Az október elsejei mérési naptól Dánia, Belgium és Lengyelország után, Európában az elsők közt bevezeti a magyarországi digitális médiumok látogatottságát auditáló Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) az e.gemius nevű szoftvert, melynek köszönhetően több módszertani újdonság is megjelenik, és ami számos előnyt biztosít majd a digitális…

Mennyire hálóznak be minket a hálózatok?

Digital Hungary
-
  Tegnap 08:40 Infotech

A kutató szerint a családfától a Covid-19 terjedési tulajdonságáig mindenben fel lehet, és fel is kell fedezni a hálózatokat. Nemcsak azért, hogy jobban megértsük, de azért is, hogy jobban menedzseljük a világot, amelyben élünk.

Hasznos funkcióval bővül a Twitter

Digital Hungary
-
  Tegnap 05:18 Infotech

Június óta teszteli a Twitter azt az új funkciót, ami mindenkit arra kér, hogy olvassa el azt a cikket, amit éppen szeretne megosztani.

Teljesen újfajta chatelés jön

A Messenger több tulajdonságát is megörökli a Facebookhoz tartozó Instagram. A változás eredménye nem csak látványos, de hasznos is lesz.

Leáll a Facebook legkedveltebb játéka

Digital Hungary
-
  Tegnap 04:27 Infotech

Nem támogatja tovább a Facebook a Flash alapú programokat, így december 31-ével bezár a Farmville.

Kampánnyal küzdenek a mellrák és a családon belüli erőszak ellen

A 135. születésnapját ünneplő vállalat idén szeptemberben a “Több mint hinnéd” globális kampánnyal új alapokra helyezi a márkát. A napjaink AVON-ját tükröző kampány a megújult vállalatot mutatja be, amely alapértékeire, hagyományaira támaszkodva, továbbra is fő küldetésének tartja, hogy világszerte jobbá tegye a nők életét.

„Legyél e világban, de ne e világból való legyél”

Digital Hungary
-
  20.09.30 17:10 Gazdaság

A világ spirituális része a személyiségünket, amely az alapján definiálja magát, amit éppen az érzékeléseivel felfog a külvilágból, azt úgy hívja, hogy fiktív énkép, vagyis ego. Fiktív, mert egyszerűen a képzeletünk szüleménye.

Úgy veszik a gaming monitorokat, mintha nem lenne holnap - de miért?

Digital Hungary
-
  20.09.30 15:17 Infotech

Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint idén az e-sport-iparág két évnyi fejlődést ért el három hónap alatt, de a számítógépes játékokhoz kapcsolódó eszközök piaca is fellendült az elmúlt hónapokban. Magyarországon az év első felében az LG tapasztalatai szerint jelentősen megnőtt a kereslet a gaming monitorok iránt: a legnépszerűbbnek…

Kotroczó Róbert: Nagy ajándék az élettől, hogy valós szakmai hőseim lehettek

Digital Hungary
-
  20.09.30 14:29 Média

Kotroczó Róbert egy nógrádi kis faluból indulva lett a média titokzatos és megkerülhetetlen alakja. Végigjárta a híradózás minden stációját, volt gyakornok, szerkesztő-riporter, műsorvezető. Idén húsz éve vezeti az RTL Híradójának szerkesztőségét. Valós szakmai hősei voltak, de ahelyett, hogy népszerű nevekből álló listát állítana össze, azt mondja

Mit tesznek meg a szülők, hogy a legjobb anyagi feltételekkel indítsák el gyermekeiket az életbe?

Szinte mindent. A magyar szülők elsöprő többsége, 80 százaléka fontosnak vagy kiemelkedően fontosnak tartja, hogy gondoskodjon gyermeke jövőjéről és százból mindössze kilencen gondolják úgy, hogy ha már felnőtt a gyerek, álljon meg a saját lábán - derül ki az OTP 2019-es Öngondoskodási Index kutatásából. A fiatalok önállóságának…

Szinte fillérekért vehetünk okostelefont!

Az iparág szereplői és a hatóságok együttműködését szorgalmazta Stéphane Richard, a több országban jelenlévő Orange telekommunikációs szolgáltató vezérigazgatója, aki egy tízezer forintnál is olcsóbb androidos okostelefonnal is előállt.

Mitől lehet ma sikeres egy online kereskedelmi cég?

Digital Hungary
-
  20.09.30 09:00 Gazdaság

A nyerteseknek minden szempontból minta értékű webáruháznak kell lenniük, ők lesznek a követendő példa - világítja meg a zsűritagok felelősségének egyik aspektusát Dr. Kis Gergely egyetemi oktató, az Év Internetes Kereskedője Díj zsűritagja. Szeptember 16-án lezárult a pályázási lehetőség a díjra. Innentől a közönségszavazók és a zsűri kezében…

Tiszta levegőt a szobába! - okos megoldással

Digital Hungary
-
  20.09.30 06:05 Infotech

Magyarországon is elérhető a Samsung egyedülálló légtisztító termékportfóliója. Az öt készülékből álló sorozat korszerű okosmegoldásokkal gondoskodik a tiszta levegőről. Az elegáns, modern kialakítás és a hatékony működés hozzájárulhat a felhasználók egészségének megőrzéséhez.