Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Kriptó-Paypal update.

DigitalCash
-
  Tegnap 20:53 Modern Gazdaság

Lehet, hogy korai volt az öröm (emlékszik valaki még a 90′-es évek ezen nevű zenekarára?), mert ez azért így már nem annyira gömbölyű… azaz nekik ez jó, de neked ez rossz.

Vásárolj kriptót paypal-lal.

DigitalCash
-
  Tegnap 17:09 Modern Gazdaság

Egyelőre 4 kriptót, részletek: itt.

Intézményi Bitcoin befektetők számszerűen.

DigitalCash
-
  20.10.20 15:22 Modern Gazdaság

Az Intézményi Bitcoin befektetők szemléltető ábrán c. poszt után, itt van a Intézményi Bitcoin befektetők számszerűen:

A gempa meg nem pörög.

DigitalCash
-
  20.10.19 18:25 Gazdaság

Írtunk már korábban az ún. Cantillon hatásról, de ezen a szép ábrán még jobban látható, hogy miről is beszéltünk. Ahogy nő a dollár mennyisége, úgy csökken annak forgási sebessége, tehát nem jut el azokhoz, akikhez kellene. Fábry után szabadon: a dollár forgási sebessége 2020-ban nem az, hogy szélviharba került, hanem lezuhant.

Ki tudott a hivatali bitcoinbányáról?

DigitalCash
-
  20.10.19 10:33 Modern Gazdaság

and the beat goes on… a “hivatali Bitcoinbánya” ügyben. https://www.youtube.com/watch?v=5dm2RsZtvHo

Minden egy irányba mutat 1.

DigitalCash
-
  20.10.18 16:27 Infotech

Méghozzá a koordináltság irányába. Tegnap már megpendítettem ezt az IMF új Bretton Woods-i megállapodást célzó felhívásában. Azok közé tartozom, akik nem hisznek Satoshi Nakamotoban. Azok közé, akik azt gondolják, hogy az AI-al az emberiség végső soron a saját “Apa képét” (ellenőrzés, szigor), míg az internettel a saját “Anya képét”…

Az IMF új Bretton Woods-i megállapodásra hív fel.

DigitalCash
-
  20.10.17 21:16 Modern Gazdaság

Nahát. Az IMF új Bretton Woods-ra hív fel minket. Emlékeztetőül: az ún. Bretton Woods-i rendszer a Bretton Woods-i konferencia után létrehozott világgazdasági rendszer. Lényege az volt, hogy szabályozta a világ legerősebb ipari hatalmainak kereskedelmi és pénzügyi kapcsolatait. Ez a rendszer volt az első nyilvános példa…

Itt van a Coinbase első átláthatósági jelentése.

DigitalCash
-
  20.10.17 18:22 Modern Gazdaság

Nemrég jelent meg a San Franciscó-i székhelyű kriptotőzsdének, a Coinbase-nek az első átláthatósági jelentése. Az ún. átláthatósági jelentések egyre gyakoribbá válnak a tech. cégeknél, azonban bizonyos pénzügyi szolgáltatásoknál még ritkák. Ezek közé tartoznak a kriptopénz váltók is. Úgy gondolom, hogy nemcsak a…

Hivatali Bitcoinbánya: már a politikusok is.

DigitalCash
-
  20.10.16 14:18 Modern Gazdaság

A VII. kerületben meg munkaidőben nagyban bányásszák a Bitcoint? Egyébként, valami más lehetett az, ahogy ezt páran megjegyezték, nem BTC, mert a Bitcoin bányászat az inkább ilyesmi, meg annyira nem is olcsó. Az én kérdésem csak annyi, hogy minek ellopni, ha meg is vehetjük? Részletek: itt.

A kibertér punkjai kódokat írnak 2.

DigitalCash
-
  20.10.15 10:45 Modern Gazdaság

Az első rész után, itt a második, amiben a kriptográfia jelentőségét mutatják be a szabadságjogok szempontjából. Martin Gardner, avagy a játékmester érdemeiről egyébként itt lehet olvasni. A videóban említett cikk “A new kind of cipher that would take millions of years to break” (August 1977) volt.