Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 154 hír

Szerelmi szál elvágva

Délmagyar
-
  Ma 05:00 Megyei 

Szemérmetlen boldog szerelemtől az alvilági sötétségig. Orfeusz és Euridiké egy szemtelen csattanóval: eltűnik a boldog vég. Életszagú, fájóan reális, mégis dermesztően megnyugtató a gyász - a komorságban is akad szeretnivaló.

24 métert is repült a gumicsizma a sándorfalvi "parasztolimpián" galéria

Délmagyar
-
  Tegnap 21:37 Megyei  2 hír a témában

Vasvillával célba dobásban, csizmarúgásban és petrencés rúd tartásban is összemérhették a erejüket és ügyességüket az első sándorfalvi ,,parasztolimpia" egyéni nevezői vasárnap.

II. János Pál pápa vérereklyéjét helyezték el a ruzsai templomban

Délmagyar
-
  Tegnap 20:58 Megyei 

- Szent II. János Pál pápa életével és halálával egyaránt hirdette azt a Krisztust, akiben hitt, aki mindannyiunk számára az élet ajándékozója - fogalmazott Veres András püspök Ruzsán, ahol vasárnap pápai ereklyét helyeztek el a templomban.

"Túltolta" a szökőkút a Szent György téren, vízben úszik a játszótér

Délmagyar
-
  Tegnap 20:43 Megyei 

Olvasóink jelezték: vízben úszik a Szent György tér egy része. Csőtörésre gyanakodtak, de megnéztük, és kiderült, hogy más a baj.

Az urbanizált róka és a vérholló után itt a söröző szegedi mókus

Délmagyar
-
  Tegnap 19:25 Megyei 

Szeged állatvilága valóban lenyűgöző. Nem gondoltuk volna, hogy a mókus szereti a sört - bár lehet, hogy néhány órája még a mókus sem.

Februárra kész lesz a nagylaki elkerülő

Délmagyar
-
  Tegnap 17:16 Megyei 

Nagylak - Jól haladnak a falut a kamionforgalomtól véglegesen mentesítő elkerülő út munkálatai Nagylak határában - tapasztaltuk a helyszínen. Jövő februárban ideiglenesen, májusban pedig véglegesen üzembe helyezhetik ezt a szakaszt.

Vége a száguldozásnak, betontömbökkel zártak le utcákat Újszegeden

Szeged - Csendesebb lett a marostői városrész Újszegeden, betontömbökkel zárták le az utcákat. Volt, aki 80 kilométer/órával száguldozott a környéken, a lakók féltek.

Hangfalak, gázpalackok, pár üveg szeszes ital - a zsákmány alapján kerti partira készült a baksi tolvaj

Délmagyar
-
  Tegnap 14:14 Megyei  Rendőrség

A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát egy baksi férfival szemben, aki 2018 áprilisában tört be egy sándorfalvi tanyába. Dolog elleni erőszak, már megint!

Tökéletlen zöldségekkel a pazarlás ellen - A beltartalomnak sem kedvez az egyformaság

Délmagyar
-
  Tegnap 12:32 Megyei  Gasztro

Egyre több élelmiszerlánc árusít esztétikai hibás zöldséget, gyümölcsöt világszerte. Fogyasztóként nem is gondolnánk, mennyi élelmiszert menthetnénk meg a kidobástól, ha a görbébb uborkák, répák és az apróbb paradicsomok, almák is gazdára lelnének a boltokban.

Elég egy hajszálrepedés, már csak takarmánynak mehet a répa - tökéletlen zöldségekkel a pazarlás ellen

Délmagyar
-
  Tegnap 12:32 Megyei  Gasztro

Egyre több élelmiszerlánc árusít esztétikai hibás zöldséget, gyümölcsöt világszerte. Fogyasztóként nem is gondolnánk, mennyi élelmiszert menthetnénk meg a kidobástól, ha a görbébb uborkák, répák és az apróbb paradicsomok, almák is gazdára lelnének a boltokban.

Pocokinvázió jöhet: hat megye veszélyeztetett, köztük Csongrád

A kedvező körülmények, különösen a száraz időjárás miatt egyre jobban elszaporodnak a pockok. A NÉBIH figyelmeztet: ideje felmérni a fertőzöttséget.

Nehéz döntés az iskolaválasztás - vásárhelyi ikerpárt kísértünk a "karriervárosban"

Délmagyar
-
  Tegnap 10:27 Megyei 

Hamarosan középiskolát kell választaniuk a nyolcadikos diákoknak. Ez nemcsak nekik, szüleiknek is nagy felelősség. Egy vásárhelyi ikerpárt kísértünk el a pályaválasztási napok családi napjára, ahol a lányok önismereti és nyelvi teszteket tölthettek ki és megismerkedhettek kiszemelt iskolájukkal is.

Filmkritika: földöntúli sikersztori - Megnéztük Az első embert

Délmagyar
-
  Tegnap 09:57 Megyei 

Az idei Oscar-díj egyik legnagyobb várományosa olyan közel hozza az űrutazást, hogy még azokat is elbizonytalanítja, akik megátalkodottan tagadják, hogy az ember 1969-ben a Holdra lépett.

Az egész megye megemlékezik az 56-os forradalomról - íme az október 23-i programok!

Délmagyar
-
  Tegnap 08:50 Megyei  Október 23.

62. évfordulóját ünnepli az 1956-os forradalom. A megye szinte minden települése megemlékezik a hősökről. Íme a programok!

Véres képeslap a karácsonyfa alatt - Botosékkal szemben vesztésre áll a történelem

Délmagyar
-
  Tegnap 07:47 Megyei 

Csongrád - Nagyapa az első, apa a második világháborúban esett el, a fiút ötvenhat után agyba-főbe verték - de túlélte. Ma elismert közgazdász, tizenhárom unokája van, szőlőt művel Csongrádon. Egy-egy család sorsa keményebb, mint a történelem, ez derül ki Botos József és Katalin történetéből.