Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 119 hír

Ki a székből a szabadba!

Délmagyar
-
  Ma 05:00 Megyei

A szabad ég alatti rendszeres mozgással is elérhető a test fittsége, és mivel cukorból sem vagyunk, ezért az időjárás viszontagságai csak segítenek az egészséges életmód kialakításában. A szegedi SWAT Fitness Team ezen elvek mentén már hetedik éve segít azoknak, akik vállalják a 30 napos rászoktató programot - aztán egyedül vagy Kovács…

Megújul a Kolozsvári tér Szegeden

Délmagyar
-
  Tegnap 21:58 Megyei

Szeged - Jelenleg a talaj előkészítését és a vízelvezetési munkálatokat végezik.

Megújul a Kolozsvári tér Szegeden - képgaléria

Délmagyar
-
  Tegnap 21:58 Megyei

Szeged - Jelenleg a talaj előkészítését és a vízelvezetési munkálatokat végezik.

Független polgármestere lett Nagytőkének

Délmagyar
-
  Tegnap 20:25 Megyei Polgármester

Időközi választáson választottak új vezetőt a nagytőkeiek. A szentes közeli nagyközségben ketten indultak a posztért, Szénászky Zsolt elsöprő fölénnyel nyert.

Jótékony sütemények a BP-től

Délmagyar
-
  Tegnap 19:21 Megyei

Szeged - Ahogy a legfinomabb sütemények is a legkiválóbb hozzávalókból készülnek, az igazán nagyszerű munkahelyek vonzó juttatások sokaságából állítják össze a dolgozói jólét receptjét.

Fellobbant a második adventi láng Szegeden

Szeged - A Sándorfalvi Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak énekegyüttese adta a zenei műsort vasárnap este az adventi gyertyagyújtáson, az ő karácsonyi énekükkel kezdődött az ünnepi program.

Télen megduplázódik a lakástüzek száma

Délmagyar
-
  Tegnap 18:43 Megyei Életmentés

Naponta átlagosan tizenöt lakástűzhöz kell kivonulniuk a tűzoltóknak országszerte. Ez a szám télen a duplájára emelkedik, ebben az időszakban naponta akár harminc lakásban is keletkezik tűz.

A marketingbe és a programszervezésbe is be kell fektetni: utolérheti Makó Gyulát

Délmagyar
-
  Tegnap 17:37 Megyei

Makó - A hozzáértők szerint sem lehetetlen, hogy - amint Lázár János honatya megfogalmazta - Makó idegenforgalmi szempontból méltó versenytársa legyen Gyulának. A fejlődéshez azonban a fürdő és a szálláshelyek bővítése önmagában kevés lesz. Megkérdeztünk néhány érintettet, milyen ötletei vannak.

Mikulás ünnepség a szegedi roma tanodában

Délmagyar
-
  Tegnap 16:29 Megyei

Szeged - Idén is megtartotta Mikulás ünnepségét a szegedi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat a Szeged-Csanádi Egyházmegye Karitász támogatásával.

A kismamapocak remek festővászon

Délmagyar
-
  Tegnap 13:11 Megyei

Szeged - Különleges szolgáltatásra bukkantunk szombaton a Family Expo rendezvényen, melyet az Agórában rendeztek.

Rászoruló gyerekek karácsonyáért futottak Szegeden

Szeged - Vasárnap délelőtt közel 1200 futó állt rajthoz a 6, 10 vagy 21 kilométeres egyéni távokon, illetve a 2-4 fős félmaraton váltóban.

Rászoruló gyerekek karácsonyáért futottak Szegeden - galéria

Szeged - Vasárnap délelőtt közel 1200 futó állt rajthoz a 6, 10 vagy 21 kilométeres egyéni távokon, illetve a 2-4 fős félmaraton váltóban.

Adventi vendégséget tartottak Kübekházán - galéria

Délmagyar
-
  Tegnap 11:58 Megyei

Kübekháza - A plébános ötezer palacsintát sütött, a Mikulás pedig hot dogot reggelizett a hétvégén Kübekházán. A falu adventjén mindezek mellett 500 adag korhelyleves is főtt, a sok ételt pedig futóversenyen lehetett lemozogni.

Majorettek mérték össze tudásukat Mórahalmon - galéria

Délmagyar
-
  Tegnap 11:24 Megyei

Mórahalom - Több mint kétszáz táncos részvételével rendezték meg szombaton Mórahalmon a Mikulás Open majorette versenyt. Hamar kiderült, kemény sportról van szó: a mosolyogva dobált botok mögött kemény, több éves munka áll. Hogy ezt ki milyen szinten műveli, azt ezen a versenyen is nemzetközi pontozóbírók ítélték meg.

Otthon is idegenben játszanak: nincs megfelelő létesítmény, ezért Makón rúgják a bőrt a szegedi női focisták

Délmagyar
-
  Tegnap 10:55 Megyei

Makó, Szeged - Szeged női labdarúgói az élvonalban játszanak, és bár szeretnék a város hírnevét öregbíteni, helyzetüket nehezíti, hogy mérkőzéseiket Makón játsszák. A megyeszékhelyen ugyanis nincs megfelelő sportinfrastruktúra.