Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Egymásra odafigyelő közösséget épít Gergely Ildikó

Délmagyar
-
  20.01.18 06:06 Kultúra

Egész életét átszőtte a sport szeretete és az egészséges életmód fontossága, ez kap hangsúlyt az általa szervezett számtalan programon is. Gergely Ildikó azt vallja, hogy ezenfelül egymásra is oda kell figyelnünk és erős, összetartó közösséget kialakítanunk.

Csaknem kétszáz éves irat került vissza a múzeumba

Délmagyar
-
  20.01.17 14:39 Belföld

Egy 1835-ös dokumentum jutott újra a múzeum tulajdonába, ez a legrégebbi ismert céhlevél Csongrádról. A most visszavásárolt irat valószínűleg a második világháború utáni zűrzavaros időszakban tűnhetett el.

Emléket állítana a huszároknak a fiatal csongrádi fotós

Délmagyar
-
  20.01.15 14:54 Belföld

2017 telén fedezett fel véletlenül néhány keresztet a megyehatárnál Koncz-Bisztricz Tamás. Kiderült, elesett magyar katonák nyugszanak alattuk. Az elismert ifjú természetfotós azóta követi a hadisírok sorsát, és szeretné, ha egy kis emlékmű is állnak a sírok felett.

A kultúra napjára készülnek Csongrádon

Délmagyar
-
  20.01.15 14:03 Kultúra

Már javában készül a Magyar Kultúra Napjára a Művelődési Központ. Az ünnepségsorozatnak két esemény áll majd a középpontjában: a negyvenöt évvel ezelőtt alapított Művésztelep jubileuma és a felújított bokrosi Művelődési Ház átadása, tudtuk meg Hörömpöliné Víkor Katalin megbízott igazgatótól.

Csongrádon hanyagságból halmozódik a hátralék

Délmagyar
-
  20.01.14 16:48 Belföld

Felhívással fordult a szülőkhöz az elmaradt étkezési térítési díjak miatt az önkormányzat. Arra kérik az érintetteket, hogy mielőbb rendezzék a tartozásukat, ellenkező esetben akár bírósági útra is terelhetik az ügyet. A gyerekeket nem érinti a történet, akár fizet a szülő, akár nem, senki sem marad közétkeztetés nélkül.