Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Elismeréseket adtak át Csongrádon a Magyar Kultúra Napja alkalmából

A járványhelyzethez igazodva zárt körben adták át a kulturális területen végzett kiemelkedő munkáért járó elismeréseket. Idén ketten vehettek át polgármesteri dicséretet, a „Kultúra Mecénása” díjat viszont ebben az évben nem adták át.

Áprilisra készül el a Magyar király

Délmagyar
-
 21.01.18 16:42Belföld

Teljes körű felújítást kap a Művelődési Központ és Városi Galéria díszterme: újrafestik a falakat, felújítják a padlózatot és nyílászárókat is cserélnek. A decemberben megkezdett munkálatokat várhatóan április végére fejezik be.

Közelebb kerülni az állatokhoz

Délmagyar
-
 21.01.17 17:36Kultúra

Öt Csongrád-Csanád megyei fiatalt támogat ezúttal a Mol Tehetségtámogató Programja, köztük Koncz-Bisztricz Tamás természetfotóst. A tizenhat éves fiatal a felszerelését szeretné bővíteni az elnyert támogatásból, egy olyan teleobjektívet vásárolna, amivel közelebb tud jutni alanyaihoz, a természetben élő állatokhoz.

Új háziorvos is érkezik a felújított rendelőbe

Délmagyar
-
 21.01.15 20:21Belföld

Húszmillió forintból újítják fel Csanytelek háziorvosi és fogszakorvosi rendelőinek, valamint a védőnői szolgálatának is helyet adó épületet.

Bölcsőde várja a legkisebbeket

Délmagyar
-
 21.01.15 13:42Gazdaság

Szeptember elsejével szeretnék átadni azt az új minibölcsődét, amelynek létrehozására hatvanmillió forintot nyert TOP-os forrásból az önkormányzat.

Csongrádon is lesz oltópont

Várhatóan a Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi Intézményben alakítják majd ki a csongrádi oltópontot. Az év első hetében is alacsony volt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szegedi szennyvízben.