Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 291 hír

Bemutatták A magyar állam karaktere című könyvet

Dehir
-
  Ma 14:54 Megyei

Budapest - A kötet a szociológia, a közgazdaságtudomány, a jog és a történelem szempontjából tekinti át a magyar állam fejlődését és jelenét.

Díjazták a Magyarország 365 fotópályázat legjobb képeit

Budapest - A szakmai zsűri elismeréseit, a partnerszervezetek különdíjait és a közönségdíjakat összesen tizenöten vehették át.

Együtt szórakoztak, majd kirabolták társukat a hajdúhadházi férfiak

Debrecen – A tettesek a mulatozást követően a Hatvan utcán hátulról megütötték az áldozatot és a zsebéből ellopták a telefonját.

A szülők képzése elengedhetetlen a gyermekek médiaműveltsége érdekében  

Budapest – A szülők, nagyszülők képzése elengedhetetlen a gyermekek médiaműveltsége érdekében, hiszen a felnőtteket tudatosságra tanítva, az átadott információ a gyermekekhez is elér – mondta Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) helyettes államtitkára csütörtökön az M1-en.

Támogatja a holokauszt túlélőit a leggazdagabb német család

Berlin - Több százmillió eurót fordít a következő években a holokauszt áldozatainak támogatására, a náci rezsim idején az üzemeikben dolgoztatott kényszermunkások kártérítésére és a nyugati demokrácia erősítésére a Reimann család, Németország leggazdagabb gyáriparos dinasztiája, amely náci múltjának feldolgozása révén jutott erre…

Emelkedett az odesszai iskolatűz halálos áldozatainak száma  

Odessza – Tizenhatra emelkedett az odesszai gazdasági, jogi és vendéglátóipari szakközépiskolában december 4-én pusztító tűz halálos áldozatainak száma - közölte csütörtökön az ukrán rendőrség.

A magyar kormány készen áll a klímaegyezmény aláírására

Budapest - Négy feltétel teljesülése esetén : akkor, ha nem az emberekkel fizettetik meg a klímavédelem árát, nem emelkednek a családok számára az energia- és az élelmiszerárak, ha megmaradnak a kohéziós pénzek és támogatják az atomenergia használatát.

Hátrányos helyzetű és beteg gyerekek is láthatják az oDEon-ZeneTheatrum új előadását

Dehir
-
  Ma 13:18 Megyei

Debrecen - A darabban három testvérpár alakítja kalauzolja a nézőket a digitális világban.

Európai innovációs csúcsszervezethez csatlakozott a Debreceni Egyetem

Dehir
-
  Ma 12:18 Megyei

Debrecen - Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet egészségügyi részlege a DE kiemelkedő egészségipari innovációs törekvését ismerte el.

Tűz ütött ki az egyetlen orosz repülőgép-hordozón

Moszkva – Javítás közben tűz ütött ki az orosz hadiflotta egyetlen repülőgép-hordozóján, az Admiral Kuznyecov nehézcirkálón csütörtökön Murmanszkban, legkevesebb hatan megsérültek.

Több mint két tonna adomány indult útnak Debrecenből

Debrecen - Közel 650 gyermek és több száz család karácsonya lehet szebb.

Ötvenhárom állami kórház szülészetét fejlesztik

Budapest - A közfinanszírozott egészségügyi intézmények szülészetét 3,3 milliárd forintból fejlesztik - jelentette be az emberi erőforrások minisztere.

Öt százalékkal nőtt a szálláshelyek forgalma októberben

Budapest - Októberben a külföldi vendégek száma 9,2, százalékkal, a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 10,3 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A belföldi vendégek száma 3,4 százalékkal nőtt, a vendégéjszakáké 0,8 százalékkal csökkent. Összességében a vendégek száma 6,2 százalékkal, a…

Debrecenben is megszervezi a MÁV az Országos Vasutas Véradónapot

Dehir
-
  Ma 11:08 Megyei

Debrecen – December 13-án 13 városban adhatnak vért az önkéntesek.

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

Los Angeles – A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt.