Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem akárkinek köszönheti Hajdu Steve, hogy leszokott a dohányzásról

Promotions
-
  Ma 18:48 Bulvár

A műsorvezetőnek sikerült pozitívan kijönnie egy rettenetesen ciki interakcióból.

Nagy változást hoz az új adócsomag

Napi
-
  Ma 18:48 Belföld

Az ősszel előterjesztett adócsomag hamarosan nagy változásokat hoz abban, ahogy a szolgáltatók beszedhetik a lakossági ügyfeleiken a ki nem fizetett áfát. Januártól már magánszemélyeken is ugyanúgy behajtható a tartozás, mint most az áfaalanyokon, mindez várhatóan jelentősen átalakítja több vállalat belső szerkezetét és működését…

Robothalakkal derítették ki a rajban úszó halak trükkjét

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:47 Életmód

A rajban úszó halak mozgását vizsgálta az Elte, világszerte több egyetemet is bevonva a kutatásba.

A száz éve elhunyt Springer Ferencre emlékeztek

Magyar Hírlap
-
  Ma 18:46 Sport

Kubatov Gábor: Olyan egyesületté tette a Ferencvárost, amelyben rang volt sportolni.

Olyan sok a fertőzött, új mintavételezőket kell bevetni

Pesti Hírlap
-
  Ma 18:45 Belföld

200 új mintavételi egység kezdi meg működését, hogy időben meglegyenek az eredmények. Az Operatív Törzs azt is elárulta, eddig 933 egészségügyi dolgozót vezényeltek át másik intézménybe. Újabb kétszáz mintavételi egység bevetésére kerül sor annak érdekében, hogy a fertőzéseket időben igazolni lehessen – mondta a Nemzeti…

Kiderült, ki követte el a a ma reggeli nizzai meréyletet

Ripost
-
  Ma 18:45 Belföld

Egy Olaszországból érkezett 21 éves tunéziai bevándorló követte el csütörtökön a nizzai Notre-Dame bazilikában a három emberéletet követelő késes merényletet – erősítették meg az AFP francia hírügynökségnek a nyomozáshoz közel álló illetékesek.

Talicskával indította be a trónörökös a cári Oroszország egyik legnagyobb vállalkozását

Múlt-kor
-
  Ma 18:45 Kultúra

Az orosz-japán háború alatt a cári hadvezetés igen kényelmetlen helyzetbe került. A távol-keleti hadszíntéren zajló háború megvívásához ugyanis rengeteg ellátmányra volt szükség. Az utánpótlás szempontjából rendkívül fontos szerepet játszó transzszibériai vasútvonalon azonban a Bajkál-tónál akadozott a szállítás. A vasúti kocsikat itt ugyanis…

Hegyi-Karabah: tovább nőtt az örmény halálos áldozatok száma

ATV
-
  Ma 18:45 Baleset-bűnügy

A hegyi-karabahi régió védelmi minisztériuma csütörtökön közölte, hogy további 47 halálos áldozattal 1166-ra nőtt a katonai és polgári embervesztesége az örmény és azeri erők közötti harcok szeptember 27-i kiújulása óta.

Hatósági házi karantén – 15 percen belül reagálnia kell a mobilos távellenőrzésre

BorsOnline
-
  Ma 18:45 Egészség

Szigorodtak a házi karantén szabályai. A kormány kéri: aki teheti, töltse le a Házi Karantén Rendszer alkalmazást a mobiltelefonjára, hogy tehermentesítsék a hatóságokat.

Húsz góllal nyert idegenben a Hévíz

Zaol
-
  Ma 18:44 Sport

A női és férfi kézilabda NB II.-ben érdekesen alakultak a zalai csapatok mérkőzései. A nőknél a Hévíz idegenben kiütötte ellenfelét, a Tungsram csapatának találkozója elmaradt. A férfiaknál az eddig veretlen Tungsram SE Nagykanizsa együttese először kapott ki a bajnokságban.

A halálközeli élmények a pszi-kutató szerint

Miként viszonyul a halálhoz a materialista világszemlélet? Paulinyi Tamás új cikkéből azt is megtudhatjuk, miről számolnak be azok, akik visszatértek a klinikai halál állapotából!

Egy Olaszországból érkezett tunéziai bevándorló volt a merénylő

Egy Olaszországból érkezett 21 éves tunéziai bevándorló követte el csütörtökön a nizzai Notre-Dame bazilikában a három emberéletet követelő késes merényletet – erősítették meg az AFP

Kubatov Gábor: Springer Ferenc az elnökök elnöke

Infostart
-
  Ma 18:44 Sport

A Ferencvárosi Torna Club száz éve elhunyt elnökére emlékeztek a Fiumei úti sírkertben.