Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Így hozd ki a maximumot a balatoni nyaralásból

Az idei nyáron szinte kihagyhatatlan egy rövidebb vagy hosszabb balatoni nyaralás, mutatjuk, hogy miképp pörgesd ezt fel!

A Bükk mélyén megbúvó kolostor: a bükkszentléleki pálos kolostorrom

A vadregényes, de jól megközelíthető és magas falakkal büszkélkedő templomrom Miskolc környékének egyik legjelentősebb műemléke.

Nemzeti emlékhelyünk, a nagycenki Széchenyi-kastély

A nagycenki kastély története, amely a 18. század első felében kezdődött, elválaszthatatlanul összefonódott a Széchenyi család életével.

265 éves az Őrség szimbóluma, a pankaszi szoknyás harangláb

Pankasz legmagasabb dombján, egy lejtős gyümölcsös tetején áll a fából ácsolt, fazsindellyel és zsúppal fedett református harangláb.

Naplemente a Szabari hegyen – akusztikus este Veiger Csabával

Nézd a Kányaváry Borbirtokról a naplementét. Akusztikus esttel várják az érdeklődőket a borteraszon: zamatos nedűk, páratlan kilátás és hangulatos zene!

A dűlők, présházak különleges együttese, a Villánykövesdi Műemléki Pincesor

A Villányi-hegység északkeleti csücskében fekvő Villánykövesden húzódik a híres, három szintmagasságban sorakozó pincesor, amely látványában is egyedülálló.

Nagyon népszerű a dunakanyari Hop on – Hop off hajójárat

Az elmúlt hétvége három napja alatt csaknem 2500 utas használta a járatot, hétköznap pedig egy járaton az átlagos utasszám 200 fölött volt.

Látogatói piknikkel ünnepli születésnapját a Sóstói Múzeumfalu

A Sóstói Múzeumfalu 2020-ban ünnepli alapításának 50. évfordulóját, ez alkalomból színes programkínálattal várja a látogatókat július 11-én.

A Dunakanyar drágakövekkel teli ékszerdoboza, Szentendre

A csodálatos természeti környezetben fekvő Szentendre kopogó utcakövein sétálva a múlt, a kultúra, a szépség ejti rabul a városba látogatókat.

Tanösvény mutatja be az Ős-Dráva különleges élővilágát

A Dráva változatos természeti környezetére, a burjánzó növényzetre és élénk állatvilágra enged betekintést a Szaporcához közeli ösvény.

Átadták a megújult orfűi Vízfő turistaházat

A meglévő három, kétszintes apartmanház mellé egy 16 férőhelyes, új házat építettek, és hat férőhellyel bővítették az egyik, korábban épült faházat.

A kunhalom tetején magasodó bagimajori szélmalom

Az Alföld egyik legszebb és legépebben megmaradt szélmalmát 1850 körül építették Kengyel Bagimajor városrészébe, a Szélmalom-dombra.

Palkonya, a dombra futó történelmi pincesor faluja

Palkonya három halastava, 53 borpincéje, lenyűgöző kápolnája miatt már önmagában kedvelt úticél, de ennél sokkal többet nyújt az idilli falu.

Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

A kisvasút fontos szerepet játszik a Börzsöny és a családok életében, a börzsönyi kisvasutakon évente több mint 150 ezren utaznak.

Iron Bike 2020: Magyarország legextrémebb kerékpártúrája

Július 6-án Hévízről rajtolt el Zsiga Csaba bringatúrája, az Iron Bike 2020, hogy 7 nap alatt felfedezze hazánk legszebb látnivalóit.