Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Mézeskalács-házikóvá alakítottak át Miskolcon egy villamost

Az Adventi Villamos december első vasárnapjától 2020. január 6-ig közlekedik Miskolcon a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth végállomás között.

Újra jár a 10 000 led izzóval feldíszített Mikulástroli Budapesten

A 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 80A és a 83-as trolibusz vonalán találkozhatnak az utasok a Mikulással és adhatnak át neki cipősdobozba csomagolt ajándékokat.

30 milliós felújítást követően ismét látogatható a pécsi Barbakán-bástya

A pécsi városfal nyugati falának részét képező 15. századi Barbakán-bástyát 2018-ban zárták el a látogatók elől balesetveszély miatt.

Nem csak hungarikum, hanem világkuriózum is a Hévízi-tó

Az egészség és életmód kategóriában a Hévízi-tó és a tradicionális hévízi gyógyászat négy évvel ezelőtt bekerült a Hungarikumok gyűjteményébe.

Az európai TOP 3-ban a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásár

A 12 legszebb európai karácsonyi vásár listáját állította össze az amerikai Forbes, amelyben a budapesti Bazilikánál lévő is helyet érdemelt.

100 éves múlt hazánk leghosszabb nyomvonalú erdei kisvasútja Zalában

A göcseji táj egyik különlegessége a Csömödéri Állami Erdei Vasút, amely mintegy 109 km hosszúságban hálózza be a zalai erdők egy részét.

Szigetszentmiklósi Kavicsos-tó és szigetei, maga a földi paradicsom Budapest határában

A Szigetszentmiklós határában fekvő Kavicsos-tó és szigetrendszere, melyet a magyar Maldív-szigeteknek is becéznek, 166 hektáron terül el.

130 program a pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár kínálatában

2019. november 29-től koncertek, mesék, finomságok és adventi kórusok teszik hangulatossá a pécsi belvárost advent idején.