Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Bedő Imre: fel kell kelteni a férfiak vágyát az apaságra!

Családháló
-
  Tegnap 17:06 Életmód

A Család nemzetközi napja alkalmából tartottak konferenciát „Választhatunk! Lehetőségek a családtámogatásban" címmel pénteken az Országházban. Az izgalmas előadásokon hallhattunk a kenguru módszer jelentőségéről a koraszülött-ellátásban, a magyar családtámogatási rendszer előnyeiről és bepillantást nyerhettünk a férfiak…

Novodomszky Éva és fiai a Családvarázsban

Családháló
-
  Tegnap 08:24 Életmód

A műsorvezető fiait ritkán látni, most azonban hobbijukról és álommunkájukról is mesélnek. De hogy függ össze a focilabda és a hegedű? Ez is kiderül a Családvarázs legújabb epizódjából!

Veszélyes játékjárműveket és gyermekgondozási cikkeket vontak ki a forgalomból

Veszélyes játékjárműveket és gyermekgondozási cikkeket vont ki a forgalomból a fogyasztóvédelmi hatóság - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.

Missouri államban a képviselőház is megszavazta a szigorított abortusztörvényt

Családháló
-
  Tegnap 07:53 ÉletmódUSA

Az Egyesült Államok közép-nyugati tagállamában, Missouriban pénteken a képviselőház is megszavazta a szigorított abortusztörvényt.

Trump nem ért egyet az új abortusztörvények minden részletével

Donald Trump amerikai elnök megtörte a hallgatást az abortusztörvények megszigorításának ügyében: több Twitter-bejegyzésben az élet védelme mellett állt ki, de jelezte, hogy nem ért egyet minden részlettel.

Fülöp Attila: a családközpontúságról kell szólnia a gyermekvédelemnek

A családközpontúságról kell szólnia a gyermekvédelemnek, hiszen a gyermekeknek a családban van a legjobb helyük - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára vasárnap, a Befogadlak nevű nevelőszülői program országjárásának záróhelyszínén, a budapesti Várkert Bazárban.

Novák Katalin: a sport is együtt töltött minőségi idő

Családháló
-
  Tegnap 07:11 ÉletmódAldi

Minél több segítséget tud adni a kormány a családoknak, annál több lehetőségük lesz arra, hogy a családtagok együtt töltött idejének minősége javuljon - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára vasárnap Budapesten, a 24. Aldi Női Futógála családi futása előtt az MTI-nek.

Magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

Rétvári: fontos célja az államnak, hogy a fiatalok élete minél tartalmasabb legyen

Fontos célja az államnak, hogy a fiatalok élete minél tartalmasabb legyen - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken Pannonhalmán sajtótájékoztatón.

Novák: az emelt összegű jelzáloghitel-elengedés a július elseje után születendő gyermekek után jár

A megemelt összegű jelzáloghitel-elengedés és a babaváró támogatás a 2019. július elseje után születendő gyermekek után vehető majd igénybe - hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az MTI-nek nyilatkozva pénteken.

Családi nappal népszerűsítik a nevelőszülői programot a Várkert Bazárban

Családháló
-
  19.05.17 06:00 Életmód

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) zenei gálával egybekötött családi nappal népszerűsíti Befogadlak nevű nevelőszülői programját május 19-én, vasárnap a Várkert Bazárban - jelentette be a szociális ügyekért felelős államtitkár.

Új családjóléti központot alakítottak ki Esztergomban

Az esztergomi önkormányzat beruházásában, 550 millió forintból elkészült a Híd Szociális-, Család- és Gyermekjóléti Központ új székhelye - tájékoztatta az intézmény igazgatója az MTI-t.

Három kategóriában lehet pályázni a NOE Családbarát önkormányzat díjára

Családháló
-
  19.05.17 06:00 Életmód

Három kategóriában lehet pályázni a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) Családbarát önkormányzat díjára június 15-ig - közölte a szervezet elnökségi tagja az M1 aktuális csatornán.

Miniszteri biztos koordinálja a bölcsődei ügyeket

A bölcsődei ügyek koordinációjáért felelős miniszteri biztost nevezett ki az emberi erőforrások minisztere Kovácsné Bárány Ildikó személyében.

Missouri állam szenátusa is szigorú abortusztörvényt szavazott meg

Missouri állam szenátusa is szigorú abortusztörvényt szavazott meg csütörtökön , néhány órával azt követően, hogy Alabamában a kormányzó aláírta az Egyesült Államok egyik legszigorúbb abortusztörvényét.