Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Indul az őszi Margó! – családi programok

70 új kötet bemutatkozása mellett számos gyermek- és ifjúsági program, illetve a fiataloknak szóló könyvekről szóló beszélgetés is lesz október 19-22. között a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár alkalmával, a Teslában. A rendezvény összes programja, a könyvvásárt is beleértve, ingyenes.

Hogyan lehet fejleszteni egy Down-szindrómás babát?

Családháló
-
  Ma 05:34 Egészség 

Milyen területen lehet szükség fejlesztésre egy Down-szindrómás kisbabának? Interjú egy Down-szindrómás kisfiú édesanyjával.

Molnár Sára: Apával, együtt

Családháló
-
  Ma 05:28 Életmód 

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom Az apa (is) csak egy van! konferencián hirdette ki videópályázatának nyerteseit. Íme az első helyezett alkotás.

„Látod, anyám nem hisztizett ennyit, pedig három gyereket nevelt fel!” – Határt vesztett házasságok

Családháló
-
  Ma 05:27 Egészség 

Amikor a férj végez a munkahelyén, és előbb az édesanyjához megy be minden nap, mert be kell vásárolni, meg olyan magányos is szegény. Amikor anyuka minden nap megjelenik „csak kicsit elrendezni a dolgokat, mert látom, nektek nem megy". Amikor bármilyen ügy előadódik, valahogy mindig anyukának-apukának van igaza, nem a…

Örökös eltiltás kiskorú szexuális zaklatásáért

Családháló
-
  Tegnap 11:01 Életmód  Fidesz

A büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását kérik az Országgyűléstől fideszes képviselők a pedofil bűncselekmények büntetésének szigorítása érdekében – közölte Selmeczi Gabriella, a javaslat egyik gazdája az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Megfejtették, mi teszi a férfit apává

Családháló
-
  Tegnap 08:24 Egészség 

A férfiak szervezetében is biológiai reakciót vált ki a szülővé válás – állapította meg egy Amerikában készült vizsgálat. A kutatás szerint éppen ezért nem csak az anyáknál, hanem az apáknál is kialakulhat szülés utáni depresszió, ami ráadásul nem csupán lelki, hanem hormonális gyökerű is!

Életvédő ima-applikációt törölt az Apple

Családháló
-
  Tegnap 07:33 Egészség 

Újabb példa a keresztények elleni előítéletekre: abortuszpártiak nyomására az Apple egy életvédő ima-applikációt törölt az alkalmazásai közül. 

Farkas Györgyi és Fekete Anna: Együtt Apával

Családháló
-
  Tegnap 07:30 Életmód 

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom Az apa (is) csak egy van! konferencián hirdette ki videópályázatának nyerteseit. Íme a második díjas alkotás.

Áprilisban érkezik Katalin és Vilmos herceg harmadik gyermeke

Áprilisra várja harmadik gyermekét Katalin cambridge-i hercegné, Vilmos herceg felesége. A hírt kedden jelentette be egymondatos Twitter-üzenetében a Kensington-palota, a hercegi házaspár londoni rezidenciája.

A fiataloknak az iskolában a helyük – többéves program indul a lemorzsolódás ellen

Csaknem 13 milliárd forint uniós forrás segít, hogy egyre kevesebb fiatal hagyja el idő előtt az iskolát. Átfogó fejlesztési program indult a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentésére az Oktatási Hivatal kiemelt projektjeként, amelyben 150 óvoda és 300 iskola fog részt venni 2020-ig.

Önéletrajzot írni mindenki tud! – 4. rész

Családháló
-
  Tegnap 05:45 Életmód 

Végzettségeink felsorolása szintén egy olyan pont az önéletrajzban, amit lehet jól és rosszul is csinálni. Legkönnyebben úgy tudunk ütőképesek és hatékonyak lenni, ha ebben az esetben is átülünk képzeletben az önéletrajzot olvasó székébe.

Rátkai Bence: Együtt Apával

Családháló
-
  17.10.17 09:40 Életmód 

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom Az apa (is) csak egy van! konferencián hirdette ki videópályázatának nyerteseit. Íme a harmadik díjas alkotás.

A gyerekek a jelenhedonizmusban élnek

Családháló
-
  17.10.17 09:32 Egészség 

Nem az a gyerek boldog, akivel csak jó dolgok történnek, a rosszakat pedig eltitkolják előle a szülei, hanem az, aki ismeri a saját életmeséjét, és a rossz dolgokat is megtanulja kezelni, és jóra fordítani. Hogyan segítsünk a gyerekünknek abban, hogy a saját életének mesehősévé váljon, hogy elhagyja a komfortzónáját, megküzdjön a belső…

A cégek érdeke a családbarát környezet megteremtése

Családháló
-
  17.10.17 09:02 Életmód 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szerint a vállalatok gazdasági érdeke is, hogy családbarát környezetet alakítsanak ki munkahelyeiken és rugalmas munkaidőben foglalkoztassák jól képzett dolgozóikat. A fiatalok által tervezett gyermekek vállalását különböző programokkal támogató civil szervezet nemrég cégvezetőkkel tartott…

Balog: átlagosan 24 ezer forinttal lesz több a novemberi nyugdíj

Egész évre számítva 9,6 százalékos kiegészítést, emellett nyugdíjprémiumot is kapnak novemberi ellátásukkal együtt a nyugdíjasok – jelentette Balog Zoltán. A miniszter hozzátette: átlagosan 24 ezer forinttal magasabb összegre számíthatnak az idősek.