Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

A Down- szindróma csupán egy kis része annak, ki vagyok!

Szavakkal világokat lehet teremteni és lerombolni, ezért nagyon nem mindegy, hogyan közeledünk, szólunk egy másik emberhez. Ma, a Down-szindróma világnapján különösen.

Gyermekszív Központ: megoldott a Down-szindrómás gyerekek helyreállító szívműtéte

A Down-szindrómával született gyerekek ma már minden esetben átesnek a helyreállító szívműtéten - mondta el a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) gyermekellátásért felelős orvosigazgatója szerdán.

Már csak két napig módosíthatók a középfokú felvételi jelentkezések

Családháló
-
  Ma 08:58 Életmód

Csütörtökön és pénteken van lehetőségük a középfokú felvételi eljárásban a tanulóknak eredeti továbbtanulási terveik módosítására, amit a szabályok alapján egy alkalommal tehetnek meg - közölte az Oktatási Hivatal hétfőn az MTI-vel.

Melyik a legboldogabb nemzet? Magyarországon Tatabánya az élen

Tavalyi győzelme után idén is Finnország a legboldogabb ország a világon - derült ki egy, a boldogság világnapján közzétett felmérésből, ahol Magyarország hét helyet javított, idén 62. lett a mezőnyben. Az ELTE kutatócsoportja arra a kérdésre is megkereste a választ, vajon a nők vagy a férfiak boldogabbak-e hazánkban és hogy melyik a…

Szent József és a mai apák – Interjú Asztalosné Elekes Szende pszichológussal

Családháló
-
  Tegnap 09:14 Életmód

Szent József Jézus életében betöltött szerepéről és az apák mai helyzetéről beszélgettünk Asztalosné Elekes Szende pszichológussal, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola tanárával.

Peller Anna és Mariann a Családvarázsban

Peller Anna és Mariann: imádják a közös nagycsaládos bulikat, fontos szövetségesei egymásnak. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnének, sőt már együtt is dolgoznak! Vajon milyen becenevekkel illetik egymást, milyen édesanyák a Peller testvérek?

Szoptatás: mit tegyünk, ha sebes a mellbimbó?

Családháló
-
  Tegnap 08:03 Egészség

Sok nehézséggel jár gyakran még a többedik szülés után is a szoptatás. Újabb és újabb problémák merülnek fel - ezekkel a legtöbb szoptató vagy legalábbis szoptatni akaró anyuka találkozik.

Novák Katalin: továbblépünk a családbarát Magyarország felé vezető úton

A családvédelmi akcióterv a következő lépés a családbarát Magyarország felé vezető úton - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedd este telefonon az MTI-nek.

Álljatok gyermekeitek mellett! – Apák napi köszöntő Ferenc pápával

Családháló
-
  19.03.19 10:10 ÉletmódKatolikus

A Katolikus Egyházban hagyományosan Szent József ünnepén állítjuk a középpontba az apákat. Az alábbiakban teljes terjedelmében közreadjuk Ferenc pápa 2014. március 19-én elmondott katekézisét az apaságról. Imádkozzunk az apákért, és kérjük Szent József közbenjárására Isten gazdag áldását életükre!

A vállalkozásban is segíthet az anyaság

Családháló
-
  19.03.19 09:55 Életmód

Az anyaság sok mindenre felkészíthet, ezek között akadnak elsőre talán meglepő dolgok is. Ilyen például a vállalkozói lét. Márpedig a színésznőként és producerként is ismert Ayesha Curry azt állítja, neki segített az anyává válás abban, hogy sikeres üzletasszonnyá váljon - számolt be róla a csalad.hu.

Hatosikrek születtek tíz perc leforgása alatt

Hatosikreknek adott életet egy texasi nő. A bő gyermekáldásra nagyon kicsi az esély: 1:4,7 milliárdhoz, ami még annál is kevesebb, mint az ötös lottó számait eltalálni.

Kutatás: ennyit alszanak a magyar babák

Családháló
-
  19.03.19 08:45 Egészség

És jó baba? Cumizik? Átalussza már az éjszakákat? Mindenkinek ismerős kérdések, ám ahány család, annyi válasz létezik. Egy új kutatás most megmutatja nekünk, milyen egy fél éves baba átlagos napirendje Magyarországon.

Lelki adoptálás: rejtve is életet ment

Családháló
-
  19.03.19 07:00 Életmód

Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese (március 19.) és Gyümölcsoltó Boldogasszony (március 25.) ünnepe közeledtével a lelki örökbefogadásról adunk közzé tájékoztató írást. Segítsünk mi is, hogy minden megfogant élet megszülethessen!

Novák Katalin: az Egyesült Államok követendő példának tartja a magyar családtámogatási rendszert

Az Egyesült Államok a magyar családtámogatási rendszert előremutatónak és követendő példának tartja - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Újabb kihívás-őrület: te milyen magas Cheerio-tornyot tudsz a gyerek fejére építeni?

Családháló
-
  19.03.18 08:49 Életmód

Újabb kihívás-őrület tombol a neten. Az Apák napja alkalmából indult kezdeményezés lényege, hogy minél magasabb gabonapehely-tornyot építsünk alvó gyermekünk fejére. A kihívásra rengeteg példát találunk cheeriochallenge hashtaggel ellátva a világhálón. Ezekből válogattunk.