Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rengeteg tiszta vizet tehetsz ihatatlanná egyetlen apró hibával: lehet, folyamatosan ezt csinálod

Noizz
-
  Ma 15:36 Életmód

A Földünkért világnap 1991. október 21-e óta hívja fel a figyelmet az élővilág megőrzésére. Miért ügyeljünk naponta a vízhasználatunkra? Miért ne vásároljunk feleslegesen? Miért ne süllyesszük a fiók mélyére a használt mobiltelefont? Az első magyar vegán mosószer 5 hétköznapi tippet ad bolygónk védelmére.

Új helyen várja klienseit a Pedagógiai Szakszolgálat Megyei Szakértői Bizottsága

Nyíregyháza
-
  Ma 15:35 Belföld

A szervezet ettől a tanévtől a Vécsey utca 27. szám alatt látja el tevékenységét. Az eredetileg iskolának készült épületet saját forrásából át- és felújíttatta a Nyíregyházi Tankerületi Központ. Az akadálymentesített épületben kapott helyett a pályaválasztási tanácsadás is.

Most kiderül mennyi élelmiszert dobnak ki a kukába a magyarok

Önkéntesek jelentkezését várja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), hogy kiderüljön, változott-e a magyar háztartásokban az élelmiszerpazarlás mértéke. A novemberre tervezett felmérés elsődleges célja a 2016-os adatok frissítése.

Szász István Szilárd: Hány Föld kellene nekünk?

Maszol
-
  Ma 15:34 Határtalan

Még mindig a folyamatos növekedési szemlélet az uralkodó, ami a gazdaságot és a fogyasztást illeti, bár már sok tudós és szakértő jelezte, hogy ez zsákutcába vezet.  

Pénzügyi tudatosság diákoknak – ismét százak vettek részt a rendezvényen

Újabb négy helyszínen folytatódott a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórum sorozata a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány támogatásával, ahol a résztvevők több fontos témával is megismerkedhettek. Családi költségvetés, befektetések, a jövő fizetési módszerei - ma már nem kérdés, hogy ezekkel a diákoknak is érdemes…

Megvan az erős ügyfélhitelesítés végső határideje

FinTechRadar
-
  Ma 15:33 Gazdaság

Kihívásokkal is jár a bevezetés, de tizennégy hónapot kaptak a bankok, az igazán elég kell legyen.

Előrejelzés: Október utolsó napjaiban is tombol a nyár

Femcafe
-
  Ma 15:33 Életmód

Nagyon elkényeztet bennünket az őszi időjárás.

Nem napolják el a Wikileks-alapító kiadatási meghallgatását

Mandiner
-
  Ma 15:33 Külföld

Assange több évtized börtönre számíthat, ha végül elítélik.

Kocsis Máté: Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb kormányának feje volt

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:32 Belföld

A frakcióvezető reagálva az ellenzéki frakciók hozzászólására is, arra szólította fel a DK elnökét, hogy szálljon le a magas lóról.

A "Szent Davidson": elárverezték a Ferenc pápa aláírását viselő Harleyt - galéria

Blikk
-
  Ma 15:32 Bulvár

Negyvenkét ezer fontért kelt el a Ferenc pápa aláírását viselő Harley Davidson Angliában.

Napi 8 óránál nem kéne többet aludni

HáziPatika
-
  Ma 15:32 Egészség

Egy korábbi vizsgálatban egy mintegy 9000 fős, 62 éves átlagéletkorú mintán azt találták, hogy aki többet alszik napi 8 óránál, annál 46 százalékkal nagyobb az agyvérzés veszélye.

Rákgyilkos gyökér: fogyaszd heti rendszerességgel

Bien
-
  Ma 15:31 Életmód

Új kutatás vizsgálta a gyömbér rákölő hatását, és elképesztő eredményekre jutott – ez a gyökér lehet az első természetes rákgyógyír...

Botránnyal kezdődött az ülésszak a Parlamentben: Orbán, Hadházy és Gyurcsány a főszerepekben

Ellenzéki akció fogadta az Országgyűlés őszi ülésszakán felszólaló miniszterelnököt, aki nem zavartatta magát, hanem a maga kezébe vette az irányítást. A kormányfő rövid beszédében a sikerekről beszélt, szerinte nevetséges a 21. században a sajtószabadságot hiányolni, Gyurcsány Ferencet pedig az őszödi beszédre emlékeztette.

"A befektetés olyan Magyarországon, mint a foci" - diákok kaptak betekintést a pénzügyek világába

MFor
-
  Ma 15:31 Gazdaság

Újabb négy helyszínen folytatódott a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórum sorozata a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány támogatásával, ahol a résztvevők több fontos témával is megismerkedhettek. Családi költségvetés, befektetések, a jövő fizetési módszerei - ma már nem kérdés, hogy ezekkel a diákoknak is érdemes…

Megújul a Nemzeti Filharmonikusok női tagjainak fellépőruhája

BDPST24
-
  Ma 15:30 Bulvár

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar meghívásos pályázaton keresi azt a hazai divattervezőt, aki megtervezi a női művészek sokoldalúan használható fellépőruháját. A tervezőkre háruló kihívás nem kevés, hiszen hangszeren játszani fizikai munka is, a zenekar sokat utazik, nem mindegy, hogy az új öltözék hogyan szállítható, mosható,…