Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Poszttraumás stressz szindróma miatt perli a Facebookot egy korábbi moderátor

Egy volt Facebook-alkalmazott pert indított a közösségi média óriás ellen a munkája során elszenvedett traumák miatt. Az egykor moderátor azt állítja, a Facebook nem nyújt megfelelő védelmet azok számára, akik a nyugalom megzavarására alkalmas tartalmakkal dolgoznak.

Cindy Crawford Cadillac-kel pózol az Acne Studios őszi-téli kampányában

Contextus
-
  Ma 18:13 Kultúra 

Noha Cindy Crawford már 2016-ban bejelentette, hogy visszavonul a modellkedéstől, úgy tűnik, egy-egy jó ajánlatnak ő sem tud ellenállni. Így viszontláthatjuk őt az Acne Studios legújabb kampányában.

A szexuális visszaélések a német katolikus egyházat is megrengetik

Egy négy évig tartó nyomozás eredményeként került nyilvánosságra, hogy valójában milyen mértékű szexuális visszaélések történtek évtizedeken át a német katolikus egyházon belül. Reinhard Marx bíboros elismerte, hogy az egyház elvesztette a közbizalmat. 

Két srác úgy megtréfálta a McDonald’s egyik éttermét, hogy kaptak 25 ezer dollárt ajándékba

Contextus
-
  Ma 13:35 Kultúra 

Feltettek a falra egy álposztert, amit heteken át senki nem vett észre. A McDonald's ajándékba 25 ezer dollárt adott érte a két barátnak.

Ébredjünk már fel! Sokkoló fotók mutatják be az emberi hanyagságot

A világ, amelyben élünk már nem az a biztonságos hely, ami egykor volt, és erről csak és kizárólag mi, emberek tehetünk. Hihetetlen, hogy egyesekben még mindig nem tudatosult: a szemetet szelektíven kell gyűjteni, mert újra kell gasznosítani.

Hamarosan itt az Imitation első albumának bemutatója!

Contextus
-
  Ma 10:55 Kultúra 

Megjelent az Imitation első albuma The Original címmel. A lemezbemutató az A38 kiállítóterében lesz egy különleges összművészeti est keretében.

Rihanna Barbados nagykövete lett!

Contextus
-
  Ma 09:49 Kultúra 

Rihanna 2008 óta szülőhazája, Barbados kulturális nagykövete. Most azonban újabb és még komolyabb feladattal bízta meg őt a barbadosi kormány:  rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezte ki a sokoldalú énekesnőt.

Olyan részeg volt a taxisofőr, hogy utasának kellett hazavezetnie a repülőtérről

Contextus
-
  Ma 09:48 Kultúra 

Mikor egy hosszú repülőút után végre leszáll a géped, valószínűleg másra sem vágysz, csak arra, hogy minél hamarabb hazaérj, és belefeküdj a kényelmes ágyadba.

Itt a sugar baby-kről szóló film előzetese!

Contextus
-
  Ma 07:33 Film 

Jessica Barden és Camila Mendes játszanak a The New Romantic című romantikus komédiában, ami a sugar baby-kről szól.

Kenya felfüggesztette a leszbikus szerelmesekről szóló film tilalmát

Contextus
-
  Tegnap 22:01 Film 

A Rafiki a két rivális kenyai politikus lányai között szövődő románcot meséli el. A Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott filmet a melegség témája miatt Kenya betiltotta. A bírósághoz benyújtott fellebbezés következtében azonban most feloldották a tilalmat.

Ignobel-díjat ért a postai bélyeggel elvégezhető impotencia-teszt

Contextus
-
  Tegnap 22:01 Kultúra 

Három orvos egy nagyon egyszerű tesztet dolgozott ki annak kiderítésére, hogy egy férfi impotenciája pszichés vagy fizikai eredetű-e. Körbe kell tekerni a péniszt bélyegek gyűrűjével elalvás előtt és reggel ellenőrizni, hogy elszakadt-e. Ilyen egyszerű!

A mindennapokban használt vegyi anyagok károsítják az egészséget

Contextus
-
  Tegnap 21:59 Kultúra 

Mindennapi életünk során különböző vegyi anyagoknak vagyunk kitéve. Ezek közül egyesek meg is betegíthetnek. És ott vannak, ahol a legkevésbé számítanánk rájuk. Három frissen készült tanulmány alapján mondjuk a részleteket.

Egy kormánykritikus tanulmány miatt bevonták a Századvég folyóiratot, lemondott a szerkesztőbizottság

Contextus
-
  Tegnap 18:37 Kultúra  Századvég

A kormányközeli Századvég Alapítványnak nem tetsző tanulmányok miatt eltávolították az internetről a Századvég folyóirat legújabb számát, majd kirúgták a szerkesztőséget.

Tudtad? Ez a legmocskosabb testrészed!

Contextus
-
  Tegnap 14:50 Kultúra 

Sosem gondolunk bele igazán, hogy mennyi baktérium hemzseg rajtunk és néhol még bennünk is. Sokan undorodunk a buszon a kapaszkodóktól, tudjuk, hogy a telefonunk is nagyon mocskos tud lenni. Megmutatjuk, mi az emberi testrész legfurcsább része!

Stockholmban úgy gondolták, egy Pókember nem elég, hanem többszáz kell

A múlt héten zajlott a Stockholm Comic Con, aminek egyik nagy szenzációja a nagy közös Pókember beöltözés lett.