Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Robotbírók a tokiói olimpián

Computerworld
-
  Tegnap 18:51 Infotech

Hitelesebb lehet a pontozás a tornaversenyeken a Fujitsu rendszerének köszönhetően.

Kódolatlan csatorna gyermeknapra

Május 23-tól június 3-ig kódolatlanul érhető el a Da Vinci ismeretterjesztő csatorna a PR-Telecom és a MinDig TV Extra nézői számára.

Így érhetők el gyorsan az emojik, kaomojik és szimbólumok a Windows 10-ben

Computerworld
-
  Tegnap 12:34 Infotech

Egy billentyűkombináció alkalmazása után azonnal bevetésre készen állnak.

SUSE OpenStack Cloud 9: Rocky a ringben

A nagyvállalati felhasználásra szánt felhőplatform legújabb verziója elsőként egyesíti magában a HPE és a SUSE felhőtechnológiáinak előnyeit.

Az egészségügy szolgálatában

Computerworld
-
  Tegnap 08:12 Infotech

Miközben a társadalom elöregedésével és a krónikus betegségekben érintettek számának növekedésével egyre nagyobb az egészségügyi szolgáltatások iránti igény, a piaci környezet a költségek visszafogására kényszeríti a kórházakat. Mindeközben a páciensek a lehető legjobb kezelést és a leggyorsabb kiszolgálást várják el a kórházi…

A Windows 10 tavaszi nagy funkciófrissítésének újdonságai

Computerworld
-
  19.05.22 18:44 Infotech

Az 1903-as verziószámú, hivatalosan a Windows 10 May 2019 Update nevet viselő kiadás tegnap vált elérhetővé a nagyközönség számára. Az alábbiakban összefoglaljuk az operációs rendszer nóvumait.

Digitális veszélyek, tudatos szülők

Computerworld
-
  19.05.22 15:03 Infotech

Családunk és szeretteink biztonsága kulcsfontosságú. Mindez májusban különösen aktuális, hiszen az édesanyák napja mellett ebben a hónapban ünnepeljük a családokat és a gyermeknapot is.

Digitalizál a Kométa

Informatikai fejlesztéssel modernizál a Kométa, hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója és húskészítmény gyártója. A digitalizációs projekt az évente több mint 50 000 tonna hús feldolgozásához kapcsolódó folyamatokat teszi hatékonyabbá.

Folyamatintelligencia látványosan

Computerworld
-
  19.05.22 12:47 Infotech

Egy jó dashboard többet mond ezer adatnál. A Software AG ARIS Aware megoldásával nemcsak az analitikai és az informatikai szakemberek, hanem az üzleti felhasználók maguk is készíthetnek ilyen műszerfalakat folyamataik biztos felügyeletéhez.

Kvantumképességek a problémamegoldáshoz

Computerworld
-
  19.05.22 10:44 Infotech

A Fujitsu kvantumtechnológia által inspirált második generációs Digital Annealer megoldása soha nem látott lehetőségeket nyit meg az üzleti és társadalmi problémák megoldása terén.

Felzárkóztatás HR-digitalizációval

Computerworld
-
  19.05.22 08:35 Karrier

Ahogy kezd komollyá válni egy cég - hirtelen ötven fő fölé nő az alkalmazottak száma -, úgy kezdenek el megváltozni a feladatok, többek között egyre nagyobb fejtörést jelent a humánpolitika. Komolyan át kell gondolni a HR-stratégiát, és egyre több időt kell befektetni a minőségi munkaerő megtalálásába. Egyszerűen megoldást kell találni arra,…

Elkészült a Windows 10 legújabb nagy frissítése: így telepítheti

Computerworld
-
  19.05.21 21:59 InfotechWindows

Némi csúszással, de alapos tesztelés után megérkezett az operációs rendszer tavaszi kiadása.

Durva pofon a Microsoftnak

Computerworld
-
  19.05.21 18:45 Infotech

A dél-koreai kormány a Windows 7 támogatásának lezárultával nem a Windows 10-re, hanem a Linuxra akar váltani.

Három hónapos haladékot kapott a Huawei az amerikai kormánytól

Computerworld
-
  19.05.21 13:11 GazdaságUSAKína

Meglévő hálózatai és okostelefonjai megfelelő működésének biztosításához vásárolhat amerikai termékeket a kínai vállalat, új eszközök gyártásához azonban nem.

Két világ találkozása

Computerworld
-
  19.05.21 13:02 Karrier

Jó lenne, ha ötvözni tudnánk az autóknál a csúcsteljesítményt a tömeggyártott motorok praktikumával és költséghatékonyságával? Dr. Dave Snelling, a Fujitsu kutatási munkatársa és mesterséges intelligenciáért felelős programigazgatója szerint a kvantumszámítástechnika világában ez lehetséges.