Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Digitális képességek segíthetnek a munkanélküliség ellen

Elsőre furcsán hangozhat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Microsoft Magyarország együttműködése, pedig fontos feladattal fogtak össze.

Az Ariadne tanúsága, avagy túlélők home office-ban

Messziről induló gondolatmenettel fogom fárasztani olvasóimat, hogy eljussak a toleranciától a krízishelyzetből eredő stresszig és nyomásig, majd vissza a toleranciához.

Elon Musk szerint már majdnem teljesen kész az önvezető Tesla

Míg a legtöbb önvezető autót gyártó cég óvatos becsléseket mer csak közölni, addig a Tesla fejese már az idei évre jósolja a vezetést forradalmasító technológia elkészültét.

A járvány miatt nőttek a PC-eladások

Computerworld
-
  Tegnap 15:55 Gazdaság

Jó ideje csökken a PC-k forgalma világszerte, de a koronavírus beavatkozott - igaz, ebben a ritka esetben jófelé tolta el a számokat. Már látható, ki hogy áll a rangsorban, és az is, folytatódik-e a biztató trend.

Csak év végén indul a Facebook legfelsőbb bírósága

Computerworld
-
  Tegnap 14:22 Infotech

A késlekedés viszont azt jelenti, hogy az amerikai választások alatt még nem ellenőrzi a bizottság az álhíreket terjesztő oldalakat, melyek négy évvel ezelőtt is komoly problémát okoztak.

A koronavírus-konteó oldalak megkopasztják a Google-t és az Amazont

Computerworld
-
  Tegnap 12:02 Gazdaság

A hirdetéskezelő oldalak megpróbálják korlátozni, hogy milyen weblapoknak biztosítanak reklámbevételt, de egy kifejezetten ezt vizsgáló szervezet szerint jócskán akad még tennivaló.

Vezető konténerfelügyeleti vállalatot vásárol fel a SUSE

A lépéssel a SUSE piacvezetővé válik a vállalati Kubernetes-felügyeleti megoldások terén, és létrejön a világ legnagyobb olyan független szervezete, amely kizárólag arra fókuszál, hogy nyílt forráskódú és felhőnatív megoldásokkal támogassa a digitális átalakulást

Óriási büntetést kapott az Alza.hu

A webáruzház és cseh anyavállalata 892 millió forintot fizethet a Black Friday akciók tisztességtelen reklámozása miatt.

Egyszerű, de nagyszerű újítást kap a LinkedIn

Computerworld
-
  20.07.09 14:32 Karrier

Mindkét fél számára megkönnyítheti az állásinterjúkat az a funkció, amivel mostantól könnyedén mellékelhetjük önéletrajzunkhoz, hogyan kell kiejteni a nevünket.

A Micro Focus gépi tanulási megoldásával az ismeretlen fenyegetések ellen

Computerworld
-
  20.07.09 11:27 Karrier

Lassan ott tartunk, hogy a különféle kütyüink előre kitalálják a gondolatainkat. Akad, aki ezt ijesztőnek találja, de az ebben rejlő lehetőséget jó és rossz célra is lehet használni. Az például igencsak hasznos, ha egy gép a bűnözők gondolataiban olvas, majd meg is előzi a bűncselekményeket.

Indiából támad a Zoom új trónkövetelője, a JioMeet

Computerworld
-
  20.07.09 10:09 Mobiltech

A járványidőszak nagy nyertesei a videókonferencia-appok, közülük is a Zoom, de most egy új kihívó tűnt fel kelet felől, nem akármilyen tudással és hátszéllel.

Az Apple megint csak majdnem a világ legértékesebb márkája

Computerworld
-
  20.07.09 08:02 Gazdaság

Az Amazon happolta el a cupertinóiak elől a címet, akiknek így ötödik éve nem sikerül a gazdasági tápláléklánc csúcsára törni.

A Fujitsu támogatja az adatvezérelt átalakulást a digitális üzleti működés megvalósításához

Computerworld
-
  20.07.08 19:30 Karrier

A Fujitsu segít adatvezérelt módon megvalósítani a digitális átalakulást. Lehetővé teszi, hogy ügyfelei új értéket nyerjenek ki és izgalmas, új üzleti lehetőségekhez jussanak adataikból. A digitális üzleti működés megvalósításához az adatokat fel kell deríteni, fel kell dolgozni, és meg kell védeni.

Egyre okosabb a Google Sheets, mutatjuk az új funkciókat!

Computerworld
-
  20.07.08 16:21 Infotech

Pár kisebb és egy nagyon nagy újítást kap a Google online táblázatkezelője, amely segít adatokat tölteni és gyomlálni, de a Big Data világába is belekóstol.

A Microsoft Defender ATP pontozza a céges rendszerek biztonságát

Computerworld
-
  20.07.08 13:25 Infotech

A Microsoft új szolgáltatása arra szolgál, hogy felkutassa a céges hálózatok sebezhetőségeit és esetleges javítási alternatívákat kínáljon fel.