Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Hackertámadások típusai

Computerworld
-
  Ma 19:06 Infotech

Céljaik elérésére a kiberbűnözők számos módszert használnak, a legfontosabbak az alábbiakban ismertetjük.

Itt a Vodafone virtuális asszisztense

Computerworld
-
  Ma 18:10 Mobiltech

A megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása sokak számára okoz nehézséget, a Vodafone ezért legújabb kezdeményezésével idén a bizonytalankodók segítségére siet. Az ünnepi készülődés időszakában a budapesti bevásárlóközpontokban, valamint nyolc vidéki nagyvárosban található márkaüzletében különleges ajándék tanácsadó…

Történetek agilitásról kicsiknek és nagyoknak - mesekönyvet írtak a szoftverfejlesztők

Computerworld
-
  Ma 17:55 Infotech

Rendhagyó ajándékkal lepte meg ügyfeleit a ShiwaForce.com: a nagyvállalati tartalomkezelő rendszeréről ismert cég munkatársai egy egész kötetnyi mesét írtak és illusztráltak családtagjaik, barátaik segítségével.

Szoftverfrissítéssel igyekszik elkerülni az iPhone-ok betiltását az Apple

Computerworld
-
  Ma 12:05 Gazdaság

A kínai bírósági döntés miatt a régebbi modelleket érintő iOS-frissítést fog kiadni az almás cég.

Banki kockázatok

Leginkább a kibertámadásoktól félnek a pénzintézetek vezetői, a feltörekvő technológiák elterjedésével a jövőben azonban további kockázatokra is számítanak, olvashatjuk az EY 29 országban összesen 74 cég megkérdezésén alapuló felmérésből.

Igazgatóságának tagjává választotta Hetényi Márkot a 4iG

A sokoldalú szakember operációs, IT, retail, digitális és pénzügyi területeken szerzett gyakorlati és vezetői tapasztalatait kamatoztathatja a legnagyobb magyar tulajdonú IT-társasággá alakult 4iG Nyrt. menedzsmentje.

PayPal-használók veszélyben

Computerworld
-
  Tegnap 18:32 Infotech

Érdemes óvatosan kezelni a számla bejelentkezési adatokat, különösen most, az ünnepi időszakban, amikor a szokásosnál is többen használjuk fizetésre a PayPal-fiókunkat.

Vodafone-közlemény a digitális korlátok lebontásáról

A Vodafone is aláírta az Innovációs és Technológiai Minisztérium Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság által kezdeményezett nyilatkozatot, mely szerint 2019 januárjában indul a Szupergyors Internet Program második szakasza, a SZIP 2.0. A program célja a 100 Mbps-ra alkalmas, gigabites sávszélességre bővíthető,…

A Fujitsu szerint a többfelhős működés összehangolása kulcsfontosságú a gyors digitális átalakuláshoz

Computerworld
-
  Tegnap 15:58 Karrier Fujitsu

A nagyvállalatok körében erősödik a többfelhős működés iránti igény, ugyanakkor egyre többen felismerik, hogy a felhőműködés összehangolása kulcsfontosságú a sikeres digitális átalakuláshoz. Ez a Fujitsu megbízásából 500 főnél nagyobb létszámú vállalatok IT-döntéshozói körében végzett kutatásából.

A Fujitsu RunMyProcess frissítésével gyorsabban és egyszerűbben integrálhatók a nagyvállalati rendszerek

Computerworld
-
  Tegnap 15:39 Karrier Fujitsu

A Fujitsu RunMyProcess megújult. A frissítés érinti a platform felhasználói felületét és fontos produktivitásnövelő komponenseket is tartalmaz, köztük teljesen integrált online súgófunkciót és továbbfejlesztett tömeges adatkezelési képességeket.

Díjat nyert a FIBARO okos hardvere és szoftvere

Computerworld
-
  Tegnap 10:33 Infotech

A CES szakkiállítás szervezője New Yorkban bejelentette, hogy két FIBARO termék is elnyerte a CES 2019 innovációs díjat.

A UPC a szupergyors internetről

A Szupergyors Internet Program (SZIP) 1.0 sikeres végrehajtására alapozva a különböző, egymással is versenyző gigaképes technológiák együtt tudják biztosítani a SZIP 2.0 Program sikerét.

Kilenc kritikus hibát javítottak a Windows 10-ben

Computerworld
-
  18.12.12 18:46 Infotech

A decemberi foltózókedden összesen 39 sebezhetőséget szüntet meg a Microsoft az operációs rendszerben.

Az IT-munkaerőpiac meghatározó trendjei

Computerworld
-
  18.12.12 12:35 Karrier

A Five2One ausztrál mobilapplikáció-készítő cég alapítója, Vaibhav Namburi a technikai szakértelemmel rendelkező fejlesztők növekvő jelentőségéről osztja meg gondolatait a CIO.com magazinban megjelent cikkében.

Megalapították a Vodafone Digitális Díjat

Tizenöt millió forint összdíjazású technológiai pályázatot indít a Vodafone Alapítvány.