Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Új processzorok, 5G lapka az Inteltől

Computerworld
-
  Ma 16:02 Infotech

Új mikroprocesszorokkkal, köztük egy adatközpontokba szánt, második generációs Xeon processzorral, valamint egy 10 nanométeres 5G lapkával rukkolt elő a cég.

Digitális ugrás előtt az agrárium

Computerworld
-
  Ma 13:13 Gazdaság

A magyar élelmiszergazdaságban óriási termelési tartalékok vannak, ami a mesterséges intelligencia (MI) és az 5G technológia kiaknázásával drámai mértékben növelheti Magyarország GDP-jét a 2030-ig tartó időszakban.

Megkezdődik a Digitális Agrárakadémia előkészítése

Computerworld
-
  Ma 12:59 Gazdaság

A digitális világ ugrásszerű fejlődése szükségszerűvé teszi a magyar gazdálkodók digitális kompetencia szintjének növelését, a precíziós gépek elterjesztését és a digitális megoldások rutinos alkalmazását a hazai agráriumban, amellyel az ágazatot terhelő munkaerőhiány is mérsékelhető. Ezért a Digitális Jólét Program 2.0 keretein beül…

Így adhatunk túl biztonságosan régi készülékeinken

Egyáltalán nem mindegy, hogy mit teszünk meglévő eszközeinkkel újak vásárlásakor.

Vigyázat, a Nemzeti Közműszolgáltató nevében folyik adatlopás!

Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni .

Jön az új, gyorsabb wifi

Computerworld
-
  Ma 08:38 Infotech

A Huawei most bejelentett lapkakészletei támogatják a Wi-Fi 6 szabványra épülő, saját fejlesztésű Wi-Fi 6+ technológiát, amely sokkal gyorsabb adatátvitelt és jobb jellefedettséget ígér.

Fogkefe szuperaggyal

Computerworld
-
  Ma 08:00 Infotech

Az Oral-B iO fogkeféje figyeli fogmosási technikánkat, és elégedetten mosolyog, ha ügyesek vagyunk.

500 millióan töltötték le Androidra a közösségi appot

Computerworld
-
  Tegnap 18:49 Gazdaság

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Microsoft tulajdonában lévő LinkedIn közösségi portál: androidos mobilappját immár több mint félmilliárdan telepítették mobiljukra.

Kihajtható, 5G-s mobillal jött ki a Huawei

A Mate Xs okostelefonként és tabletként egyaránt használható. Nyolc hüvelykes FullView kijelzővel szerelték fel, amelynek hajlékonyságáért folyékony fémből készített zsanérok és több mint száz finom alkatrész felel.

Temetnék a jelszót a nagy tech cégek

Computerworld
-
  Tegnap 14:10 Infotech

Csatlakozott az Apple is a technológia óriásvállalatokat és jelentősebb pénzügyi szolgáltatókat tömörítő FIDO szövetséghez.

Az elektronikus kártyaszolgáltatások kockázataira figyelmeztet a Nemzeti Bank

Közleménye szerint az MNB támogatja az egyszerűbb, olcsóbb pénzügyi szolgáltatásokat lehetővé tévő fintech innovációkat, de kizárólag akkor, ha azok szavatolják a pénzügyi stabilitást és az ügyfelek biztonságát.

Indul a nemzeti e-sport bajnokság

Az alapszakasszal március 2-án indul a második K&H magyar nemzeti e-sport bajnokság, amelynek keretében a tavalyi öttel szemben idén már hét versenyszámban zajlanak a június végéig tartó küzdelmek.

Mesterséges intelligencia konferencia az NKE-n

A mesterséges intelligenciáról rendeznek konferenciát a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen február 27-én.

Pénz és vállalkozói témahét márciusban

Több mint kétszázezer diákot várnak a március 2-án kezdődő pénz és vállalkozói témahét programjaira, nyilatkozta Szepesi Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatornán.

Vitatott megoldás kiterjesztésére készül a Microsoft a Windows 10-nél

Computerworld
-
  Tegnap 08:00 Infotech

A szoftveróriás szeretné elérni, hogy minden Windows 10-felhasználónak legyen saját Microsoft-fiókja, és erről már a rendszer telepítésekor gondoskodik.