Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Országos kutatás indul a nők és a férfiak munkahelyi tapasztalatairól

Computerworld
-
  Tegnap 10:11 Karrier  Állás

A nők mellett a férfiak munkahelyi tapasztalatait is felméri a Nyitottak Vagyunk új, évente ismétlődő kutatássorozata. Az elmúlt években Magyarországon egyre több munkahelyen kezdtek el lépéseket tenni a munkaadók azért, hogy a nők és a férfiak ugyanolyan lehetőségekhez jussanak. A Nyitottak Vagyunk kutatássorozat arra kíváncsi, hogy milyen…

Ígéretes BME-fejlesztés

Computerworld
-
  Tegnap 10:05 Infotech  Oktatás BME

Nagysebességű multimédiás tartalmak feldolgozására alkalmas hardvert fejlesztettek közösen a National Instruments Hungary Kft. és a BME VIK Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék munkatársai.

Cross FM néven indulhat új rádió Budapesten

A jelenleg használaton kívüli Budapest 98,6 MHz-en indulhat új körzeti közösségi rádió Cross FM néven, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Manna Vision Media Kft. ajánlatát nyilvánította nyertesnek eheti ülésén.

Egyre népszerűbb az e-sport hazánkban

A magyar e-sport piac mérete 2017-ben meghaladta a 23 milliárd forintot, az e-sporthoz köthető közösséget pedig már több, mint 425 ezer fő alkotja, derül ki az eNET Internetkutató, az Esportmilla - Egymillióan a magyar esportért Egyesület és az Esport1.hu közös kutatásából, amely a hazai e-sportolói szokásokat és a piaci hátteret…

Minden eddiginél egyszerűbb válasz az adatrobbanás problémájára

Mostantól a Ceph része az openATTIC tárolófelügyeleti keretrendszer, amely még hatékonyabb és egyszerűbb felügyeleti képességeket biztosít, ezzel is elősegítve a megoldás vállalati használatát.

Díjazták a Huaweit

A legjobb okostelefon kategória nyertese lett a P20 Pro.

Teljesítményjavító tipp a Windows 10-hez

Computerworld
-
  18.06.21 10:19 Infotech 

Rendeljük grafikaigényes alkalmazásainkat a gyorsabb videóadapterhez az operációs rendszer új beállítási lehetőségével.

A legveszélyesebb rosszindulatú programok és sérülékenységek

A Check Point által összeállított, 2018. májusi adatokat feldolgozó Global Threat Intelligence Trends elemzés szerint a Coinhive nevű crypto-bányász program világszerte a szervezetek 22%-ánál jelent meg, ami majd 50%-os növekedés az áprilisi adatokhoz képest (akkor 16% volt ez az adat).

Közel félmillió vállalkozás regisztrált a Cégkapura

A 2018. január elsején indult Cégkapu szolgáltatást már 458 ezer cég használja. 2018. június elejéig több mint 600 ezer dokumentumot küldtek és fogadtak a Cégkapu felhasználói.

Rossz hír a Windows 7-et használóknak

Computerworld
-
  18.06.20 11:16 Infotech 

Annak ellenére, hogy a Windows 7 operációs rendszer támogatása hivatalosan 2020 januárjáig tart, úgy tűnik, egyes régebbi Intel-alapú számítógépek már nem kapnak frissítéseket a Microsofttól.

RIP Macintosh: 1984–2018

Computerworld
-
  18.06.19 18:45 Infotech  Okostelefon Apple

Az Apple az asztali rendszerek helyett egyre inkább a mobilok felé fordul.

A Fujitsu SAP-szoftverekhez készült szolgáltatási és infrastruktúra-portfólióval egyszerűsíti a digitális átalakulást

Computerworld
-
  18.06.19 10:50 Karrier 

A Fujitsu segít ügyfeleinek a digitális világ követelményei szerint egyszerűsíteni, átalakítani és megújítani vállalati működésüket.

A Fujitsu díjazta legkiválóbb hazai partnereit a SELECT Partner Program keretében

Computerworld
-
  18.06.19 10:46 Karrier 

A Fujitsu a SELECT Partner Program keretén belül értékelte legkiválóbb partnereit. A rangos díjakat az idei Fujitsu Day alkalmából adzák át, amely a hazai szervezet legnagyobb eseménye. Az idei hat díjazott között multinacionális vállalat és hazai kkv is szerepel.

Többet hoznak, mint visznek

Computerworld
-
  18.06.19 10:10 Infotech 

Egy idén áprilisban készített felmérés arra kereste a választ, hogyan vélekednek a cégvezetők a mesterséges intelligencia gazdaságban betöltött szerepéről és lehetőségeiről.

Világrengető iPhone-nal jön ki az Apple

Computerworld
-
  18.06.19 08:00 Mobiltech 

Nem a tudása, hanem az ára lesz lehengerlő. A gyártó reményei szerint viszik majd, mint a cukrot.