Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Fontos változások a Chrome-ban

Computerworld
-
  Ma 10:00 Infotech

A böngésző legújabb változata VR és AR képességekkel gazdagodott, és a jelszólopásokra is figyelmeztet.

Megint elindult a Windows 10 kényszerfrissítése

Computerworld
-
  Tegnap 18:39 Infotech

Megkezdte a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer 1809-es változatát futtató számítógépek erőszakos frissítését a legújabb, 1909-es verzióra, az egy hónapja megjelent November 2019 Update-re.

Tíz jövőbeli trend, amely 2030-ra valósággá válhat

Computerworld
-
  Tegnap 15:45 Infotech

A felhasználói elvárások szerint a hálózatba kapcsolt technológiák 2030-ra már hétköznapi szinten is képesek lesznek mind az öt emberi érzékszervvel interakcióba lépni, a látáson és halláson felül az ízlelést, a szaglást és a tapintást is stimulálni.

Százféle innováció, egy közös szikra

Computerworld
-
  Tegnap 11:41 Karrier

Az áttörő újítások mindig egy korszakalkotó ötlettel kezdődnek. Ahhoz azonban, hogy egy jó elképzelés megszülethessen, és abból sikeres fejlesztés legyen, szükség van a megfelelő és támogató háttérre.

Ötkamerás lesz a Huawei P40 Pro?

Információk szivárogtak ki a kínai gyártó soron következő csúcsmobiljáról.

Nem lassít a NAV

Computerworld
-
  19.12.12 20:13 Gazdaság

Az online számlázó rendszer sikeres bevezetését követően további területeken indít technológiai fejlesztéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft

A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt.

Ezért lépnek félre a magyarok

Vajon mi motiválja a félrelépőket, hogy szeretői viszonyba kezdjenek? Mennyi ideig tart egy ilyen titkos kapcsolat? Többek közt ez is kiderül hazai szerető kereső weboldal, a Viszony.hu saját kutatásából, aminek során 1600 hűtlenkedni vágyó társkeresőt kérdeztek meg.

Új zsarolóvírus terjed

A Sophos legújabb riportja az előszőr 2018 decemberében észlelt Snatch zsarolóvírus új támadó módszereit részletezi. Ezek közé tartozik az is, hogy támadás közben csökkentett módban indítja újra a PC-ket, amivel megkerüli a zsarolóvírus tevékenységet észlelő védelmi eszközöket és titkosítja a fájlokat. A Sophos szerint más digitális…

A wi-fi használat veszélyeire figyelmeztet az FBI

Computerworld
-
  19.12.12 11:59 Infotech

Ne használjunk nyilvános wi-fi hálózatot onilne vásárlásra, mert ezek a hálózatok a hackerek kedvelt információgyűjtő helyei.

A fiatalok ódzkodnak attól, hogy karácsonykor a szüleik technológiai tanácsadói legyenek

A Kaspersky kutatásának eredménye azt mutatja, hogy az Y-generáció tagjai nem hajlandóak sokat költeni technológiai termékekre karácsonykor, mert attól tartanak, hogy teljes munkaidős technológiai tanácsadónak használja őket a család.

Kihirdették a Digitális Esély 2019 pályázat nyerteseit

Computerworld
-
  19.12.12 10:50 Gazdaság

Az SAP Hungary és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács idén hatodik alkalommal támogatja hátrányos helyzetű fiatalok infokommunikációs képzését. A "Digitális Esély" pályázat keretében 2019-ben 7 non-profit szervezet között 7,8 millió forintot osztottak szét innovatív, előremutató helyi kezdeményezések megvalósítására.

Nagyon hasznos új funkció jön a Gmailbe

Computerworld
-
  19.12.11 18:40 Infotech

Nemsokára mellékletként is továbbíthatjuk ismerőseinknek a levélláncolatokat.

Figyelmeztetés jön a Windows 7-et használóknak

Computerworld
-
  19.12.11 17:35 Infotech

Teljes képernyős üzenetet kapnak majd január 15-től azok, akik még mindig a nyugdíjba küldött operációs rendszert használják.

Erre kerestünk a Google-lal 2019-ben

A Google a mai napon hozta nyilvánosságra a 2019-es keresési trendeket, amelyek egyedi betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és Magyarországot idén.