Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Új funkciók a Google Térképben!

Computerworld
-
  Ma 10:00 Infotech

Automatizálhatjuk az előzmények törlését, és a személyes programjainkhoz is navigációs segítséget kaphatunk.

Holnap nyílik a Huawei élményüzlete

Computerworld
-
  Tegnap 19:26 Gazdaság

Érzékekre ható aktivitásokkal tesztelhetik az okoseszközöket a vásárlók.

Jelentős változás a Windows 10 frissítésében

Computerworld
-
  Tegnap 18:44 Infotech

Áprilistól megszűnik egy frissítési konstrukció a vállalatok számára, igaz, ezentúl saját maguk határozhatják meg a halasztás időtartamát.

Gondban a munkavállalók

Computerworld
-
  Tegnap 10:45 KarrierÁllás

A dolgozni kívánó emberek 56 százaléka nem rendelkezik a jövő munkaköreinek betöltéséhez szükséges digitális készségekkel.

Recesszióra számíthatunk

Computerworld
-
  Tegnap 10:19 Gazdaság

Gyülekeznek a felhők, egyre pesszimistább előrejelzéseket fogalmaznak meg az üzleti vezetők, foglalhatók össze a PwC 22. globális felmérésének főbb tanulságai.

Beszélnek az adatok

Computerworld
-
  19.02.14 13:04 Infotech

Természetes nyelvi feldolgozásra képes, azaz emberi beszédből értő, mesterséges intelligenciával bíró BI-eszközök teszik majd gördülékenyebbé az analitikai párbeszédet, és mind több vállalat fogja elsajátítani az adatokból merítő történetmondás képességét, jósolja a Tableau éves trendelőrejelzésében. A felhasználók ugyanakkor egyre…

Öt megatrend, ami a munka világát befolyásolja

Számos meghökkentő előrejelzés lát napvilágot annak kapcsán, milyen lesz a jövő munkahelye, mekkora szerepet kapnak majd a robotok. Hogy melyik előrejelzés lesz a legközelebb a valósághoz, még nem tudni.

Adomány a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháznak

Computerworld
-
  19.02.14 11:40 InfotechAdomány

Televíziókat és kifejezetten kórházi használatra tervezett klinikai és sebészeti monitorokat adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának, és Képalkotó Diagnosztikai Osztályának az LG Magyarország.

Vigyázat: képekkel is feltörhetők az Android-mobilok

Computerworld
-
  19.02.14 11:10 Mobiltech

A súlyos biztonsági rés kihasználásához elég egy speciálisan átalakított képet eljuttatni a legújabb Android-változatokat futtató okostelefonokra.

Robotsegítség az orvos mellett

Computerworld
-
  19.02.14 10:49 Infotech

Miközben a nagy precizitást és teherbírást igénylő gyártási és raktározási folyamatokban már elterjedten alkalmaznak robotokat, az egészségügyben még ritkának számít a gépi segítség

Kerüljük el a drónkáoszt!

Computerworld
-
  19.02.14 08:18 Infotech

De hogyan? A hazai szabályozás még kiforratlan, vannak azonban olyan kötelező, illetve ésszerű lépések, amelyek megtételével a drónokat reptetők csökkenthetik az adatbiztonsági kockázatokat, emellett eszközüket és környezetüket egyaránt megóvhatják a fizikai sérülésektől.

Csinos robot intézi a lakáskölcsönt

Computerworld
-
  19.02.13 18:47 Infotech

Rohamosan terjed a mesterséges intelligencia alkalmazása a fejlett országokban.

Búcsú a csapágyas menedzsmenttől

Computerworld
-
  19.02.13 14:59 Vélemény

Az amerikai vállalkozások vezetőinek 72 százaléka hiszi, hogy a mesterséges intelligencia (AI) lesz a jövő üzleti előnye. Az AI-nek az ember és a gép (értsd: számítógép) közötti kapcsolatra gyakorolt hatását vizsgáló 2017-es PwC-kutatásban szerepel az előbbi mondatba sűrített megállapítás, egyébként sok más, hasonlóan erős mondás mellett. A…

Meglátni és megtudni

Computerworld
-
  19.02.13 13:36 Infotech

Szakemberhiány, mesterséges intelligencia és virtuális valóság - Minkó Mihály adatvizualizációs szakértőt, aki az IIR Magyarország BI konferenciáján tart előadást, a terület kihívásairól és lehetőségeiről, fejlődésének távlatairól kérdeztük.

Legális puska az előírások teljesítéséhez

Computerworld
-
  19.02.13 11:19 Karrier

Könnyű elveszni a szabályok erdejében, ha egy vállalat informatikai rendszereinek több különféle szabályozásnak és belső házirendnek is eleget kell tenniük a megfelelő működéshez.