Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

A Google antitröszt-pert kap a nyakába Amerikában

Computerworld
-
  Tegnap 16:29 Gazdaság

A Google webes keresőjébnek dominanciája az Egyesült Államok igazságügyi megítélése szerint már veszélyezteti a piaci versenyt. Hosszú ideje várat már magára valamilyen konkrét lépés, ma indulhat az eljárás.

A Windows 10 engedély nélkül telepít Office webappokat

Computerworld
-
  Tegnap 15:49 Infotech

Ne lepődjünk meg, ha egyszer csak a Word, az Excel, az Outlook és a PowerPoint böngészőből futtatható változata jelenik meg a Start menünkben. Nem is appokkal van baj, hanem telepítésük módjával.

Fintech-fejlemények a koronavírusba zárt világban

Computerworld
-
  Tegnap 13:34 Gazdaság

Bő egy évvel ezelőtt örvendeztünk az Apple Pay hazai debütálásán, és azt latolgattuk, vajon mikorra ér Magyarországra a Google Pay is. Azóta az Apple érintéses mobilfizetési megoldását majdnem az összes hazai nagybank bevezette, ám a versenytárs azóta sem lépett a hazai piacra az Androidos felhasználók bánatára. Bankos körökben pedig…

Ezek a Micro Focus tanácsai a kiberbiztonsági hónap alkalmából

Computerworld
-
  Tegnap 12:11 Karrier

Október a kiberbiztonság hónapja, amelynek alkalmából a Micro Focus szakértői most összefoglalják, hogyan változott idén az IT-biztonság az egyébként is erős kiberfenyegetések mellett.

Budapest Data Fórum 2020: felhősebb égen

Computerworld
-
  Tegnap 11:35 Gazdaság

Időbe telt, mire a hazai nagyvállalatok is nyitottak a felhőalapú adatplatformok irányába, de az idei végre a fordulat éve lett, hangzott el a Budapest Data Fórumon. Elszánt lépésével a startupok után ugyanakkor ez a cégkör is egy rendkívül mozgalmas, sokszereplős piacon találta magát, ahol a gyorsan fejlődő technológiák és folyton átalakuló…

Nemsokára változik az internetes kártyás fizetés

Még erősebb ügyfél-hitelesítést kap az OTP Bank online bankkártyás fizetési rendszere, november 2-ától jön a még biztonságosabb módszer. A többi bank ügyfele is hasonló változásokra számíthat az év végéig.

Milyenek lesznek a jövő épületei?

Computerworld
-
  20.10.19 15:34 Infotech

A Schneider Electric szerint a hiperhatékony épületek komoly fejlődést hozhatnak a világ energiagazdálkodása terén, valamint jelentős megtakarítást hozhatnak üzemeltetőknek és bérlőknek egyaránt.

Vonzó portékával bővíti felhőszolgáltatását az Oracle

Computerworld
-
  20.10.19 13:29 Infotech

Az Exadata felhőszolgáltatást egy tavaly bemutatott, idáig csak helyben telepített megoldásként hozzáférhető új generációs platformmal fejlesztették tovább. Az X8M 25 petabájtos szintre bővíti az analítikai adatkapacitást.

A Windows 10 hamarosan csak ellenőrizhető forrású illesztőprogramokat engedélyez

Computerworld
-
  20.10.19 11:44 Infotech

Szigorított a Microsoft az illesztőszoftvereket vizsgáló algoritmusain, ez azonban bizonyos esetekben új hibajelenségekhez vezethet.

A Google Analytics még jobban belelát majd az agyunkba

Computerworld
-
  20.10.19 09:29 Gazdaság

A Google gépi tanulási képeségekkel ruházza fel webes forgalomelemző eszközét. Az új funkció a kereskedőket segíti abban, hogy jobbban megértsék vásárlóikat.

Hosszú agónia után megszűnik a Google Hangouts

Computerworld
-
  20.10.18 13:19 Infotech

A Google jó ideje tervezi a régi csevegője kivégzését, de most végre tényleg rászánta magát. Konkrét időpontot még mindig nem tudunk, de valamikor 2021-ben sor kerül rá.

A Zoom végre valós végpontok közötti titkosítást kap

Computerworld
-
  20.10.18 10:02 Infotech

A konkurencia biztonság terén már régóta szorongatta a Zoomot, most végre itt is fontos előrelépés történt.

Szabadulna mobilos almárkájától a Huawei

A USA-val folytatott kereskedelmi harc következtében a gyártó kénytelen lehet lemondani az olcsó mobilokat gyártó divíziójáról: eladó a Honor.

Vége az Office 2010 és 2016 támogatásnak Mac gépeken

Computerworld
-
  20.10.17 09:29 Infotech

Az Office 2010-től Windowson is elbúcsúzhatunk, azonban a 2016-os verzió itt még évekig élvezi a Microsoft támogatását.

A SAP újdonsága segít összefésülni a partnerek adatait

Computerworld
-
  20.10.16 15:47 Infotech

A szofveróriás új platformjával a cégek egyesített fogyasztói profilokat hozhatnak létre. A megoldás a Gigya technológiájára épül, amit néhány éve vásárolt fel a fejlesztő.