Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Hatalmas átverés a Facebook új adattörlő eszköze

Computerworld
-
  Ma 10:00 Infotech

Csak "lecsatlakoztatja" a böngészési adatokat a felhasználói fiókról, de nem törli ki őket.

Szuperképességet kapott a mobilos Google Fotók

Computerworld
-
  Tegnap 18:00 Infotech

Már a fotókon lévő szövegeket is felismeri: rákereshetünk vele a szövegekre, sőt, ki is másolhatjuk őket a képekről.

Zavarba ejtő hírek a Huawei új operációs rendszeréről

A kínai gyártó most azt mondja, hogy mégsem akarja okostelefonjaiban használni a HarmonyOS-t, viszont okosórában nemsokára találkozhatunk vele.

Ember okozta katasztrófa: a Kaspersky adatai alapján az ipari hálózatokat érintő kiberbiztonsági incidensek fele az alkal…

Computerworld
-
  19.08.23 17:29 Karrier

Az automatizáció ellenére az emberi tényező még mindig komoly kockázatot jelenthet az ipari folyamatokban: tavaly az operációs technológiai és az ipari vezérlőrendszer-hálózatokat érintő incidensek 52%-a mögött az alkalmazottak által vétett hibák vagy nem szándékos cselekedetek álltak.

Két hétig kódolatlan csatorna

Két hétig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV csatornája a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában augusztus 26. és szeptember 08. között. A csatorna többek között számos érdekes és meghökkentő élettörténettel, történelmi műsorokkal és matematikai rejtélyekkel várja a nézőket.

Nem találják ki, mivel jött ki a Huawei

Computerworld
-
  19.08.23 13:40 Infotech

A Huawei Technologies bemutatta az Ascend 910-et, a világ legerősebb AI processzorát, valamint a MindSpore minden forgatókönyvre kiterjedő AI számítási keretrendszert.

Szétszórt adatok, összeszedett védelem

Computerworld
-
  19.08.23 11:40 KarrierÁllás

A munkahelyi fájljainkhoz lassan ugyanolyan könnyen hozzáférünk, mint a levegőhöz. Ott vannak a felhőben, és bárhol, bármikor betölthetjük a mobil eszközeinkről. A munkavállalók dolgát ez megkönnyíti, de a vállalatoknak nehézséget okoz az értékes és érzékeny adatok védelmének biztosítása.

Jól megy a Samsung Galaxy Note10 sorozat

Computerworld
-
  19.08.23 10:36 Gazdaság

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagjai, Galaxy Note10 sorozat magasabb eladási számokkal zárta az előrendelési időszakot Magyarországon, mint elődje, a Galaxy Note9 2018-ban. A gyártó legújabb csúcskészülékei augusztus 23-tól érhetők el a boltokban.

Látványos változás az Androidnál

Computerworld
-
  19.08.22 17:45 Mobiltech

Az aranyos logó figura mostantól elveszti testét, a legújabb Android neve pedig egyszerűen Android 10 lesz.

Együttműködés Székesfehérvár fejlődéséért

Együttműködési megállapodást írt alá Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Prosperis Alba Kutatóközpont Kft. és az Óbudai Egyetem. A Felek közös célként határozták meg, a jövőbeni kutatások helyben történő megvalósulását, amelyek alapul szolgálhatnak a gazdasági szereplők, közfeladatokat ellátó és más szervezetek részére…

Ezek az új LG mobilok jönnek rövidesen

Az LG Electronics (LG) a 2019-es, berlini IFA-n mutatja be új K50S és K40S okostelefonjait.

Pornót nézegetők veszélyben

Computerworld
-
  19.08.22 11:15 Infotech

Egy pornóoldal több mint egymillió felhasználójának bizalmas adataihoz lehetett hozzáférni egy sebezhetőség miatt.

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

A Huawei csúcstelefonja, a P30 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - Expert Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját ("EISA Best Smartphone 2019-2020").

Jön a Huawei okosszemüvege

Computerworld
-
  19.08.21 14:45 Infotech

A berlini IFA-n debütál hivatalosan az eszköz.

Indul Magyarország legnagyobb IT versenye

Idén harmadik alkalommal rendezik meg az Országos IT Megmérettetést, amely a magyarországi IT szakemberek legnagyobb online szakmai versenye. "A gépezők viadala" szlogennel futó, hét héten át tartó játékos versenysorozatra augusztus 21-től lehet nevezni.