Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Egyszerűsödik a Bluetooth párosítás a Windows 10-ben

Computerworld
-
  Ma 10:00 Infotech 

A Quick Pair a tavaszi frissítés egyik fontos újdonsága lehet.

Rejtett trükkök a Windows 10-ben

Computerworld
-
  Tegnap 18:45 Infotech 

Az operációs rendszer még a régi felhasználóknak is kínál meglepetés funkciókat.

Tiszta vizet a pohárba!

Computerworld
-
  Tegnap 10:00 Infotech 

Még sok a tisztázatlan kérdés arról, hogy kinek-kinek milyen lehetőségeket kínálnak az adatközpontok és a felhőpiac. A Datarena konferencia sok kérdésre keresett és adott választ.

Amit az ERP-ről tudni érdemes

Computerworld
-
  Tegnap 08:00 Gazdaság 

Az ERP-megoldások a vállalati pénzügyi, HR-, raktárkezelési és más részlegek által használatos szoftvereket egyesítik közös adatbázison alapuló integrált programban, így a különféle osztályok egyszerűbben oszthatják meg egymással az információt és működhetnek együtt.

Visszatér-e a Firefox régi dicsősége?

Computerworld
-
  17.11.23 18:45 Infotech  Firefox

Az utóbbi hónapokban jelentősen javított piaci pozícióján a Mozilla böngészője, és a legújabb változat megjelenésétől újabb térhódítást vár a fejlesztő. A kérdés az, sikerülhet-e az áttörés?

OEM-gyártás magyar bázissal

Computerworld
-
  17.11.23 13:00 Gazdaság 

Saját márkás, egyedi tervezésű számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközöket gyártat kiválasztott távol-keleti gyárakban az Expert Zrt. Alcor divíziója. Az Alcor márkanév immár a b2b-felhasználók körében sem ismeretlen.

Mély legyen a tanulás, vagy sekély?

Computerworld
-
  17.11.23 12:00 Gazdaság 

A gyorsan fejlődő mélytanulás új távlatokat nyit az analitikában, de a technológiával, mint általában a mesterséges intelligenciával szemben ma is gyakran túlzottak az elvárások, mondta Stephen Brobst, a Teradata technológiai igazgatója a Budapest BI Fórum 2017 nyitóelőadásában.

Fekete pénteki veszélyek: megszaporodtak a csaló webáruházak

A G DATA arra figyelmeztet, hogy a fekete péntek - és a közelgő karácsonyi ünnepek - alkalmával megszaporodnak a hamis internetes áruházak. Ezek jó esetben csak silány minőségű terméket szállítanak, rossz esetben viszont bankkártyaadatainkat is ellopják, e-mail címünket pedig levélszeméttel árasztják el.

Miért nem vonzó az IT-szakma a magyarok körében?

Computerworld
-
  17.11.23 11:07 Karrier  Energia

Honfitársaink többsége elutasítja az informatikusokkal kapcsolatos sztereotípiákat, a területen dolgozók humorosak, ápoltak és egyáltalán nem magányosak, derült ki a NetAcademia friss kutatásából. Mindezek és a vonzó fizetés ellenére mégis kevesen választják a szakmát, mert túlgondolják, hogy milyen kvalitásokra és energiabefektetésre…

SOC-ot is ajánl ügyfeleinek az Invitech adatközpontja

Computerworld
-
  17.11.23 10:31 Gazdaság 

Az Invitech Solutions DC10 adatközpontparkjának bővítését jelentették be tegnap Budapesten.

Újítók egyezménye

Computerworld
-
  17.11.23 09:00 Infotech 

Két új kompetenciaközponttal segíti a vállalatok digitális átalakulását - jelentette be a Fujitsu. Miközben hálózatba kapcsolt szolgáltatóvá fejlődik, a japán gyártó technológiai hagyományaihoz is hű marad: éves konferenciáján olyan processzort mutatott be, amely bizonyos műveletek elvégzésében 17 ezerszer gyorsabb mai társainál, azaz tizennégy…

Átadták Magyarország eddigi legkorszerűbb adatközpontját

Az Invitech Solutions-höz tartozó "DC10" adatközpontpark bővítésének tervezésekor az volt a cél, hogy a rendelkezésre állásra vonatkozó igen szigorú nemzetközi előírásoknak és szabványoknak mindenben megfelelő, a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel ellátott létesítményt valósítsanak meg.

Kérdezz, hogy örömmel visszatérjenek!

Computerworld
-
  17.11.22 18:00 Infotech 

Hogyan érjük el, hogy meglévő ügyfeleink újra örömmel vásároljanak tőlünk? Természetesen továbbra is fontos új ügyfelek szerzésére koncentrálni, de ne hanyagoljuk el a meglévőket sem!

4G+ hálózatfejlesztések a Vodafone-nál

Computerworld
-
  17.11.22 13:00 Gazdaság  Vodafone

A Vodafone Magyarország folyamatos hálózatfejlesztései nyomán 2017-ben több mérföldkövet ért el, így a kiemelt fontosságot élvező lefedettség bővítés mellett a 4G+ szolgáltatás is egyre több helyen érhető el.

50 ezer forintos kedvezmény a Telekomtól

Széleskörűen variálható kedvezményekkel nyitja a Telekom a karácsonyi szezont, amely - a Google keresési trendjei és a gyakorlati tapasztalatok szerint is - már november elején kezdetét veszi, természetesen az ajándékkereséssel.