Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Innovatív kenőszerszám fémlemezek hatékonyabb formázásához – ps:sponge-tool

CNC
-
  Ma 05:30 Infotech

Az új ps:®sponge-tool kenőszerszám első ízben teszi lehetővé a fémlemezek szerszámmal történő, szelektív kenését.

A műanyag fogaskerekek választéka új lehetőségeket ad a tervezők kezébe

CNC
-
  Ma 05:00 Infotech

A szabványosított alkatrészek szakértőjének számító norelem olyan homlokfogaskerék-sorozatot mutatott be, amely rendkívül hatékony és költséghatékony tagja lesz a tervezőmérnökök eszközkészletének.

A vízvágás technológiai története

CNC
-
  Tegnap 05:30 Cégvilág

Gyerekként mindig is szerettem, amikor a nagyszüleim, szüleim meséltek nekem a múltról, és arról, hogy milyen sorsfordító események történtek velük régen! Úgy gondolom, a múlt nagy hatással van a jelenre, az élmények és tudás melyeket felhalmozunk, megtapasztalunk, akarva-akaratlanul tovább adjuk gyermekeinknek és a következő…

Esztergaközpontok és automatizálási újdonságok – Nyílt Napok a Yamazaki Mazaknál

CNC
-
  Tegnap 05:00 Infotech

A Yamazaki Mazak tisztelettel meghívja Önöket 2020. február 19-20-21-én tartandó nyílt nap sorozatára, aminek középpontjában a Mazak kínálatában szereplő legújabb esztergaközpontok és automatizálási lehetőségek állnak.

Milyen gépbeszerzési pályázatokra számíthatunk idén?

CNC
-
  20.01.27 05:00 Infotech

Az idei évvel lezárul az Európai Unió és a Magyar Állam aktuális 7 éves pályázat programozási időszaka, a Széchenyi 2020. A célegyenesben azonban még lehet gépbeszerzési pályázatokra számítani.

Gyorsabb, egyszerűbb programozás TopSolid-dal – Szoftverfejlesztés a Savaria Ipartechnika Kft.-nél

CNC
-
  20.01.24 05:30 Infotech

Magasabb költségszint mellett is lehet nyereségesen gyártani. Ezt bizonyítja annak a „majdnem ausztriai” magyar forgácsoló üzemnek a példája, amely a TopSolid CAD/CAM szoftverrel tette hatékonyabbá a megmunkálástervezést.

Teljeskörű megoldás a komplett megmunkálás terén

CNC
-
  20.01.24 05:00 Infotech

A komplett megmunkálás iránti igények az utóbbi években folyamatosan nőttek. A WFL mindig hallgat ügyfeleire, és ennek megfelelően igyekszik a különféle technológiákat, mérési feladatokat, végmegmunkálásokat, és sok mást integrálni MILLTURN megmunkálóközpontjaiba.

A Fanuc bemutatja az új könnyűsúlyú kollaboratív robotját

CNC
-
  20.01.23 01:00 Infotech

Ösztönszerű működtetés az első robot használók segítésére, újabb látórendszerek, delta robotok és lézeres hegesztés – 2019 december, IREX kiállítás.

2020 májusában újra IPAR Napjai, Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban!

CNC
-
  20.01.22 05:00 Infotech

2020 májusában ismét felvonul az ipar szinte összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.