Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Két lézer ereje

CNC
-
  Ma 05:00 Infotech

A két lézerrel felszerelt új LASERTEC 30 DUAL SLM tovább bővíti a DMG MORI termékportfólióját, és egyúttal jelentősen hatékonyabb megoldást kínál a porágyas gyártási technológia területén.

Aktuális pályázati tudnivalók – Április

CNC
-
  Tegnap 05:00 Infotech

Fontos pályázati tudnivalók április havi összesítője.

A folyamatos fejlesztések mellett egyedülálló kísérleti projekten is dolgozik a Steel Riders Kft.

CNC
-
  20.03.31 06:00 Infotech

A 20 éves alkatrészgyártói múlttal rendelkező Steel Riders Kft. fő tevékenysége a fémforgácsolás. Az utóbbi évek fejlesztéseivel az NC technológia bevezetését és a sorozatgyártást célozták meg.

Változások az EU-pályázatok végrehajtásában

„Nagy döntéseket hozott a kormány az EU-pályázatok végrehajtásában a koronavírus miatt” - hívta fel a figyelmünket Tóth Ádám Ferenc, a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet ügyvezetője.

Salvagnini és az IPAR 4.0

CNC
-
  20.03.31 05:30 Infotech

A Salvagnini fejlett megoldásai tökéletesen illeszkednek az Ipar 4.0 koncepcióba.

Tizenötezredik telepítéséhez közelít a Zyfra valós idejű felügyeleti rendszere

CNC
-
  20.03.31 05:00 Infotech

2019-ben a Zyfra 9.000 CNC szerszámgépet kapcsolt hozzá MDCplus valós idejű gép felügyeleti és termelési adatgyűjtő rendszere. A megoldást Bulgáriában, Finnországban, Franciaországban, Indiában, Kínában, Romániában és Szingapúrban is bevezették.

High Dynamic Turning – Az esztergálás forradalma

CNC
-
  20.03.30 05:30 Infotech

A CERATIZIT a 2019-es EMO-n demonstrálta először élesben a forradalmi High Dynamic Turning (HDT) technológia és az ehhez kínált FreeTurn szerszámok képességeit.

Kompenzációs funkcióval bővíti Numroto köszörülési szoftverét a NUM

CNC
-
  20.03.30 05:00 Cégvilág

Az új funkciónak köszönhetően bezárul a hurok a CNC köszörülés és a méréstechnika között, ezáltal nő a folyamatok pontossága és konzisztenciája.

Tüsszentésszimuláció – akár még ez is szimulálható a Solid Edge FloEFD megoldásával

CNC
-
  20.03.27 05:00 Infotech

Az utóbbi időszakban egyre több médium foglalkozik a koronavírus, azaz a COVID-19 elképesztően gyors terjedéséről és annak a megfékezéséről, illetve annak lassítási lehetőségeiről. A Solid Edge portfóliójába tartozó szimulációs modul számos vizsgálatra nyújt lehetőséget, kezdve a kinematikai szimulációtól egészen az áramlástani…

Moduláris automatizálási koncepció akár 40 palettához

CNC
-
  20.03.26 05:00 Infotech

A rugalmas és helytakarékos PH CELL-lel a DMG MORI számos 5-tengelyes univerzális és vertikális megmunkáló központja könnyedén automatizálható.