Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Fémnyomtatás verhetetlen áron: Magyarországon a Markforged Metal X rendszer!

A Markforged Metal X fémnyomtató rendszerének hála várhatóan itthon is gyorsabban fog terjedni a házon belüli fémnyomtatás gyakorlata. A Metal X ADAM technológiája ugyanis forradalmian leszorítja a fémnyomtatás költségeit, és ezzel elhozza az elérhető árú és biztonságos fémnyomtatást a kisebb költségvetésű vállalkozások számára is. Itthon az…

Nagy nevek és vezető technológiai cégek a 2019-es Metalex-en

CNC
-
  Ma 06:00 Infotech

A partnerország bevonása német kiállítókat csalogat a Délkelet-ázsiai kiállításra.

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – IC-Hungary

CNC
-
  Tegnap 06:30 Infotech

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

Mesterséges Intelligencia segít a kamionsofőröknek a hatékonyabb vezetési stílus megválasztásában

CNC
-
  Tegnap 06:00 Infotech

A Dmlab az elmúlt években számos iparágban kutatta az adatokat, találtak olyan összefüggéseket, amiről úgy gondolták, érdemes megosztani adott iparág szereplőivel, ilyen a logisztika, és az adatok helye a logisztikában is. Több ehhez kapcsolódó projekt után nagyon sok tapasztalat gyűlt össze, amiket most nyilvánosan is megosztottak.

A PTC díjnyertes CAD platformja elhozza a tervezés reneszánszát

CNC
-
  19.04.23 06:30 InfotechVirtuális valóság

A Creo 6.0 áttörést jelentő új funkciókkal gazdagodott a valós idejű szimuláció, a kiterjesztett valóság és az additív gyártás területén.

Hosszú munkadarabok hatékony, teljes körű megmunkálása

CNC
-
  19.04.23 06:00 Infotech

A DMG MORI a nagyobb esztergálási hosszal rendelkező CLX 450-nel bővíti univerzális esztergaközpont-portfólióját, és az egy kézből származó automatizálási megoldásokra helyezi a hangsúlyt.

Mazak gépek a MACH-TECH-en

CNC
-
  19.04.18 06:30 Infotech

A Mazak termékpalettájának legnépszerűbb darabjaival készül a 2019-es MACH-TECH-re. A kiállított gépek között a standhoz látogatók megismerkedhetnek a Mazak egyedülálló Direkt Dióda Lézerével, Siemens vezérléssel ellátott megmunkáló központjával, vagy más népszerű szériáinak tagjaival egy INTEGREX i-200ST és egy QUICK TURN 100M…

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – Optimum Hungária

CNC
-
  19.04.18 06:00 Infotech

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.