Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Nyerjen bepillantást az Audi Hungaria Zrt. gyártástechnológia-tervezés területébe

CNC
-
  Tegnap 06:00 Infotech

A gyártástechnológia-tervezés – ahogy a neve is mutatja – a gyártási folyamatok legfontosabb alappillére. A technológiák, a folyamatok és a berendezések optimális működése nélkül nem készülhetne el az évi 2 millió motor, amelyek az Audi Hungariát a világ egyik legnagyobb motorgyárává teszik.

Miért van szükség kerámiára szikraforgácsoláshoz?

CNC
-
  19.07.16 06:30 Infotech

A Sodick által fejlesztett kerámia szigetelésnek köszönhetően jelentősen javul a szikraforgácsoló gépek megmunkálási stabilitása.

Az EMAG Technológiai Fóruma – Szakértők számoltak be az autógyártás forradalmi újításairól

CNC
-
  19.07.16 06:00 Infotech

Az "elektromobilitás", az "autonóm vezetés" és a "big data" a globális automobil ipar alapvető átalakulását összefoglaló kulcsszavak. Ez a folyamat a gyártás messzeható változásával jár, ami a mindezek mögött álló gépgyártás számára nagy kihívást jelent. Ennek megfelelően a "digitális és elektromos forradalom" került az EMAG idén…

Ami elromolhat, azt meg is lehet javítani

CNC
-
  19.07.15 06:00 Infotech

A japán FANUC vállalatot évek óta megbízható technológiai partnerként tartják számon, amely mind a termék minőségére fordított óriási gondosságáról, mind pedig a teljes élettartamra szóló felelősségteljes termékgondozásáról ismert. A gyártó sikerének titka ugyanis az ügyfélhez és az ügyfél igényeihez való hozzáállásban rejlik.

A fémfeldolgozás vezető világvására a célegyenesbe fordult

CNC
-
  19.07.12 06:00 Infotech

A 22. EMO szakkiállítás 2019. szeptember 16-21. között tárja ki kapuit Hannoverben az érdeklődők előtt. A fémfeldolgozás legnagyobb világvására újra látogatható Németországban, a világ harmadik legnagyobb szerszámgép-piacán.

ToolScope – Moduláris gyártástámogató rendszer a Ceratizit-től

CNC
-
  19.07.11 06:30 Infotech

A ToolScope képében a CERATIZIT egy olyan forgácsoló segédrendszert kínál felhasználóinak, amely lehetővé teszi a gyártási folyamatok objektív és átlátható elemzését.

Acélhegesztés, az idők szava

CNC
-
  19.07.11 06:00 Infotech

A Fronius kibővíti TPS/i hegesztőkészülék-családját a Steel Edition változattal.