Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Méregdrága száguldás

Újszilvás belterületén végzett mozgó sebességellenőrzés közben mérték be a rendőrök azt a BMW-t, amelynek 31 éves szolnoki sofőrje a megengedett 50 km/h helyett 146 km/h-val hajtott. Sebességkorlátozás jelentős túllépése miatt 300 ezer forint közigazgatási bírsággal és 8 előéleti ponttal sújtották. (police.hu)

Közútkezelői tájékoztatás

CeglédInfó
-
 Tegnap 16:15Belföld

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot,hogy a Szent Imre herceg utca felújítása kapcsán, a Bácsvíz Zrt. vízvezeték rekonstrukciós munkálatokat végezCegléd, Szent Imre herceg utcában2021.03.08. hétfőtől, előreláthatólag 2021.06.30. szerdáig.

Fontos Cápa győzelmek és vereségek

CeglédInfó
-
 21.03.02 14:15Sport

A Ceglédi Kék Cápák öt korosztálya hét bajnoki mérkőzést játszott hétvégén. - Pudics Zsolt beszámolója

Időpontváltozás! - Lakossági tájékoztatás útlezárásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot és egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a városban zajló fasori munkálatok kapcsán a 2021. március 3-án szerdán Cegléd, Ady Endre utca (Puskaporos utca - Köztársaság utca) közötti szakaszára hirdetett gallyazási munkálatok, technikai okok miatt 2021. március 4-én csütörtökön kerülnek elvégzésre, így 8-12…

Nagyszerű siker a Területi Versenyen

CeglédInfó
-
 21.03.02 12:15Külföld

Szombaton Budapesten került megrendezésre a Kelet-Magyarországi területi verseny. Mindenki nagyon várta már hogy végre "élesben" is megmutathassa magát. Nagy volt a tét hiszen ahhoz, hogy valaki a 32 fős országos bajnokságon indulhasson a lányoknál fel kellett jutni a főtáblára, a fiúknál a legjobb 12 között kellett végezni.

Keszthelyi Luca az ifi OB-n is brillírozott, 3 aranyat szerzett

Keszthelyi Luca a hétvégén a BOK csarnokban megrendezett Ifjúsági Országos Atlétikai Bajnokságon három versenyszámban indult és mindhármat megnyerte. - Keszthelyi Ferenc beszámolója

Vízilabda vereség minden téren

CeglédInfó
-
 21.03.02 12:15Sport

A hétvégén először játszott hazai környezetben felnőtt csapatunk az YBL WPC csapata ellen. - Zám Attila beszámolója

Döntetlen Gyöngyösön

CeglédInfó
-
 21.03.02 12:15Sport

A Gyöngyösi AK elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdtük meg a tavaszi szezont. - a cegledfoci.hu beszámolója

Magabiztos felnőtt és hatalmas meglepetés U20-as siker

CeglédInfó
-
 21.03.02 12:15Sport

Listavezetőként egyértelmű esélyesként érkeztünk Egerbe, ahol a tabellán jelenleg utolsó helyezett hazai csapat próbálta meg felborítani a papírformát. - a Ceglédi KE beszámolója.

Lakossági tájékoztatás útlezárásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot és egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a városban zajló fasori munkálatok kapcsán 2021. március 3-án szerdán Cegléd, Ady Endre utca (Puskaporos utca - Köztársaság utca) közötti szakaszán gallyazási munkálatokat végeztetünk, így szerdán 8-12 óra közötti időszakban az említett utcaszakasz lezárásra kerül.

Nádas kapott lángra

Száraz fű, nádas kapott lángra pénteken délután a 40-es út 28-as kilométerénél, Cegléd közelében. A tűzoltók kiérkezésekor már nagy területen égett az aljnövényzet. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett területet. (Fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy autó Ceglédbercelnél

Egy személyautó égett az M4-es autópálya Budapest felé vezető oldalán tegnap, a 61-es kilométernél. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet, majd megkezdték az utómunkálatokat. (forrás)Fotó: PMKI Cegléd HTP

Balatonfüred nyerte a találkozót

Szombaton a Balatonfüred csapatát fogadta a Cegléd az abonyi sportcsarnokban. Sajnos a hazai csapatból Juhász Károly csapatkapitány nem tudott pályára lépni ezen a mérkőzésen. A vendég csapat jó formában érkezett, a tavaszi szezonban már volt 5 mérkőzésük, a hazaiaknak ez volt egymás után a második. « A képtár megtekintéséhez…

Automatikusan készülnek az szja-bevallási tervezetek

Már öt éve, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) külön kérés nélkül készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét.

Ungvári Miklós még nem mondott le Tokióról

CeglédInfó
-
 21.02.28 12:15Sport

Nincsenek irreális céljai, de még nem mondott le arról, hogy kijusson pályafutásának ötödik olimpiájára az ötkarikás ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok judós, Ungvári Miklós, aki az Info Rádió Ötkarika című műsorában beszélt terveiről. A beszélgetés itt hallgatható meg.