Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Kiosztották a virágpalántákat

CeglédInfó
-
 Tegnap 16:15Belföld

Több mint 4000 tő virágpalántát osztott szét ma az önkormányzat azoknak, akik korábban igényelték. Társasházak, intézmények, családi házak kertjeit és balkonokat díszítenek majd a színes virágok. (Fotó: Szokolai Attila)  « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

Pályázati felhívás

CeglédInfó
-
 Tegnap 16:15Belföld

Pályázati Felhíváskulturált Települési Környezet Díjadományozása tárgyában Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megyei települések környezetfejlesztési aktivitását, az épített és a természetes környezet minőségének javítására, a települések történeti, településszerkezeti, építészeti értékeinek, karakterének megőrzésére tett erőfeszítéseit,…

Ma van a mentők napja

CeglédInfó
-
 Tegnap 10:15Belföld

Az eddigieknél is nagyobb megbecsülést kaptak az emberektől a mentők a járvány alatt. Különböző akciókkal és édességgel ajándékozták meg őket, mondtak hálát nekik rendkívüli helytállásukért országszerte. Minden év május 10-én van a mentők napja annak emlékére, hogy 1887-ben május 10-én alakult meg az önkéntes mentőegyesület. (A…

Gulyás Gergely Cegléden

CeglédInfó
-
 Tegnap 10:15Belföld

Az oltások felvételével Pest megye is nagyon jól áll, s még azok is oltáshoz tudnak jutni, akik válogatnak a vakcinák között. Kiválóan szervezett a munka, ahogy megérkezik az oltóanyag, néhány órán belül pedig az oltópontokra vagy a háziorvosokhoz kerül - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Cegléden, miután a járási hivatal…

Megpördült, majd felborult egy autó az M4-esen

Megpördült az úttesten, majd tetejére borult egy gépkocsi az M4-es autóút 48-as kilométerszelvényénél, a monorierdői lehajtónál ma kora délután. A járműben hárman utaztak. A monori hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez - írja a Katasztrófavédelem.

Ungvári Attila szerint "minden klappolt" a kazanyi GS-versenyen

CeglédInfó
-
 21.05.11 16:15Sport

A kazanyi cselgáncs Grand Slamen csütörtökön győztes Ungvári Attila szerint tökéletesen jött ki a lépés számára a versenyen, melyen az aranyérmével szinte biztossá tette olimpiai kvótáját.

Kecskeméti Krisztián 13. helyen zárta a kvóta versenyt

Hétvégén rendezték az utolsó birkózó olimpiai kvalifikációs versenyt Szófiában. Kötöttfogásban még három súlycsoportban volt kiadó hely Magyarország részére. A ceglédi Kecskeméti Krisztián első alkalommal kapott lehetőséget az olimpiai részvétel kiharcolására a 60 kg-ban.

Felhívás Pest Megye Környezetvédelméért Díjra

CeglédInfó
-
 21.05.10 16:15Belföld

Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megye lakossága, valamint közösségei által az épített és természetes környezet állapotának megóvásáért, jobbításáért és fejlesztéséért tett erőfeszítéseket, ezért e területen elért kiemelkedő teljesítmények elismerésére 2008. évtől Pest Megye Környezetvédelméért Díj elnevezéssel kitüntető díjat…

Isten veled, Laczkó Georgina!

Megdöbbenve értesültünk a felfoghatatlan hírről, miszerint tragikus autóbaleset következtében május 6-án, csütörtökön kora este, életének 21. esztendejében elhunyt Laczkó Georgina Pest megyei játékvezető... - számolt be a tragikus hírről az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága.

Kemény küzdelemben maradt alul a Cegléd csapata

CeglédInfó
-
 21.05.10 14:15Sport

A férfi kézilabda NB I szombati játéknapján a Tatabánya a Cegléd vendégeként Abonyban nyert 24-23-ra, a vendégeknél Győri Mátyás, a kiesőhelyen álló hazaiaknál Gyene Norbert jutott el 7 találatig. A Nemzeti Sport tudósítása. (Fotó: Kisfaludi István) « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre! 

Lakossági tájékoztatás

CeglédInfó
-
 21.05.10 14:15Belföld

Értesítjük, hogy a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. / 6000 Kecskemét, Szolnoki hegy 96/B / közreműködésével megkezdjük Cegléd város kijelölt közterületein az aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését vadgesztenyefákon.

Alkotás kicsit másképp

CeglédInfó
-
 21.05.09 10:15Kultúra

Szájjal és lábbal készít olajfestményeket Deák Ferenc. A tápiószőlősi festőművész korábban asztalosként dolgozott, áramütés miatt veszítette el mindkét karját. A baleset után új hobbit keresett, így lett 17 éve a festészet szerelmese, hamarosan kiállítást is tervez.

Szombaton a Tatabánya lesz a Ceglédi KK SE vendége

CeglédInfó
-
 21.05.09 10:15Sport

Nagyon szoros volt az előző mérkőzés a Tatabányával, most is mindent megteszünk és igyekszünk pontot szerezni. A mérkőzést YouTube csatornánkon online közvetítjük, de védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink ott lehetnek velünk. A mérkőzés ingyenesen látogatható, de sajnos a vírus veszély nem szűnt meg, ezért az alábbi szabályokat…

Czigle fűzfákat ültettek a Malom térre

CeglédInfó
-
 21.05.09 10:15Belföld

A város névadó növényét, keskenylevelű czigle fűzfákat ültettek a Malom térre. A Városvédő és Szépítő Egyesület ajándékozta a csemetéket Ceglédnek városalapítók napja alkalmából. A fákat az ifjú városvédők ültették el még tegnap, ma délelőtt pedig kis ünnepség keretében adták át a ceglédieknek. (Fotó: Szokolai Attila)  « A képtár…

Ungvári Attila: Grand Slam-arany, irány Tokió!

CeglédInfó
-
 21.05.08 12:15Sport

Ragyogóan szerepelt Kazanyban a Ceglédi VSE kétszeres Európa-bajnoki bronzérmese: Ungvári Attila megnyerte pályafutásának első aranyérmét! Ez a siker szinte bizonyosan olimpiai indulást ér!