Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kibővíti szakmai együttműködését a Takarék Csoport és a Magyar Állattenyésztők Szövetsége

A megújított megállapodás célja a versenyképes és fejlődő magyar állattenyésztés további segítése. A Takarék Csoport és a Magyar Állattenyésztők Szövetsége (MÁSz) szakmai információcserével, közös rendezvényekkel, valamint képzésekkel is segíti egymás működését. A Takarék Csoport továbbra is kiemelt figyelmet fordít a mezőgazdaságon…

Egy nap a nevelőszülőkért

Hírhatár
-
  Ma 02:18 Belföld

Befogadlak - egy nap a nevelőszülőkért címmel országjáró rendezvénysorozat keretében hívják fel a figyelmet e különleges hivatásra.

Ismeritek ezeket az idegen szavakat? Nehéz műveltségi teszt

Eduline
-
  Ma 02:00 Karrier

Hogy van idegen szóval a fából készült nyaraló? Vagy a takarékos? A következő kvízben tesztelhetitek tudásotokat.

Pozitív változást hoztak a népegészségügyi intézkedések

Pozitív változást hoztak az egyes népegészségügyi intézkedések - mondta az egészségügyért felelős államtitkár szerdán egy szakmai konferencián Budapesten.

Megéri GeForce GTX 1660 Ti-alapú laptopra váltani

PCWorld
-
  Ma 01:30 Infotech

A 3DMark mérési eredményei szerint a mobilos GeForce GTX 1660 Ti alapvetően egy szinten van a mobilos GeForce RTX 2060-nal.

Négy sávban fog idén új, széles sávú frekvenciahasználati lehetőségeket értékesíteni az NMHH

Két fő frekvenciaértékesítési feladaton dolgozik idén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh). Egyrészt a 700 MHz-es, a 2100 MHz-es, a 2600 MHz-es és a 3600 MHz-es frekvenciasávokban összesen több mint 600 MHz-nyi frekvenciát fog értékesíteni ebben az évben, másrészt ezzel párhuzamosan már gondozza a földfelszíni digitális televízió…

NFL - Rekordfizetést kapott a liga legjobb rúgója

MaHu
-
  Ma 01:30 SportNFL

Rekordfizetést kapott Justin Tucker, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) legjobb rúgója.

Egyes területeken viharossá fokozódhat a szél csütörtökön

Alon
-
  Ma 01:29 Időjárás

Mutatjuk a csütörtöki időjárás részleteit.

A Veszprémi Torna Club eredményesen indította a tavaszt

Veol
-
  Ma 01:23 Sport

Az utánpótlás korosztály országos csapatbajnokságának első fordulóján szerepelt a közelmúltban a Veszprémi Torna Club leány alakulata.

Miklósa Erika és a Liszt Ferenc Karamarazenekar koncertje a Bartók Teremben

Vaskarika
-
  Ma 01:15 Kultúra

Barokk szerzők művei csendültek fel a Bartók Teremben - Április 24-én a Szimfónia bérlet 8. előadásában a Liszt Ferenc Kamarazenekar és Miklósa Erika kapott főszerepet a komolyzene szombathelyi szentélyében.

Az alsóörsiek begyűjtötték huszonegyedik győzelmüket a keleti csoportban

A három dobogós 19 találatot jegyzett összesen az MTD Hungária megye III-as labdarúgóbajnokság északi csoportjának legutóbbi fordulójában.

Az ABB és a Porsche közösen fejleszti Japánban az elektromos jármű-töltők következő generációját

Az innovatív technológiák terén vezető ABB és a Porsche Japan együttműködésre lép, hogy speciális, nagyteljesítményű töltőt fejlesszenek ki a Porsche elektromos meghajtású járműveihez Japánban.

Gondolatok...

Hírhatár
-
  Ma 00:55 Belföld

A Magyar Urbanisztikai Társaság által szervezett konferencián elhangzottak nyomán felvetődött gondolataimat osztom meg most a széles nyilvánossággal. A szakmai kerekasztal-tanácskozáson a „Közösségi részvétel és az örökséggazdálkodás témában előadások hangzottak el, majd egy panelbeszélgetés zárta a programot.

Születésnapi ajándék lett a Montázs est Kulcsár Erikának Mariannától

Montázs Magazin
-
  Ma 00:50 Könyv

Ismét MONTÁZS EST a kecskeméti könyvtárban! A Montázsmagazin szerkesztősége és baráti köre egy jóízű beszélgetésre várja a kedves olvasókat, barátokat, ismerősöket! Mondhatjuk, hogy egyúttal születésnapot is ünnepelünk, hiszen vendégeinknek mostanában volt/van kerek születésnapja. Egy testvérpárral ünnepelhetünk együtt, Kulcsár…

Hatvani István emlékezete a Gömörországban

A lap kiemelt témája a tavaly novemberben 300 éves Hatvani István emlékezete, de olvashatnak az 1947-es kitelepítésekről s jelentkeznek a lap megszokott rovatai és sorozatai is.