Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Borravaló etikett: hol mennyit illik adni?

Bormagazin
-
  Tegnap 15:38 Életmód 

Persze nem csak nyáron utazgat az ember, de ilyenkor különösen aktuális téma a borravalózás. Van, ahol 20% alatt kinéznek a helyről, máshol meg azzal sérted meg a személyzetet, ha apróval köszönöd meg a szolgáltatást. Adni vagy nem adni? Ez itt a kérdés. 

Bemutatjuk a legdinamikusabban fejlődő borvidékünket

Bormagazin
-
  Tegnap 12:29 Utazás 

A rendszerváltás óta a magyar borágazat jelentős fejlődésen ment keresztül. A mezőgazdaság egyetlen ágában sem tapasztalunk ekkora előrelépést, mint ebben a szektorban. A változás minden borvidékünkön szembetűnő, de talán Tokaj esetében a legkézzelfoghatóbb és leglátványosabb.

Közel száz pincészet több millió buborékja - ilyen volt a Pezsgő Június

Bormagazin
-
  Tegnap 10:00 Életmód 

Szombaton a Corinthia Hotel Budapestben rendezték meg az ország legnagyobb pezsgős rendezvényét, a Pezsgő Júniust, ahol közel fele-fele arányban kóstolhattunk hazai, illetve külföldi pezsgőket. Adott egy hotel több terme és 40 magyar pincészet, illetve 50 nemzetközi borászat pezsgője, sok borász – és egyformának, egyhangúnak egyáltalán…

Hét kihagyhatatlan boros program

Bormagazin
-
  18.06.21 14:06 Utazás 

Az ország hat különböző részéből mi most ezeket a programokat ajánlanánk - legszívesebben mindenhol ott lennénk!

Megismételhetetlen tokaji borok várják szerencsés vevőiket

Bormagazin
-
  18.06.21 06:21 Életmód 

Furmint a T8/7575 klónból, az 1280-as támfalakról és egy különleges dűlőből. Három limitált szériás bor, amit már nem sokáig lehet kóstolni.

Bon Jovi is beállt a sorba

Bormagazin
-
  18.06.20 17:23 Életmód 

Jon Bon Jovi összeállt 23 éves fiával, Jesse Bongiovi-val. Nem duettet fognak azonban énekelni, hanem egy új közös vállalkozásba fogtak: piacra dobták saját rozéjukat.

Az atom emelheti fel a szekszárdi borvidéket

Bormagazin
-
  18.06.20 06:40 Életmód 

Az elkövetkezendő 10 év, úgy tűnik, kiemelt fontosságú lesz Szekszárd életében. Érdemes megnézni a borvidék egyik ikonikus borászatán keresztül, hogyan készül a térség a jövőre. A Bodri pincészetnél jártunk.

Három pompás nyári program Budapesttől egy órányira

Bormagazin
-
  18.06.19 12:09 Életmód 

A Neszmélyi borvidék távolról sem csak a jó borokról szól. A tatai Öreg-tó, a Duna, a táj, a helyi gasztronómiai specialitások kiváló témát szolgáltatnak a fesztiváloknak. Közelésge miatt ráadásul a budapestiek számára is ideális célpont. A nyári programokból szemezgettünk.

Most akkor fektessük vagy ne fektessük?

Bormagazin
-
  18.06.18 16:02 Tudomány 

Újabb vita van kibontakozóban a helyes bortárolásról. Lassan eljutunk oda, hogy az a legtisztább ügy, ha rögtön megisszuk a bort.

Csúcsborok tokajból, felvásárolt szőlőből is

Bormagazin
-
  18.06.18 12:21 Életmód 

Hol tart a mádi Szent Tamás borászat egy évtizeddel az indulása után? Portfólió-kóstolón jártunk, hogy neked már könnyebb legyen választanod a boraik közül.

Mit tud a foci VB házigazdája, ha borokra kerül a sor?

Bormagazin
-
  18.06.18 11:42 Életmód 

A görögök, Sztálin, Gorbacsov és Maigret felügyelő is feltűnik az éppen megújulni igyekvő orosz borágazat eddigi történetében. A labdarúgó VB viszont nem biztos, hogy segíti a nemzetközi áttörést.

Minden napra egy pezsgő: Orosz Gyula Etyek-Budai Ősz Pezsgő

Bormagazin
-
  18.06.16 08:00 Életmód 

A nyár beköszöntével egyre inkább vágyakozunk az izgalmas és jéghidegre hűtött pezsgőkre is. Éppen ezért készítettük el napi ajánlónkat; ismerkedj meg a 2018-as Pezsgő Június legmenőbb magyar tételeivel!