Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Wolff az Aston Martinhoz tart? Reagált a Mercedes-főnök!

F1világ
-
  Ma 12:15 Forma1

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint az Aston Martinnál folytatja pályafutását.

A Szent Imre kórház dolgozóinak segítettek az újpesti ultrák

vasárnap.hu
-
  Ma 12:15 Belföld

Az egészségügyi dolgozók munkájának elismerése és támogatása volt a célja az Újpest Fc labdarúgócsapata szurkolóinak, akik az elmúlt napokban élelmiszergyűjtést...

Gyászol a zenész társadalom: A kortárs zene kiemelkedő alakja meghalt

ContextUs
-
  Ma 12:15 Zene

Hosszú és súlyos betegség után vasárnap hunyt el.

Kötekedés, lökdösődés, verekedés

Még a rendkívüli helyzet kihirdetése előtt történt, hogy páran egymásnak estek egy sörözőben. Egymást sem és a berendezést sem kímélték.

Puha kezek az állandó kézmosás ellenére

Spa Trend Online
-
  Ma 12:15 Divat

A fél perces szappanos és meleg vizes kézmosás, most úgy néz ki, hogy egy jó ideig központi szerepet foglal el az életünkben. Ez az alapvető higiéniás lépés segít kordában tartani a vírusok terjedését, de a bőr természetes védőrétegét alaposan megtépázza. A kiszáradó, piros, érdes bőr ékes példája ennek. Mit tehetsz ellene?

Nézz be az Odaát sorozat főszereplőjének kényelmes házába

Goodstuff
-
  Ma 12:14 Otthon

Jensen Ackless és felesége, Danneel egy helyi lakberendező csapattal dolgozott együtt, hogy egy olyan tóparti otthont készítsenek el együtt közösön, ami tükrözi a zene és a bekuckózás iránti rajongásukat. Nézzünk körül a csodás otthonban egy kicsit és ámuljunk! Az Austini-tó mellett él Jensen Ackless és felesége. A színészt az Odaát sorozatból…

Operatív törzs: minden korosztályt érint a megfertőződés, a gyerekeket is

A mai online sajtótájékoztatón Müller Cecília, tisztifőorvos közölte,mind a beazonosított koronavírusosok, mind a fertőződés veszélyének ki vannak téve a gyerekek és fiatalok.

Rigó Csaba Balázs veszi át a GVH vezetését

Adó
-
  Ma 12:14 Cégvilág

Az Országgyűlés gazdasági bizottsága hétfőn támogatta Rigó Csaba Balázs kinevezését a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) élére.

Kórházba került Csonka András

NLC
-
  Ma 12:14 Bulvár

Csonka András a kórházból posztolt, de mindenkit megnyugtatott.

Több országban is összefogtak a pártok a koronavírus ellen

XXI. Század Intézet: Magyarországon az ellenzéki pártok továbbra sem képesek félretenni kicsinyes politikai érdekeiket

Koronavírus: kötelezővé teszik a karantént a külföldről hazatérőknek Ukrajnában

Blikk
-
  Ma 12:13 Külföld

Kötelezővé teszik a karantént Ukrajnában a koronavírus-járvány miatt március 28. óta hazatérő állampolgároknak, amely eddig csak önként vállalt kötelezettség volt. Az orosz kormányfő a moszkvaihoz hasonló kijárási korlátozás bevezetését javasolta a többi régiónak is.

Egyedit alkottak a magyar adattudósok

24
-
  Ma 12:13 Infotech

A Starschema adathalmaza lehetőséget ad mindenféle részletes elemzésre, vizsgálatra és előrejelzésre, használhatják nemzetközi szervezetek, nagyvállalatok, kutatóintézetek, sőt kormányok is.

Koronavírus - Csehországban szorosabb teszteléssel próbálkoznak

Csehország dél-morvaországi területén hétfőn elkezdték az úgynevezett intelligens karantén rendszerének próbaüzemét, a rendszer alkalmazását országos szinten húsvéttól tervezik.

Mától alsó tagozatosoknak szóló műsorokat is sugároz az M5

Behír
-
  Ma 12:13 Kultúra

Oktatási tartalmakkal segíti az otthon tanuló diákokat az M5 kulturális csatorna, amely március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként Alsós - Sulikalandok címmel.