Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Sallai Linda: Néhány éven belül eldőlhet az öngondoskodás jövője

Biztosító Magazin
-
  Tegnap 08:03 Gazdaság

Az öngondoskodás igazi kérdése az, hogy hogyan lesz nyugdíj az egyéni megtakarításokból, és mennyi kiegészítést jelent majd az ügyfeleknek – mondta Sallai Linda, a CIG Pannónia Biztosító termék- és üzletfejlesztési igazgatója a Világgazdaság Megtakarítási trendek

Novák Katain: Elkezdődött a nyugdíjprémiumok folyósítása

Megkezdődött az idei nyugdíjprémiumok kifizetése, így aki bankszámlára kapja azt, annak hétfőn már megérkezik az összeg a számlájára - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

Colonnade: Nem rekedt külföldön utasa a csődbe ment Fáraók Toursnak

Nem rekedt külföldön utasa a csődbe ment Insight Tours Kft. Fáraók Tours utazási irodának, legalábbis a biztosítóhoz nem érkezett bejelentés hazautazni nem tudó utasokról - közölte az Kft-hez tartozó iroda vagyoni biztosítékát kezelő Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe az MTI-vel hétfőn.

Taroltak a villányi borok a bordói teszten

Biztosító Magazin
-
  18.11.12 08:00 Recept Bor

Hatvan hazai kiállító közel 150 bora várja november 17-én a bordeaux-i szőlőfajták borainak szerelmeseit a Winelovers Bordói November Nagykóstolóján.

Átalakulás előtt áll az egészségbiztosítások piaca Zsolnai Gábor szerint

Biztosító Magazin
-
  18.11.12 07:30 Gazdaság

Az uniós országokhoz képest 8-10 év lemaradásban vannak a magyarok a születéskor várható élettartam tekintetében (76 év) – mondta Zsolnai Gábor, az Union Biztosító üzletfejlesztési igazgatója a Világgazdaság Megtakarítási trendek – Nyugdíj és/vs öngondoskodás című konferenciáján.

Lakásáfa: Egyelőre elmarad a drasztikus áremelkedés az ingatlanpiacon

Biztosító Magazin
-
  18.11.11 23:24 Gazdaság Áfa

Az építőipari szakértők kérésére megfogalmazott törvénymódosító javaslat szerint 2023 év végéig marad a kedvezményes lakásáfa. Vincze Krisztián, a GDN Ingatlanhálózat Hitelközpontjának vezetője szerint az ingatlanpiacon mindenki felszabadult:

Akár hózápor is lehet: a héten ködös és napos idő váltakozik, fokozatos lehűléssel

A jövő héten folytatódik a ködös, napközben jellemzően napos, száraz idő. A hét elején helyenként még akár 20 fok is lehet, aztán fokozatos lehűlés várható. Vasárnap néhol napközben is csak 6 fokig melegszik az idő, s ekkor helyenként akár hózápor is lehet

Varga Mihály: Átlépte a háromszázezret a katások száma

A héten átlépte a háromszázezret a kisadózó vállalkozások tételes adóját (kata) választók száma, mindez pedig azt jelenti, hogy már majdnem minden harmadik cég ezt az európai uniós szinten is példaértékű adózási módot választja

10 dolog, amit egy lakásbiztosítás fizet helyettünk

Aligha van olyan biztosítás, amelyikre a magyarok többsége ne sajnálná a pénzt, mégis van olyan, amelyikre a nagy részünk hajlandó áldozni. A lakásbiztosítás például kétségkívül ilyen, legalábbis a statisztikák szerint: a nagyjából 4,4 millió hazai lakóingatlannak ugyanis mintegy háromnegyede van biztosítva.

13,9 milliós bírságot kapott a Morgan az MNB-től

A Magyar Nemzeti Bank 13,9 millió forintra bírságolta a Morgan Hitel és Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt.-t adósságfék-, thm-számítási és más szabályok megsértése miatt. Az MNB szombati közleménye szerint a társaság működését 2015-től ellenőrizték.

Hétfőn érkezik a bankszámlákra a nyugdíjprémium!

Hétfőn érkezik a bankszámlákra a nyugdíjprémium, majd jövő hét csütörtöktől a postai kézbesítések is elkezdődnek - mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Mabisz: Már összehasonlíthatók a legújabb Kgfb-díjak a Díjnavigátoron

Az összes piaci szereplő valamennyi kedvezményét tartalmazza a MABISZ Díjnavigátora, amelyen a január elsejei évfordulós kgfb-szerződések érintettjei már kiválaszthatják a számukra legkedvezőbb díjat. A szövetség fogyasztóvédelmi célokat szolgáló eszköze, amely a mabisz.hu oldalon található, üzleti érdekektől mentes, a biztosítók pedig a díjak…

Lezárult a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. ellenőrzése

Biztosító Magazin
-
  18.11.09 09:24 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) befejezte a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. 2013-2016. évekre kiterjedő ellenőrzését, az állami tulajdonú társaság működésének szabályozottsága, gazdálkodása és vagyongazdálkodása megfelelt az előírásoknak - közölte csütörtökön az MTI-vel a számvevőszék.

Az MNB bevonta 23 független pénzügyi közvetítő engedélyét az adatszolgáltatás hiánya miatt

Független pénzpiaci közvetítők tevékenységi engedélyét vonta vissza csütörtökön közzétett határozataiban a Magyar Nemzeti Bank és összesen 2,3 millió forint felügyeleti bírságot is kiszabott.

Varga Mihály: A pénzügyi tudatosság növelése nemzeti érdek

Nemzeti érdek a társadalom pénzügyi tudatosságának növelése, ezért indította el tavaly a kormány azt a hétéves programot, amellyel szeretné elérni, hogy a lakosság felelős és tudatos pénzügyi döntéseket hozzon, erősödjön a lakosság körében az öngondoskodás, a nyugdíjas évekre való előtakarékosság