Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Nyolc százalékkal nőtt a Vienna Insurance Group nyeresége

Biztosító Magazin
-
  Tegnap 17:00 Gazdaság 

A Vienna Insurance Group ma délelőtt sajtótájékoztatón ismertette a cégcsoport 2017. évre vonatkozó előzetes eredményeit.

Gyorsaság a sikeres lakásvásárlás titka, mobilappal hamarabb megy

A mobilok térnyerése az ingatlanpiacon is megfigyelhető, mert az ingatlan.com adatai alapján a lakásvásárlók és bérlők 60 százaléka már mobileszközt használ az otthonkereséshez.

MABISZ: Az emelkedő ingatlanárak miatt át kell nézni a laksábiztosításokat

Az építőipari munkaerőhiány és az építőanyagok drágulása miatt nem árt, ha átgondoljuk, hogy lakásunk és értékeink biztosítottsága megfelel-e elvárásainknak – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége.

Dokkolás közben ütközött össze két konténerhajó a Karachi kikötőben

Biztosító Magazin
-
  18.03.21 16:39 Gazdaság 

Hétfőn dokkolás közben összeütközött két teljesen megrakott teherhajó a Karachi kikötőben. A helyi média tudósítása szerint legalább 21 konténer a tengerbe esett az esetről videó is készült.

Rekordszintű működési eredmény a Generali Csoportnál

Kiemelkedő eredményekkel zárta a 2017-es évet a nemzetközi Generali Csoport. A működési eredmény 4,89 milliárd euróra, az adózott eredmény 2,1 milliárd euróra nőtt. A vállalatcsoport megerősítette, hogy a 2016-ban kitűzött stratégia az év végéig teljes mértékben megvalósul.

Új startupok érkeztek az NN Biztosító Sparklab programjába

Biztosító Magazin
-
  18.03.21 09:03 Gazdaság  Startup

Március elején indult a ’Sparklab by NN’ hazai inkubátorprogram második köre, ahova a világ minden tájáról jelentkeztek olyan innovatív vállalkozások, amelyek az életminőség javításán dolgoznak.

Szerdai időjárás: itt-ott még várható hószállingózás

Biztosító Magazin
-
  18.03.20 21:06 Időjárás 

Éjszaka az északkeletről délnyugat felé mozgó gyenge csapadékzónából még hószállingózás előfordulhat, majd az éjszaka második felében északkeleten is helyenként már kiderül az ég.

Beindult az Innovation Hub az MNB-nél, ezzel ösztönzik a fintech cégeket

Biztosító Magazin
-
  18.03.20 18:54 Gazdaság  MNB Fintech

Az MNB mától Pénzügyi Innovációs Platform elindításával támogatja az új fintech kezdeményezések biztonságos, a pénzügyi stabilitás megőrzésével történő elterjedését a pénzügyi piacokon.

Atradius hitelbiztosító: Nem javul az építőipari cégek fizetési morálja

Átlag 90 napig kell várni egy számla kiegyenlítésére az építőiparban, és szerencsésnek számít az az alvállalkozó cég, amelynek nem kell legalább egyszer fizetési felszólítást küldenie a megbízója számára, ez áll a piacvezető hitelbiztosító szektorelemzésében. Az építőiparban a legtöbb a késve történő kifizetés és a nem fizetés is; a piaci környezet

CIB Bank: Március 20, ma van a boldogság világnapja

A magánéletben keressük a boldogságot a szakmai sikerekkel szemben – mutat rá a CIB Bank reprezentatív kutatásában . A felmérés eredményei a hungarikumnak tartott pesszimizmusról alkotott képet is árnyalják.

Az Aegon és a Signal Iduna Biztosító is megtartotta első helyezését

Biztosító Magazin
-
  18.03.19 20:00 Gazdaság  AEGON

A kis- és közepes biztosítók kategóriájában a Signal Iduna második éve, míg a nagy biztosítók között az Aegon immár harmadik éve őrzi „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója” díjat.

Folytatja a külföldi terjeszkedést a CIG Pannónia Biztosító

A CIG Pannónia vagyonbiztosítója kezesi biztosítási termékkel lépett a baltikumi piacra. Hazánkon túl a társaság így már hét további európai országban értékesíti termékeit.

MNB: 18.5 milliós bírságot kapott az Erste Bank és az FHB

Az MNB ma közzétett határozataiban 14 millió, illetve 4,5 millió forint fogyasztóvédelmi bírsággal sújtotta az Erste Bank Hungary Zrt.-t és az FHB Bank Zrt.-t – többek között – a teljes hiteldíj mutató feltüntetésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt.

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Biztosító Magazin
-
  18.03.18 20:21 Gazdaság 

Minden évben elérkezik az idő: beköszönt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a kabriók… és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show (AMTS)!

Várható időjárás: a jövő héten is lesznek mínuszok

A következő napokban is többfelé várható havazás, és mínusz 10 fok körüli hideg, a hét második felében viszont napközben 10 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.