Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

5 hasznos tipp a biztonságos síeléshez az Vienna Life Biztosítótól

A statisztikák szerint a magyarok körében továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a síelés és a snowboardozás: e két téli sportot 2016-ban összesen 547 ezer honfitársunk választotta, ugyanannyi, mint 2015-ben is.

Dilemma: Mekkora veszélyt jelentenek a biztosítókra az insurtech startupok?

Az InsurTech vállalatok komoly fenyegetést jelentenek a már piacon lévő biztosítók számára, állítja a Roland Berger tanulmánya. A felmérés szerint az inkumbens vállalatoknak nyitniuk kell a digitális megoldások felé, csak így őrizhetik meg piaci pozíciójukat.

Sokba kerül a helikopteres mentés a sípályán ha nincs biztosításod

Elindult az idei síszezon. A mintegy félmillió hazai síelő elsősorban a környező külföldi síterepeket keresi fel, jellemzően autóval.

20 ezernél is több lakás épülhet ebben az évben az ingatlan.com jóslata szerint

A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Az szektor két alágazata közül a lakásépítéseket magában foglaló épületépítéseknél 29,1 százalékos volt a növekedés, köszönhetően lakóépületek, az ipari és oktatási épületek építésének.

Dohányzási tilalom: Átlag 8-14 kísérlet kell, hogy valaki eldobja a cigarettát

Biztosító Magazin
-
  Tegnap 12:46 Gazdaság 

Hatásos a dohányzási tilalom bevezetése, de nem egyformán érinti a társadalom különböző rétegeit - mutatták ki amerikai kutatók. 

Aszálykár konferencia: Új lehetőségek is vannak a talaj nedvességének megőrzésére

Több olyan eljárás, készítmény létezik, amelyek képesek a talaj nedvességét megőrizni, így azokon a területeken is tudnak növénytermesztéssel foglalkozni a gazdák, ahol nincs lehetőség öntözésre

KGFB Kisokos: Dolgok, amikre nem terjed ki a biztosító kártérítési kötelezettsége

Biztosító Magazin
-
  18.01.15 19:21 Gazdaság 

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötése és díjfizetéssel történő fenntartása, amint arra a neve is utal, minden gépjármű üzembentartó részére kötelező.

Bankkártyát használsz? Akkor rád is vonatkoznak az új pénzforgalmi szabályok!

Szombattól új pénzforgalmi szabályok lépnek életbe Magyarországon is, amelyek a PSD2, azaz a pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló módosított uniós irányelv alapján számos kedvező változást hoznak a pénzügyi szolgáltatások terén.

Az MNB ismét lefülelt egy engedély nélküli pénzügyi tanácsadó céget

Biztosító Magazin
-
  18.01.15 11:20 Gazdaság  MNB

Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta a budapesti székhelyű CD Insurance Kft.-nek, hogy engedély vagy bejelentés nélkül pénzügyi szolgáltatási tevékenységet folytasson, a jegybank a társasággal szemben piacfelügyeleti eljárást folytat és büntetőfeljelentést tett.

Egymás alá licitálnak a bankok: Még vonzóbbak a fogyasztóbarát lakáshitelek

A lakáspiac keresleti és kínálati oldala is változáson megy keresztül, ugyanis a minősített, fogyasztóbarát lakáshitelek egyre komolyabb szereplővé válnak - derül ki a BankRáció.hu összeállításából.

Kártérítés és sérelemdíj a bűncselekménnyel okozott károk esetében

Biztosító Magazin
-
  18.01.13 09:26 Gazdaság 

Amikor közlekedési baleset vétlen áldozatai vagyunk, ugyanúgy bűncselekménnyel okoznak nekünk kárt, ahogyan egy utcai támadás során, vagy éppen abban az esetben, ha csalás sértettjei vagyunk.

Insurtech céget indítanál? Jelentkezz a K&H Bank inkubátor programjára!

Biztosító Magazin
-
  18.01.12 15:27 Gazdaság 

A K&H Bank is elindítja startup vállalkozásoknak szóló saját inkubátorprogramját, aminek keretében ingyenes infrastruktúrát biztosít számukra, folyamatos képzéssel és iparági mentorokkal.

Az ünnepek elmúltával több a tűzeset, figyelmeztet a Groupama Biztosító

A lakástüzek jellemzően a karácsonyi időszak során válnak a hírműsorok visszatérő rémképeivé, nem volt ez másként tavaly sem.

A Trump-kormányzat munkavállaláshoz kötné a Medicaid biztosítást

Biztosító Magazin
-
  18.01.12 10:31 Gazdaság  USA

Az amerikai kormány arra készül, hogy munkavállaláshoz kösse a szegény rétegeknek alanyi jogon járó Medicaid egészségbiztosítást.

CIG-Pannónia: Idén is a minimálbér 30 százalékáig adható kockázati biztosítás

A tavalyi évhez képest idén nem változik jelentősen a cafetéria-rendszer, ugyanakkor bizonyos pontokon bővül az igényelhető szolgáltatások köre.