Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Hasznos eszközt tett nyílt forráskódúvá a Google

A Google egy olyan eszközének forráskódját osztotta meg, amivel a fájlkezelés tehető biztonságosabbá.

Megérkeztek az év végi biztonsági frissítések

A Microsoft és az Adobe is elérhetővé tette az idei utolsó biztonsági frissítéseit. Az év végi hajrá ellenére nem célszerű halogatni ezek telepítését.

Burjánzanak a kártékony böngészőértesítések

Biztonságportál
-
  Tegnap 18:30 Infotech

Egyre több problémát okoznak a csalók céljainak megfelelően kialakított böngészőértesítések. Érdemes nagyon figyelni, hogy milyen felbukkanó ablakban kattintunk.

Rákaptak a csalók az online játékokra

Biztonságportál
-
  Tegnap 08:18 Infotech

Az online játékosok számának növekedése, az egyre nagyobb pénzzel kecsegtető iparág és a rendszeresen felbukkanó biztonsági rések vonzó terepet jelentenek a kiberbűnözők számára.

Egyre durvább a Dridex trójai inváziója

Biztonságportál
-
  19.12.10 18:45 Infotech

​Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium figyelmeztetést adott ki a banki adatok eltulajdonítására specializálódott Dridex trójai terjedése miatt.

Tippek a zsarolóvírusok elleni küzdelemhez

Biztonságportál
-
  19.12.10 08:15 Infotech

​A zsarolóvírusok elleni küzdelem nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat. Öt jó tanács következik a károk megelőzése érdekében.

Intelix: megnyitja tudásbázisát a Sophos

Biztonságportál
-
  19.12.09 11:57 Infotech

​Elérhetővé vált a SophosLabs Intelix, amely egy felhő alapú biztonsági intelligencia és analitikai platform fejlesztők számára.

Globális összefogás a kémprogramok ellen

Biztonságportál
-
  19.12.09 07:39 Infotech

Egy globális kezdeményezésnek köszönhetően az úgynevezett stalkerware kémprogramok elleni fellépés hatékonyabbá válhat. Erre nagy szükség is van.

Ezek a legveszélyesebb biztonsági rések

Biztonságportál
-
  19.12.05 18:21 Infotech

​Megszületett a sebezhetőségek legújabb toplistája, amely jól rávilágít arra, hogy mire kell(ene) leginkább odafigyelniük a fejlesztőknek és a biztonsági szakembereknek.

Facebookon keresztül zsebeli ki a felhasználókat egy új trójai

Biztonságportál
-
  19.12.05 08:00 Infotech

Egy trójai program a Facebook és az Amazon felhasználóit szemelte ki magának, akiktől értékes adatokat lovasít meg. Minden egy hamis PDF-kezelő alkalmazással kezdődik.