Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Új házirendek jelentek meg a Microsoft 365-höz

​A Microsoft újabb ajánlásokat és házirendeket tett elérhetővé a vállalati Microsoft 365 alkalmazásokhoz.

Készen állnak a telepítésre a májusi hibajavítások

​A héten a Microsoft, az Adobe és a Google is jelentős biztonsági frissítésekkel rukkolt elő. Sok kritikus veszélyességű hibának intettek búcsút a fejlesztők.

Szaporodnak a mobil fenyegetettségek

​Tavaly a szervezetek túlnyomó többségét érte olyan biztonsági fenyegetettség, amely különféle mobil eszközökön keresztül jelentett kockázatot.

Zsarolóvírus kényszerített térdre egy egész várost

Tulsa vezetése hivatalosan is megerősítette, hogy az elmúlt napokban egy kibertámadás következtében bénult meg a város számos informatikai rendszere és szolgáltatása.

Zsarolóvírus bénította meg az üzemanyagszállítást

Biztonságportál
-
 21.05.11 08:36Infotech

​Az Egyesült Államok leghosszabb üzemanyagszállító vezetékének üzemeltetőjét kibertámadás érte, aminek következtében átmenetileg le kellett állítani a szállítást.

Egyre több a netes visszaélés az oltásokkal

Biztonságportál
-
 21.05.10 18:07Infotech

​Az internetes csalók továbbra is előszeretettel emlegetik a koronavírust a károkozások során használt leveleikben. Egyre több az oltásokkal kapcsolatos spam is.

A biztonsági hiba, amely végigsöpört a mobilokon

​Egy chipeket érintő biztonsági hiba miatt neves gyártók mobil készülékei váltak sebezhetővé. A hibajavítások az újabb mobilokra már elérhetők.

Kriptopénzt bányásznak a feltört szerverek

Biztonságportál
-
 21.05.06 08:21Infotech

​Egyre több problémát okoznak azok a kriptobányászati célokkal végrehajtott támadások, amelyek Windows és Linux alapú szervereket sem kímélnek.