Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Vállalati kockázatkezelés a home office világában

A home office bevezetésére sok helyen gyorsan, nem kis kapkodással került sor, ami számos információbiztonsági kockázatot vet fel.

Interpol: veszélyben vannak a kórházi rendszerek

Az Interpol figyelmeztetést adott ki a kórházak és egészségügyi intézmények számára az egyre növekvő számú zsarolóvírus támadás miatt.

Megöli a Windows-t a Coronavirus

Biztonságportál
-
  Tegnap 08:00 Infotech

​Egy újabb számítógépes vírus próbál koronavírusnak tetszelegni. Elég komoly fejtörést tud okozni, de szerencsére most még van egy egyszerű ellenszer.

Burjánzanak a koronavírusos csalások

Biztonságportál
-
  20.04.06 19:33 Infotech

​Brutális mértékben emelkedik azon kibertámadások száma, amelyek különféle módokon ugyan, de a koronavírushoz és a világjárványhoz kapcsolódnak.

A biztonsági vezetők legnagyobb próbatételei

Biztonságportál
-
  20.04.06 08:21 Infotech

​Továbbra is sok kihívással küzdenek a biztonsági szakemberek. A Cisco felmérése ezekre a nehézségekre világít rá, és egyúttal iránymutatást is ad a védekezéshez.

Tippek a biztonságos otthoni streameléshez

Biztonságportál
-
  20.04.02 19:42 Infotech

​Ezekben a hetekben az online streaming minden bizonnyal csúcsokat dönt a távmunka, a digitális oktatás és az otthoni szórakozási lehetőségek maximális kihasználása miatt.

A világjárvánnyal élnek vissza az adathalászok

​A világjárvány különösen nagy nyomást helyez a nemzetközi kereskedelmet folytató üzletágakra. Ezt természetesen a kiberbűnözök is tudják.

Katonai titkok kerültek elő egy eBay-es notebookról

Biztonságportál
-
  20.04.01 12:24 InfotecheBay

Biztonsági szakértők többek között egy föld-levegő rakétarendszer kézikönyvét is megtalálták azon a német hadsereg által leselejtezett notebookon, amelyet az eBay-en vásároltak.

Marriott: 5,2 millió vendég adata került veszélybe

Biztonságportál
-
  20.04.01 07:33 Infotech

​A Marriott hivatalosan is elismerte, hogy egy újabb biztonsági incidens miatt kellett intézkedéseket hoznia.