Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Ilyen lesz, amikor személyes adatainkkal is fizetünk a lakásbérlésért

Bitport
-
  Tegnap 10:40 Infotech 

New Yorkban megvalósult a jövő. Szuperül felszerelt intelligens lakásokat ad bérbe egy startup, de cserébe a bérlőnek vállalnia kell, hogy minden tevékenységét figyelik.

Gyötrelmes évéről beszélt Elon Musk

Bitport
-
  18.08.17 16:37 Autó-motor  Twitter Tesla

Twitter üzenet helyett interjút adott a technológiai szektor fenegyereke, akinek a Tesla problémái miatt mostanság sokszor fájhatott a feje.

A PC-piacon hasít, a szervereivel és a telefonjaival továbbra is küzd a Lenovo

Bitport
-
  18.08.17 13:48 Infotech 

Továbbra is masszívan PC-gyártó a kínai vállalat, de azon a piacon nagyon jól teljesít. Az adatközponti üzletben is vannak pozitív fejlemények.

A világ pénzét költik big datára

Bitport
-
  18.08.17 11:13 Infotech 

Már tavaly is közel 150 milliárd dollár forgalmat generált a változatos formában, hatalmas mennyiségben keletkező adattenger begyűjtését és felhasználását végző szegmens. Egy friss előrejelzés szerint a robogó vonatra még évekig nem kerül fék.

Minden második felhasználó szerint térdig áll a szemétben a közösségi média

Bitport
-
  18.08.17 08:23 Infotech 

Értve ez alatt a reklámcélú, de mindenképpen kéretlen üzeneteket, az álhíreket vagy a sima hülyeségeket. Ötödrészük viszont a helyzet javulását tapasztalja.

A Jangce vidékén elektromobilitásból van a kerítés

Bitport
-
  18.08.16 17:21 Infotech 

Az egyik legnagyobb iparági szereplő, a GCL új beruházásaiban már nagy hangsúlyt helyez az elektromobilitásra, autógyártókkal egyezkedik, és bérleti megoldásokat kínálna a sofőröknek is.

Ez nem az Intel éve: újabb sebezhetőség a CPU-kban

Bitport
-
  18.08.16 15:34 Infotech 

Még le sem csengett a Spectre és a Meltdown, jött az újabb csapás: ismét sebezhetőséget találtak az Intel processzoraiban, és mindjárt hármat.

Ezek Magyarország legnagyobb webáruházai

Bitport
-
  18.08.16 12:05 Infotech  GKI

A GKI Digital negyedik éve állítja össze a hazai online kiskereskedelem toplistáját. A listának egy új szereplője van, és a dobogó harmadik fokán is történt változás.

Kezd elege lenni az Uber befektetőinek az önvezető autókból

Bitport
-
  18.08.16 09:16 Autó-motor 

Egyre nagyobb nyomás nehezedik a cég vezetésére, hogy szabaduljon meg az eredmények helyett csak veszteséget termelő részlegtől.

Így terjednek el a világon az 5G-s kapcsolatok

Bitport
-
  18.08.15 16:37 Mobiltech 

Jövőre az egész bolygón 4 millió 5G-s előfizetésre számítanak, öt év múlva viszont már több mint egymilliárd kapcsolatot használnak majd.

Irdatlan pénzt tol a fintech fejlesztésekbe Kína egyik legnagyobb bankja

Bitport
-
  18.08.15 14:05 Infotech 

Egyes források szerint a Bank of China évente működési eredményének 1 százalékát fordítja többek között blockchain, felhős és mesterségesintelligencia-projektekre.

Lassan a píszi Live Jasminné válik a Facebook?

Bitport
-
  18.08.15 10:55 Infotech  3 hír a témában

Felvásárlással javítja a közösségi oldal az élő közvetítések interaktivitását. Felvásárolták a Vidpresso csapatát és a technológiáit.

Akkor is gyűjti a helyadatokat a Google, amikor nem gyűjti a helyadatokat

Bitport
-
  18.08.15 08:02 Infotech  Google

A vállalat szerint teljesen oké, hogy akkor is naplózza a felhasználók tartózkodási helyét, ha ezt megtiltották neki a "helyelőzmények kezelése és törlése" funkció alatt.

A magyar kormány is feketelistára tette a Kasperskyt

Bitport
-
  18.08.14 16:31 Infotech  Hacker Vírus

Egy hétfőn megjelent kormányhatározat értelmében a költségvetési szerveknek és az állami cégeknek tilos lesz használniuk az orosz biztonsági cég szoftvereit.

Brutális GPU-k brutális áron az Nvidiától. Csak profiknak

Bitport
-
  18.08.14 14:03 Infotech 

Tegnap bemutatta az Nvidia az új GPU-architektúráját, amire egy friss adatközponti megoldást is épített. A kártyák a harmadik negyedévben kerülnek piacra.