Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Bezárta az Apple a maces kiskaput

Bitport
-
 Tegnap 17:06Mobiltech

Az új M1-es számítógépeken eddig némi kerülőúttal iPhone-ra és iPad-re szánt appokat is lehetett telepíteni. Egy pár napja élesített módosítással viszont ennek vége.

Magyarországon is érződnek a félvezetőipar anomáliái

A hétvége híre, hogy két hétre leáll a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban – csiphiány miatt. Eközben a globális félvezetőipar egyre népszerűbb a befektetők körében.

Újra rács mögött a Samsung-örökös

A dél-koreai óriást apja megbetegedése óta de facto irányító Li Jedzsong (Lee Yae-jong) azonnal megkezdte büntetése letöltését, miután korábbi megvesztegetési ügyét újratárgyalták.

A WhatsApp körüli bizonytalanság fektette meg a Signal rendszerét

Bitport
-
 Tegnap 08:11Mobiltech

A Facebookhoz tartozó WhatsApp február elején akarta megváltoztatni felhasználási feltételeit, ám a zavaros és hiányos kommunikáció miatt most bejelentették, hogy májusig minden marad a régiben. Mindeközben a rivális Signal szerverei nem győzik kiszolgálni a sok friss felhasználót.

Trump még belerúg egy utolsót a Huaweibe

Bitport
-
 Tegnap 07:59Infotech

Néhány nappal az új elnök beiktatása előtt gyorsan visszavonnak egy marék amerikai technológiai exportengedélyt, és visszalöknek annál is több, elbírálás alatt lévő kérelmet.

Tényleg jó ötlet egy 170 kilométeres madzagra emlékeztető okosváros?

Már az idei elő negyedévben belevágnak az 500 milliárd dolláros szaúdi gigaprojektbe, amelynek célja egy egészen futurisztikus új megaváros felépítése lenne.

Örökíthetően tárolták DNS-ben a Hello World!-öt

Bitport
-
 21.01.15 17:00Infotech

Gyakorlati jelentősége egyelőre nincs, de megmutatta, hogyan lehet megőrizni az így tárolt információt az utókornak.

Így vitték tökélyre oroszok hekkerek Európában az adathalászatot

Bitport
-
 21.01.15 15:09Infotech

Ember sem kell, bőven elég egy chatbot és a hamis weboldalak kombinálása a social engineeringgel, hogy gyanútlan áldozatok kiadják banki adataikat.

Ismét a technológia uralma következik az Intelnél?

Bitport
-
 21.01.15 12:36Infotech

Két év után ismét vezért cserélt a csipgyártó. Bob Swan rendhagyó módon érkezett – és rendhagyó módon, rövid regnálás után távozott. De mire lesz képes utóda, Pat Gelsinger?

Felvonultatta új csatahajóit a Samsung

Bitport
-
 21.01.15 10:27Mobiltech

Tegnap hivatalosan is bemutatkoztak a dél-koreai gyártó legfrissebb okostelefonjai. Az S21-es sorozat január végén lesz kapható, de már most előrendelhetők itthon is.

Szívószálnyi lézerrel segítenék a sebészeket

Bitport
-
 21.01.15 08:09Infotech

Bostoni kutatók a lézerrel végzett műtétek jelenleg alkalmazott két fő változatának erősségeit gyúrták össze egy olyan megoldássá, amellyel elkerülhetők azok hátrányai.

Törvényben szabályozná a facebookos moderálást a lengyel kormány

A tervezet szerint a nemzetközi szolgáltatók nem tilthatnák le a lengyel felhasználók tartalmait, ha azok az ottani szabályozás szerint nem minősülnek jogsértőnek.

Két tűz között az európai techcégek USA és Kína konfliktusa miatt

Bitport
-
 21.01.14 15:01Infotech

Az a legkevesebb, hogy megdobja a költségeiket, ha másként kell dolgozniuk a kínai piacon, mint máshol.

Az európai szabályozástól féltik a gyerekeket az angolszász országok

Bitport
-
 21.01.14 12:48Infotech

Az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada, Új-Zéland és Ausztrália szerint a gyerekek online biztonságát veszélyeztetik az Európai Elektronikus Hírközlési Kódex bizonyos rendelkezései.

Februártól Dobó Mátyás váltja Király Istvánt a Vodafone-nál

Király hat évig irányította a Vállalati Szolgáltatások üzletágat vezérigazgató-helyettesként. Utóda az Apple-től érkezik.