Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Aki kimarad, lemarad: holnaptól 3 millió alatt a kibányászható bitcoinok száma

BitcoinBázis
-
  Tegnap 21:37 Infotech

Pénteken bányásszák ki a 18 000 000. bitcoint (BTC), a maradék 3 millió 2140-ig kerül forgalomba. A bitcoin bányászatot nem Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Ripplével flörtöl a Bank of America

BitcoinBázis
-
  Tegnap 20:34 Gazdaság

A Bank of America (BoA), az Egyesült Államok második legnagyobb bankja csöndben a színfalak mögött a Ripple blokkláncát teszteli. A Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Digitális pénz tervét dédelgeti a kanadai jegybank is

BitcoinBázis
-
  Tegnap 19:33 Gazdaság

Kanada központi bankja egy szuverén digitális valuta bevezetését fontolgatja, amely végül felválthatja a készpénzt, és leküzdheti a monetáris ellenőrzés fenyegetéseit, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

USA kongresszusi képviselő: A Facebook selejtezze ki a Librát

BitcoinBázis
-
  Tegnap 18:09 Gazdaság

Warren Davidson, Ohio 8. kerületének amerikai kongresszusi képviselőjével készítettek nemrég interjút a Noded Bitcoin Podcast társigazgatói, Pierre Rochard és Michael Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Francia Központi Bank:egységes kriptovaluta szabályozásra van szükség

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:07 Gazdaság

Denis Beau, a Banque De France elsőszámú kormányzó helyettese a kedden Londonban tartott monetáris és pénzügyi intézmények fórumán (OMFIF) tartott Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Bitcoin tranzakciók vezettek a világ legnagyobb pedofil oldalának nyomára

Sikerült lekapcsolni az egyik legnagyobb, darkneten működő gyerekpornográf oldalt, közölte a minap egy közös sajtóeseményen az Egyesült Államok Legfőbb Ügyészsége. Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A legjobb algoritmus alapú kereskedési stratégiák kriptók kereskedéséhez

BitcoinBázis
-
  19.10.16 21:11 Gazdaság

Ha nagyon egyszerűen akarnánk megfogalmazni, akkor az algoritmus alapú kereskedési stratégiák számítógépes kódot alkalmaznak az eszközök kereskedésénél automatizáltan. Nagyon sok Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Bitcoin befektetői hangulat: növekszik az intézményi érdeklődés

BitcoinBázis
-
  19.10.16 20:34 Gazdaság

Miközben a kriptopiacon csalódást okozott a Bakkt döcögős indulása, a közelmúltban közzétett adatok szerint a nagybefektetők egyre nagyobb érdeklődést mutatnak Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Nagyszabású blockchain startup megmérettetés lesz Budapesten

BitcoinBázis
-
  19.10.16 19:33 Gazdaság

2019.október 30-án Budapesten most először kerül megrendezésre a Blockchain Magyarország Egyesület, a Solidity Services és a Digitális Jólét Program (DJP) Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Életveszélyesen megfenyegették a OneCoin kriptovaluta átverés áldozatát

BitcoinBázis
-
  19.10.16 17:11 Gazdaság

Az 5 milliárd dolláros kriptovaluta átverés egyik áldozata életveszélyes fenyegetéseket kapott miután borította az asztalt, és részletesen kibeszélte a történteket. Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

1 milliárd dollár 4 dollárért? Ennyibe kerül a bitcoin átutalás

BitcoinBázis
-
  19.10.16 16:02 Gazdaság

Mindössze 4 dollárért utaltak a bitcoin hálózaton keresztül egy 1 milliárd dollár értékű tranzakciót, ami 20 perc alatt teljesült is. Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

200 millió dollárt ér egy megújuló energiát használó bitcoin bányászfarm

BitcoinBázis
-
  19.10.16 13:06 Infotech

Van aki nem fogadja el, hogy a bitcoin bányászat túl sok energiát pazarol. Már több, mint 30 millió dollárt gyűjtött Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kadhafinak egy aranyfedezetű pénz létrehozása miatt kellett meghalnia

BitcoinBázis
-
  19.10.16 12:04 Gazdaság

Annak ellenére, hogy a francia vezetésű ENSZ Biztonsági Tanács 1973. évi határozata Líbia felett repülési tilalmat rendelt el a polgári Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Egy berlini bank implantátumot ad ajándékba az építési hitel mellé

BitcoinBázis
-
  19.10.15 19:12 Gazdaság

“Az egyetlen építési hitel, ami a bőröd alá kerül!” hirdeti a Sparda-Bank Berlin a lakásépítési hitelkonstrukcióját. A hirdetés szerint aki Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A bitcoinnak hosszú utat kell megtennie a tömeges elfogadáshoz

BitcoinBázis
-
  19.10.15 18:07 Gazdaság

A Facebook Audience Insights adatai szerint, a világ népességének kevesebb, mint 1%-a érdeklődik a bitcoin iránt. A felmérésből az is Megjelent a BitcoinBázis oldalon.