Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Újabb rekord: közel 9 milliárd dollárnyi bitcoint mozgattak egy órán belül

December 4-én egy órán belül 8,9 milliárd dollárnyi bitcoint (BTC) mozgattak meg a blokkláncon.   A hatalmas volumenű bitcoin tranzakcióra Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Technikai elemzés LTC/USD, Link/BTC – Fontos támaszértékek elé érkezünk

BitcoinBázis
-
  Tegnap 18:07 Gazdaság

A mai nap terítékére az idei évben „nagyot menő” két érmét nézzük meg közelebbről. A nyári mélyrepülés sajnos kiradírozta a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A millenniumi generációnak jobban bejön a bitcoin, mint a Disney és a Netflix

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:08 Gazdaság

Már több mém is született arról, hogy a kriptovaluta közösség nagy többsége a milleniumi és a Z generációból kerül ki, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Deutsche Bank jelentés szerint 2030-ra a bitcoin és társai felváltják a készpénzt

BitcoinBázis
-
  Tegnap 16:05 Gazdaság

2030-ra annyira megnövekszik az alternatív digitális valuták iránti kereslet, hogy azok felváltják a készpénzt – áll a Deutsche Bank legfrissebb Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Felfüggesztették a Onecoin weboldalát a piramisjáték összeomlása után

BitcoinBázis
-
  Tegnap 12:06 Gazdaság

Öt éven keresztül a Onecoin Ponzi-átverés, amit kriptovalutaként hirdettek, több mint 4 milliárd dollár befektetést szedett össze világszerte. Ezt a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

BlockFi kriptopénz hitelező beszáll a kereskedésbe is: zéró kereskedési díjakkal jön

BitcoinBázis
-
  19.12.05 21:37 Gazdaság

Díjmentes kereskedelmet ígér a BlockFi kriptohitelezési platform. A BlockFi Trading-en a felhasználók bitcoinnal, etherrel és ERC20 stabilcoin gemini dollárral kereskedhetnek Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kriptomaffia: Justin Sun berágott a DigiByte elnökére, nyomban kivezette a Poloniex a DGB coint

BitcoinBázis
-
  19.12.05 20:39 Gazdaság

Az amerikai székhelyű Poloniex kriptotőzsde, amibe nemrég Justin Sun, a Tron (TRX) vezérigazgatója is bevásárolta magát, bejelentette, hogy delistázta a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kimutatták, jól járnak a Bitcoin kereskedők az ünnepek alatt

BitcoinBázis
-
  19.12.05 19:41 Gazdaság

Hamarosan itt a karácsony, ma este jön a Mikulás, de ez mégis milyen hatással lehet a kereskedésre és a bitcoin Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Ukrajna komoly összegekkel szándékozik támogatni a kriptográfiai startupokat

BitcoinBázis
-
  19.12.05 18:33 Gazdaság

Az ukrán kriptográfiai startupok akár 75 000 dollár (~25 millió HUF) támogatásban is részelhetnek egy újonnan indított kormányzati kezdeményezésnek köszönhetően. Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Ripple partner MoneyGram, az azonnali utalást kínáló Visa Directtel működik együtt

BitcoinBázis
-
  19.12.05 18:06 Gazdaság

A MoneyGram amerikai pénzátutaló vállalat, egyben a Ripple partnere, az egész világra ki akarja terjeszteni szolgáltatásait. Legfrissebb közleményükben írják, hogy Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Ravencoin technikai elemzés RVN/USD, RVN/BTC párokon: van ok a bizalomra

BitcoinBázis
-
  19.12.05 17:05 Gazdaság

Sajnos ha közelebbről megfigyeljük a tőkeáramlást a kriptopiacon az ábrákból, számokból csak a csalódás tükröződik. Az altcoinok gyengülése a Bitcoinnal Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Újabb bitcoin automatákat telepített a CoinCash bróker

BitcoinBázis
-
  19.12.05 16:40 Gazdaság

A magyar CoinCash bróker újabb bitcoin, ether és litecoin adásvételére alkalmas automatákat telepített az országban. Ezzel a CoinCash által üzemeltetett Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Digitális borzok hatására 50%-ot ralizik az Enjin kriptovaluta

Új ösztönzőprogramot indított a Microsoft az Enjin koreai blokklánc platformmal közösen. Az Azure Heroes nevű projekt keretében a technológiai közösség Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kazahsztánban adómentes a kriptovaluta bányászat

BitcoinBázis
-
  19.12.05 14:33 Gazdaság

Adómentes a kriptovaluta bányászat Kazahsztánban mindaddig, amíg azt nem váltják át helyi pénzre a bányászott coinokat. A helyi törvényhozók ugyanis Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A világ 5. legnagyobb bankja saját digitális valuta kibocsátására készül

BitcoinBázis
-
  19.12.04 21:04 Gazdaság

Japán egyik legnagyobb vállalata, a Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) a japán humánerőforrás-hálózattal a Recruittal fog együttműködni. A két vállalat Megjelent a BitcoinBázis oldalon.