Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

Az ember génjeitől is függ, hogy kutyatulajdonos lesz-e

Behír
-
  Tegnap 19:19 MegyeiSvédország

Az ember genetikai összetétele jelentős mértékben befolyásolja, hogy az illető kutyatulajdonossá válik-e vagy sem - derült ki svéd és brit kutatók tanulmányából.

Középpontban a környezettudatosság

Behír
-
  Tegnap 18:14 Megyei

A Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője értékelte a májusi közgyűlést

Tapasztalatcsere és szakmai nap – Bemutatták az én könyvtáram mintaprogramjait

Behír
-
  Tegnap 17:11 Megyei

Megyei szakmai napot tartottak a Békés Megyei Könyvtárban, hétfőn. Az én könyvtáram új rendezvénysorozata a köznevelést támogató könyvtári szolgáltatásokat és a fejlesztett mintaprogramokat mutatja be a könyvtárosoknak.

A nap sztorija – Dolly királynő 70 éves

A rock and roll koronázatlan királynője ma ünnepli 70. születésnapját, ennek apropóján ismerjék meg életútját, tartsanak velünk!

Díjazták az alkotói pályázatra beérkezett műveket

Behír
-
  Tegnap 15:18 Megyei

Békés megyében több, mint 170 pályamű érkezett az idei kiírásra.

Kihasználták egy befolyásolható férfi hiszékenységét, kizsarolták tőle házát

A Békés Megyei Főügyészség egy sarkadi házaspár ellen emelt vádat a napokban, akik egy helyi ügyvéd közreműködésével egy befolyásolható férfi ingatlanát szerezték meg zsarolás útján, majd onnan értéktárgyait jogtalanul eltulajdonították.

Elítélték a több száz millió forintos kárt okozó takarékszövetkezeti vezetőt

Behír
-
  Tegnap 13:20 Megyei

Több mint 106 millió forintot vett ki a takarékszövetkezet kasszájából, emellett több mint 330 millió forintot csalt ki 21 embertől súlyos játékszenvedélye miatt. Az ítélet nem jogerős.

A méhészetet népszerűsítették az ovisok körében

Behír
-
  Tegnap 12:32 Megyei

A Kölcsey Utcai és Ligeti Sori Óvodában alapvető érték a hagyományok átörökítése, a jeles világnapok - tevékenységeken keresztül történő - megismerése, a maradandó értékek létrehozása.

Több mint 7000 liter párlat eredetét nem tudta igazolni

Behír
-
  Tegnap 11:02 Baleset-bűnügyNAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Békés megyében ellenőriztek egy bérfőzdét, melynek egyik elzárt épületrészében több mint 7000 liter igazolatlan eredetű párlatot találtak.

Pályaorientációs tábor egészségügyi tematikával

Behír
-
  Tegnap 10:33 MegyeiBékésSzálloda

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara bejárós nyári tábort szervez általános iskola felső tagozatos tanulói részére június 24-28. között Békéscsabán, a Munkácsy Hotelben.

Letért az útról, fának és kerítésnek csapódott

Letért az útról, majd fának és kerítésnek ütközött egy személyautó Békésen. A balesetben a jármű vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyebben megsérült.

Fogyatékkal élő fiatalok ismerkedtek meg a rendőrség munkájával

Egy országos program révén fogyatékkal élő fiatalok látogattak el a Békéscsabai Rendőrkapitányságra.

Családi perpatvar miatt vitt el engedély nélkül egy autót egy vésztői férfi

Egy családi konfliktus miatt akart minél gyorsabban a vasútállomásra érni egy férfi, ezért a tulajdonos engedélye nélkül elvitt egy utcán parkoló autót Vésztőn. A férfinak nem volt vezetői engedélye és úgy ült autóba, hogy előtte alkoholt ivott.

Nyelvtanuláshoz is igényelhető lesz a diákhitel 

A jövőben a diploma megszerzését segítendő a nyelvtanuláshoz is igényelhető lesz a diákhitel - közölte Bartos Mónika, a magyar diákok külföldi nyelvi kurzusainak szervezéséért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten újságírók előtt.