Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

Minden jel szerint Tom Hardy lesz a következő James Bond

Az 52 éves Daniel Craiget 43 éves honfitársa válthatja az ikonikus szerepben.

Schanda Tamás: A cél, hogy 2030-ra 15 ezer kilométernyi kerékpárút legyen

A kormány terve, hogy a meglévő kerékpárút-hálózat fejlesztésével 2030-ra 15 ezer kilométeresre bővüljön a teljes hálózat - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken, az 5,6 kilométeres Budapest-Budakalász-Szentendre útszakasz átadásán, Budakalászon.

Kulturális Örökség Napjai a Munkácsy Mihály Múzeumban

A Munkácsy Mihály Múzeum 2020-ban is csatlakozott a Kulturális Örökség Napjai című rendezvénysorozathoz, ezúttal is az építészeti örökségekre helyezték a hangsúlyt.

Szerdától ősziesebbre fordul az idő

A hét elején sok lesz a napsütés és marad a meleg, többfelé 30 Celsius-fok közeli értékekkel, a hét második felében viszont csapadékosabb idő várható. A hétvégére hűl is az idő, egyre inkább 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Koronavírus: A Ménesbirotokon 900 embert teszteltek 5 fő eredménye lett pozitív

A mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. tevékenységi körében a múlt héten jelent meg a koronavírus, a teljes személyi állományt tesztelték.

Máv-Start, Volánbusz: Hétfőtől tovább szigorítják a maszkhasználatot

A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot: azt már nem csak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem azon állomásokon és megállóhelyek helyiségeiben is kötelező lesz hordani, ahol az utas a felszállás előtt vagy után tartózkodik - közölte a MÁV Zrt.…

"Színfalak mögött - A magyar divat" - Könyv a divatról Mihalik Enikővel

Behír
-
  Tegnap 15:43 Belföld

Könyv született "Színfalak mögött - A magyar divat" címmel. A kötet az elmúlt húsz év legmeghatározóbb magyar divatmárkáit, megmozdulásait, valamint kreatív szakembereit mutatja be a hazai divat és kultúra vonatkozásában.

Anno 1920: Békéscsaba és a világ 1920 szeptember második felében

Behír
-
  Tegnap 14:58 Belföld

Csáky is, külügyminiszter is, de nem a békéscsabai díszpolgár; azaz (a Meseautó című fim után szabadon) „Ez a Csáky nem az a Csáky …”. Elhangzottak a tanítók legfontosabb feladatai, olvashatunk a Daloskör áldásos tevékenységéről és kiderül, hogy kik loptak ékszíjat a Flamm gőzmalomból.

Nőgyógyászati onkológiai világnap a Mályvavirággal és a Brse csapatával

Szeptember 20-a tavaly óta a nőgyógyászati onkológiai világnap, melyet az ESGO ENGAGe európai betegszervezetek szövetsége hívott életre. A világnap célja, hogy nemzetközi szinten, összefogással - segítségül hívva a sportot - hívják fel a figyelmet a nőgyógyászati daganatos betegségekre, a megelőzésre, a tünetekre, a kezelés lehetőségeire.

Apanapló - Xi. rész

Behír
-
  Tegnap 13:18 Kultúra

A behir.hu rovatában egy leendő édesapa osztja meg tapasztalatait az első gyermeke érkezését övező izgalmakról. A tizenegyedik naplóbejegyzés következik.

Ismét átadták a Nefelejcs-díjat Békésen

Behír
-
  Tegnap 12:29 Belföld

A 2009-ben alapított díjat a város kulturális, oktatási és civil életéért különösen sokat dolgozó békésiek kaphatják meg.

A Körösök vidékéről készített riportot szombaton a Kossuth Rádió

Behír
-
  Tegnap 11:27 Belföld

A rádió Országjáró című műsorának munkatársai a békési, a dobozi és a mezőberényi kulturális és történelmi érdekességeket mutatták be.

Együtt újra sikerülni fog – a kormány új tájékoztató filmeket jelentet meg

A kormány új tájékoztató filmeket jelentet meg a koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatban - mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton az MTI-nek.

Visit Békéscsaba: Vadonatúj drónfelvételek a békési megyeszékhelyről

Behír
-
  Tegnap 09:48 Belföld

Vadonatúj, látványos drónfelvételeket tett közzé a Visit Békéscsaba.

1070 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 beteg

Behír
-
  Tegnap 08:56 Egészség

1070 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 17 990 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 683 főre emelkedett, 4391-en pedig már meggyógyultak.