Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 158 hír

Kettős győzelemmel kezdték az ifjúsági vidékbajnokságot a csabai pólósok

Behír
-
  Ma 16:14 Sport

Az ifjúsági, nemzetközi vidékbajnokságon ebben a kategóriában októberre csúszott a rajt, ám innen kezdve szinte minden hét végén rendeznek fordulót valamelyik korosztályban. A leginkább serdülő korosztályúakból álló ifik remekül kezdtek, mindkét mérkőzésüket behúztak, előbb az Újszilvás, majd a házigazda Baja együttesét is legyőzték.

Köllő Miklóssal tereferéltek

Behír
-
  Ma 15:59 Kultúra

A jelenleg a Békéscsabai Jókai Színházban rendező Köllő Miklós pantomimművész, koreográfus volt a Kállai-díjas Kadelka László beszélgetőtársa az idei évad első Tereferéjén, október 19-én a Jókai Színház kávézójában.

Továbbra sem jó a levegő több hazai nagyvárosban

Több településen tovább romlott a levegő minősége a magas szálló por tartalom miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap az MTI-vel.

Mikor lesz lomtalanítás Békéscsabán? Mutatjuk!

Behír
-
  Ma 13:04 Belföld

Érdemes nyomon követni, hogy mikor hol lesz lomtalanítás, a november 1-jei munkaszünet miatt lesz, ahol változik a dátum.

Három hetük van a plakátok eltávolítására a jelölteknek és jelölőszervezeteknek

Három hetük van az önkormányzati és nemzetiségi választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek, hogy eltávolítsák a kampányidőszakban közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

Több pénzt jelenthet a gazdáknak, ha édesebb a cukorrépatermés

A korábban vártnál kisebb lehet idén a hazai cukorrépatermés. Míg az indián nyár kedvezett a cukrosodásnak, a hozamokat a kevés csapadék és egy alattomos gombabetegség is visszafogta. A betakarítás folyamatban van.

Kevesen vásárolunk az interneten, de a színházjegyet így szerezzük be

Miközben Magyarországon alacsony az on-line vásárlók száma, színházjegyet döntő többségükben csak interneten vásárolnak a nézők - derül ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital elemzéséből.

Elektromos kerékpárral ütközött neki egy másik kerékpárosnak

Háromkerekű elektromos kerékpárral hajtott neki egy férfi egy biciklis nőnek Sarkadon. A nő elesett és megsérült. A baleset után a férfi adatai hártahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Először találtak zsírt túlsúlyos emberek tüdejében

Behír
-
  Ma 08:02 Belföld

A tanulmányhoz az ausztrál kutatók 52 ember tüdőmintáit elemezték, és megállapították, hogy a tüdőkben talált zsírmennyiség a testtömeg-indexszel arányosan nőtt. Elmondásuk szerint az eredmények magyarázatot adnak arra, hogy miért növeli a túlsúly vagy elhízás az asztma kockázatát – írja a BBC.

Hétfőn kezdődik az Országgyűlés őszi időszaka

Az Országgyűlés hétfőn kéthetes üléssel kezdi meg őszi ülésszakát. A képviselők csütörtökön kezdik tárgyalni a 2018-as költségvetés zárszámadását.

Műugrás a Metafizikai Térbe – megnyílt Baji Miklós Zoltán kiállítása

Behír
-
  Tegnap 20:10 Belföld

Bizarr és figyelemfelkeltő címmel nyílt meg Baji Miklós Zoltán BMZ kiállítása. Az érdeklődők a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban tekinthetik meg a tárlatot október 31-ig.

Kézilabda: Megszerezte idei első győzelmét a Békéscsaba

Behír
-
  Tegnap 19:41 Sport

Horváth Roland csapata 28-24-re nyert a Szombathely ellen Répcelakon.

Majdnem a Jókai Színházban született – Tunyogi Péterre emlékeztek Békéscsabán

Tunyogi Péterre, a P.Mobil egykori békéscsabai énekesére emlékezetek a Jókai színházban, ahol tavaly emléktáblát avattak tiszteletére.

A hét utolsó napján is kitart a jó idő

Vasárnap is többnyire kevés lesz a felhő, napos idő várható, csapadék nem lesz.

Golf, csak frizbivel – Rendhagyó országos bajnokságnak adott otthont Szarvas

Behír
-
  Tegnap 17:10 Belföld

A Magyar Repülő Korong Szövetség rendezésében disc-golf bajnokságot tartottak a Szarvasi Arborétum területén. A sportág hasonlít a golfhoz, azonban ezt ütők nélkül játsszák.