Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Röplabda: Hasznos határon átnyúló kapcsolatépítés az utánpótlásban is

Behír
-
  Ma 12:38 Sport

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület hosszú évek óta törekszik nemzetközi kapcsolatok építésére, határon túli sportszervezetekkel való együttműködésre – írja közleményében a csabai klub.

Megújult az orvosi rendelő Mezőkovácsházán

Befejeződött a Vis Medica Egészségügyi Kft. 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásból finanszírozott projektje, mely részeként megújult a szakrendelő a Dél-békési városban.

A tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott, nekiütközött a vonat

Személygépkocsijával a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott egy férfi Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Baleset Békéscsabán, elfogás Sarkadon

Behír
-
  Ma 09:57 Baleset-bűnügy

Rendőrségi mérleg péntekről.

Galli Zsolt: Búcsúzik a csabai manökencsapat

Behír
-
  Ma 08:48 Sport

Az elmúlt hétvégén volt kvázi a hattyúdala az Alföld Vívó Akadémia junior párbajtőr csapatának, azaz a Dékány Kinga, Kazár Dóra, Oláh Lili és Petri Renáta alkotta fantasztikus négyesnek. Volt miről beszélgetni Galli Zsolt vezetőedzővel.

Minden gyermek eljuthat kőszínházba a Lázár Ervin Programnak köszönhetően

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2019/2020-as tanévben indította el a Lázár Ervin Programot. A kezdeményezés célja az, hogy minden általános iskolás évente egyszer eljusson színházi, tánc-, vagy cirkuszi előadásra, illetve a magyar őshonos állatok bemutatóhelyeire.

A fiatalkori alkoholfogyasztás visszaszorításáért indult kampány

Elindult pénteken a Szétcsúszva program, a Momentán Társulat által indított kezdeményezés célja a fiatalkori alkoholfogyasztás visszaszorítása interaktív színházi edukációs előadások segítségével - közölte a program kommunikációját végző cég az MTI-vel.

Szeretnek házasodni a magyarok

Csökkent a születések száma és a halálozásé is, így mérséklődött a természetes fogyás, miközben a házasságok száma jelentősen nőtt a tavalyi év első tizenegy hónapjában az azt megelőző esztendő azonos időszakához képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Jól fut a nagycsaládosok autóvásárlási programja

Minden szempontból sikeresen zajlik a nagycsaládosok autóvásárlási programja – mondta a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének (Gémosz) elnöke a Magyar Nemzetnek.

Pálinka - még csak terv, de adómentesítenék az otthoni pálinkafőzést

Behír
-
  Tegnap 17:14 Gazdaság

Újra napirendre kerülhetnek a pálinkafőzéshez köthető párlatadójegyek kiváltásának szabályai. A kormány előzetesen támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek arra irányulnak, hogy az otthoni készülékekkel, a háztartási mennyiségben főzött pálinkákhoz ne kelljen adójegyet vásárolni.

Friss diplomások: Átvették oklevelüket a Gff gazdasági karának végzősei

Behír
-
  Tegnap 16:12 Belföld

Pénteken délelőtt vehették át diplomájukat a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai, gazdasági karának végzős hallgatói az intézmény nagyelőeladójában. Az ünnepségen a kar dékánja, dr. Vincze Gábor és a főiskola rektora, dr. Kozma Gábor adták át az okleveleket.

Kézilabda: Győzelemért utaznak Szekszárdra a csabai kézisek

A Békéscsaba Előre NKSE továbbra is a kiesést jelentő tizenharmadik helyen áll a női kézilabda NBI-ben. A csabaiak pénteken idegenben lépnek pályára a nyolcadik Dunaújváros otthonában, akik jelenleg Szekszárdon játsszák hazai mérkőzéseiket. A liláknak kötelező a pontszerzés, ha életben akarják tartani a bentmaradásról szóló…

Gyász: A kockásfülű nyúl atyja

Behír
-
  Tegnap 14:51 Belföld

Életének 79. évében elhunyt Richly Zsolt Balázs Béla- és Károli Gáspár-díjas rajzfilmrendező, kiváló művész, címzetes egyetemi tanár – közölte a család és a Magyarországi Evangélikus Egyház pénteken az MTI-vel.

Történelmi mélypontra gyengült a forint

Behír
-
  Tegnap 14:21 Belföld

Még sosem volt ilyen gyenge a magyar fizetőeszköz az euróval szemben.

Futás a koraszülöttekért

Új gyulai kezdeményezés segíti a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját. A közelgő eseményről dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány elnöke beszélt egy pénteki sajtótájékoztatón.