Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 158 hír

Ingyenes otthoni edzésekkel segíti az embereket Szentlélekiné Csávás Erika

Behír
-
  Ma 08:58 Megyei

A koronavírus nemcsak az élversenyzőket, hanem a hobbisportolókat is elérte, hiszen a legtöbb fitnesz terem bezárt. Az egyik gyulai személyiedző elhatározta, hogy segít az embereken azáltal, hogy ebben a nehéz helyzetben térítésmentesen tesz közzé otthon elvégezhető edzéseket.

Maradj Otthon! – Fekete László videóüzenete

Behír
-
  Ma 08:15 Belföld

A koronavírus-járvány megfékezésére érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei közismert embereket. Mai üzenőnk Fekete László diszkós.

Városvédelmi bizottság működik Gyulán a veszélyhelyzet kezelésére

Behír
-
  Ma 07:45 Megyei

Március elején állt össze Gyulán az a városvédelmi bizottság, amely azóta számos intézkedést hajtott végre a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében. Az önkormányzat nemcsak a 65 évnél idősebb lakosoknak nyújt segítséget, az egészségügyben dolgozóknak is igyekszik minél több támogatást biztosítani.

585 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 585-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 42 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Ellopta a lottózóban felejtett táskát

Lottózóban hagyott kézitáskát lopott el egy férfi Békéscsabán. A táskában személyes iratok, pontgyűjtő kártyák és készpénz is volt. Egy kamera felvette a lopást. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - írja a police.hu.

Ne feledje! Sárga kuka nap következik

Behír
-
  Tegnap 19:55 Belföld

Az idei évtől a hónap első csütörtökje a szelektív hulladékgyűjtés napja Békéscsabán.

Ezeket ellenőrizze, ha online vásárol

Behír
-
  Tegnap 19:33 Gazdaság

A koronavírus-járvány miatt sokan választják az internet nyújtotta lehetőséget, és online vásárolnak. Miket érdemes ellenőrizni, amennyiben egy új weboldalon adjuk le rendelésünket?

Ismét nagyot csökkent a benzin ára

Behír
-
  Tegnap 18:54 Életmód

Április 1-től a benzin ára bruttó 8 forinttal csökkent, amivel újabb történelmi mélységbe került annak átlagára – írja a Holtankoljak.hu.

Megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok Gyulán

Jogszabályváltozás következtében április 1- tőlmegszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok. Ennek következtében Békés megye esetén a Gyula, Kossuth tér 9. szám alatti épületben eddig működő Gyulai Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság is megszűnt. Az épületben a jövőben a Gyulai Törvényszék Cégbírósága működik, és itt látják el a…

Táphiánnyal küzdenek az állatmenhelyek

Behír
-
  Tegnap 17:57 Belföld

Súlyos táphiánnyal küzdenek az állatmenhelyek, emiatt a szervezetek a lakosság segítségét kérik.

Közel 500 millió forint tartaléka van a veszélyhelyzetben Békéscsabának

Behír
-
  Tegnap 17:23 Belföld

Az önkormányzat az eredetihez képest nagyobb összeget fordít majd az egészségügyi eszközök beszerzésére is.

Piaci élet a korlátozás idején, Békéscsabán

Behír
-
  Tegnap 17:08 Belföld

A kormány rendelkezése szerint március 28-én életbe lépett a kijárási korlátozás, amely a vásárlás rendjét is érinti. A békéscsabai piacon szerda délelőtt annak jártunk utána, a vevők hogyan fogadták a változást és hogyan alkalmazkodnak az új helyzethez.

Három autót rongált meg, a rendőrök elfogták

Büntetőeljárás indult egy férfi ellen, mert személygépkocsikat rongált meg Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Hat repülőgép hoz ma egészségügyi szállítmányokat Magyarországra

Szerdán hat repülőgép érkezik Budapestre, amelyek többek között 12 millió maszkot, 30 ezer overallt és 200 ezer arcvédőt hoznak Kínából - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán.

Fekete Laci: Nincs értelme az online-diszkózásnak, hisz nincs visszacsatolás

Behír
-
  Tegnap 15:43 Belföld

Nehéz idők járnak; a télnek vége, de a köd áll... ezzel a szösszenettel leginkább a koronavírusos időszakra céloztam. Mindezt ellenpontozva, arra jutottam, hogy az elkövetkezendő napokban vidám, szerethető embereket keresek meg, akik kvázi lélekmorzsákat szórnak a behir.hu virtuális hasábjaira.