Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 143 hír

„Békéscsabának helybeli képviselőre van szüksége”

Behír
-
 Ma 17:43Belföld

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) Békéscsabai Szervezete sajtótájékoztatóval egybekötött beszélgetésre hívta csütörtök délután a helyi média képviselőit, a Szent István téri Jetty Chocóba.

Pepó János az igazi Vasember

Behír
-
 Ma 17:14Belföld

Sokakat sarkallhat kalaplengetésre Robert Downey Jr. filmbeli teljesítménye, de Pepó János eredményei láttán még Iron Man is elismerően csettintene. A békéscsabai tűzoltó a közelmúltban Montenegróban, a Blacklake Xtreme Triathlonon ment nagyot, s máris a soron következő Ironman versenyre, a Görögországban, Korfu szigetén rendezendő…

Megtartotta éves taggyűlését a Békés Megyei Mérnöki Kamara

Behír
-
 Ma 16:30Belföld

Csütörtökön délután rendezte meg a Békés Megyei Mérnöki Kamara rendes éves taggyűlést a békéscsabai Office House nagytermében.

Miben különbözik a szúnyogcsípés a pókétól?

A rovarcsípéseket meg lehet egymástól különböztetni, ehhez nem árt tudni a jellemző tüneteiket.

Békés is részt vesz az Európai Mobilitási Hét programjaiban

A rendezvényt huszadik alkalommal hívják életre, ezúttal a "Fenntartható közlekedés a biztonság és egészség jegyében" címmel.

Óvatosságra int a rendőrség, nem mindegy, honnan vásároljuk a tűzifát!

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Kilenc év után újra lesz lecsófesztivál

Behír
-
 Ma 13:01Belföld

Húsz évvel ezelőtt volt az első és az idei lesz a tizenharmadik, mi az? Közel egy évtizedes csipkerózsika álmából ébred fel szeptember 25-én és 26-án a békéscsabai Lecsófesztivál. Amint azt a főszervező Frankó Attila megfogalmazta, nagyon boldog, hogy ez az álma is megvalósulhatott.

Perecz Márk ezüstérmes Brnóban

A hétvégén rangos nemzetközi megmérettetésen vettek részt a Gyáni-tanítványok. A BM Kano Judo SE-től ketten utaztak Csehországba, a magyar válogatott csapat tagjaként. Nyolc ország 109 csapatának több, mint 1800 judósa vett részt a hétvégi Mizuno-kupa nemzetközi utánpótlásversenyen, Brnóban.

A kereskedelmi egységek üzemeltetőit ellenőrzi októberben az önkormányzat

Békéscsaba jegyzőjének kellett bejelenteniük az év elején a kereskedőknek azt, hogy milyen egységet üzemeltetnek. Az önkormányzat ezzel kapcsolatban októberben ellenőrzést tart. Annak, aki nem tett bejelentést, bezárhatják az üzletét.

Az Unique Classico és Pataj Péter megtöltötték a Csabagyöngye stéget

Behír
-
 Ma 10:35Belföld

Újra a zene volt a főszereplő a Csabagyöngye Stégen szerdán este. A Térzene programsorozat részeként az Unique Classico és Pataj Péter kalauzolták el előadásukkal az érdeklődőket.

Letartóztatásban marad a kiskorú lányával erőszakoskodó sokgyermekes kígyósi apa

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség sikeresen indítványozta a letartóztatást fenntartó határozat helybenhagyását annak a szabadkígyósi férfinak az ügyében, akit szexuális erőszak bűntettével vádol az ügyészség.

A Jókai színház újult energiával várja a következő évadot

Szombaton 16 órától kezdődik a Békéscsabai Jókai Színház 2021-2022 -es évadának zenés megnyitója.

Az informatikai szektorban is előtérbe kerülhet a fenntarthatóság

Az internet okozta környezeti terhelés csökkentése kihívást jelent az informatikai szektorban is, a fenntarthatóság kérdésköre az egyik legfontosabb prioritás lehet a következő években a szektor számára - hívta fel a figyelmet az Integral Vision egyedi webes termékek fejlesztésével, működtetésével foglalkozó társaság az MTI-nek küldött…

Akció indul a vezetés közben mobilozók kiszűrésére

A vezetés közben mobilozók felderítésére egyhetes közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség csütörtöktől - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Idén 15 ezer diák és 1200 pedagógus vett részt a vándortáborokban

Idén rekordszámú, csaknem 15 ezer diák és 1200 pedagógus vett részt az erdei, a bringás, a vízi és a zarándoktáborokban - közölte az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda.