Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 113 hír

A nap sztorija – Forrest Gump, 25 éves a zseniális alkotás

Behír
-
  Ma 13:15 Kultúra

Szinte hihetetlen, de immár 25 éves a művészeti ág egyik abszolút közönség kedvence, a Forrest Gump. Ma a filmre emlékezünk. Tartsanak velünk!

Oldalára borult egy kamion Mezőhegyesnél

A mezőkovácsházai tűzoltók dolgoznak a helyszínen.

Szervizelés alatt a békéscsabai tűcsere-automata

Behír
-
  Ma 11:32 Belföld

A Mi-Értünk Egyesület még 2010-ben állított fel egy tűcsere-automatáta békési megyeszékhelyen, melynek célja, hogy megelőzhetőek legyenek a különböző fertőzések az eszközöket használók körében.

Elkezdődött a 23. ÁGOTA-tábor

Tíz napos mennyország – a jelmondat szerint ebben lehet része azoknak az állami gondoskodásban élő gyermekeknek, akik részt vesznek a hétfőn megkezdődött ÁGOTA Táborban. A huszonharmadik alkalommal megrendezett programnak idén még a Békés megyei, Doboz-Szanazugi Ifjúsági Üdülőközpont ad otthont. 

A panellakások lehetnek az idei albérletszezon slágerei

Az ingatlan.com portál elemzése szerint a panellakások lehetnek az idei albérletszezon slágerei.

A magyarok védőoltás-pártiak

A magyarok elsöprő többsége, a válaszadók csaknem háromnegyede a védőoltások mellett áll - derült ki a Századvég Gazdaságkutató Zrt. közvélemény-kutatásából, amelynek eredményeit hétfőn közölték az MTI-vel. 

Békés megye hírei - Híradó - 2019. 07. 22.

Behír
-
  Tegnap 19:00 Megyei

A Békéscsabai Médiacentrum, 7.TV Híradója. - 2019. 07. 22.

A biztosítóknak is kockázatot jelent az éghajlatváltozás

Behír
-
  Tegnap 18:51 Külföld

Az éghajlatváltozás már 1989-ben a Swiss Re újonnan felmerülő kockázati térképén szerepelt, jóval azelőtt, hogy a jelenség valóságos, a mindennapjainkat átható problémává vált volna. A klímaváltozás hatása egyre szélesebb körű fenyegetést jelent mind a társadalom, mind a biztosítási ágazat számára. 

A vértisztító kezelésben Európa élvonalában az Orosházi Kórház

Az olaszországi Vicenzában megrendezett nemzetközi folyamatos vesepótló kezelés konferencián a 7 fős, magyar orvos delegációban az Orosházi Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály osztályvezető főorvosa is részt vett.

Közösen dolgoznak az ivóvíz minőségének javításáért

Három román és egy magyar partner fogott össze azért, hogy közös erővel hajtsanak végre ivóvízminőség-javító fejlesztéseket európai uniós forrásból. (x)

Megharagudott egy ismerősére, ezért regisztrálta egy társkereső oldalon

Behír
-
  Tegnap 16:18 Baleset-bűnügy

Személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert egy nő fényképével létrehozott egy profilt egy internetes partnerkereső oldalon. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Hamarosan elkezdődnek a szélmalom felújítási munkálatai

Behír
-
  Tegnap 15:22 Belföld

Teljesen felújítják a Gabonamúzeum területén álló szélmalmot. Az átalakítás különlegességét többek között az adja, hogy újra kell zsindelyezni a malom tetejét, emellett az épület négy új, fából készült szélvitorlát kap majd.

Klein Dávid és Suhajda Szilárd a hét közepén érheti el a K2 csúcsát

Behír
-
  Tegnap 14:17 Külföld

Klein Dávid és Suhajda Szilárd hétfőn megkezdte a csúcsmászást és a hét közepén érheti el a K2 csúcsát - olvasható a Magyar K2 Expedíció szervezőinek MTI-hez elküldött közleményében.

A nap sztorija – Ez történt 1969. július 22-én, Békés megyében

Behír
-
  Tegnap 13:44 Belföld

A behir.hu időutazó rovatában ma újra visszarepülünk ötven évet és megnézzük, hogy miről írt az 1969. július 22-én megjelenő Békés Megyei Népújság.

Jövőre korszerűbb és hatékonyabb rendszer váltja fel az OKJ-s képzést

Behír
-
  Tegnap 12:13 Belföld

Alapszakmákat ezentúl kizárólag iskolarendszerben lehet majd oktatni, a felnőttképzésben viszont nem lesz korlátozás, annyi specializáció és részszakképesítés jelenhet meg, amennyit a munkaerő­piaci helyzet éppen indokol.