Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

A Heieneken nem ért egyet a GVH bírságával

BeerPorn
-
  Tegnap 18:48 Életmód

A Gazdasági Versenyhivatal 75 millió forintra bírságolta a Heineken Hungáriát. A cég a módszertani eltérésből eredő bírsággal nem ért egyet.

75 millióra büntette a Versenyhivatal a Heinekent

BeerPorn
-
  Tegnap 10:57 Életmód

A Gazdasági Versenyhivatal 75 millió forintra bírságolta a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.-t, mert az nem megfelelően igazolta a kizárólagos szerződésekkel értékesített sör mennyiségének csökkentésére vonatkozó vállalásait.

Íme az Oktoberfest erőszakos története

BeerPorn
-
  20.10.20 06:56 Életmód

Azoknak, akik szeretik a történelmi dráma műfaját, és nem közömbösek a sör iránt, a Netflix új minisorozata számos izgalmat tartogat majd. A címe Oktoberfest: Beer&Blood.

Nyitott Főzdék Napja: így kóstoltok ti

BeerPorn
-
  20.10.19 11:45 Életmód

Az október 10-i, első Nyitott Főzdék Napja a vártnál is több kíváncsi sörkedvelőt mozgatott meg. Jó hír, hogy tavasszal az országszerte nyitva tartó sörfőzdék napja visszatér, sőt, várhatóan még többen csatlakoznak a kezdeményezéshez. Addig is, itt egy galéria az elsőről!

Bocuse d’Or: a világdöntőbe jutottak Veres Istvánék

Norvégia nyerte a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny idén Tallinnban megrendezett kontinensdöntőjét, amelyen a Veres István séf vezette magyar csapat a kilencedik helyen végzett és bejutott a jövőre Lyonban rendezendő világdöntőre.

Egészen másképp várjuk idén az év végi söröket

BeerPorn
-
  20.10.18 06:24 Életmód

Hát, nem 2020 lesz ennek a generációnak a kedvenc éve. A világjárvány alaposan felforgatta a mindennapjainkat. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy brexit, kijárási korlátozás, elmaradó olimpia és foci EB, Bödör Gáspár.

Oktoberfest sörök: idén ezek a legjobbak

BeerPorn
-
  20.10.17 06:20 Életmód

A hat, tradicionálisan az Oktoberfesten szereplő müncheni sörfőzde 2020-as Oktoberfest főzeteit teszteltük ezúttal. Kettő is kitűnt a mezőnyből, de egyik sem azért, mert annyival jobb lett volna a többinél!

Vandál Brewing

BeerPorn
-
  20.10.16 13:03 Utazás

A Vandál Brewing sörfőzdéje Martonvásár szívében helyezkedik el. Söreik saját receptek alapján szűrés és pasztörizálás nélkül készülnek el.

The Beertailor

BeerPorn
-
  20.10.16 12:58 Utazás

Szabó Gábor a The Beertailor tulajdonosa megvalósította régi álmát. Szeretett volna egy olyan prémium kraft sörmárkát létrehozni, ami megállja a helyét Magyarországon és akár külföldön is. Ez neki nem csupán csak egy befektetés a sok közül, hanem egy hobby, sőt még a szakmát is kitanulta mielőtt belefogott volna a főzde megvalósításába.

Oasis Brewery

BeerPorn
-
  20.10.16 12:13 Utazás

Az Oasis Brewery egy 2020-ban indult kisüzemi sörfőzde, amely Kiskunhalason működik. Céljuk, hogy olyan minőségi kézműves söröket készítsenek, amelyek ízvilága a sörkedvelők széles körében népszerűségre lel.

Nopara Gyógysertár

BeerPorn
-
  20.10.16 12:09 Utazás

A Nopara GyógySERtár sörfőzde, söröző, étterem és apartman egy helyen, Tisztafüreden, ahol változatos felső- és alsóerjesztésű sörök mellett nagyszerű ételekkel is várják a látogatókat.

Krenner Brewery

BeerPorn
-
  20.10.16 12:02 Utazás

A Krenner Brewery a Vas megyei Csempeszkopácson található, egy barátságos vendégház udvarán. Az üzem ízig-vérig kézműves főzde, amely 2020 nyarán nyitott. 

Karl Microbrewery

BeerPorn
-
  20.10.16 11:56 Utazás

A Karl Microbrewery sörfőzdéje és bisztrója Mecseknádasdon található, egy klasszikus borospince és présház falai között. Egy-egy főzet náluk csupán 100 liter, a szortimentet tekintve pedig az évi akár többszáz féle sör előállítása is jellemző, az alap lágerektől a fahordós érleléssel készített sörökön át, egészen az igazi extrém különlegességekig.

Hansdonner Sörfőzde

BeerPorn
-
  20.10.16 11:51 Utazás

A Hansdonner Sörfőzde alapítói az egykoron szebb időket is látott kaposvári sörgyártást élesztették újra, és szeretnék valamennyi vendégük számára megmutatni, hogyan készülnek a söreik. 

Hajdú Serház

BeerPorn
-
  20.10.16 11:44 Utazás

Hajdúböszörmény serfőzdéjét 2016-ban alapították, újjáélesztve a helyi sörfőzést. Céljuk, hogy ízletes, friss sörrel lássák el a környéket.