Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Íme 10 tuti sörfotós, őket kövesd be az Instán!

BeerPorn
-
  Ma 06:10 Életmód

Hogyha csíped a különleges söröket, minden bizonnyal szívesen nézegetsz olyan képeket, ahol azok ötletes fotókon vannak megörökítve. Mutatunk x instagrammert, akik talán a legjobbak a maguk műfajában!

Szlovákiában hét malátagyár van, és nem unatkoznak

BeerPorn
-
  Tegnap 06:49 Életmód

Növekszik a sör és a sörárpa iránti kereslet, valamint nő a sörárpa felvásárlási ára Szlovákiában, ahol összesen hét malátagyár működik. Magyarországon egy.

Sajnos nem állhat minden IPA mellett parenyica…

BeerPorn
-
  19.02.21 06:29 Életmód

Kimerítő sör-sajt kóstolósort állított össze a Szent András Sörfőzde és a Nárcisz Birtok, amelynek elemeit kéthetente mutatják be az Ogre Bácsiban. Most eláruljuk, melyik sörhöz, milyen sajtot ajánlanak a szervezők, és azt is, melyik kombó ízlett a legjobban.

A legkomolyabb magyar séfekkel készülnek közös sörök Miskolcon

BeerPorn
-
  19.02.20 06:42 Életmód

Végre igazán kéz a kézben jár a gasztro és a sörkultúra, hiszen útjára indul a zip’s brewhouse Séf Sör sorozata, amelynek a lényege, hogy a sörök receptjét a legjobb nevű séfek ízlésvilága és ötletei alapján alkotják meg.

Felfoghatatlan mennyiségű skót whiskyt szippantott fel a világ tavaly

BeerPorn
-
  19.02.19 18:00 Életmód

Mennyiségben és értékben is csúcsot döntött a skót whisky exportja tavaly - áll a skót whiskygyártók szövetségének (SWA) közleményében, amely a brit vámhatóság adataira hivatkozik.

A legjobb, ha most rögtön megiszod az otthon tárolt söreidet!

BeerPorn
-
  19.02.19 06:03 Életmód

A lehető leghamarabb meg kell inni a „kézműves” söröket – mutatott rá egy német kutatás, amely azt vizsgálta, milyen gyorsan veszítenek komlós ízjegyeikből a sörök, a tárolás során.

Sörszövetség: a kézműves söröket készítők adtak inspirációt a nagyobb üzemeknek

BeerPorn
-
  19.02.18 08:58 ÉletmódSör

Hetvenhatezer hektoliterrel több sört adtak el tavaly a vezető sörgyárak a hazai piacon. A felsőkategóriás sörök értékesítése 2018-ban messze az átlag felett, összesen 24%-kal nőtt. Szintén átlag feletti növekedést ért el az alkoholmentes és az ízesített sörök forgalma is.

Félsz a sötétben, ha az tele van sörrel?

BeerPorn
-
  19.02.16 06:22 Életmód

Kőbányáról nem csak a blues indul, hanem egy szuperizgalmas túra is, amelynek jelentős része a föld alatt fut - hiszen a városrész mélyén elképesztő kiterjedésű pincerendszer fut, amely egykor telis-tele volt sörrel. Játssz velünk és járd be a Budapesti Séták csapatával az egykori kőbányai sörérlelő pincéket!