Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

10 dolog, amely megváltoztatja az evési- és ivási szokásainkat

BeerPorn
-
  Tegnap 06:40 Életmód

Készült egy összeállítás arról, melyek azok a jelenségek és újdonságok, amelyek nagy valószínűséggel komolyan befolyásolják majd a jövő vendéglátóipari trendjeit. A fenntarthatóság és a könyezettudatos életmód eljutott a kocsmákba is.

Vége lehet a brit kocsmabezárási hullámnak?

BeerPorn
-
  20.01.17 06:03 Életmód

Az elmúlt évtizedben tavaly tudott először emelkedni a Nagy-Britanniában működő kocsmák száma, ami a brit National Statistics szerint azért lehet, mert egyre több olyan hely működik, ahol melegkonyha is van.

Sörfőzdével és sörkerttel újul meg az egykori Dreher kastély

2022-ben kezdődhet el a teljesen lerohadt Ürményi-Dreher-kastély évtizedek óta halogatott felújítása Válon. A tervek szerint a Dreher-hagyományok bemutatása érdekében sörfőzde is létesül, de lesz sör-wellness és sörkert is.

12 milliárdot költ el a Corona tulajdonosa a hard seltzer bevezetésére

BeerPorn
-
  20.01.16 06:47 Életmód

A Constellation Brands, amely egyebek mellett olyan márkák tulajdonosa, mint a Corona, 40 millió dollárt költ tavasszal az új, négyféle Corona Hard Seltzer bevezetésére.

Hübris

BeerPorn
-
  20.01.15 15:01 Utazás

A székesfehérvéri vasútállomástól nem messze működik a 2000 literes főzőkapacitással rendelkező Hübris, ahol a tesztfőzeteket követően 2019 tavaszántól már élesben folyik a munka. A főzde jelenlegi éves kapacitása 206 000 liter.

Abbahagyhatatlan: pikáns, házi snack, IPA csavarral

BeerPorn
-
  20.01.15 14:48 Életmód

Ezt a házi snacket pillanatok alatt lehet összedobni, ráadásul a semmiből! Kellenek hozzá olajos magvak, Sriracha szósz és egy IPA. Nagyjából negyed óra alatt összedobható, szóval épp szuper egy sörözgetős estéhez!

Reczer Ser

BeerPorn
-
  20.01.14 15:25 Utazás

A Reczer Ser Reczer Gábor gerilla sörmárkája. Eddigi legnagyobb sikereit a T30 nevű stouttal és a Collabrew Series sorozattal szerezte.

Sörárpa-termesztés: Közép-Európában komoly kockázat a klímaváltozás

BeerPorn
-
  20.01.14 06:00 Életmód

30 ezer hektárral növelné a sörárpa termesztési területét a Szlovákiai Sör- és Malátagyártók Szövetsége. Ezzel északi szomszédunk nem szorulna importra, ám Szlovákiában is, épp úgy, mint itthon a malátagyártásra termesztett árpa egy része takarmányként végzi.