Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A főzde, ahol minden hajnalban vérvörös a harmat

BeerPorn
-
 Tegnap 06:49Életmód

A Saint-Feuillien sörök története egy olyan legendával kezdődik, amelyet minden apátsági sörfőzde megirigyelhetne. De a mítoszokon túl is meghökkentő a St-Feuillien története, amely egy kis családi sörözőként, 1873-ban született (újjá).

Ez a legszuperebb finomság a német meccshez!

BeerPorn
-
 21.06.23 06:43Életmód

A Flammkuchen nem más, mint afféle német lángos. Nagyon hasonlít a mi kenyérlángosunkra, de azért nem teljesen ugyanaz. Viszont így legalább tudjuk, hogy meccsnézéshez ideális!

Cirokból vagy rizsből készül a milliós kínai ital

BeerPorn
-
 21.06.23 06:24Életmód

Egymillió brit fontért - az kábé 413 milllió forint - adtak el egy rekesznyit a kínaiak nemzeti itala, a pajcsiu - egy főként cirokból vagy rizsből készült gabonapárlat - 1974-es évjáratából egy londoni aukción, ami rekordnak számít a Kínán kívül tartott árverések történetében.

Egy pillanat alatt levesz a lábadról dobozos söreivel a Kecskeméti Sörmanufaktúra!

BeerPorn
-
 21.06.22 10:34Életmód

Nagy változásokon esett át az elmúlt hónapokban Kecskemét 2016-óta működő kisüzemi sörfőzdéje. A Kecskeméti Sörmanufaktúránál új összetételű csapat, üveg helyett immár dobozba kerülő, vagány megjelenésű sörök jelzik egy új időszak kezdetét.

Reformok jöhetnek a BrewDognál

BeerPorn
-
 21.06.22 09:20Életmód

Miután számos BrewDog alkalmazott írt vádakkal és panaszokkal teli nyílt levelet a cég vezetésének, az alapító magára vállalt minden felelősséget, bocsánatot kért, és bejelentette a cég reformját.

310 millióért készítik elő a magyar Michelin-kalauzt

BeerPorn
-
 21.06.20 06:33Életmód

A Magyar Turisztikai Ügynökség leszerződött Michelin kalauzok kiadójával annak érdekében, hogy jövőre megjelenhessen a magyar Michelin Guide. A francia szakemberek folyamatosan járhatják majd a magyar éttermeket.

Ez a legszuperebb finomság a francia meccshez!

BeerPorn
-
 21.06.19 06:17Életmód

Nem lesz egyszerű a Franciaország elleni találkozó sem, de az biztos, hogy az izgalmak mellé nem árt egy pár finom falat. Ha a francia sörkorcsolyák között keresgélünk, könnyen találhatunk száz meg száz jópofát. Ez itt az egyik legegyszerűbb.

Akárki, akármit mond: a járvány nem változtatott a sörözési szokásokon

BeerPorn
-
 21.06.18 08:38Életmód

Az amerikai Beer Institute közvélemény-kutatása szerint nem igaz, hogy az emberek többet ittak a lezárás hónapjaiban, de elhiszik, hogy felpörgött az alkoholfogyasztás.

Mi történik az USA-ban?

BeerPorn
-
 21.06.18 06:35Életmód

Az úgynevezett Ready To Drink (RTD) italkategória növekvő népszerűségét a járvány sem tudta visszavetni: lassacskán leelőzi a bort az Egyesült Államok piacain. A dobozos fröccs lehet a megoldás?

Libatrágyával készít stoutot a finn Ant Brew

BeerPorn
-
 21.06.18 06:24Életmód

Ha április elsején jelent volna meg a hír, senki nem hinné, de már június van, és a finn Ant Brew nagy erőkkel gyűjti a libaürüléket az új stoutjához. Ráadásul nem csak egy főzetről van szó, sorozatot terveznek.