Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Sörözés mellé ideális a Balkán legnépszerűbb húsétele

BeerPorn
-
  Tegnap 06:33 Életmód

A délszláv népeknél, sőt az egész Balkánon mindenhol különféleképp készített csevap (mititei, mics, csicsi) mustárral és/vagy ajvárral, lepény, vagy kelt tésztából készült kenyérrel az egyik legjobb (és legegyszerűbb) grillezett húsétel. Ez itt a vajdasági változat.

Sörösüvegekkel a homokhiány ellen

BeerPorn
-
  20.08.06 06:49 Életmód

A globális homokhiány enyhítése felé tett első lépés lehet egy Új-zélandi sörgyár megoldása, amely során a telepített palackaprító gépek végtermékét építkezésekhez használják, homok helyett. Már a videót is jó érzés végignézni!

Elmarad az őszre tervezett Soproni Óvatos Duhaj Hopláger premierje

BeerPorn
-
  20.08.05 20:43 Életmód

A koronavírus járvány miatt 2020-ban nem jelenik majd meg a II. Soproni Sörverseny győztes hoplagere, amely az Óvatos Duhaj sörcsalád újabb tagja lett volna. Legelőbb 2021 tavaszán lehet belőle valami.

Heineken: amíg nem lesz vakcina, sok jóra nem számítunk

BeerPorn
-
  20.08.05 12:21 Életmód

Nem lehet most olyan jó Dolf van den Brinknek lenni, aki június elsején vette át a holland Heineken vezérigazgatói posztját: a cég nettó nyeresége 2020 első felében 75,8 százalékkal volt alacsonyabb, mint tavaly ilyenkor.

Rejtett sörkincsek nyomában: ismeretlen belga ismerősök

BeerPorn
-
  20.08.04 06:24 Életmód

A belga söröknek itthon legalább olyan jó híre van, mint a cseh főzeteknek. A nagy hazai forgalmazók ezért országszerte terítik a Hoegaarden, a Leffe vagy a Grimbergen bizonyos típusait, azonban ezeknek a főzdéknek az izgalmasabb tételei már kevésbé jutnak el a hazai fogyasztókhoz.

A bizakodó vendéglátósok új cégeket alapítanak

BeerPorn
-
  20.08.03 17:55 Életmód

Amellett, hogy sajnos több vendéglátóhely is bezárt a koronavírus gazdasági hatásai miatt, egy csomó olyan vállalkozás is van, ahol bizakodók, és új cégeket alapítottak az elmúlt hetekben – olvasható az Opten céginformációs szolgáltató elemzésében.

Mit igyunk a pikáns ételekhez?

BeerPorn
-
  20.08.02 06:09 Életmód

Alapvetések, amelyek nem minden helyzetben állják meg a helyüket. Vajon tényleg képesek jól működni bizonyos sörök az igazán csípős ízvilágú, akár keletiesen fűszerezett kajákkal? Ennek jártunk utána.