Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Őszi tanfolyamidőpontokkal megy tovább a Hungarian Beer Academy

BeerPorn
-
  Tegnap 15:44 Életmód

A július közepi, első kurzus utáni nyári szünetet követően, szeptemberi, októberi és novemberi tanfolyamidőpontokat hirdetett meg a HUBA – Hungarian Beer Academy.

Rajzold újra: augusztus 4-ig várják az újratervezett sörös plakátokat

BeerPorn
-
  Tegnap 11:15 Életmód

Grafikusok, képzőművészek és hobbisták munkáit is várják arra a pályázatra, amelyben kb. száz éves, art deco, söröket hirdető plakátokat kell, újratervezni, 2019-es szemmel.

Gondoltad volna, hogy ez a sörmárka ér a legtöbbet?

BeerPorn
-
  Tegnap 06:10 Életmód

Készült egy új jelentés, amelyben a világ legismertebb söreinek márkaértékét vizsgálták. A legértékesebb egy ismerősen csengő név lett, de nagyon gyors növekedést mutatnak be a kínai brandek is.

Zöldborsó: nem csak főzeléknek kiváló

BeerPorn
-
  19.07.16 06:54 Életmód

A nyári uborkaszezonban rendre felpörgő brit tudósok most azt fedezték fel, hogy nem muszáj a gabonában található keményitőből, vagyis cukorból erjeszteni az alkoholt, lehet zöldborsóból is.

Ez minden, amiért szeretjük a német búzasöröket

BeerPorn
-
  19.07.12 06:04 Életmód

Hatalmas lendületben van a hazai sörpiac, és ezt az is jelzi, hogy csak úgy csendben megtörténnek olyan események, mint az, hogy a Borsodi Sörgyár itthon is forgalmazni kezdte a Franziskaner szűretlen búzasöreit. És ennél kevés jobb hírünk van a búzasör rajongóknak!

Balaton: átkaroló hadművelettel támadnak a sörfesztiválok

BeerPorn
-
  19.07.11 06:31 Életmód

A hétvégén rögtön két rendezvénnyel robban be a sörfesztivál-szezon a Balatonon. A tó körül a következő néhány hétben nem tudunk úgy söröskupakot elpöckölni, hogy az ne egy sörfesztiválon landoljon.