Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Nívós tradíció: A Fundamenta idén is Superbrands díjat nyert

Bankár Magazin
-
  19.07.19 16:09 Gazdaság

Tizenegyedik alkalommal érdemelte ki a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a Superbrands díjat. A független szakértőkből álló zsűri emellett ugyancsak 11. alkalommal Business Superbrands díjjal is elismerte a lakás-takarékpénztár hatékonyságát és kiváló céges kapcsolatait is.

Babaváró kisokos: Már a Cib Banknál is igénylehető a népszerű kölcsön

Bankár Magazin
-
  19.07.19 10:03 GazdaságHitel

Igényelhető a babaváró hitel a Cib Banknál. A Cib várakozásai szerint a babaváró hitel adhatja az év hátralévő részében a lakossági hitelpiaci új kihelyezések ötödét.

Bdo: A munkáltatók nem másolgathatják csak úgy az alkalmazottak okmányait

A munkáltatók csak kivételes esetekben másolhatják le jogszerűen az alkalmazottak személyes iratait - mutat rá a Bdo Legal Jókay Ügyvédi Iroda, hozzátéve, kivételt kizárólag jogszabályi felhatalmazás, illetve speciális, egyedi cél jelenthet.

A Racing Django nyerte meg az idei Kékszalagot

A verseny honlapja szerint a győztes hajó a csütörtök reggeli rajtot követően pénteken éjjel 0:35 perckor ért célba 15:37:04 órás eredménnyel. A győztes katamarán legénységének további tagjai Csetényi Csaba, Kaltenecker Károly, Lovas Zsolt, Farkas Bence és Pénzes Botond Kristóf voltak.

Az Otp Bank lezárta montenegrói tranzakcióját

Az Otp Bank lezárta montenegrói tranzakcióját: a francia Société Générale csoport montenegrói leánybankja, a Societe Generale banka Montenegro a.d. (Sgm) 90,56 százalékos részesedése az Otp montenegrói leánybankja, a Crnogorska komercijalna banka a.d (Ckb) tulajdonába került - közölte a bank a tőzsde honlapján kedden.

Új vállalati divízióvezető az UniCredit Bankban, új elnök-vezérigazgató az UniCredit Leasingnél

Bankár Magazin
-
  19.07.15 11:05 Gazdaság

A közelmúltban személyi változások történtek az UniCredit Bank Hungary Zrt. Vállalati, befektetési banki és privátbanki divíziójának élén. Ugyancsak új vezetője van az UniCredit Leasing Hungary Zrt-nek is.

Cib Bank: Steve Wozniak, az Apple társalapítója is ott lesz a Mom Sportban

Bankár Magazin
-
  19.07.15 10:49 GazdaságApple

A Cib Bank és anyavállalata, az Intesa Sanpaolo meghívására október 30-án Magyarországra érkezik az Apple társalapítója, Steve Wozniak. A Szilícium-völgy legendás alakja a pénzügyi innováció meghatározó nemzetközi szereplőit felvonultató Novathon 2019 konferencián lesz látható, melyre szeptembertől regisztrálhatnak az érdeklődők.

Hoppá-hoppá: Így lesz tévéstúdió egy Cib bankfiókból

Bankár Magazin
-
  19.07.15 08:00 Gazdaság

Különleges műsorfolyammal jelentkezik a Berlini Magyar Tv a Cib Bank megújult Westend City Centerbeli fiókjából: István Kovács riporter spontán pop-up stúdiót alakított ki, ahonnan egész napos élő műsort szolgáltat felvételről.

Forma-1 Osztrák Nagydíj: Verstappen szenzációs győzelmet aratott

A tavaly is győztes Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Osztrák Nagydíjat, miután elrontotta a rajtot, de aztán szenzációs versenyzéssel és remek előzésekkel diadalmaskodott.

Varga Mihály: A családokra és a gazdasági eredményekre fókuszál a 2020-as büdzsé

Bankár Magazin
-
  19.07.14 07:45 Gazdaság

A 2020-as költségvetés elfogadása azt mutatja, hogy az országgyűlési képviselők döntő többsége egyetért a családok megerősítésére, az elért gazdaság eredmények megvédésére, az ország biztonságának fenntartására, valamint az adócsökkentésre és béremelésre épülő gazdaságpolitika folytatásával