Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Lehár dallamok csendülnek fel a budavári Oroszlános udvarban

Huszka Jenő és Lehár Ferenc előtt tisztelegnek a szombati Budavári Palotakoncerten, a magyar operett ünnepét a fővárosi Oroszlános udvarban szervezik - hangzott el hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Rozéban profi: Barta Anna, a fiatal női borász varázslata köszön vissza a Nagygombos-borokban

Bankár Magazin
-
  20.08.08 10:34 Életmód

Tedd a szívedre a kezed, ugye szereted a rozékat! Ha esetleg nem szeretnéd, gondolkozz el, ugyan mi okod lenne rá? A rozé finom gyümölcsös, a rozé frissít, magában is vagy fröccsben és ételhez is jó megoldás.

Sörtanszék: Kávés, csokis, bodzás és chilis söröket is fejlesztenek a Szie kutatói

A Szent István Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékének munkatársai nevéhez olyan sörkülönlegességek megalkotása fűződik, mint az ősi magyar búzafajtából készült biosör, a gyömbér- vagy tokaji aszún érlelt sör.

Az Otp nyereséges volt a második negyedévben

Bankár Magazin
-
  20.08.07 10:48 GazdaságOTP

Az Otp-csoport az idei második negyedévet 78,67 milliárd forint konszolidált adózás utáni nyereséggel zárta, az előző negyedév 4 milliárd forintos vesztesége után, így a féléves nyeresége 74,6 milliárd forint lett.

Nyereségbe fordult a második negyedévben a Kbc eredménye

Bankár Magazin
-
  20.08.06 16:44 GazdaságTelekom

A második negyedévben nyereségbe fordult a belga Kbc Group Nv biztosító és bankcsoport eredménye az első negyedévi veszteségből, de így is messze elmaradt az egy évvel korábbitól a bank csütörtökön az Mti-hez eljuttatott beszámolója alapján.

A Global Top 100 vállalat ledolgozta a 2020. márciusi veszteségeket

Bankár Magazin
-
  20.08.06 14:21 GazdaságPwC

A vállalatokat piaci tőkeértékük alapján rangsoroló Global Top 100 kiadvány negyedéves frissítése szerint a globális részvénypiacokon a 2020. márciusi alacsony szintekről erőteljes visszapattanás ment végbe, azonban a volatilitás továbbra is magas - írja a PwC Magyarország.

Séf Fesztivál: Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor várják az ínyenceket Tihanyban

Úgy tűnik végül idén sem kell lemondani a gourmet közönségnek arról, hogy együtt fesztiválozzon! Sztárséfekkel, exkluzív helyszínen, különleges kínálattal várják a hazai minőségi gasztronómia szerelmeseit a Séf Fesztiválon Tihanyban, a Belső-tónál augusztus 20. és 23. között.

Az Erste Bank bővülő hitelállomány mellett képez tartalékot

Az Erste Bank eredményén látszik a második negyedévben a pandémiás válság hatása. A bank a várható magasabb veszteségekre készülve jelentős tartalékot képzett. Ugyanakkor a Babaváró hitel töretlen népszerűsége miatt nőtt az új lakossági hitelek folyósítása, a vállalati hitelezést pedig az Nhp Hajrá segítette.

Cetelem kutatás: Kevesebb húst, helyi és bio- termékeket fogyasztanánk szívesen

Kevesebb hús és rövidebb utazások, több helyi termék a bevásárlókosárban, a legújabb termékcsodák helyett a régiek megőrzése és megjavíttatása.

Mutatjuk az Erste Csoport 2020 első félévi eredményeit

Bankár Magazin
-
  20.08.04 13:21 GazdaságErste

Az Erste Csoport nettó eredménye az idei első fél évben 293,8 millió euróra csökkent az egy évvel korábbi 731,9 millió euróról - áll az Erste Csoport Mti-nek pénteken eljuttatott közleményében.

Az Mkb-Prospex Team dobogós lett a Kékszalagon

Bankár Magazin
-
  20.08.04 11:15 Gazdaság

A Kékszalag Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, amelyet 1934-ben rendeztek meg először. A 155 kilométeres táv teljesítésére a hajósoknak 48 óra áll rendelkezésükre Balatonfüredről indulva.