Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Mennyi a törlesztője egy 25 millió forintos lakáshitelnek?

A Magyar Nemzeti Bank júniusban kamatemelési ciklusba kezdett, ami a hitelek drágulását hozza majd magával, így még fontosabbá vált, hogy alaposan végiggondolják a hiteligénylők, hogy milyen kamatperiódussal vesznek fel hitelt. Két összegre, 10 és 25 millió forintra vizsgáltuk meg, hogy milyen különbségek vannak az ötéves…

Hova utaznak a magyarok idén nyáron?

Bank360 blog
-
 21.07.23 06:05Gazdaság

Korosztálytól függetlenül egyértelműen Horvátország a legnépszerűbb úticél a magyarok körében.

Vajon melyik a magyarok kedvenc közlekedési eszköze, ha nyaralni indulnak?

Bank360 blog
-
 21.07.22 06:05Gazdaság

A Bank360 megrendelésére az Opinio készített reprezentatív felmérést a magyarok idei nyaralási terveiről. A kutatásból többek között az is kiderül, hogy a három legnépesebb generáció tagjai, az X (1965-1980 között születettek), az Y (1981-1996 között születettek) és a Z (1997-2012 között születettek) generációsok mivel utaznak nyaralni az idén.

Mennyi a törlesztője egy 1 millió forintos személyi kölcsönnek?

Megvizsgáltuk a júliusi személyi hitel ajánlatokat, hogy milyen feltételekkel lehet felvenni 1, illetve 1,5 millió forintot.

Rosszul járhatnak a moratóriumos adósok, ha tovább halogatják a kilépést

Júniusban kamatot emelt az MNB, ez pedig a kamatrögzítés nélküli hiteleknél szinte azonnal magasabb havi törlesztést idéz elő. Nincs ez másképp a moratóriumba belépett hitelek esetében sem: hiába nem nőhet a moratórium miatt a törlesztő, a változó kamatozás miatt így is megemelkedhet a havonta fizetendő összeg.

Még mindig sokan vannak moratóriumban - meddig várnak, akik most nem fizetnek?

Bank360 blog
-
 21.07.19 06:05Gazdaság

Egészen szeptember 30-ig érvényben marad az általános törlesztési moratórium a jelenlegi tervek szerint - jelenleg külön kell jeleznie a fizetési szándékot azoknak az ügyfeleknek, akik folytatni szeretnék a törlesztést. Utánajártunk, hogyan látják a hitelintézetek az adósok törlesztési hajlandóságát.

Tovább emelkedett a babaváró hitel referenciakamata: vajon hol fog megállni?

Bank360 blog
-
 21.07.18 06:05Gazdaság

Tovább emelkedett a babaváró hitel ügyleti kamatát meghatározó referenciaérték, 1,89 százalékra az előző havi 1,83 százalékról. Ez azt jelenti, hogy az augusztusban igénylők szerződésébe magasabb ügyleti kamat kerül be, mint azoknak, akik még júliusban veszik fel a kölcsönt - ez az esetlegesen visszafizetendő kamattámogatás összegére van…