Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Miért érdemes csoportos biztosítást kötni egyéni helyett?

Bank360 blog
-
  Ma 07:05 Gazdaság

Az ügyfelek pénzügyi igényeinek teljes körű kiszolgálása céljából több bank is nyújt csoportos biztosításra lehetőséget. Ezt elsősorban a banknál bankszámlát vezető, vagy hitelkártyával, esetleg befektetéssel rendelkező ügyfelek számára ajánlják.

Részmunkaidőben esélytelen? A legtöbb banknál legalább 100 ezres fizetés kell a hitelhez

Bank360 blog
-
  Ma 05:05 Gazdaság

A Bank360.hu vizsgálata szerint szinte az összes banknál a minimálbér közelében húzzák meg a személyi kölcsön igényléséhez elvárt jövedelmet. Idén nehezebb lehet személyi hitelhez jutni, ám jövőre érkeznek a minősített fogyasztóbarát személyi kölcsönök.

Nem irgalmaz a bank a szabolcsiaknak - elestek minden lehetőségtől?

Bank360 blog
-
  Tegnap 07:05 Gazdaság

Ha a nagyobb kiadással járó pénzügyi céljaink megvalósítása önerőből nem oldható meg, akkor a következő lépés a hiteligénylés - életünk során erre több alkalommal is sor kerülhet, például ha ingatlant vagy autót veszünk. Felmerül a kérdés, hogy mire számíthatunk abban az esetben, ha már van egy lakáshitelünk, és emellé szeretnénk felvenni…

Átírhatja a számításokat a Matolcsy-hitel? Akár 45 millió is jöhet új lakásra

Bank360 blog
-
  Tegnap 05:05 GazdaságHitel

Szokatlan elképzeléssel rukkolt elő Matolcsy György, amikor a jegybank által közvetlenül folyósított, 0 százalékos kamattal felvehető lakáshitelek lehetőségéről írt. Mit lehet tudni a felvázolt termékről, és miben lenne más, mint a jelenleg elérhető konstrukciók?

Munka és bér nélkül maradtál? Havi 200 ezer forintot is kaphatsz egy jövedelembiztosítással

Bank360 blog
-
  20.09.29 07:05 Gazdaság

A Bank360.hu szakértői olyan pénzügyi eszközöket gyűjtöttek össze, amelyekkel még időben elejét vehetjük a munkanélküliség okozta anyagi kihívásoknak.

Az új szuperhitel kell majd mindenkinek? Csak erre várnak a magyar bankok!

Bank360 blog
-
  20.09.29 05:05 Gazdaság

A jövő évtől már igényelhetjük a legújabb minősített fogyasztóbarát személyi kölcsönöket. A kedvező hitel alkalmas lehet arra, hogy enyhítse a koronavírus okozta gazdasági nehézségeket, például lecserélhetjük a korábbi, drágább hitelünket. De vajon kinél igényelhetjük majd? A Bank360.hu-nak elárulták a bankok, mire készülnek.

Koronavírus: 6 hasznos pénzügyi eszköz [+1 tanács], hogy ne legyen baj a hiteltörlesztéssel

Már a koronavírus első hulláma után is sokaknak okozott gondot a hiteltörlesztés, de a jegybank előrejelzése szerint 2021. első negyedévében jön el a mélypont a munkaerőpiacon. A Bank360.hu azt vizsgálta meg, hogy mit tehetünk azért, hogy egy ilyen helyzetben ne kelljen még az adósságunk miatt is aggódni.

Hatalmas dobás a bankoktól: új hajnal virrad a lakáshitelekre?

Bank360 blog
-
  20.09.28 05:05 Gazdaság

Két bank is próbálkozik ilyen-olyan módon, hogy automatizálja és digitálissá tegye a jelzáloghitel igényléseket, vagy legalább egy részét. A Bank360.hu megnézte, mit kínálnak a pénzintézetek.

Fegyvert kaptak a magyar cégek a kezükbe: most leszámolnak a versenytársakkal?

Bank360 blog
-
  20.09.27 07:05 Gazdaság

Sorozatunkban egyenként mutatjuk be a felhasználási területeket, azok jellemzőit és kritériumait. Az egyes hitelcélokhoz eltérő feltételrendszer, hitelösszeg és futamidő kapcsolódik, ebből következően pedig más kizáró okok kapcsolódhatnak hozzájuk. Elsőként azt járjuk körbe, hogy miként lehet cégvásárlásra, azaz részesedés…

Fogadjunk, ezt nem tudtad: a szakmádhoz illő számlát is nyithatsz

Bank360 blog
-
  20.09.27 06:05 Gazdaság

A pénzügyekkel kapcsolatban kevesebb szó esik azon vállalkozói számlákról, amelyek egy adott szakmát céloznak konstrukcióikkal. Az ügyvédi számlák a vállalati bankszámláknak egy olyan speciális csoportjába tartoznak, melyet kifejezetten ügyvédi irodák, európai közösségi jogászok és ügyvédek számára dolgoztak ki a pénzintézetek.

Addig használd ki az ingyen milliókat, ameddig lehet!

Bank360 blog
-
  20.09.26 07:05 Gazdaság

Bár könnyen lehet, hogy egyelőre más dolgok sokkal fontosabbnak tűnnek, mégis, érdemes már fiatalon elkezdeni a jövő tervezését anyagi szempontból. Minél korábban kezdi el valaki tudatosan kezelni a pénzügyeit, annál kisebb ráfordítással tud jó eredményeket elérni. Ráadásul a magyar állam sok esetben támogatásokkal is segít.

Félsz, hogy kirúgnak a járvány miatt? Mutatunk egy mentőövet

Bank360 blog
-
  20.09.26 06:05 Gazdaság

A koronavírus-járvány első hulláma alatt sokan maradtak munka nélkül, a második hullám pedig már javában tart. Ebben a helyzetben az egyik legfontosabb törekvés a vállalkozások részéről a munkahelyek megtartása - ehhez a Széchenyi Kártya Program is segítséget nyújt, hiszen nettó 0,1 százalékos kamattal elérhető a Munkahelymegtartó…

Újabb járvány? 8 pénzügyi lépés, hogy biztonságban legyünk anyagilag

Bank360 blog
-
  20.09.25 07:05 Gazdaság

A koronavírus-járvány második hulláma már hetek óta tart az esetszámok alapján. Ahogy tavasszal, úgy most is nagy hatása lesz a munkánkra, a családi költségvetésre. Akik nem rendelkeznek megtakarítással, jobb, ha felkészülnek: összegyűjtöttük a lépéseket, amelyekkel apránként építhetjük az anyagi védelmünket.

Sok autós nem él a kedvezménnyel: kedvező díj a nagyobb biztonságért

Bank360 blog
-
  20.09.25 06:05 Gazdaság

Életünk során számos kockázatra köthetünk biztosítást, emellett megtakarítást is felhalmozhatunk vele. Biztosíthatjuk az életünket, az egészségünket, a hiteleinket, a jövedelmünket, valamint a számunkra fontos vagyontárgyakat is - az autókra például egyszerre több biztosítást is köthetünk, mivel a kötelező biztosítás kiegészíthető casco…

Egyre több magyar menekül ide, ha az egészségügyről van szó. Miért?

Bank360 blog
-
  20.09.24 07:05 Gazdaság

Amikor egészségünk hatékony kezeléséről van szó, mindenki a körülményeihez képest a lehető legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást szeretné igénybe venni. Annak ellenére, hogy a magyar társadalombiztosítás a hazai egészségügyi kezelések egy viszonylag széles spektrumát lefedi, a mindennapi tapasztalatok alapján számos…