Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Balatonakali - Akali Bor Napja Mandulavirágzáskor két hétvégén is - 2019.03.29-30 és 04.05-06.

Balatontipp
-
  Ma 16:15 Utazás

Az idén négy napon át várják a vendégeket Balatonakali hagyományos tavaszi rendezvényére, a mandulavirágzás idején tartott borünnepre. Két szombaton zajlik majd a Balaton-part legnagyobb sétáló borkóstolós pincejárása. A borozást érdekes programok egészítik ki a pénteki napokon és a szombatokon is.

Hévíz - Kilenc helyen garantált minőségben biztosítják a tradicionális kúrát

Hévíz városa 2015-ben saját védjegyet hozott létre a Hévízi tó gyógyhatására alapozott terápiák akkreditálása érdekében. A mozgásszervi panaszok enyhítésében kiváló eredményekkel bíró Hévízi Tradicionális Kúrát (HTK) azóta uniós szakmai szervezetek is elismerték. A szakértők ismét megerősítették a védjegyhasználat jogát a pályázóknál.

Balatoni programok a víz világnapja alkalmából

Balatontipp
-
  Tegnap 22:47 UtazásVilágnap

A Nők a Balatonért Egyesület (NABE) helyi csoportjai a balatoni régió több településen szerveznek programokat a víz világnapja alkalmából. Siófokon is ehhez időzítette jubileumi rendezvényét a 110 éves Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.), de Hévízen interaktív könyvbemutatóra is várják a gyerekeket a világnap alkalmából.

A korábbinál gyengébb idei kezdés a balatoni szálláshelyeken

A balatoni régió egészét nézve nem igazán indult jól az év kereskedelmi szálláshelyeken, mert a korábbi években tapasztalt növekedés helyett kismértékű visszaesést regisztráltak januárban. Igaz, ez jórészt a hévízi forgalom csökkenésének köszönhető.

Tiltakozik a Nők a Balatonért Egyesület a Red Bull Air Race balatoni rendezése ellen

A NABE állásfoglalása szerint, amíg az érintett hatóságoktól nem kapnak megnyugtató választ arra, hogy a program megrendezése nem okoz problémát, nem szennyezi a környezetet, az egyetlen lehetséges jogkövető magatartás a légi parádé elleni tiltakozás.

Tihany - Az idén a csabaiak bors nélküli kolbásza nyerte a fődíjat kolbászgyúró mulatságon

Balatontipp
-
  19.03.14 23:28 Utazás

Rendkívül érdeklődés mellett és nagy sikerrel zajlott a negyedik alkalommal megrendezett Tihanyi Kolbászgyúró Mulatság szombaton, de az igazán hazai ízek, a Balaton-felvidéki parasztkolbászok az idén is csak a második helyig jutottak.

Ismét jól teljesített Badacsony a New Yorkban

Balatontipp
-
  19.03.14 20:49 Utazás

Rekord számú látogató kóstolta meg a Badacsonyi Borvidék borait és más ízeit március 9-én a budapesti New York Palota Róma termében és annak előterében.

Bahart - A sétahajózás helyi piaci körülményeivel indokolják a díjak közötti különbséget

Balatontipp
-
  19.03.14 18:06 Utazás

A Balatoni Hajózási Zrt. korábban azt tervezte, hogy szezonon kívüli sétahajójáratokat indít a március 15-i hosszú hétvégén, de az ígért rossz idő miatt elálltak a tervtől, reagált Kollár József vezérigazgató egy korábbi írásunk felvetésére.

Balatonföldvár - Rendezvénycsarnokot és működő szállodákat szeretnének több más mellett

Az idei szezon végével egy ötéves ciklus is lezárul a balatoni önkormányzatoknál. Ezért nem csak a tervekről és a jelenlegi helyzetről, hanem az elmúlt években végzett jelentősebb fejlesztésekről is kérdeztük Holovits Hubát, Balatonföldvár polgármesterét.

A Balatonnál is az energia felhasználás csökkentésével segítik a bolygó jövőjét

Balatontipp
-
  19.03.14 09:49 Utazás

Tihany és három másik balatoni régiós település, Gyenesdiás, Keszthely és Zalacsány elnyerte az Energiahatékony Önkormányzat címet, a szigligeti általános iskolát pedig Energiatudatos Iskola címmel díjazták, tudtuk meg Tósoki Imrétől.