Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Hévíz - A város termál-turisztikai megállapodást írt alá Kínában

Kínában is számítanak Hévíz termál-turisztikai tapasztalataira. Erről megállapodást is írt alá a múlt héten Papp Gábor, Hévíz város polgármestere Csungkingban.

Kapolcs - Bondoró - I. Utcaszínház Fesztivál - amikor a hegy lejön a szigetre

Balatontipp
-
  Tegnap 15:23 Utazás

Szokatlan és pimasz, önfeledt és megismételhetetlen - ez az utcaszínház, és ilyennek ígéri a szervező, a Viprodukció Fesztiváliroda a Kapolcson május 30. és június 2. között első alkalommal megrendezésre kerülő Bondoró Utcaszínház Fesztivált is.

Siófok - Állati Jó Gyermeknap és Ezer Lámpás Éjszakája

Balatontipp
-
  19.05.17 12:41 Utazás

Gyermekprogramok, kutyás bemutatók, versenyek, koncertek két napon át a város főterén jótékonysági akcióval és véradással.

Befejeződött az M7-es autópálya Siófok környéki felújításának második üteme

Május 17-én újra megnyitják a Siófok-Sóstói csomópontot is a közlekedők számára, ugyanakkor a szakaszon néhány napig még sávzárásokra kell számítania az autósoknak a sávelhúzásos terelés visszabontása miatt - tudatta közleményében a Magyar Közút.

Balaton Kávéja 2019 - Málnával, maracujával, tonikkal készített ital, a Vihar előtt nyerte el a címet

Balatontipp
-
  19.05.17 01:52 UtazásGasztroKávé

Rendkívül izgalmas italok készültek a szombaton rendezett balatoni barista bajnokságon és koktél versenyen Gyenesdiáson. Némelyik annyira különleges volt, hogy a hétköznapi kávékedvelőnek várhatóan tátva maradna a szája, ha elé tennének egy adagot belőle.

Balatoni programok a 2019. május 17-június 3. közötti időszakra

Balatontipp
-
  19.05.16 19:19 Utazás

Május harmadik hetének végén több más mellett Tihanyban és Alsóörsön főzőversennyel, zenei- és gyermekprogramokkal, Badacsonyban borbarangolással, a Balaton-felvidéken kerékpáros túrával, Hévízen futófesztivállal, Siófokon strandszezonnyitó rendezvénnyel várják az érdeklődőket a Balatonhoz.

Bizakodó állásponton - Tudósok a Balaton ökológiai állapotáról 2019 tavaszán

Balatontipp
-
  19.05.16 12:59 UtazásBalatonMTA

Az algáktól és a víz barnaságától nem kell tartanunk, de a magas, túlszabályozott vízszint és a közvetlen emberi beavatkozás jelentős károkat okoz a nádasokban, derül ki több más mellett abból az anyagból, amit Dr. Jordán Ferenc, az MTA Ökológiai Kutatóközpont, Balatoni Limnológiai Intézet vezetője és kutatótársai készítettek az elmúlt enyhe tél…

Hévíz - Fúrtak, faragtak, fűrészeltek, játszottak, énekeltek Flavius Theodosiusra emlékezve

Balatontipp
-
  19.05.15 21:57 UtazásHévíz

A gyerek és a szülők körében is hatalmas sikert arattak a Magyar Hagyományőrző Faművesek eszközei és Toma csapatának régi korokat idéző játékai a hévízi Flavius-napon.

Balatongyörök - Jó hangulatú lampionos strandparti kívánságlufik felengedésével

Balatontipp
-
  19.05.15 17:58 Utazás

A balatongyöröki Turisztikai Egyesület harmadik alkalommal rendezett Lampionos strandparti programot a Nyitott Balaton akcióhoz kapcsolódva. Ahogy korábban, most is nagyon kellemes hangulatban zajlott a rendezvény.

Alsóörs - Falunap Sasvári Sándorral, Sipos F. Tamással és B. Tóth Lászlóval

Balatontipp
-
  19.05.15 14:39 Utazás

Az alsóörsiek az idén is a sportcsarnok melletti területen rendezik meg a "Színes Csokor - Falunk napja" című hagyományos rendezvényünket. Az elmaradhatatlan délutáni pörköltfőző versenyt színpadi programok színesítik, a gyerekeknek sok játéklehetőséget kínálnak, későeste pedig a legendás DJ, B. Tóth László műsora zárja a rendezvényt.

Keszthely - Érdekes lovasbemutatók népzenével színesítve a Festetics-kastélyban

Balatontipp
-
  19.05.15 13:03 Utazás

A keszthelyi Helikon Kastélymúzeum az idén már negyedik alkalommal kapcsolódott be az Emlékhelyek napja címmel meghirdetett országos akcióba. A szombaton lezajlott rendezvényen többek között ingyenesen látogatható lovasprogramokkal, népzenei koncerttel és kedvezményes múzeumi belépési lehetőséggel várták a látogatókat.