Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Zánka - Ismeretlen Ismerős 5. adás Szabó Péterrel

Balatontipp
-
 Tegnap 23:22Utazás

2021. április 23-án, pénteken este 19 órakor az Ismeretlen Ismerős sorozatunk 5. részének vendége Szabó Péter lesz. Sok mindent írhatnánk róla, de talán annyi is...

A Haláp-hegyet is elfoglalták a filmesek - május végéig halasszuk el a kirándulást!

Pénteken akartuk újra bejárni a Halápot, hogy tavaszi képeket készítsünk a kibányászott közepű hegyről, de az erős szél miatt későbbre halasztottuk a túrát. Szerencsés döntés volt, mert ahogy utólag kiderült, fel se engedtek volna bennünket a hegytetőre.

Balatonfüred - Mégsem lesz új strand az Aranyhíd sétánynál - ennek akár örülhetünk is

Balatontipp
-
 21.04.17 14:24Utazás

Ha akaratlanul is, de több alkalommal megtévesztő információt közöltem olvasóinkkal a Balatonfüred délkeleti részén készülő parkról a város hivatalos honlapján megjelent cikkek alapján. Mint most kiderült, valótlan volt, hogy új strand is lesz az Aranyhíd sétányról nyíló területen.

SZÉP kártya - A felhasználók nyerhetnek, a szálláshelyek veszthetnek az új szabályokkal

Balatontipp
-
 21.04.17 01:04Utazás

Sokaknak lehet nagy segítség a SZÉP-kártyájukon tárolt pénz hasznos felhasználásában a kormány csütörtöki rendelete, amelyik megnyitotta az átjárás lehetőségét a különböző alszámlát között. A szállásadók körében nem biztos, hogy ugyanilyen nagy lesz az öröm, mert ezzel egy időre megszűnik a kivételezett helyzetük.

Balatoni régió - A polgármesterek örülnének is, nem is a fekete-zöld izirájdereknek

A balatoni települések csak kemény feltételek teljesítése esetén hajlandók fogadni az idén a Lime Elektromos Roller Megosztó járműveit, mivel a múlt nyáron tartott rövid és szűk körű főpróba nagyon sok problémát vetett fel.

Hévíz - Megújult arculattal várja a nyitást város turisztikai, gyógyturisztikai kínálata

A turizmust sújtó nehéz időszakot Hévíz a kommunikáció megújítására használta fel, amihez sok éves szakmai tapasztalatai mellett egy kreatív ügynökség külsős nézőpontját is segítségül hívta.

Gyenesdiás - Tévés kalandreality a felhagyott dolombitbányában

A Media1 értesülése szerint a Ság-hegy és több Balaton-felvidéki védett terület lesz a forgatási helyszíne a TV2 Média Csoport legújabb kalandreality műsorának. A természetvédelmi engedély szerint a legfontosabb helyszín a Gyenesdiás határában lévő felhagyott dolomitbánya lesz, ahol több mint egy hónapra berendezkednek a műsor…