Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Komoly pénzesőre számíthatnak az ötcsillagos szállodák - ha nyernek

Balatontipp
-
  Ma 02:27 Utazás

Akár ötszázmillió forint támogatásra is pályázhatnak a hazai ötcsillagos szállodák egy április 1-én este nyilvánosságra hozott pályázati kiírás szerint. A támogatás rendkívül nagylelkű, mivel akár projekt nettó költségének 70 százalékát is kiválthatja.

Balatoni anziksz tavasz idején a keszthelyi kikötő környékéről

Balatontipp
-
  20.03.27 22:12 Utazás

Sokak kényszerű távolléte alatt ezen a héten keszthelyi képekkel szeretnénk felidézni a tavaszi Balaton szépségét, hogy emlékezzünk rá a legközelebbi viszontlátásig.

Turizmus - Az MTÜ szerint a nyáron újra indulhat a belföldi turizmus

Március utolsó hetére a hazai szállodák 95 százaléka átmeneti üzemszünetet rendelt el, mivel napról napra emelkedik a visszamondások és ezzel párhuzamosan csökken a foglalások száma - tájékoztatta a Magyar Turisztikai ügynökség az MTI-t.

Balaton - Rövidesen elindul a biológiai szúnyogirtás

Március 30. és április 1. között lesz az idei első biológiai légi szúnyoggyérítés közel 2200 hektárnyi területen - közölte Lombár Gábor, a balatoni szúnyogirtás koordinálásban részt vevő Balatoni Szövetség (BSZ) elnöke az MTI-vel csütörtökön.