Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Balatoni programtipp összeállítás a július 20-27. közötti időszakra

Balatontipp
-
  Tegnap 16:26 Utazás 

A következő napokban is tovább zajlanak a badacsonyi, zánkai boros programok, sőt több új helyszín, köztük Balatongyörök, Hévíz is bekapcsolódik a gasztronómiai és kulturális élmények nyújtásába. Siófok is újabb koncertekre várják a klasszikus zene, a folklór, de az operett kedvelőit is. Nem maradhat ki a kiemeltek felsorolásából a révfülöpi Countr

Gyenesdiás - Hatalmas bulik bor mellett

Balatontipp
-
  Tegnap 15:46 Utazás 

A borok és a záró tűzijáték mellett főleg a KFT együttes koncertjével sikerült igazán emlékezetessé tenni az idei Gyenesdiási Bornapokat.

Zánkai Bor-Hétvégék kiváló borokkal, programokkal

Balatontipp
-
  Tegnap 12:40 Utazás 

Az idén is a Faluháztól a Balaton-partig tartó látványos felvonulással indult a zánkaiak hagyományos nyár közepi ünnepe, az egykor Halásznapoknak, ma Bor-Hétvégéknek hívott rendezvény.

Révfülöp - Egy igazán jó nyári programhelyszínnel lepték meg magukat

Balatontipp
-
  Tegnap 10:10 Utazás 

Háromnapos rendezvénysorozattal, a 26. alkalommal megrendezett Villa Filip Napokkal avatták fel Révfülöp teljesen megújult kulturális, szórakoztató, közösségi létesítményét, a móló előtt lévő Fülöp-kertben kialakított szabadtéri színpadot.

Gyenesdiás - Trendkövető, megújult turisztikai portál

Balatontipp
-
  Tegnap 01:58 Utazás  Balaton

Hosszas előkészítő munkát követően a napokban debütált a megújult megjelenéssel és a legfrissebb trendeknek megfelelő designnal a www.gyenesdias.info.hu turisztikai portál.

Tihany - Visszhang fesztivál 2018.27-29.

Balatontipp
-
  Tegnap 01:46 Utazás 

Kézműves kirakodóvásárral, bábjátékkel, mesetúrákkal, népzenei koncertekkel és utcazenével várják több más mellett a vendégeket Tihanyba július utolsó hétvégéjén a hagyományos Visszhang fesztiválon.

Balatoni Bringakör 24 térképes útvonal javaslattal - ahogy mi szeretjük

Balatontipp
-
  18.07.19 23:23 Utazás 

A balatoni bicikliút - bringakörút - bemutatása alternatív útvonaljavaslatokkal, leírással, fotókkal, térképekkel, szinttérképekkel, tanácsokkal, tapasztalatokkal. Azért, hogy változatosabb, kellemesebb, élményekben gazdagabb legyen a kirándulás.

Balatoni Bringakör - Felejtsd el a táblákat, navigálj a mobiloddal!

Balatontipp
-
  18.07.19 13:05 Utazás 

A mobiltelefonos hibrid navigáció lehet az igazi megoldás a balatoni bringakör hiányos, vagy nem megfelelő táblái helyett és az összes strand megtalálásához. Ezzel pontosan tudjuk merre járunk, de közben a világtól sem szakadunk el.

Vonyarcvashegy - XXV. Vonyarci Boros Forgatag - 2018.25-29.

Balatontipp
-
  18.07.19 01:01 Utazás 

Finom borok, ízletes falatok, kézműves kirakódóvásár, gyermek-foglalkoztató és utcabálok mellett a M.É.Z. Együttes, Péterfy Bori, Illényi Katica, a Happy Dixieland Band és mások koncertje várja a vendégeket Vonyarcvashegyen a Kossuth utcai rendezvénytéren a jubileumi Vonyarci Boros Forgatagon öt napon át.

Kultkikötő - Országos bemutató, koncertek, gyermekműsorok a héten

Balatontipp
-
  18.07.19 00:31 Utazás 

Szabó Balázs Bandája koncert, Varsói Melódia bemutató, Dolák-Saly Róbert önálló estje, Az oroszlán télen című darab, gyermek előadások és filmvetések várják több más mellett a kultúra szerelmeseit a Kultkikötő balatoni dokkjaiban Földváron, Bogláron, Fenyvesen és Badacsonyban.

Balatonakali - Koncert és buli hajnalig a strandon

Balatontipp
-
  18.07.18 23:09 Utazás 

A Malek Andi Soulistic Duó ad ingyenesen látogatható koncertet a balatonakali községi strandon július 28-án, vasárnap 21 órától. A programot késő éjszakába nyúló buli zárja.

Balatonkenese - Citerás gála Herczku Ágnes koncertjével

Balatontipp
-
  18.07.18 01:21 Utazás  2 hír a témában

Az idén is látványos folklórgálával zárul a Pannónia Citeraegyesület 4. alkalommal megrendezett Nemzetközi Citera és Néptánc Tábora Balatonkenesén július 21-én 20 órától. A tábor résztvevői mellett egy különleges vendég, Herczku Ágnes is koncertet ad a Bandával a Széchenyi park színpadán.

Hévíz - Nyugati mintára készített új kiadvánnyal mutatják be a várost

Balatontipp
-
  18.07.17 23:07 Utazás 

Személyes történeteken keresztül, élményszerű magazin köntösbe bújtatott anyagokkal szeretnék Hévízre csábítani a vendégeket a város új kiadványában.

Hévíz - Egregyi Búcsú

Balatontipp
-
  18.07.17 22:29 Utazás 

Hagyományos búcsúi program vásárral, ringlissel, népi játszótérrel, utcabállal, Molnár György, Poór Péter és Soltész Rezső koncertjével az egregyi rendezvénytéren.

Hévíz 25 Fesztivál

Balatontipp
-
  18.07.17 21:14 Utazás  Fesztiválok Hévíz

Irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai programok az idén 25 éves Hévíz folyóirat tiszteletére.