Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Siófok - Zenés irodalmi kalandozás a kamaszkori szerelmek világában

Balatontipp
-
  Ma 13:55 Utazás

A közönség érdeklődése szerint nagyon jól vizsgázik a kísérleti évadját tartó KulTerasz, a Kálmán Imre Kulturális Központ új nyári ingyenes programsorozata.

Keszthely - Szinte életre kelnek Máté Bence egzotikus állatfotói a nyári éjszakában

Balatontipp
-
  Ma 10:04 Utazás

Egy világhírű természetfotós, Máté Bence rendkívüli képeit csodálhatjuk meg látványos tálalásban a Festetics-kastély parkjának esti fényekben úszó különleges hátterével. Ingyenesen.

Tihany - Rengeteg gyerek és felnőtt ismerkedett a Balatonnal a kutatóintézeti nyílt napon

Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett zajlott a Balatoni Limnológiai Intézet hagyományos nyílt napja pénteken Tihanyban. A délelőtt tíztől délután négyig tartó rendezvényen mintegy ötszázan látogattak el a kikötő mellett a Balaton kutatására 92 évvel ezelőtt létrehozott intézménybe.

Tévesen jelent meg a legnépszerűbb hazai városok sorrendje a KSH kiadványában

Balatontipp
-
  Tegnap 17:09 Utazás

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) részletes összeállításban mutatja be az elmúlt év turisztikai jellemzőit. A Helyzetkép a turizmus, vendéglátás ágazatról címmel készült kiadványba azonban egy jelentős hiba csúszott. Ha már így esett, mi is számoltunk egy kicsit.

Zamárdi - A vártnál kisebb durranás és dübörgés volt a Red Bull Air Race

Közel sem volt annyira zavaróan hangos a Zamárdiban először és egyben utoljára megrendezett nagy légi verseny, mint ahogy a bejelentés idején sokan féltünk tőle. Ugyanakkor az a rendkívüli siker sem látszott, amit a megrendezés szorgalmazói jósoltak.

Badacsony - Még egy hétig várják a vendégeket a nagy közös borkóstolóra

Balatontipp
-
  19.07.21 23:43 Utazás

A hétvégén félidejéhez ért a badacsonyi borászok legnagyobb nyári rendezvénye, a Badacsonyi Bor7, ahol 14 neves borászat és több más kiállító kínálja termékeit. Mivel a programból még egy hét hátravan, bárkinek része lehet benne, ha eddig még nem jutott el rá.

Zánka - Borhét borászok elismerésével és persze borokkal, programokkal

Balatontipp
-
  19.07.19 12:36 Utazás

A megszokott nyitófelvonulás nélkül, de gazdag programkínálattal és finom borokkal indult a két héten zajló Zánkai Borhét, az egykori Zánkai Halásznapok utódprogramja.

Révfülöp - Rövidesen újra lehet kultúrháza a településnek

Balatontipp
-
  19.07.19 10:04 Utazás

Néhány éven belül újra lehet kultúrháza Révfülöpnek, s így a nagyközség kulturális életéhez az év mind a tizenkét hónapjában adottak lesznek a feltételek, jelentette be Kondor Géza polgármester a település hagyományos nyári rendezvényén, a Villa Filip napokon.

A Django annyira elszabadult, hogy az idei Kékszalagot is elnyerte

A Petrányi Zoltán kormányossal versenyző Racing Django katamarán nyerte a 2019-es Kékszalag Balaton-kerülő versenyt. A 15 és fél órás útjuk mintegy duplája az eddigi időrekordnak, de az idei szélviszonyok között ezzel is rendkívüli teljesítményt produkáltak.

Balatoni programok a 2019. július 18-augusztus 1. közötti időszakra

Balatontipp
-
  19.07.19 00:28 Utazás

Július harmadik hetének végén több más mellett a Balaton vízfelületén még zajlik a Kékszalag vitorlásverseny, folytatódnak  a borhetek Badacsonyban és Zánkán, miközben Györökön is csatlakoznak hozzájuk. Gyenesen Los an Gyenes Fesztivált, Révfülöpön Country Musik Festet, Hévízen búcsút rendeznek, Siófokon zajlanak a főtéri és Jókai parki…

Hévíz - Egregyi Búcsú

Balatontipp
-
  19.07.17 23:11 Utazás

Hagyományos búcsúi rendezvényre várnak mindenkit június 20-án, szombaton délután Hévíz egregyi városrészébe a múzeum melletti rendezvénytéren. Vásározók, komédiások mellett kézműves foglalkozással, ringlissel és koncerttel szórakoztatják az érdeklődőket.

Balatonfűzfő - Aranykapu gombócfesztivállal és veteránjármű találkozóval

Balatontipp
-
  19.07.17 22:39 Színpad

Tíz napon át sport- és gasztronómiai programokra, koncertekre, színpadi produkciókra várják az érdeklődőket Balatonfűzfő fűzfőfürdői városrészén. A rendezvény koronája az idén is az utolsó két napon a gombócfesztivál és a veteránjármű találkozó lesz.

Gyenesdiás - Jubileumi bornapok minden érdeklődőt megcélzó programokkal

Balatontipp
-
  19.07.17 19:41 Utazás

Az elmúlt 19 évben kialakult hagyomány arra kötelezi a szervezőket és a gyenesdiásiakat, hogy a jövőben is a minőségi borokat és a minőségi borfogyasztást támogassák, hangsúlyozta Gál Lajos polgármester a 20. Gyenesdiási Bornapok csütörtöki megnyitóján.

Tihany - Az Arita-Benkő Zsolt-Benkő Máté trió a Tűzkertben

Balatontipp
-
  19.07.17 11:20 Utazás

Pontosan egy évvel a tavalyi koncert után, szombaton este 8 órától ismét a Tűzkert Étterem pódiumán Benkő Zsolt fiával, Mátéval és Aritával, azaz Tóth Arita énekesnővel.

Vonyarcvashegy - XXVI. Vonyarci Boros Forgatag

Balatontipp
-
  19.07.16 19:02 Utazás

Öt napon át, plusz egy hatodikkal előzetes ráadásként ünneplik a bort és a szórakozást a Kossuth utcai rendezvénytéren felépített “boros faluban” a 26. alkalommal megrendezésre kerülő Vonyarci Boros Forgataggal.