Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Alsóörs - Műhavas sífutópályát nyitnak a Balaton-parton - 2020. január 25.

Ha esik, ha nem, Alsóörsön január 25-én ingyenes sífutásra várnak mindenkit a strand előtti Sirály parkba. Az Al-SÍ-örs névre keresztelt havas programhoz Eplényből hozzák a műhavat az önkormányzat finanszírozásával.

Balatoncsicsó - Balázs-hegyi mise torokáldással és borozással - 2020. február 1.

Balatontipp
-
  Tegnap 00:33 Utazás

A Szentantalfa fölött magasodó, Balatoncsicsóhoz tartozó Balázs-hegyen február első szombatján tartják a torokáldással záruló hagyományos Balázs-napi misét.

Balatonakali - Borfőző verseny Fánkbállal - 2020. február 1.

Balatontipp
-
  20.01.20 22:42 Utazás

A balatonakali Fék vendéglő február 1-én tizenhatodik alkalommal ünnepli a farsangot családias hangulatú borfőző versennyel, ahol a csapatok az eddigi szokások szerint nem csak forralt borokkal, hanem más finomságokkal is kínálják a vendégeket. A borfőzéshez az idén is fánk- és borkorcsolyaverseny kapcsolódik. A napot hagyományosan…

Hévíz - Farsangi Forgatag bolondlakodalommal, jelmezes felvonulással - 2020. február 15.

Balatontipp
-
  20.01.20 18:48 Utazás

Jó hangulatú télűzésre várják az érdeklődőket február 15-én Deák térre és belváros más pontjaira Hévízen. Az ilyenkor hagyományosnak tekinthető programok, a jelmezes, gólyalábas felvonulás, a bolondlakodalom és a kiszebáb égetés mellett többek között lesz állatsimogató, játékos csapatvetélkedő és utcabál.

A Balatoni Limnológiai Intézet elhatárolódik a Tihany mellett folyó kőtöltési munkától

Balatontipp
-
  20.01.20 14:06 Utazás

A Balatoni Limnológiai Intézetnek semmi köze a Tihanyi-félsziget mellett zajló víz alatti mesterséges zátonyok, vagy más néven akadók építéséhez - reagált kérdéseinkre a kutatóintézet vezetője.

A keszthelyi Szigetfürdőnél zárult az idei balatoni keresztelősorozat

Balatontipp
-
  20.01.19 00:57 Utazás

Ahogy korábban ígértük, mostantól széltében-hosszában újabb egy évre meg van keresztelve a Balaton. A január elején Balatonudvariban, majd Fűzfőn tartottak vízkeresztelést katolikus szertartás szerint, most szombaton görögkeleti szokások szerint keresztelték meg a tavat Keszthelyen.

Balatongyörök - Lakossági fórum az új néven futó ipari kikötőről

A Balatontippen október végén tártuk olvasóink és az ország nyilvánossága elé a Balatongyörök határába, a vonyarcvashegyi Szent Mihály-domb közelébe tervezett ipari kikötő ügyét. Most új fejezet következhet a történetben. Hogy heppiend lesz-e, még nem tudjuk.

Örvényes esti fényben a levegőből alá konyulat után

Balatontipp
-
  20.01.17 15:18 Utazás

Biztos, hogy van abban valami jó, hogy a vendéglősök egy része télen pihenőt tart. Egyet mindenképp tudok, hogy ifj. Huszár Zoltánnak, az örvényesi Huszár Vendéglő étterem vezetőjének ilyenkor van ideje fotózni.

Balatoni strandfejlesztés - Lassan, néha talán nem is jó helyen csordogáló információk

Balatontipp
-
  20.01.17 13:21 Utazás

Az érintett önkormányzati vezetők és strandüzemeltetők szerint a Magyar Turisztikai Ügynökség a múlt év utolsó napjaira ígérte a döntéseket a strandok támogatásáról. Egyes kijelentések szerint ez meg is történt, de valamiért várnak az összes érintett tájékoztatásával.

Balatoni programok a 2020. január 17-február 7. közötti időszakra

A hétvégén Badacsonyban borbarangolásra, Balatonberényben és Szárszón kultúra napi rendezvényre, Bogláron disznóvágásra, Füreden borünnepre, Fenyvesen madarász túrára, Györökön játszóházba, Tihanyban egészség- és drogprevenciós napra, Siófokon talk-show műsorra és a "Spájzba" várják az érdeklődőket, Keszthelyen pedig…

Balatonszárszó - Levágták, feldolgozták és meg is ették a jól megtermett disznót

Balatontipp
-
  20.01.16 19:03 Utazás

Kétszázötvenöt, huszonöt, kétszáz. Ha számokkal kellene leírni, talán ezzel hárommal lehetne legjobban összefoglalni a nagy sikert arató Szárszói Disznólkodás nevű szombati programot.

Félmilliárdos halbölcsődét építenek 10 ezer köbméter kőből a Tihanyi-félsziget partjainál

Balatontipp
-
  20.01.16 11:21 Utazás

Valami hatalmas építkezés zajlik a Tihanyi-félsziget nyugati oldalán a Sajkodi sorként ismert sétaút előtt. Nagy uszályokról markolóval követ pakolnak a Balatonba, írta egyik olvasónk. Mint kiderült, mintegy 10 ezer köbméter kőből mesterséges zátonyokat, "akadókat" építenek ívóhelynek a halaknak.

Hévíz - A legjobb európai úticél címért versenyeznek több fővárossal

Balatontipp
-
  20.01.15 15:21 Utazás

A hévíziek egy különleges versenyhez várják a segítségünket, közreműködésünket. A január 15. és február 5. között zajló internetes szavazáson húsz népszerű európai úticél közül kell kiválasztani a legjobbat. Természetesen annak örülnének igazán, ha Hévízre esne a választásunk. A biztatást egy nyereményjátékkal is kifejezik.