Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Keszthely - Minden nap kínálnak valami különlegeset a Helikon Kastélymúzeumban

Balatontipp
-
  Ma 22:09 Utazás

Miközben egyes kulturális intézmények, programszervezők ma is szinte önkéntes karanténban élik napjaikat, a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum a járvány előtti időszakénál is nagyobb aktivitásra kapcsolt. Persze mindig is figyelve a megfelelő biztonsági szabályok betartására.

Siófok - Örömzene az ötvenhat éves Molnár Dixieland Banddel és Szulák Andreával

Balatontipp
-
  Ma 21:42 Utazás

Az időjárás és a közönség is kegyeibe fogadta a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ ingyenes programjait a nyár eddigi részében. Bár többször jósoltak esőt az esti órákra, eddig még mindig sikeresen, nagy érdeklődés mellett megtarthatták az intézmény belső udvarában és a Jókai parkban rendezett programokat.

Balatoni fotó totó - Légi séta a legszerencsésebbnek, jutalom a legjobbaknak

Balatontipp
-
  20.08.07 16:16 Utazás

Kisorsoltuk a Balatoni fotó totó címmel zajlott képrejtvénysorozatunk fődíját, a hőlégballonos utazást. Egyben a vetélkedőben legjobban teljesítőket is megajándékozzuk.

Vonyarcvashegy - Hálóhúzással, programokkal emlékeztek a 40 halászra

Balatontipp
-
  20.08.07 15:46 Utazás

A múlt hét végén ismét Vonyarcvashegy vált a Balaton legnagyobb halászfalújává. Nem csak főzték, sütötték, énekelték a halat, de a hálót is meghúzták a strandon a 40 helyi halász 291 évvel ezelőtti csodás megmenekülésére emlékezve.

Balatoni programok a 2020. augusztus 7-27. közötti időszakra

Balatontipp
-
  20.08.07 08:32 Színpad

Augusztus első hetének végén koncertekre és más színpadi produkciókra, boros- és gasztronómiai rendezvényekre, természetjárásra várják sok más mellett az érdeklődőket a Balatonnál. Ahogy összeállításunkból kiderül, a hónap további része is sok élményt kínál.

Tihany - A szájharmonika lesz a domináns szólóhangszer szombaton a Tűzkertben

Balatontipp
-
  20.08.07 00:39 Utazás

Többszörösen visszatérő vendégként Pribojszki Mátyás és Szász Ferenc duója, a Grunting Pigs játszik szombaton este a Tűzkert étterem hagyományos zenei műsorában.

Révfülöp - Újabb hasznos szolgáltatás a falun áthaladó kerékpárosoknak

Balatontipp
-
  20.08.06 14:59 Utazás

Mostantól napi 24 órában találnak kerékpárjavításhoz szükséges eszközöket és pumpát a biciklisek a révfülöpi korzó nyugati végén felállított "csináld magad szervizoszlopnál".

Újabb balatoni strandtámogatási program régi kérdőjelekkel

Balatontipp
-
  20.08.04 22:35 Utazás

A Magyar Turisztikai Ügynökség váratlanul egy újabb strandtámogatási akciót jelentett be pénteken. A pénzt jórészt ugyanazokra a célokra lehet költeni, amik már az előző menetben is vitathatóak voltak.