Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Szigliget - A süllőfesztivál is bizonyítja, hogy télen-nyáron működik a Balaton

Balatontipp
-
  Ma 10:25 Utazás

Már szombaton is több ezren szórakoztak a XIV. alkalommal megrendezett Szigligeti Süllőfesztiválon, és vasárnap is hasonló érdeklődésre számítanak. A szervezők szerint jó ötlet volt, hogy ősszel is, télen is programokat szerveznek.

Választások és változások a balatoni régió településein 2019 októberében

Balatontipp
-
  Tegnap 00:03 Utazás

Hogy könnyeben eligazodjunk, összegyűjtöttem a Balaton-parti települések polgármestereinek választási eredményeit, és megnéztem, hogyan alakul a testületek összetétele az előző választáshoz képest. Sok minden nem történt, de néhány változásnak komoly kihatása lehet.

Balatongyörök - Kirándulás, borozás mobilapplikációval turbózva

Balatontipp
-
  19.10.18 14:17 Utazás

Az északnyugati Balaton-part egyik legszebb településén, Balatongyörökön több érdekes programmal és érdekes kirándulási lehetőségekkel várják a vendégeket, érdeklődőket az őszi és téli hónapokban is. Hogy ezekről a szükséges információ mindenkihez eljusson, az utóbbi időben jelentősen fejlesztették turisztikai kommunikációs eszközeiket,…

Balatonfüred - Sikeres strandszezon után nemzetközi vizsgára készülnek

Balatontipp
-
  19.10.18 11:36 Utazás

A füredi strandokat üzemeltető Probio Zrt.-nél elégedettek az idei eredményekkel. Bár a tavalyi kimagasló szezonhoz képest kevesebben vették igénybe a szolgáltatásokat, mégis jelentősen nőttek a bevételek, amik alapot adnak a további fejlesztésekhez.

Balatoni régió - Ünnepi programok az 1956-os forradalom évfordulóján

  Balatonberény Október 23., szerda Ünnepi megemlékezés 16.00 Koszorúzás az „56″-os emlékműnél a Balaton-parton 17.00 Ünnepi szentmise 18.00 Ünnepi műsor a művelődési házban – beszédet...

Balatoni programok a 2019. október 18-november 8. közötti időszakra

Balatontipp
-
  19.10.18 00:32 Utazás

Jellegzetes őszi programokkal várják ezen a hétvégén is a vendégeket a Balatonnál. Több más mellett Badacsonyban vezetett túrán erednek a hajnalmadár nyomába, Balatongyörökön a Bece-hegy boraival ismerkednek, Balatonszárszón irodalmi programokra és helytörténeti sétára, Keszthelyen ingyenes hangversenyekre, Siófokon…

Nivegy-völgy - Hatalmas érdeklődés mellett és sikerrel zajlott a szombati murci fesztivál

Balatontipp
-
  19.10.15 22:27 Utazás

A Nivegy-völgy lakóinak igazi közösségi ünnepe volt a meghatározóan civil szervezésben és finanszírozással megvalósult második murci fesztivál. Az előzetes várakozásokat és a tavalyi számokat is jóval felülmúlva, több mint ötszáz résztvevője volt a szombati programnak.