Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

A badacsonyi Borbély Tamás nyerte az „Év Bortermelője Magyarországon 2020” címet

A Magyar Bor Akadémia által gondozott „Év Bortermelője Magyarországon 2020” cím idei díjazottjának nevét december 4-én délben online sajtótájékoztató jelentették be. A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a nyertes bortermelő több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményéért, borainak állandó, kiváló minőségéért, azok…

Veszprém - 8-as elkerülő - Hídgerenda beemelést és újabb sávlezárást hoz a Mikulás

December elejétől ismét forgalmirend-változások várhatóak Veszprém térségében a 8. számú főút fejlesztése kapcsán, miközben az Almádi csomópont kivitelezése a hídgerendák beemelésével folytatódik.

Hévíz - Egy időre leáll a tófürdő, de a fedett fürdő és a termelői piac tovább működik

A hévízi önkormányzattól kapott tájékoztatás szerint a Hévízi Tófürdő is bezárásra kényszerült az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján. Ugyanakkor továbbra is üzemelek a gyógykórházban lévő fedett fürdő egyes szolgáltatásai. Nem áll le a termelői piac sem, ahol közben felújítás is kezdődött.

Balatonfüred - Nádkivágás a néhai Hotel Uni telke mellett - Frissítve! Visszavonták!

Egy Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó cég nádas kivágására, gyökérig menő kiszedésére készül Balatonfüred nyugati partszakaszának egyik legfrekventáltabb részén.

Rendhagyó adventi rendezvények több balatoni településen is a járvány idején

Balatontipp
-
 20.12.01 01:35Utazás

A máskor nagy rendezvényeket hozó advent az idén csendesen kezdődött a Balatonnál is november utolsó vasárnapján. Több településen a járvány ellenére is megtartották a gyertyagyújtó programokat, de azokon csak a szertartást végzők és az arról tudósítók vettek részt.

Siófok - Tervezzük együtt a 2021-es közművelődési évet! - kérik a közönséget

Balatontipp
-
 20.11.30 23:39Utazás

Kedves Kultúrabarátok! Most Önökön a sor! - szólították meg a siófokiakat a Kálmán Imre Kulturális Központ munkatársai, hogy ötleteket, javaslatokat, sőt közreműködést kérjenek a jövő évi munkához. Bár a felhívás elsősorban a város lakóihoz szól, bizonyára örömmel fogadják azt is, ha az intézmény programjaira máshonnan járók is megírják…

Balatoni strandfejlesztési támogatás - Többségében a maximumot kapták

Balatontipp
-
 20.11.29 13:16Utazás

Huszonnyolc balatoni település 61 strandjának jutott 10-30 millió forint közötti támogatás a Kisfaludy Program 4. strandfejlesztési pályázatán egy, a napokban nyilvánosságra hozott lista szerint. Kilenc település nem szerepel a támogatottak között.

Bahart - Eladott ingatlanok, új kompok, katamaránok és távozó vezérigazgató

Nagyon pörgősen teltek az utóbbi hetek a Balatoni Hajózási Zrt.-nél. Miközben zajlik szálláshelyek és más ingatlanok árverése, és eredménytelenül zárult a vitorláskikötők kiszervezése, távozott a cég vezetője, és tenderfelhívást adtak ki új kompok, katamaránok vásárlására.