Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Ünnepi programok a balatoni régióban 2018. október 23-án

Balatontipp
-
  Ma 00:20 Utazás 

Ünnepi programok, Balatoni régió, Október 23.

Balatoni programok az október 18-november 2. közötti időszakra

Balatontipp
-
  Tegnap 23:57 Utazás 

Az ünnepi hosszú hétvégén ismét a bőség zavara okoz gondot, ha programot kell választanunk. Több településen még szüreti programok zajlanak, máshol már a pincékbe invitálják az érdeklődőket, ráadásul ilyenkor tartják a hagyományos szigligeti süllő fesztivált is.

Tihany - Xvii. Garda Fesztivál

Balatontipp
-
  18.10.16 00:24 Utazás 

Hagyományos gardasütéssel, borrendi avatással, túrákkal, kézműves vásárral, Zoltán Erika, a Tihanyi Asszonykórus és Hevesi Tamás koncertjével, halételfőző versennyel, utcazenével, játszóházzal, nosztalgia diszkóval várják több más mellett a vendégeket az idei garda fesztiválra.

Balatoni vendégforgalom - Siófok és Keszthely továbbra is leszállóágban

Balatontipp
-
  18.10.13 12:00 Utazás 

Az év első nyolc hónapjában a tavalyihoz hasonlóan alakult a turistaforgalom a balatoni régióban, de egyes településeken jelentős növekedést, másokon csökkenést regisztráltak a kereskedelmi szálláshelyeken.

Dobogós helyeket szereztünk madármegfigyelésben

Balatontipp
-
  18.10.13 00:48 Utazás  2 hír a témában

Mindhárom kategóriában dobogósak lettünk, egyben a győzelmet is megszereztük az október első hetének végén megrendezett 25. Európai Madármegfigyelő Napok programon.