Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Lehet túl egészségesen táplálni egy kisgyermeket?

Babaszoba
-
  Ma 04:47 Életmód

Mára egészen furcsa módon arról is szót kell ejtenünk, hogy miként ne essünk túlzásokba - és nem az egészségtelen étkezést, hanem éppen a túl egészséges hozzátáplálást illetően.

"Úgy hat a gyerekre a képernyő, mint a drog" - állítja egy szakértő

Babaszoba
-
  Ma 04:17 Életmód

A számítógépek és okoseszközök szinte kikerülhetetlenek napjainkban, és bár sok előnye lehet a használatuknak, néhány szakértő úgy gondolja, rengeteget ártanak a gyerekeknek.

Meddig lehet túlhordani?

Babaszoba
-
  Tegnap 07:17 Életmód

A nagykönyv szerint a terhesség negyven hét, a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a szülések töredéke indul meg a kiírt napon. A terhességek 40 százalékában a baba még kicsit időzne odabent.

Öt bosszantó tény a szüléssel kapcsolatban

Babaszoba
-
  Tegnap 06:17 Életmód

Sokszor előfordul, hogy nem minden úgy alakul a szülés körül, ahogy azt elképzelted. Pedig nem árt felkészülni minden eshetőségre.

Így segíthetsz a gyereknek, ha fáj a torka

Babaszoba
-
  Tegnap 05:47 Életmód

Az őszi-téli időszakban nagyon gyakori a torokfájást, melyet köhögés, orrfolyás, láz is kísérhet. Hogyan enyhíthetjük a kellemetlen tüneteket?

Jelek, hogy streptococcus fertőzött meg

Babaszoba
-
  Tegnap 05:17 Életmód

Csecsemő- és gyermekkorban többféle streptococcus is megfertőzheti a kicsiket, ezek mindegyike más-más tünetekkel jár.

12 tünet, amire figyelned kell

Babaszoba
-
  Tegnap 04:47 Életmód

Nem szükséges minden apró tünet megjelenésekor kihívnod a gyermekorvost, de vannak jelek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen komolyabb betegségekre, problémákra utalhatnak.

NAIT: "attól féltem, elveszítjük Patrickot"

Babaszoba
-
  Tegnap 04:17 Életmód

Problémamentes terhesség és szülés után, az újszülött Patrickot alacsony vércukorszint és a testén jelentkező apró pontszerű bőrvérzések miatt azonnal az intenzív osztályra utalták.

Babafotel nélkül lehet élni, de nem érdemes

Babaszoba
-
  18.11.16 07:47 Életmód

A könnyű, kényelmes kis babafotel kedves kiegészítője lehet a gyerekszobának. Mit érdemes tudni erről a speciális gyermekbútorról?

Trükkök, hogy könnyebb legyen a teherbeesés

Babaszoba
-
  18.11.16 07:17 Életmód

Vannak, akinek könnyen megy és vannak, akiknek nehezebben, bár tényleges egészségügyi problémájuk nincsen. Vannak, akik nagyon rákészülnek, mások a spontaneitásban hisznek. Mivel segítheted, hogy könnyebben foganjon meg a baba?

Megelőzhető a kancsalság

Babaszoba
-
  18.11.16 05:47 Életmód Tompa

Zavart szenvedhet a térlátás, és tompalátóvá válhat a gyengébb szem a kezeletlen kancsalság következtében - hívta fel a figyelmet Dr. Knézy Krisztina.

Nem kell beletörődni, ha fáj a hátad

Babaszoba
-
  18.11.16 05:17 Életmód Stressz

Sokan megfigyelhették már, hogy stresszesebb időszakokban jobban fáj a hátuk. Ez pedig nem véletlen, hiszen bizonyos kutatások szerint a krónikus fájdalom és a stressz több szálon is összekapcsolódnak.

Jó ez a CSOK, csak nem az átlagnak

Babaszoba
-
  18.11.16 04:37 Életmód

Sok család nem tudja hogyan vehetné fel a CSOK-ot, mert nem tudják előteremteni a szükséges önerőt. Eddig sokan a lakástakarékpénztárakon keresztül spórolták össze a pénzt.

Elképesztő: egyszerre szült egy ikerpár

Babaszoba
-
  18.11.16 04:17 Életmód

A kaliforniai Bao Nhia Julia Yang és Bao Kou Julie Yang egypetéjű ikrek, lányaik ugyanazon a napon a születtek, ugyanabban a kórházban.

Így változik a gyerekek súlya az első 3 évben

Babaszoba
-
  18.11.14 15:26 Életmód

Már a megszületés pillanatában kritikus kérdéssé válik a kisbabák súlya. Kezdeti súlyvesztésük mértéke határozza meg a kórházból hazabocsátást, nem gyarapodó babák nem kívánt tápszeres táplálása is ekkor kezdődhet el.