Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Adjunk cumit a babának? Mit mondanak az anyukák?

Babaszoba
-
  Ma 06:50 Életmód 

Vannak anyák, akik pártolják a cumit, és természetesnek tekintik, s vannak, akik hatalmas átverésnek tartják, így tiltólistára teszik. Lássunk néhány érvet és ellenérvet is!

Közös kassza, külön kassza - melyik a jobb egy családban?

Babaszoba
-
  Ma 06:20 Életmód 

Gyerekeiket együtt nevelik, de a pénzüket nem bízzák egymásra. Különös ellentmondás, de nem egyedi eset. Lehetséges a közös élet külön kasszán?

A babaváró étkezés 12 pontja

Babaszoba
-
  Ma 05:50 Életmód 

Ha végre megjelenik a két csík a terhességi teszten, az egész életed megváltozik, köztük az étkezésed is. Melyek a legfontosabb szabályok, melyeket érdemes betartani?

Idősebb kismamák: a 45 az új 35?

Babaszoba
-
  Ma 05:20 Életmód 

Még mindig rácsodálkozunk arra, ha egy nő negyvenéves kora felett szül gyereket, pedig a karrierépítés, illetve az alapos testi-lelki felkészülés miatt ez már egyáltalán nem számít különlegesnek.

Nem eszik húst a gyerekem!

Babaszoba
-
  Ma 04:50 Életmód 

Sokfélék a gyerekeink: vannak köztük kicsi húsevők, akik már négy fogacskával is vígan rágcsálják a csirkecombot, és vannak jócskán olyanok, akik a húsnak már a szagától is öklendeznek. Attól még felnőhetnek egészségesen.

Az idő mint nem létező nagycsaládos fogalom

Babaszoba
-
  Ma 04:30 Életmód 

Miből van sok egy nagycsaládban? Gyerekből, vécépapírból és papír zsebkendőből. És miből nincs soha elegendő? Időből.

Délutáni alvás: erőltessük vagy ne?

Babaszoba
-
  Tegnap 07:36 Életmód 

Hány éves korig szoktak aludni a gyerekek délután? Kell-e erőltetni az alvást egy gyereknél, ha nem álmos? S mi van akkor, ha nem alszik délután, és emiatt estére nagyon nyűgös lesz? Válaszok a cikkben.

Már a babáknál is látszik, ki lesz jó matekból

Babaszoba
-
  Tegnap 07:06 Életmód 

Ha a csecsemők térbeli gondolkozását és orientációját figyelemmel kísérjük, sok megtudható arról is, hogy a későbbiekben milyen matematikai képességeik lesznek.

A császármetszés nem tragédia

Babaszoba
-
  Tegnap 06:36 Életmód 

Császáros anyukákkal beszélgettem arról, mit gondolnak a velük történtekről. Feldolgozható-e egy ilyen beavatkozás? Miként tekintenek szülésükre?

Téged zavar, a gyereket fejleszti

Babaszoba
-
  Tegnap 06:05 Életmód 

Bizony vannak olyan játékok vagy tevékenységek, amelyek számodra bosszantónak tűnnek, miközben gyermekedet kiválóan fejlesztik. Mutatunk most néhány példát.

Ezek növelik a gyerekeknél a cukorbaj esélyét

Babaszoba
-
  Tegnap 05:35 Életmód 

Gyermekkorban az 1-es típusú cukorbetegség a leggyakoribb, de manapság egyre több gyereknél jelenik meg a cukorbetegség 2-es típusa, ami a gyerekkori elhízáshoz köthető.

Túl sok játék, túlzott féltés, túl kevés szabály

Babaszoba
-
  Tegnap 05:05 Életmód 

A szülők a legjobbat szeretnék a gyermekeiknek, de sok szülő túlzásokba esik a gyermeknevelés során. Túl sok játék, túlzott féltés, túl kevés szabály - a legtipikusabbak.

5 dolog, ami segíthet a császár utáni felépülésben

Babaszoba
-
  18.09.20 09:05 Életmód 

Mivel segítheted elő a császármetszés után a regenerációt? Jól jönne pár hasznos tipp a műtét utáni gyógyuláshoz? Segítünk neked!

Így segítheted a gátseb gyógyulását

Babaszoba
-
  18.09.20 08:35 Életmód 

Mivel gátmetszés az egyik leggyakoribb szülés alatt alkalmazott sebészeti beavatkozás, ezért fontos, hogy a szülésre készülő nők a gátseb ellátásával és a regenerációval kapcsolatos tudnivalókat is megismerjék.

Mit olvassunk az óvodásoknak?

Babaszoba
-
  18.09.20 07:05 Életmód 

Bár egy korszaknak, az óvodás kor időszakának tekintjük, de meseválasztás szempontjából legalább három korszakról beszélhetünk.