Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Az éhség első jelei a babánál

Babaszoba
-
  Ma 08:05 Életmód 

Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy óramű pontosan 3 óránként kell etetni a kicsit, ezt váltotta fel a baba szükségleteihez alkalmazkodó igény szerinti táplálás.

Így készíts sólisztgyurmát!

Babaszoba
-
  Ma 06:05 Életmód 

Minden gyerek imád sólisztgyurmával játszani, az elkészítéséről nem is beszélve! Most, hogy egyre rövidebbek a nappalok, bizonyára ti is több időt vagytok otthon. Ha kipróbálnátok valami új játékot, akkor irány a konyha!

10 dolog, amit inkább ne mondj a gyereknek

Babaszoba
-
  Ma 05:35 Életmód 

Ugye te sem használsz olyan divatjamúlt szófordulatokat, mint a "Na várd csak meg, amíg az apád hazaér" vagy esetleg a "Bárcsak olyan lennél, mint a nővéred"?

Elég, ha azt fogadod: megkíméled a fájdalomtól

Babaszoba
-
  Ma 05:05 Életmód 

Néha mindenkinek jól jön egy kis inspiráció vagy érdekes, újszerű megközelítés, miközben két kupac gyerekruhát pakol át a nappali egyik kupis sarkából a kicsit kevésbé kupisba.

Könnyebben emlékszünk, ha rajzolunk

Babaszoba
-
  Ma 04:35 Életmód 

Érdemes lerajzolni azt, amire emlékezni szeretnénk, ez ugyanis hatékony eszköz a memória javítására - állítják a Waterloo-i Egyetem szakemberei.

Ezért születik olyan sok baba reggel 8-kor

Babaszoba
-
  Tegnap 10:05 Életmód 

Minden ember élete menetrendszerű rutinokkal van tele: felébredünk, iskolába, dolgozni, edzőterembe megyünk. Szinte mindig ugyanakkor kávézunk, ugyanakkor járunk meetingekre és focimeccsekre is.

A 9 hónap igazi érzelmi hullámvasút

Babaszoba
-
  Tegnap 09:35 Életmód 

A parányi embrió talán még csak néhány milliméteres, amikor először tűnődsz el azon, miért sírsz lelkesedsz vagy nevetsz olyan könnyen az utóbbi időben. Az érzelmek hullámvasútja magával ragad.

A háromnapos láz tünetei

Babaszoba
-
  Tegnap 09:05 Életmód 

A háromnapos lázat herpeszvírus okozza. Általában nagy ijedtséget okoz a szülőknél, mikor utoléri a babát. De valóban van ok az aggodalomra? És hogy ismerhető fel, miként kezelhető?

Mit lehet kezdeni a melegkiütéssel?

Babaszoba
-
  Tegnap 07:20 Életmód 

Miről ismerheted fel, hogy a picinek melegkiütése van? Hogyan lehet ezt a bőrproblémát megelőzni, illetve kezelni? Szakorvos segítségével jártunk utána a legfontosabb tudnivalóknak.

Ezért nem jó egyszerre sok vizet inni

Babaszoba
-
  Tegnap 06:50 Életmód 

A nyári hónapokban folyadékigényünk megnövekszik, ezért különösen ügyeljünk arra, hogy sokat igyunk, és gyermekeink is elfogyasszák a megfelelő napi mennyiséget. És hogy mennyi az elegendő?

Ennyi mindenre jó az áfonya

Babaszoba
-
  Tegnap 06:20 Életmód 

Többek között enyhíti a hasmenés tüneteit, megakadályozza a húgyúti fertőzéseket, és a memóriának is jót tesz. Íme, az áfonya jótékony hatásai a szervezetre.

Az elegendő alvás megvéd a fertőzésektől

Babaszoba
-
  Tegnap 05:50 Életmód 

A kutatás szerint ha valaki csupán öt vagy még ennél is kevesebb órát tölt alvással, az 28 százalékkal nagyobb eséllyel fázik meg, mint a rendszeresen eleget pihenő társai.

Egyél ilyen csokit, ha jobban akarsz aludni

Babaszoba
-
  Tegnap 05:20 Életmód 

Ha szeretnénk jobban aludni, érdemes étcsokoládét fogyasztani a cél érdekében. A magnéziumban gazdag finomság segít abban, hogy ki tudjuk pihenni magunkat.

Kiderült, 6 éve más gyerekét nevelik

Babaszoba
-
  18.07.14 09:05 Életmód 

Habár már több hónappal ezelőtt fény derült a tévedésre, a gyermekeket még nem sikerült a gének által indokolt családba visszajuttatni.

Komfortszopizás - Mit kell tudni róla?

Babaszoba
-
  18.07.14 08:35 Életmód 

Ne hagyd, hogy állandóan szopizzon, főleg azt ne, hogy cumizzon rajtad a gyerek! - gyakran hangzik el ez a tanács kisbabás anyukáknak. Aki ezt mondja, nagyon rossz tanácsot ad, a komfortszopizásnak ugyanis nagyon fontos funkciói vannak.