Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Mi az az izomtónusos gyengeség?

Babaszoba
-
  Ma 05:41 Életmód 

Ha babádnak nehezére esik a mozgás, nagyon lassan megy neki a szopizás, esetleg fejét nem bírja megtartani, érdemes gyógytornásznak is megmutatni. Lehet, hogy izomtónusos gyengesége van.

A táplálékallergia jelei

Babaszoba
-
  Ma 05:01 Életmód 

Az étel elfogyasztása utáni 2-3 órán belül (néha percek alatt már) jelentkeznek tünetek, melyek egyenként, de együtt is előfordulhatnak:

Így hat a testre az óraátállítás

Babaszoba
-
  Ma 04:41 Életmód 

Március 25-én, vasárnap kell átállítani az órákat, hajnali 2-kor 3 órára. Egy órát veszítünk, de lehet, hogy utoljára.

Megfázott a baba: kezelési tippek

Babaszoba
-
  Tegnap 07:32 Életmód 

Az újszülöttek immunrendszere még fejletlen, ezért az egyszerű nátha is komoly megküzdést jelent számukra. A megfázás nem súlyos betegség, de minél fiatalabb gyerekről van szó, annál komolyabban kell venni a betegséget.

Legyél megértőbb az elsőszülöttel

Babaszoba
-
  Tegnap 06:12 Életmód 

Kistestvér születik... Vajon mit gondol erről ő, aki mindeddig az egyetlen volt, s aki most hirtelen a "nagyobbik" lett? Soha többé nem ő a "kicsi". Vajon mit érezhet?

Így kell nevelni a legnagyobb gyereket

Babaszoba
-
  Tegnap 05:52 Életmód 

Elsőszülötted helyzete sok tekintetben különleges. Hasznára válhatnak legnagyobb gyerekként szerzett tapasztalatai, készségei.

Inzulinrezisztenciával már nincs több nasi?

Babaszoba
-
  Tegnap 05:32 Életmód 

Az inzulinrezisztencia és a PCOS sajnos egyre több gyermeket is érint, melynek kialakulásában a genetikai tényezőkön túl nagy szerepe van a nem megfelelő életmódnak is.

A puffadás kevésbé ismert oka

Babaszoba
-
  Tegnap 05:12 Életmód 

A cöliákia bármely életkorban jelentkezhet, de általában az 1-5 éves gyerekeknél alakul ki. Nem allergia, és nem is intolerancia. A cöliákia egy genetikailag kódolt betegség.

Ezért viszkethet a szemed

Babaszoba
-
  Tegnap 04:52 Életmód 

A kötőhártya-gyulladás az egyik leggyakoribb szembetegség, leginkább bakteriális vagy vírusos fertőzés, valamint allergiás reakció okozhatja.

A vitamin, ami megvéd a krónikus betegségektől

A D-vitamin pótlása rendkívül fontos, mert annak hiányában nemcsak a krónikus betegségek kockázata, hanem a halálozási kockázat is megnő.

Mit egyenek az iskolások?

Babaszoba
-
  18.03.19 06:57 Életmód  2 hír a témában

A gyermekek optimális növekedéséhez, testi, lelki és értelmi fejlődéséhez nélkülözhetetlen az egészséges táplálkozás.

Ismerd fel az energiavámpírt

Babaszoba
-
  18.03.19 06:37 Életmód 

Energiavámpír bárkiből válhat, ezerféle ok vezet az erőszívó-piócaságig: az éveken át tartó otthoni gyerekneveléstől, az újra felmerülő munkahelyi problémákon át, a pesszimista életszemléletig.

Vajon már érett az óvodára?

Babaszoba
-
  18.03.19 06:17 Életmód  2 hír a témában

A legtöbb szülőnek fejtörést okoz, hogy beírassa-e gyermekét az óvodába, vajon befogadják-e az intézménybe, alkalmas-e a kicsi az óvoda megkezdésére?

Miért kell fájnia a szülésnek?

Babaszoba
-
  18.03.19 05:57 Életmód 

Beszélhetünk-e fölösleges mértékű fájdalomról, amit érdemes volna csökkenteni? Ehhez először nem árt tudni, mi fáj valójában.

Muszáj fájnia a szülésnek?

Babaszoba
-
  18.03.19 05:37 Életmód 

Minek szenvedjünk, ha nem muszáj? Jogos kérdés, hiszen van lehetőség fájdalomcsillapításra is. Mások azt vallják, hogy szükség van erre a fájdalomra.