Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Megszületett Sena kisfia, különleges nevet kapott

Babaszoba
-
  Ma 14:27 Életmód

A kisfiú két héttel korábban érkezett a kiírt időponthoz képest. Egészen különleges nevet kapott a szüleitől.

Erre figyelj, ha császárral szültél

Babaszoba
-
  Ma 07:09 Életmód

Az öröklött hajlam mellett külső tényezők is befolyásolják, hogy valakinél jelentkeznek-e allergiás tünetek csecsemő és kisgyermekkorban.

5 ok, amiért elakadhat a vajúdás

Babaszoba
-
  Ma 06:39 Életmód

Sok esetben a szülő nő sok órás vajúdás után a műtőasztalon találja magát és császármetszéssel születik meg végük a kisbabája. Íme, a lehetséges okok listája.

Ez a gyógyszer a gyerekek szorongására

Babaszoba
-
  Ma 06:09 Életmód

A gyerekkori pszichoszomatikus tünetek, szorongás és stressz leghatásosabb ellenszere a szülő-gyerek bensőséges, szeretetteli kapcsolat - mondták a HVG Pszichológia Extra legutóbbi szalonestjének előadói.

Egyre rosszabbul vizsgáznak a magyar diákok

Babaszoba
-
  Ma 05:39 Életmód

Drasztikusan nő azoknak a kamaszoknak az aránya, akik még egyszerű feladatokat sem képesek megoldani. Az elmúlt 10 évben egyre rosszabbul teljesítenek a magyar diákok.

Az ízületekre is rámehet az elhúzódó megfázás

Babaszoba
-
  Ma 05:09 Életmód

Télen gyakran látunk magunk körül náthás, tüsszögő embereket. Nem beszélve a hideg hónapokban tomboló influenzajárványról, amely több napra is ágyba dönthet minket.

Ezért veszélyes az ízfokozó

Babaszoba
-
  Ma 04:39 Életmód

Az ízfokozók káros hatásaival kapcsolatban rengeteg tévhit él az emberek fejében. Mi a helyzet a nátrium-glutamáttal? Valóban félnünk kell tőle?

Ez most terhességi tünet vagy a PMS?

Babaszoba
-
  Tegnap 07:39 Életmód

Azok a nők, akik nagyon szeretnének kisbabát, hónapról hónapra figyelik a testük rezdüléseit, hogy már az esetleges terhességi teszt elvégzése előtt kiderítsék: vajon a PMS tüneteit érzik, vagy a terhesség legelső jeleit tapasztalják magukon. 

11 dolog, amit az otthon maradó anyukák elvárnak

Babaszoba
-
  Tegnap 07:09 Életmód

Amikor anya otthon marad a babával, apa pedig dolgozik, az újdonsült szülőknek egyaránt fel kell ismerniük azokat a szükségleteket, vágyakat, amelyeket párjuk ebben az új helyzetben igényel. Ez nem mindig könnyű feladat, de érdemes rá törekedni.

A legtöbb nőnek bűntudata van a vetélés miatt

Babaszoba
-
  Tegnap 06:39 Életmód

Egy nemrég készült felmérés szerint a nők többsége magát hibáztatja a vetélés miatt, hiába a kismama önhibáján kívüli a veszteség.

Így lehet, hogy valaki nem veszi észre a terhességet

Babaszoba
-
  Tegnap 06:09 Életmód

A természet néha elég huncut, ha lehet ezt így nevezni, ugyanis vannak olyan babák, apró meglepetés csomagok, akik úgy elbújnak édesanyjuk pocakjában, hogy senki nem is veszi észre őket.

Komoly bajt is okozhat a méz

Babaszoba
-
  Tegnap 05:39 Életmód

Nem szabad mézet adni a babáknak egyéves koruk előtt, mert a mézben előfordulhat a Clostridium botulinum baktérium spórája, ami halálos ételmérgezést is okozhat.

Krónikus torokfájás? Gyomorsav is okozhatja

Babaszoba
-
  Tegnap 05:09 Életmód

Gyomorsav problémára is utalhat, ha hosszú ideje fáj a torka, éjszaka és reggel köhögési rohamok gyötrik.

10 mérföldkő, ami az anyai szívnek fontos

Babaszoba
-
  19.10.19 08:09 Életmód

Vannak olyan mérföldkövek a kisgyerekek életében, amelyek nem a tankönyvekben elvárt nagy lépések, mint az átfordulás, mászás, járás és a többi, viszont az anyai szívnek mégis könnyfakasztó események.

Tiltólistás ételek várandósság alatt

Babaszoba
-
  19.10.19 07:39 Életmód

Egy nőnek a várandósság alatt bizony sok mindenben tudatosabbnak, figyelmesebbnek kell lennie. Ide tartozik az is, hogy egyes élvezeti cikkeket, élelmiszereket saját és kisbabája egészségének érdekében elkerül.