Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Megrázó élmény volt így látni a gyerekemet

Babaszoba
-
  19.03.21 06:27 Életmód

Noel a 28. hétre született meg, még 1 kg sem volt. Az édesanya, Diós Anett így emlékszik vissza a nehéz hónapokra.

Ezért növekszik a koraszülöttek száma

Babaszoba
-
  19.03.21 05:51 Életmód

Több tényező is befolyásolja, ha korábban érkezik a baba. A koraszülött babák számos egészségügyi kockázatnak vannak kitéve. Sokszor maradandó problémák az újszülöttek és a családok későbbi életútját is befolyásolják.

Mikor érdemes hematológushoz fordulni?

Babaszoba
-
  19.03.21 05:21 Életmód

A hematológia egy speciális területe a belgyógyászatnak, mégis kevesen tudják, milyen panaszokkal, betegségekkel érdemes odafordulni.

Az asszonyhitelből utazni is lehet

Babaszoba
-
  19.03.21 04:39 Életmód

A hitel szabad felhasználású, azaz bármire költhető, így akár el is utazhatják a pénzt azok, akik megfelelnek a feltételeknek.

Tényleg túl nagy lesz a baba a terhesvitamintól?

Babaszoba
-
  19.03.20 07:30 Életmód

Vajon mennyi alapja van annak a közismert feltevésnek, hogy a terhesvitaminok szedése összefüggésbe hozható az átlagosnál nagyobb születési súllyal? A kutatási eredmények egyértelmű választ adnak a kérdésre.

Párkapcsolati lecke is volt az "utolsó lombik"

Babaszoba
-
  19.03.20 07:00 Életmód

Befejeződött Pataki Zita és férje utolsó lombik-kísérlete, amelyről vlogot indítottak, és amit százezrek követtek figyelemmel. Az utolsó próbálkozás sem járt sajnos sikerrel. Mégsem volt a vlog hiábavaló. Sokat tanulhattunk belőle.

Idén már tucatnyian belehaltak a kanyaróba Ukrajnában

Babaszoba
-
  19.03.20 06:30 Életmód

Továbbra is szedi áldozatait a kanyaró Ukrajnában: idén már 11-en haltak bele a betegségbe, legutóbb múlt pénteken egy 9 éves kislány a nyugat-ukrajnai Rivne megyében.

Cáfolták a születési sorrend teóriát

Mindenki hallott már arról az elképzelésről, hogy a születési sorrend meghatározza a személyiségünket, de most nagyon úgy fest, hogy ebből semmi nem igaz.

Széken és földön alszanak a szülők a kórházban

Babaszoba
-
  19.03.20 05:19 Életmód

A klinika szerint az adományágyak kényelmetlenek, ezért nem engedik, hogy azon aludjanak a szülők. Helyette kozmetikai széken vagy a földön fekhetnek.

Megvan, miért rosszabb a lefejt anyatej

Babaszoba
-
  19.03.19 07:53 Életmód

Minden magzat más, vannak, akik többet, míg vannak, akik kevesebbet mozognak. Ettől függetlenül elmondható, hogy a magzat mozgása fontos jelzés lehet arról, hogy hogyan érzi magát.

Ennyit kell mozognia a magzatnak

Babaszoba
-
  19.03.19 07:23 Életmód

Egy új tanulmány szerint a lefejt anyatej kevésbé jó a babának, mint a közvetlenül a mellből származó tej, ugyanis több rossz baktérium található benne.

Babaprojekt életmódtippek

Babaszoba
-
  19.03.19 07:23 Életmód

Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat arról, hogy ha babát terveztek, mi minden segítheti vagy épp hátráltathatja a sikeres teherbeesést. Életmódtippjeink következnek.

Vége a járványnak

Babaszoba
-
  19.03.19 06:53 Életmód

Jelentősen csökkent az influenza miatt orvoshoz fordulók száma, a betegek száma már nem éri el a járványküszöböt.

A friss anyák fájdalmas problémája

Babaszoba
-
  19.03.19 06:23 Életmód

Sok nehézséggel jár gyakran még a többedik szülés után is a szoptatás. Újabb és újabb problémák merülnek fel - ezekkel a legtöbb szoptató vagy legalábbis szoptatni akaró anyuka találkozik.

A rejtélyes Kawasaki-szindróma tünetei

Babaszoba
-
  19.03.19 05:47 Életmód

A Kawasaki-szindróma vagy érgyulladás betegség gyakori, hirtelen kialakuló gyermekbetegség. Gyulladásos tünetek jellemzik, amelyek az egész szervezetet érintik.