Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Hogy működik a Babinski-reflex?

A Babinski-reflex az úgynevezett primitív, újszülöttkori reflexek közé tartozik. Lényege, hogy ha a talpat megérintik, a baba lábujjai és lábfeje felfelé mozdulnak és a nagylábujj kitekeredne

Szülői "hibák", amelyek a végén mégis jól sülnek el

Sok olyan dolog, amit te hibának vagy rossz döntésnek vélsz, hosszú távon mégis jó hatással van a gyermeked fejlődésére!

Pocakkal a strandon: mire figyelj kismamaként strandoláskor?

Napozni, úszni és strandolni pocakkal is egészséges, ha figyelsz néhány fontos dologra. Összeszedtünk néhány szempontot, amiről nem szabad megfeledkezned.

Ha kétéves elmúlt, nem kell erőltetni a nappali alvást?

A kutatók azt állítják, hogy nem muszáj aludnia nappal a két évnél idősebb gyereknek, ha nem akar.

Az első trimeszter kellemetlenségei

A várandósság alatt a kismama teste hatalmas munkát végez: a teste úgy alakul át, hogy biztosítson minden szükséges feltételt a kicsi növekedéséhez. A változások azonban kellemetlenséggel is járhatnak.

Kényes kérdések a szülés után

Bármilyen csodálatos is a terhesség és a születés, bármennyire izgalmas kalandnak ígérkeznek az első együtt töltött hónapok, a testünk bizony hatalmas változásokon megy keresztül ebben az időszakban.

Hogyan jelezheti a láb, ha gond van az egészségünkkel?

Lábdagadás, fájdalom, elszíneződés - tünetek, amelyek körültekintő kivizsgálást vagy akár azonnali kezelést igényelnek.

Módszerek, amik segíthetnek véget vetni a testvérek közti vitatkozásnak

Mit lehet tenni, ha a testvérek civakodnak? Érdemes kipróbálni a következőket!

Csökkentheti a szorongást ez az új gyerekjáték

Babaszoba
-
 Tegnap 04:05Életmód

A játék az érzékszervekre épít, és segít ellazulni.

Miért van folyton meleged a terhesség alatt?

Teljesen mindegy, hogy 40 fok van vagy 20, állandóan folyik rólad a víz? Megmagyarázzuk, mi áll a kellemetlen jelenség mögött!

Szenzoros játékok, amiket nyáron játszhatsz a babával

A szenzoros, érzékszervi játékoknak számos előnye van a babák és kisgyerekek fejlődésére. Mit érdemes játszani a legkisebbekkel?

A nagy felismerés, ami segített jobb apává válnom

Valószínűleg majdnem minden szülőnek volt egy olyan "ah-ha" pillanata, amikor hirtelen és megmagyarázhatatlanul kitisztult a kép, és jött egy olyan felismerés, ami segített újrafogalmazni, hogy ki is ő szülőként.

Milyen tünetei lehetnek a baby bluesnak?

Szomorú vagy, extrém érzékeny, és gyakran eltörik a mécses, holott azt érzed, most kellene a legboldogabbnak lenned az újszülött babáddal a karodban? Akkor te is a baby blues-os nők népes táborába tartozol.

A legviccesebb szoptatós mémek

A szoptatás szuper dolog, de valljuk be, azért némi kihívással is jár - az alábbi mémek viszont reméljük, mosolyt csalnak az arcodra!

7 szokás, ami jellemző az érzelmileg intelligens gyerekekre

Az érzelmi intelligencia több összetevőből áll és a jó hír az, hogy a szülők ezeknek nagy részét megtaníthatják a gyerekeiknek.