Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Eljött a karanténturizmus kora: tengerparti home office szobákat kínálgatnak

Azonnali
-
  Tegnap 20:42 Vélemény

Unod a közép-európai esős-nyirkos őszt? Irány a portugál tengerpart.

Miért rúgták ki a Zöldeket Bécs kormányzásából?

Azonnali
-
  Tegnap 17:20 Vélemény

A Neos kormányzati részvétele annyiban mindenképpen üdvözlendő, hogy az erős szakértői bázissal és tenniakarással rendelkező párt most kap lehetőséget. Ám az erőviszonyok okán feltételezhető, hogy Ludwignak csak arra kellenek, hogy velük mutassa: vége a Häupl-korszaknak, egyben vége a zöld autómentesítésnek. Ha a Neos…

Koronavírusos lett Vidnyánszky Attila, Pikó András és Hajnal Miklós is

Kedden három fontos magyar közéleti személyiség koronavírus-tesztje is pozitív lett. Van, aki már a tüntetek kezelésekor otthoni karanténba vonult, és van, aki örül, hogy nincs tüdőgyulladása.

Összekevertek két román települést: ott vezettek be korlátozásokat, ahol egy koronavírusos sem volt

Azonnali
-
  Tegnap 16:58 Vélemény

Amikor a romániai megyei közegészségügyi hivatalok már nem állnak a helyzet magaslatán, akkor sor kerülhet ilyen jelenségekre is.

A kormány megbuktatásával fenyegetőzik a román ortodox egyház feje a járványügyi szigor miatt

Azonnali
-
  Tegnap 15:05 Vélemény

A román kormány csak szigorításokkal engedte megünnepelni a román ortodoxok egyik legfontosabb ünnepét, ezért Daniel pátriárka figyelmeztette őket, hogy '89-ben a kommunisták is valami hasonlóval rukkoltak elő, s lám, hamarosan el is buktak.

Sokkot kaptak a zöldek: a neoliberálisokkal folytatnák a szocdemek a vörös Bécs kormányzását

Tíz év után véget érhet Bécsben a vörös-zöld-koalíció, ezzel végleg vége a Häupl-korszaknak. Az októberi választást fölényesen megnyerő Michael Ludwig szociáldemokrata polgármester a Momentum osztrák testvérpártjával, a neoliberális Neos-szal szeretné folytatni. Mindez kevéssé az SPÖ liberális fordulatával, hanem számos szocdem…

Saját közép-európai régiónk sereghajtói vagyunk, innen kellene elmozdulni

Azonnali
-
  Tegnap 14:10 Vélemény

Hol tart majd Magyarország 2030-ban? EU-tagok leszünk-e akkor még? Milyen adottságaink vannak? Kihasználjuk-e ezeket? Mit kellene tenni a következő tíz évben? Elolvastuk az Egyensúly Intézet új kötetét Magyarország középtávú kilátásairól.

Így beszéltek el egymás mellett a felek az SZFE ügyében

„Mi csak autonómiát akarunk” – mondták az SZFE képviselői. „Megkapjátok, és még pénz is jön mellé!” – hangzott Vidnyánszky Attiláék válasza. Az Európai Parlament kulturális bizottsága hallgatta meg az SZFE régi és új vezetését. Upor László megválasztott rektor az Azonnalinak elmondta: sok újdonság nem hangzott el, azt leszámítva, hogy…

A német családoknak műszakokban kellene ünnepelniük a karácsonyt

Azonnali
-
  Tegnap 11:47 Vélemény

Az ápolásért felelős államtitkár azt tanácsolja a családoknak, ünnepeljék a karácsonyt inkább kétszer és kisebb létszámban.

Very nice! – Kazahsztán Borattól kölcsönzi turisztikai jelmondatát

A közép-ázsiai országról kínos képet festő Sacha Baron Cohen figuráját megpróbálják javukra fordítani a kazahok. Borat egyik kedvenc mondata lesz a turizmusuk hívó szava.

141 ezer embert teszteltek le a hétvégén Szlovákiában, jön az országos tesztelés

Azonnali
-
  Tegnap 08:20 Vélemény

A tervezett három helyett viszont két nap alatt akarják megoldani, mert nincs elég egészségügyi dolgozó.

Így lőtték le az esti életet Olaszországban a koronavírusra hivatkozva

Azonnali
-
  Tegnap 07:54 Vélemény

Noha a jobb éttermek csak 19 órakor nyitnának eleve, a Giuseppe Conte vezette római balpopulista kormány rendelete értelmében hétfőtől egy hónapon át nincs helyben se ital-, se ételfogyasztás 18 óra után komplett Olaszországban. Mutatjuk, hogyan néz ki a gyakorlatban a szoft lockdownnak nevezett lélekölés. Fotóriport Firenzéből!

Vörös terrorista volt, holokauszttagadó lett, Orbántól kért menedékjogot, most szabadul

Azonnali
-
  Tegnap 07:03 Vélemény

A hetvenes években a kommunista terroristákat támogatta, a kilencvenes évektől a neonáci világ egyik sztárja lett, aki nyíltan heilhitlerezve köszönti az újságírókat. Horst Mahler 2009 óta ül börtönben, 2017-ben Magyarországra próbált szökni. Ma szabadul a börtönből, szélsőjobboldali nézeteit nem adta fel.

Csupán ajánlást fogalmaztam meg – mondja a dunaújvárosi kórházigazgató, aki megregulázná a dolgozókat, hogy ne p…

A Szent Pantaleon Kórház vezetője szerint méltatlan, hogy az alkalmazottai politizálnak a járvány kellős közepén az egészségügyi törvényről, főleg a „Free Eü”-s profilképek zavarják. Mint az Azonnalinak elmondta, ő csupán egy szempontrendszert akart adni a dolgozóknak annak érdekében, hogy közöttük ne legyenek politikai okokból…

Környezetvédő vagy? Akkor egyél medúzát!

Azonnali
-
  20.10.26 20:47 Vélemény

Medúzát enni sokkal környezetkímélőbb, mint mondjuk tonhalat vagy makrélát, mert medúzából van elég.