Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

Az önkormányzati választás nem volt tiszta, az okostelefon tömegpusztító fegyver: elmerültünk Kövér László univerzum…

Azért nem fiatalosabb a Fidesz, „mert nem vagyunk fiatalok”, a Fidesz csak arra mondta, hogy hazaáruló, „aki tényleg hazaáruló volt”, az okostelefon „egy tömegpusztító fegyver”, a migráció veszélyeinek megértéséhez elég elolvasni az Egri csillagokat, a szellemi szabadság pedig még a 80-as években is nagyobb volt az ELTE-n, mint most –…

Előrehozott választást írna ki Johnson, ha az EU tovább halasztja a brexitet

Újabb nem várt kanyarokat vett az elmúlt héten a brexit-saga, mi pedig röviden elmagyarázzuk, mi is folyik az Egyesült Királyságban!

Miért tart előrébb a polgári Lengyelország, mint a polgári Magyarország? Interjú Kiss Gy. Csabával

Azonnali
-
  Ma 07:20 Vélemény

A tulajdonosi identitás megmaradása miatt sokkal polgárosodottabb Lengyelország, mint Magyarország, mondja Kiss Gy. Csaba művelődéstörténész, aki nemrég Új Európa Új Kultúrája díjat kapott a lengyelországi Krynicában, a „közép-kelet-európai Davosban”. Szerinte a PiS-kormány alatt is sokkal jobb a lengyel politikai kultúra helyzete, mint a…

Mit csinálj október 23-án? Segítünk!

Azonnali
-
  Ma 07:16 Vélemény

Úgy tűnik, a koncertek napja lesz az idei október 23-a. Honeybeast vagy Quimby? Ez lesz a szerdai nap egyik legfőbb kérdése!

Tényleg csak az lenne a beteg dolog Borkai orgiájában, hogy valaki felvette?

Győr újraválasztott polgármestere úgy tagadta le szexvideójával kapcsolatban a kokaint, hogy az lett volna az egészben a legvállalhatóbb dolog. Szerencsére Orbán Viktornak csak az nem tetszik, hogy levideózták őket.

Strache felesége igenis beül a bécsi parlamentbe

Azonnali
-
  Tegnap 18:19 Vélemény

Férjétől elvette az FPÖ a Facebook-oldalát, ő azonban beül a parlamentbe. Egyelőre független lesz, de ha Strache megcsinálja végül az új pártját, a feleség lehet annak első képviselője.

Gulyás Gergely: Nem fogunk hatásköröket elvenni a fővárostól

Kell-e pénzt visszafizetnie a fővárosnak, ha úgy dönt, leállíttatná a Liget-projektet vagy az atlétika vb-t? Ad-e több pénzt Budapestnek a kormány, ha Karácsony Gergely kéri? Kell-e időközi választás Győrben a Borkai-botrány miatt? Megígéri-e, hogy válaszol a kordon mögül kérdező újságíróknak a parlament folyosóján? Gulyás Gergely…

Tényleg elkezdett roskadozni a NER?

Azonnali
-
  Tegnap 16:40 Vélemény

Mi volt a sikeres az ellenzéki stratégiában az önkormányzati választáson, és mit kellene csinálnia az ellenzéknek, ha 2022-ben győzni akar?

A koalíciós partner feje fölött, nemzetközi összefogással stabilizálná Észak-Szíriát Merkel kiszemelt utóda

A védelmi miniszterré előlépett AKK nemzetközi biztonsági zónáról szóló javaslata a koalíciós partnert is meglepte: a szocdem külügyminiszter utólag, SMS-ben értesült az ötletről.

Te mit írtál volna Hadházy Ákos táblájára?

Azonnali
-
  Tegnap 14:21 Vélemény

A ló néz, a csikó lát? Mi a legjobb kontextus Orbánhoz?

Miközben az EU lábon lőtte magát a Nyugat-Balkánon, Szerbia Oroszország felé araszol

Szabadkereskedelmi megállapodást köt hamarosan egymással az oroszok dominálta Eurázsiai Gazdasági Unió és Szerbia. Nem ez a lépés fogja visszafordítani Szerbiát az EU-csatlakozástól, de kifejezetten fájhat a nyugat-balkáni bővítés elleni francia vétó miatt egy helyben toporgó uniónak az orosz térnyerés a térségben.

Nyert Kanadában Trudeau, de csak kisebbségi kormánya lesz

A liberálisok nagy reménysége túlélte az elmúlt hónapok botrányait, de második ciklusában már sokkal kisebb mozgástere lesz.

Washington Post: a Fehér Házban attól féltek, Orbán befolyásolja Trumpot

Az amerikai újság szerint a Fehér Házban többen is kézzel-lábbal tiltakoztak az Orbán-Trump találkozó ellen, és pontosan az történt, amitől féltek.

Mit tehet meg mostantól nyugodtan egy politikus a parlamentben? Mutatjuk!

Azonnali
-
  Tegnap 07:22 Vélemény

Októbertől tökéletesen garantálja Kövér László, hogy az országházban véletlenül se kaphassanak kérdéseket politikusok, ha nem szeretnék. Mutatjuk, mik azok a dolgok, amiket mostantól bármikor megtehet egy magyar képviselő.

Francia építész pereli a Párizsi Filharmónia vezetőségét

Azonnali
-
  19.10.21 20:22 Vélemény

Jean Nouvel, a komplexum tervezéséért felelős építésztől több, mint ötvenmilliárd forintot követel a Filharmónia menedzsmentje.