Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Nem ad kegyelmet a korruptaknak az egyik legkorruptabb diktatúra

Azonnali
-
  Ma 08:47 Vélemény

Türkmenisztán elnöke megunta, hogy a közvetlen beosztottjai bevallottan korrumpálódtak, ezért mostantól ő maga sem kegyelmezhet meg senkinek, akit elér a botrány.

Mi 1956-os képek szereplőin vitázunk, miközben Csehország sorozatban beszél a rendszerváltás valóságáról

Azonnali
-
  Ma 08:02 Vélemény

Az Eszmélet minden elemében nagyszerű sorozat, amit először csak még jobbá tesz, hogy ennyire ismerős a környezet, de később csak elszomorít, ha jobban belegondolunk, mint mond ez rólunk.

Boris Johnson eleve a Brexit Párt miatt lehetett miniszterelnök! Claire Fox kielemzi a brit választást az Azonnalinak

Hatalmas győzelmet aratott a brit Konzervatív Párt Boris Johnson miniszterelnök vezetésével a csütörtöki választáson azzal az ígérettel, hogy véghezviszi a brexitet. De mit szól ehhez a Brexit Párt? Nigel Farage pártjának baloldali (igen, ilyen is van!) EP-képviselőjét, Claire Foxot kérdeztük az eredményekről, a Brexit Párt szerepéről, és arról, ho

Világvége jön Johnson győzelmével? Nem biztos

Azonnali
-
  Tegnap 14:08 Vélemény

Johnson tárgyalási pozíciói minden eddigi brit tárgyalóénál erősebbek lettek. Vele nem lehet azt játszani, mint May-jel, vagy korábban magával Johnsonnal, hogy szívatják, mivel tudják, hogy nincsen hátországa. Most van hátországa.

Mi lesz most a brexittel?

Azonnali
-
  Tegnap 11:55 Vélemény

Végre kilépnek a britek? Vagy folytatódik a komédia? Esetleg az egész brexit csak egy kitűnő médiahekk volt arra, hogy végre figyeljen a britekre valaki? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Boris Johnson hatalmas győzelmének öt tanulsága

Azonnali
-
  Tegnap 10:30 Vélemény

Ha Európában eddig nem vették volna észre: a brexit körüli komédia nem más, mint maga a demokrácia. Boris Johnson győzelme után mindenesetre nemcsak az egyértelmű, hogy felesleges lenne második brexitnépszavazást tartani, hanem az is, hogy a jobboldal már megint sikeresen épített az identitásharcra, hogy megakadályozza a…

Egy éjszakába se telt, hogy levegyék az orosz képernyőkről az ukrán elnök sorozatát

Azonnali
-
  Tegnap 09:16 Vélemény

A Kreml tagadja, hogy bármi köze lenne a döntéshez.

Nyolc kérdés a karácsonyról, válaszol: Tarlós István

Azonnali
-
  Tegnap 07:37 Vélemény

Miért van műanyagból a volt főpolgármester karácsonyfája? Tarlós István az Azonnali karácsonyi körkérdésében!

Le fog mondani Jeremy Corbyn a Labour katasztrofális választási eredménye miatt

Azonnali
-
  Tegnap 07:15 Vélemény

A pártelnök azért lemondásával megvárja, amíg a Labour rendezi sorait.

Kész, vége a Kilépés nélküli brexitnek, jöhet a valódi kilépés!

Komikus, hogy a toryk által kitalált és végigszenvedett brexit végül a Munkáspártot nullázta le. Mindenesetre itt az ideje, hogy a győztes Johnson betartsa az ígéretét, és az EU végre megszabaduljon a britektől.

Exit poll: Boris Johnsoné a parlamenti többség a brit választásokon, jöhet a brexit

Az első exit poll szerint Konzervatívok nagyot nyertek a brit előrehozott parlamenti választásokon, így semmi elvi akadálya nincs, hogy a britek január 31-ig kilépjenek az EU-ból. De miért volt szükség egyáltalán választásra, hogyan zajlott a kampány, és hogy lehet, hogy a brexit a kilépés után akár még 2022-ig is velünk maradhat? Gyorselemzés!

Azonnali-kvíz: tudod-e, hogy melyik emoji mit jelent?

Azonnali
-
  19.12.12 18:34 Vélemény

Mit jelent, ha valaki küld neked egy tüzet? És ha barackot? Ha padlizsánt? Mit jelent a szív? És az, ha egy majom befogja a szemét? Itt az Azonnali emojikvíze!

Melyik emoji mit jelent? Teszteltük a budapestieket! Videó

Azonnali
-
  19.12.12 18:32 Vélemény

Meg kell-e sértődni egy padlizsántól, egy like-tól, vagy épp egy sima mosolygós fejtől? Tényleg csak a gazdag budai gyerekek küldenek majmot? És kinek küld az ember vigyorgó kakit? Körbekérdeztünk Budapesten, hogy ki mit ért az emojik alatt! Videó!

A gendersemleges pingvin szerint a Munkáspárt nyeri a brit választást. És szerinted?

Azonnali
-
  19.12.12 18:06 Vélemény

Csütörtök van, választanak a britek, eldőlhet a szigetország sorsa. Egy gendersemleges pingvin tegnap megjósolta, hogy a baloldal nyer, de mit mondasz te?

Törökország és Európa összetartozik, ezt ne felejtsük el, mikor lesajnáljuk őket!

Azonnali
-
  19.12.12 11:42 Vélemény

Törökország számára nem magától értetődő a NATO híres kollektív védelme, és az EU-tagság is régóta üres ígéret. Mégis nagy áldozatokat hoznak a nyugati szövetségi rendszerekért.