Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Munkanélküli lett a nő, mert a fia Koszovót választotta Szerbia helyett

Azonnali
-
  Ma 15:55 Vélemény

Ilija Ivić az első koszovói szerb, aki Koszovó nemzeti mezét húzza fel Szerbia helyett, édesanyját ezért rúghatták ki pristinai munkahelyéről.

Amíg az összefogás Niedermüllereknek ad pozíciókat, dilettánsok lesznek a polgármestereink

Azonnali
-
  Ma 15:06 Vélemény

A DK csak egy kékesen européer Fidesz, ahol soha nincs bocsánat, ahol ha véletlenül elsül a fegyver, akkor a biztonság kedvéért még ellövik az egész tárat is.

Miért február 25-én emlékezünk a kommunizmus áldozataira?

Amikor bevezették a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapját húsz éve, egy kultúrharcos vitának próbáltak véget vetni. De sikerült?

Ez a lufi még fújható

Azonnali
-
  Ma 10:10 Vélemény

A sodródásnak csak világháború, vagy olyan katasztrófa vethet véget, amelyről az emberiség egésze elhiszi, hogy a létében fenyegeti – ma azonban még sem az irracionális politikai és vallási gyűlölet, sem a klímakatasztrófa lehetősége nem éri el ezt a kritikus fokot.

Ha az EP-ben dolgozol, és most jöttél haza Lombardiából, egy ideig nem kell bejárnod

Azonnali
-
  Ma 08:50 Vélemény

Arra kéri a koronavírus-gyanús helyeken járt dolgozóit az Európai Parlament, maradjanak otthon. Az Európai Bizottság viszont már kevésbé szívbajos.

Boldogulhatnak-e a diákok magántanár nélkül, vagy ez lett az oktatás hálapénze?

Azonnali
-
  Ma 07:01 Vélemény

Kiépült iparággá vált mára a magántanári szolgáltatások rendszere, ami ráadásul szinte teljesen átláthatatlanul működik: szájról szájra terjed a szülők között, hogy kihez érdemes vinni a gyereket, és az órabért is zsebbe fizetik. De lehet, hogy pont a transzparencia hiánya a garancia a minőségre? Egyáltalán mennyi magántanár lehet a…

Négy önkormányzati képviselőt vesztett a Jobbik, de szerintük nő a támogatottságuk

Újabb négy politikus távozott a Jobbikból, mert nem látnak már lehetőséget a konzervatív, jobboldali politizálásra a pártban.

Az ellenzék akadályozta meg Romániában, hogy bukjon a kormány

Azonnali
-
  Tegnap 18:58 Vélemény

Megtorpant a kormányzó jobboldal előrehozott parlamenti választásokat célzó manőversorozata Romániában. Hétfőn kellett volna ehhez kormányt buktatniuk először, később pedig majd még egyszer, de az egészet duplán blokkolni tudta fő ellenfelük.

Ha kivonulna az ellenzék a parlamentből, azzal csak önként tovább kasztrálná magát

Azonnali
-
  Tegnap 17:45 Vélemény

Az újságírókat már gyakorlatilag kirakták a parlamentből. Ha az ellenzék önként kivonulna, a végén még senki nem maradna, aki Orbán Viktort kérdezze.

Hogy áll a nagy LMP-Párbeszéd újraegyesülés?

Azonnali
-
  Tegnap 16:20 Vélemény

Lesz-e hatással a Párbeszéd és az LMP közeledésére, hogy a DK éppen nagyban gyengíti az MSZP-t? Kik fognak tárgyalni minderről? Megkérdeztük!

Ki nyerje a szlovák választást?

Azonnali
-
  Tegnap 16:06 Vélemény

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Köz nélküli köztársaság: nem érdekelte az irániakat a saját parlamentjük megválasztása, de miért?

Azonnali
-
  Tegnap 15:09 Vélemény

Soha nem volt még olyan alacsony a választási részvétel Iránban, mint a múlt heti parlamenti választásokon: de miért tiltották el az indulástól a rezsim mérsékeltjeit, vajon tényleg az utódlására készül-e már az ajatollah, és kialakulhat-e egy komoly legitimációs válság a perzsa államban?

Vágó István: Engem nem Kelemen Anna, hanem az Azonnali foglalkoztat!

Azonnali
-
  Tegnap 07:10 Vélemény

Egészen szürreális módon Kelemen Anna kellett ahhoz, hogy a DK kvízmestere, Vágó István leüljön velünk interjúzni. Ha már megtörtént, nem csak a kvízműsorok vezetőinek tudásanyagáról beszélgettünk vele, hanem Gyurcsány Ferencről, 2006-ról, a fiatal Orbán Viktorról, és arról, kollaboránsok-e a TV2-nél dolgozó ellenzéki érzelmű közszereplők.…

Legyen Vágó István is milliomos!

Azonnali
-
  Tegnap 07:08 Vélemény

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszlehetőségből választhat, és van, hogy a közönség segítségét kéri!

Zaklatás, aminek a nők is örülnek: ilyen a mohácsi busójárás

Azonnali
-
  20.02.23 21:05 Vélemény

Mohácson minden évben groteszk maszkokat és birkabundát öltve űzik el a helyiek a telet, amit egy koporsóban le is úsztatnak a Dunán. A téltemetés a tavaszköszöntést is jelenti, tehát nincs busójárás sikamlós poénok, fából faragott péniszek és a nők kéretlen megsimogatása nélkül. Szerencsére a metoo-aktivisták még nem szálltak rá a most…