Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

A céges rendszerek felé terjeszkedne a Facebook, uniós vizsgálat deríti ki, hogy megteheti-e

Azonnali
-
 Tegnap 20:17Vélemény

Az osztrák hatóságok kérelmezték, hogy az Európai Bizottság vizsgálja felül, nem torzítja-e a versenyt, hogy a techóriás megvenne egy ügyfélkapcsolati alkalmazást. Attól tartanak, kizárná belőle a konkurens chatalkalmazásokat és a plusz adatgyűjtéssel tovább nőne a piaci erőfölénye a netes reklámpiacon.

Hogy élem meg, hogy diákaktivistaként talán engem is lehallgattak?

Azonnali
-
 Tegnap 19:00Vélemény

Mindig kis halnak éreztem magam ehhez, igazából most sem érzek másképp. De ha az állam valóban aktivistákat és újságírókat hallgat le, azzal a tényleg veszélyes célpontok megfigyelése elől veszi el az erőforrásokat.

60 ezer forintot ajándékoz a szerb kormány a választások előtt a nyugdíjasoknak – állítják, nem a választások miatt

Azonnali
-
 Tegnap 17:20Vélemény

Vučićék szerint ez egyfajta ajándék lesz a nyugdíjasoknak az államtól azért cserébe, hogy a nyugdíjasok korábban megértették az állam nehéz anyagi helyzetét. A jó példa tehát ragadós: Magyarországon az Orbán-kormány is gondol a nyugdíjasokra a 13. havi nyugdíj visszavezetésével – hivatalosan persze ennek sincs köze a jövő évi…

Népszavazást Magyarország EU-tagságáról!

Azonnali
-
 Tegnap 17:12Vélemény

Ha a kormány komolyan gondolja a folyamatos „Brüsszel” elleni harcot, akkor kérdezze meg a magyarokat, hogy akarnak-e még tagok maradni. Egy ilyen népszavazás esély lehetne az ellenzéknek, egyben döntés elé állítaná azon fideszeseket, akik egyszerre harcolnak „Brüsszel” ellen, de támogatják továbbra is az uniós tagságot.

Teljes körű védelem minden élethelyzetben

Azonnali
-
 Tegnap 16:40Vélemény

Sajnos mindenki számára jól látható, és érezhető az a trend, hogy a járványhelyzet miatt jelentősen romlott az egészségügyi szolgáltatás. A várakozási idő egyre csak növekszik, és az ellátás sem teljes körű, hiszen csak akkor foglalkoznak velünk, ha műtéttel, vagy akut esettel találkoznak az orvosok, esetleg ha daganatos megbetegedéssel küzdünk.

Nagyjából kinyírta a járvány Međugorje turizmusát, aki teheti, elköltözik onnan

Azonnali
-
 Tegnap 16:20Vélemény

A koronavírus-járvány előtt a Mária-jelenések miatt zarándokhellyé vált Međugorje falujába ezrével érkeztek a hívők és a turisták – most viszont alig látni őket az utcákon, a helyi vállalkozások bezárnak vagy a csőd szélén táncolnak, és aki teheti, inkább gyorsan elköltözik.

Jobbikos identitás vagy Jakab-jelenség: miért jobbikos a jobbikos?

Azonnali
-
 Tegnap 14:15Vélemény

Tipikus tyúk-tojás dilemma, hogy a jelenlegi Jobbik-szavazók jakabisták-e vagy inkább jobbikosok: azért szavaznak-e a pártra, mert Jakab vezeti, vagy mert jobbikosok, ezért a Jakab által vezetett pártra szavaznak?

Kecskéket és juhokat is bevetnek Írországban elfeledett sírok feltáráshoz

Azonnali
-
 Tegnap 12:30Vélemény

Az állatok lelegelik a sírok körüli gazt, a helyi önkéntesek és az örökségvédelmi szakemberek pedig közösen feltárják azokat, hogy azonosíthassák az elhunytakat és az esetleg ma élő hozzátartozóikat.

Létezik orbánizmus korrupció, jogtiprás és uszítás nélkül is – csak nem nálunk

Azonnali
-
 Tegnap 09:27Vélemény

Orbánék több mint tíz esztendeje zsarolják azzal a jobboldali érzelmű embereket, hogy „a haza megvédésének” ígéretéért cserébe mondjanak le legalapvetőbb erkölcsi elvárásaikról és jóízlésükről. Dánia elmúlt néhány éve arra mutat rá, hogy ezt az árat nem kötelező megfizetni.

Berlusconi áldását adta: Salvini az olasz jobboldal vezére, de fogadja el a kötelező oltást

Azonnali
-
 Tegnap 09:20Vélemény

A hétvégén maga Silvio Berlusconi telefonált le a Lega nyári egyetemére, hogy közölje: Matteo Salvini bizonyított mint vezető, ezért az ő irányítása alatt állhatna össze az olasz jobboldal a 2023-as választásokon. Salvinival azonosan népszerű azonban a neofasiszta Giorgia Meloni is, aki bizonyosan nem fogja ilyen könnyen feladni vezéri ambícióit.

Demokrata-e az, aki nem tudja eldönteni, szabad-e oltottsághoz kötni a választójogot?

Azonnali
-
 Tegnap 08:36Vélemény

Aki nem vágja rá azonnal egy ilyen kérdésre, hogy a választójog oltottsági alapú korlátozása nonszensz és elfogadhatatlan még csak a felvetés szintjén is, az az oltást önrendelkezési jogukkal élve visszautasítókat gyakorlatilag gyereknek, bűnözőnek vagy bolondnak tekinti. A Fidesz és a fél ellenzék ilyen.

A csehek és a lengyelek is menedékjogot adnának az olimpiáról hazazavart belarusz atlétának

A 2020-as tokiói olimpián Belaruszt képviselő Kriszcina Cimanovszkaját akarata ellenére akarták Tokióból Belaruszba utaztatni, otthagyva ezzel az ötkarikás játékokat, miután kritizálta edzőit.

Tsúfos Tükör: nyugati téboly

Azonnali
-
 Tegnap 07:05Vélemény

Jóllehet, a' pimasz tatár még be-bejár Erdélybe csintalankodni, 's a' pestis is elérte Hazánkat, de vajon Lajos király szembenéz-e az igazi veszedelemmel?

Indulhasson-e az is egy választáson, aki nem oltott?

Azonnali
-
 Tegnap 07:01Vélemény

Olaszországban a balközép Demokrata Párt főtitkára felvetette, hogy példamutatásból csak azok induljanak el egy választáson, akik már beoltatták magukat koronavírus ellen. Megkérdeztük a magyar pártokat, hogy mit szólnak az ötlethez, kötelezővé tennék-e jelöltjeik számára az oltást, és netalán még azt is az oltástól tennék-e függővé, hogy ki…

A Shell szponzorálja egy múzeum karbonkiállítását, szerződtek, hogy nem kritizálják a céget

Azonnali
-
 21.08.01 19:45Vélemény

A londoni Science Museum szén-dioxidot megkötő technológiákat mutat be, amelyben az olajcégnek is érdekeltsége van. Nem ez az első eset, hogy a zöldek támadják, ahogy az olaj- és gázipari szereplők brit kulturális intézményeket támogatnak.