Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Orbán Ráhel szaros zacskójával lett teli a horvát, a szerb és a bosnyák média is

Azonnali
-
  Tegnap 17:21 Vélemény  Pelenka Utazás

A horvát sajtó szerint gyalázat, hogy a magyar miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel egy horvát autópálya mellett szabadult meg a használt pelenkáktól a nyaralásról hazafelé tartva.

Mit rejt még Orbán Ráhel kidobott zacskója?

Azonnali
-
  Tegnap 15:44 Vélemény  Autópálya Pelenka

A komplett horvát sajtót bejárták a fotók arról, ahogyan a miniszterelnök lánya használt pelenkát dob egy horvátországi út mellé. De vajon van-e még más is a zacskóban?

Moldva: román aszú, Trianon és egy szétlopott sípálya

Azonnali
-
  Tegnap 15:25 Vélemény 

Az Azonnali sorozatban mutatja be, mi van Erdélyen kívül Romániában. Moldvában átmegyünk Románia hónalján, megkóstoljuk a moldvai bort, és megnézzük Románia egykori ideiglenes fővárosát, ahol már bezárt a Cinema Trianon. Azonnalipontro, negyedik rész.

Lesz-e akkor Észak-Macedónia? Szeptemberben eldöntik az albánok!

Azonnali
-
  Tegnap 10:13 Vélemény 

Szeptember végén véget érhet Macedónia kálváriája: népszavazást tartanak az ország nevéről, amely az új névvel megkezdheti EU- és NATO-csatlakozását. De miért nem esik szó az új névről a népszavazási kérdésben, és hogy állnak a kérdéssel a helyi népcsoportok?

Gulyás: Szeretném olyan jól csinálni, mint Lázár János!

Azonnali
-
  Tegnap 07:59 Vélemény 

Miért vállalta el mégis a Miniszterelnökség vezetését, ha nem akart miniszter lenni? Jobban csinálja-e a feladatot, mint elődje, Lázár János? Lépne-e miniszteri pályafutása után egyházi, vagy EP-képviselői pályára? Gulyás Gergelyt kérdeztük a Kolozsvári Magyar Napokon.

Gulyás Gergely: Nem volt szélsőjobboldali a magyar kormány retorikája

Azonnali
-
  18.08.20 18:06 Vélemény  Migráció Kampány

Míg a holland liberálisok szélsőjobboldali retorika segítségével nyertek választást, a magyar kormánynak sikerült ettől távoltartania magát – nem ez volt Gulyás Gergely egyetlen meglepő kijelentése hétfőn. A Kolozsvári Magyar Napokra érkező miniszter arra is figyelmeztette a politikusokat, hogy aki kereszténynek tartja magát, ne beszéljen folyamato

Miért keresztényellenes az Országházra keresztet tenni?

Azonnali
-
  18.08.20 16:10 Vélemény 

A kereszténység szimbóluma eredetileg nem valami ócska logóként használt ábrázolást jelent, hanem hitvallást. Olyasmit, amit az Országházat ideológiai alapon összekeresztező politikai bálványimádás a jelek szerint hírből sem ismer.

Éljen soká Magyarország, Isten éltesse! Kolozsvári románok augusztus 20-ról

Azonnali
-
  18.08.20 09:40 Vélemény 

Tudják-e a kolozsvári románok, milyen nap augusztus 20-a? Mit kívánnak Magyarországnak a magyar állam alapításának ünnepén? Felköszöntötték-e őket magyar ismerőseik a román nemzeti ünnepen? És: hol van több rasszista, itt vagy ott? Az Azonnali ünnepi videója egyenesen a Mărăști-lakótelepről.

Az elmúlt száz év megpróbáltatásai ellenére is itt vagyunk

Azonnali
-
  18.08.20 07:30 Vélemény  Románia Múzeum

Miben más Kolozsvár, mint a többi erdélyi nagyváros? Mivel járul hozzá a Kolozsvári Magyar Napok a román centenáriumhoz? Érdeklődik-e egyáltalán a románság a rendezvény iránt? Gergely Balázs, a Kolozsvári Magyar Napok főszervezője az Azonnalinak adott e-mailes interjújában ezekre mind válaszol.

Ki őrzi az őrzőket? – A teljes Watchmen

Azonnali
-
  18.08.19 13:33 Vélemény 

Mi lenne, ha tényleg maszkos igazságosztók jelentek volna Amerika utcáin a harmincas évek elején? Miért vesz fel valaki jelmezt, és kezd járőrözni az éjszakában? És miért lesz ettől egy emberi roncs? Tíz év után újra megjelent magyarul Alan Moore és Dave Gibbons klasszikus képregénye, a Watchmen.

Mit tudnak Kolozsvárról a budapestiek?

Azonnali
-
  18.08.19 07:57 Vélemény 

Pár napra Kolozsvárra költözik az Azonnali, előtte azonban körbekérdeztünk: mit tud a budapesti utca embere Kolozsvárról? Hányan tudják például megmondani, hogy hány magyar él az erdélyi városban manapság?

Mit kívánsz Magyarországnak a születésnapjára?

Azonnali
-
  18.08.18 10:25 Vélemény 

Az államalapítás ünnepe előtt arra kérjük olvasóinkat, válasszanak egy jókívánságot Magyarországnak.

A jó tetoválók olyanok, mint az ellenzék: kevesen vannak, és nem hallani róluk

Azonnali
-
  18.08.18 08:50 Vélemény 

Biztonságban vagyunk, ha tetováltatunk? Mit okoz a tetoválófestékeket gyártó vállalatok közötti verseny? Elfogadottabbak-e a tetovált emberek ma, mint tizenöt éve? Ilyesmikről beszélgetett az Azonnali Sárközi Zsolt okleveles tetoválóművésszel, a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületének elnökével, illetve Molnár Emese tetovált modellel, a…

Hidegen hagyja a politika a magyar focicsapatokat

Azonnali
-
  18.08.17 15:44 Vélemény 

Mindent megtesznek azért, hogy a politikát távol tartsák a stadionjaiktól – állítják a magyar élvonalbeli focicsapatok. Vagyis míg Németországban egy-egy futballcsapat nem örül annak, ha értékrendjükkel ütköző politikai pártok támogatói drukkolnak nekik, Magyarországon ez nem téma.

Ha bent marad a buborékban, sosem győz az ellenzék

Azonnali
-
  18.08.17 14:31 Vélemény 

Az ellenzéki politikusoknak ki kell törnie a családi, baráti és újságírói véleménybuborékról, de erre nem megoldás az országjárás. A csendes többséget is meg kell érteni.