Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Többszázezres bírságot kaptak a sípoló ellenzékiek

Több szocialista, egy DK-s és egy párbeszédes politikus is a fizetésmegvonással büntetett politikusok közt van. A hétfői sípolásért osztották a büntit.

Rabszolgák, ne rabszolgáljatok! Képviselők, meg ne álljatok!

Azonnali
-
  Ma 12:41 Vélemény

Ami szerdán volt az utcán, olyat már láttunk, de ami a parlamenti padsorokban történt, olyat még nem. Mi van, ha ez kellett ahhoz, hogy valami történjen majd jóval később?

Két megyeszékhelyen már alakul az ellenzéki közös indulás a jövő évre

Azonnali
-
  Ma 10:18 Vélemény MSZP LMP

Egerben közös önkormányzati frakciót alakít az MSZP, a DK és az LMP, Szombathelyen az LMP, az MSZP, a DK és a Momentum beállt egy egyesület mögé.

Gruevszki idején se volt független az igazságszolgáltatás, de most se az – a Gruevszki-párt kommunikációs igazgatója …

Azonnali
-
  Ma 08:41 Vélemény

Mit szólnak Gruevszki saját pártjában ahhoz, hogy Magyarországra szökött, és szeretnék-e, hogy kiadjuk Gruevszkit? Egyáltalán lehetne-e újra pártelnök, ha visszatér Macedóniába? Ezt mind elmondja az Azonnalinak Ivo Kotevszki, a Magyarországra szökött macedón exminiszterelnök pártjának, a VMRO-DPMNE-nek a kommunikációs…

Friss kutatás: Bugár Béla bejutna a szlovákiai elnökválasztás második fordulójába

Azonnali
-
  Ma 08:26 Vélemény

Senki nem gondolta volna, hogy bejöhet neki, erre most itt van egy friss felmérés, miszerint de.

Nem buktatták meg Theresa Mayt saját konzervatívjai

Azonnali
-
  Tegnap 22:03 Vélemény Theresa May

Magabiztosan nyerte meg az ellene indított bizalmatlansági szavazást Theresa May brit miniszterelnök, az ellene szervezkedő Jacob Rees-Mogg nem lehet boldog.

A nap eredménye: a Fidesz az ellenzékkel vitázik, még ha csak mémben is

Azonnali
-
  Tegnap 20:56 Vélemény

A mai nap nem győzelem az ellenzék számára, hanem egy olyan hétköznap, amilyen hétköznapokat kell csinálni egy magát komolyan vevő ellenzéknek.

Nem akarunk Párizst Moszkvába – mondta Putyin arról, hogy miért csuktak le egy 77 éves orosz aktivistát

Azonnali
-
  Tegnap 19:56 Vélemény

Lev Ponomjarov 77 éves emberi jogi aktivista emiatt nem tudott elmenni barátja temetésére, melyen még maga Putyin is tiszteletét tette.

Isztambulban már műanyagpalackokkal is lehet fizetni a tömegközlekedésért

Azonnali
-
  Tegnap 18:33 Vélemény

Az automatákba bedobott palackok a tömegközlekedésre használható univerzális kártya egyenlegét gyarapítják.

A Momentum szerint pozitív, hogy kilépett a pártból Puzsér kampányfőnöke

Azonnali
-
  Tegnap 17:57 Vélemény

A Momentum szerint jó, hogy Zaránd Péter kilépett tőlük, így ugyanis tisztázódott, ki mellett áll egyik alapítójuk. Puzsér Róberttel pedig majd akkor akarnak találkozni, ha elkészül a programja.

És a képviselők mennyit túlóráznak? A pénz legalább jó érte?

A KDNP-s Hollik István annyi pénzt kap, amennyi jár neki, a fideszes Kerényi János szerint nagyon jó a munkavállalók helyzete, a szocialista Hiller István túlfizetettnek érzi magát. Abban minden politikus megegyezett, hogy nagyon sokat dolgoznak.

Kósa Lajos az Azonnalinak: Semmiféle népharagot nem érzek

Bár még a kormánypárti szavazók többsége sem ért egyet a rabszolgatörvénnyel, a fideszes Kósa Lajos az Azonnalinak a parlamenti folyosón azt mondta, nem érez népharagot emiatt. Az ellenzék parlamenti blokádja azt mutatta szerinte, hogy nem partiképesek. Kocsis Máté szerint kultúremberhez is méltatlan, ami történt, és Révész Máriusz sem…

Annyira nincs pénze az MTA könyvtárának, hogy ingyen könyveket kezdett kunyerálni – de miért csak most?

Azonnali
-
  Tegnap 15:38 Vélemény

Az Azonnali birtokába jutott egy levél, amelyben az MTA alelnöke arra kéri a kutatókat: adjanak tiszteletpéldányt a megjelent könyveikből az akadémia könyvtárának, mert nincs pénz könyveket venni. A kutatók szerint ez nagyon gáz, a könyvtár főigazgatója viszont azt mondja: nincs itt semmi szenzáció, több mint húsz éve nincs pénz könyvekre, és a kön

Hiába foglalta el az ellenzék a parlamenti pulpitust, így is megszavazták a rabszolgatörvényt

Az ellenzék minden elképzelhető dolgot megtett azért, hogy ne lehessen ma szavazni, de a Fidesz így is átvitte az akaratát. Nézd meg, mi történt!

Erős liberális alternatíva született Horvátországban

Azonnali
-
  Tegnap 08:23 Vélemény

Miközben a szociáldemokrata ellenzék folyamatosan gyengül, a horvát balliberális pártok összeállnak, és a most kormányzó jobboldal alternatívája lehetnek. Az első főpróba a májusi európai parlamenti választás lesz.