Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Így néz ki az újjáépülő Notre-Dame

Egy éjszaka alatt égett le, öt év alatt teljesen újjáépítenék: képeken mutatjuk meg, hogy fest most a párizsi Notre-Dame körüli építkezés. Hiába égett le a templom áprilisban, így is rengetegen fényképezkednek előtte, de a munka még nem kezdődött el. Fotóriportunk a helyszínről!

Kerekasztalt alakítottak a magyar ellenzéki EP-képviselők

Azt ígérik: minden Brüsszelbe kijutott ellenzéki párt rendszeresen fog egyeztetni a hazánkat érintő szakpolitikai kérdésekről.

Főleg republikánus választók nem örülnek a fekete kis hableánynak

Azonnali
-
  Ma 13:59 Vélemény

Nem generációs, inkább poltikai alapon osztja meg az új kis hableány Amerikát.

Mi legyen a hatos metró?

Azonnali
-
  Ma 12:31 Vélemény

Föld alá vinnék a HÉV-et, de már idéntől 5-ös metrónak hívnák. Ilyen alapon bármi lehetne a hatos metró: mi legyen az?

Berlinben megbukott, Brüsszelnek jó lesz – így fogadta a német sajtó, hogy Európa első embere német lesz

Azonnali
-
  Ma 10:05 Vélemény

A nemrég még a Spitzenkandidat-rendszer felrúgásán háborgó Bild bulvárlap hirtelen ódákat zeng Ursula von der Leyenről, a konzervatív FAZ annak örül, hogy fel sem merült von der Leyennel szembeni kifogásként, hogy német, a balos Taz pedig az illiberális visegrádiak csodálkozását várja VDL majdani tevékenysége kapcsán. Elmondjuk, mit…

Merkel csendben mosolyog

Azonnali
-
  Ma 08:10 Vélemény

A nagy orbáni siker, amitől a Fidesz propagandagépezete zeng, nem más, mint hogy egy Junckernél is liberálisabb, föderalistább, merkelistább jelöltet szavaztak meg a Bizottság élére.

Puskás Peti: Meg kell próbálnunk egyszerre túlélni, és nem kevesebbet keresni, mint előtte

Azonnali
-
  Ma 06:51 Vélemény

A Biebers énekeseM az X-Faktor zsűritagja és mellesleg színészként is dolgozó Puskás Peti valószínűleg messze a legnagyobb klímaharcos az összes klímacelebünk közül.

Nagyon szűken szavazta csak meg Ursula von der Leyent az Európai Parlament

Ha a fideszesek ellene szavaznak, máris elbukott volna von der Leyen jelölése. A német politikus végül hozta a kötelezőt, kilenc szavazattal többet kapott a minimumnál.

A franciák hivatalosan is Kövesit akarják európai főügyésznek

Azonnali
-
  Tegnap 19:43 Vélemény

Ez az az EU-s költségvetés kárára elkövetett bűncselekmények után nyomozó ügyészség, amiből Magyarország teljesen kimarad.

Homárba és 200 ezres borokba bukott bele a francia környezetvédelmi miniszter

Azonnali
-
  Tegnap 17:59 Vélemény

Francois de Rugy még a parlament elnökeként rendezett luxusvacsorákat állítólagos civileknek közpénzből. Azóta az otthonát is felújította.

670 lakást vásárolt fel a berlini önkormányzat

Azonnali
-
  Tegnap 15:52 Vélemény

Magáncég vette volna meg a lakásokat, a lakók tüntettek, a város közbelépett.

Leszavaznak-e a magyar képviselők von der Leyenre? Megkérdeztük őket!

Cseh Katalin sejtetőleg támogat, Dobrev Klára az elnökségre bízza, Szájer József kiáll mellette, Ujhelyi István pedig elvi okokból Ursula von der Leyen bizottsági elnökjelöltsége ellen szavaz. Megkérdeztünk pár magyar EP-képviselőt, mire számíthatunk tőlük a ma esti szavazáson.

Von der Leyent meg fogják választani ma, és azt is elmondom, miért

Ursula von der Leyen ha a felszínen nem is volt a legmeggyőzőbb bizottsági elnökjelölt, úgy tűnik, a háttérben ügyesen lobbizhatott, jól ígérgethetett.

Puzsér Róberték is Baranyi Krisztinát támogatják Ferencvárosban

A Kétfarkú Kutya Párt, az LMP és Vona Gábor után újabb támogatója akadt Baranyi Krisztinának. Puzsér Róbert kampányfőnöke azt nyilatkozta az Azonnalinak: azért a független politikus mögé álltak be, mert ő robbantotta a parkolási maffia ügyét.