Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Négy éve itt még javában lőttek

Azonnali
-
  Tegnap 19:44 Vélemény 

2014 nyarán foglalták vissza a két egymáshoz közeli donbaszi nagyvárost, Szlovjanszkot és Kramatorszkot az ukránok az oroszbarát szakadároktól. Az Azonnali megmutatja, milyen most az élet a romok között.

Több hangot az Azonnalira!

Azonnali
-
  18.05.26 22:30 Vélemény 

Véget ért a BL-döntő, lassan felemelkednek a fenekek a kanapéról, és elkezdődik az éjszaka. Ennek beindításához hoztunk nektek zenét. Mesélünk is róla.

Dúró Dóra ellen is fegyelmi indulhat a Jobbikban

Nem csak Toroczkai ellen indul fegyelmi eljárás a Jobbikban az általa alapított radikális vonalat képviselő platform miatt. Az Azonnali jobbikos forrásokból megtudta: Dúró Dóra is fegyelmi eljárásnak nézhet elébe. Ő egyébként az egyetlen, aki országgyűlési képviselőként csatlakozott a főként jobbikos polgármesterekből álló platformhoz. A többi elle

Gaymobil: Tőkeemelés új tulajdonos bevonásával

Azonnali
-
  18.05.26 10:34 Vélemény 

A Gaymobil bejelentést tesz az Azonnali jövőjével kapcsolatban.

Mit tudnak a BL-döntőn Magyarországról?

Azonnali
-
  18.05.26 09:40 Vélemény 

Eszükbe jut-e Puskáson kívül más is Magyarországról és a magyar fociról a kijevi BL-döntőn összegyűlt drukkereknek? Mikor jönne egy Liverpool-drukker Budapestre? Hányan tudnak megnevezni egy magyar focistát vagy focicsapatot? Miért jön zavarba egy kongói diák Magyarország említésétől? Néznek-e focit az ukrán csajok? Videónk Kijevből, ahol…

Kizárták az LMP-ből Sallai Róbert Benedeket

Azonnali
-
  18.05.25 11:07 Vélemény  LMP

Első fokon úgy döntött az LMP etikai bizottsága, hogy a Hadházy Ákossal történt incidense miatt kizárja a pártból Sallai Róbert Benedeket – értesült az Azonnali. SRB fellebbezni fog a döntés ellen.

Óriási fordulat! Ettől biztosan megmenekül az MSZP!

Azonnali
-
  18.05.25 09:49 Vélemény 

Molnár Zsolttal kezdi legújabb megújulását az MSZP. Nem lennénk most a Fidesz helyében!

Kiakadtak az ukránok az Adidas szovjet kollekciójára

Azonnali
-
  18.05.24 12:26 Vélemény 

A német sportmárka jó ötletnek gondolta, hogy USSR-feliratú és címeres ruhákat dobjon piacra az orosz foci vb apropóján. Ukrajnában kampány indult ellenük.

Székelyek trollkodják a románokat, ezúttal a focival

Azonnali
-
  18.05.24 08:34 Vélemény  Románia Blogger

Idén is ott lesz az alternatív foci vb-n a négy éve alakult székely válogatott. A magyarellenes Dan Tanasă román blogger szerint a székely válogatott Magyarország irredenta projektjének a része, tagjait pedig ki kellene tiltani a román bajnokságokból.

Gaymobil: Vizsgaidőszak

Azonnali
-
  18.05.23 16:18 Vélemény 

Gaymobiléknál is véget ért a szorgalmi időszak, kezdődnek a vizsgák ezerrel.

Nagyon régóta nem szerették ennyien az EU-t

Azonnali
-
  18.05.23 09:47 Vélemény  Demokrácia

Egyre pozitívabban viszonyulnak az európaiak az EU-hoz, kétharmaduk szerint kifejezetten hasznos országuk számára a tagság, ami 1983 óta a legmagasabb arány. A magyarok 61 százaléka válaszolt úgy, hogy az EU-tagság jó Magyarországnak, ami 5 százalékponttal magasabb, mint 2017-ben.

Lengyelország most tanulja a nagy demokrácialeckét – a lengyel ombudsman az Azonnalinak

Azonnali
-
  18.05.23 08:37 Vélemény 

Bár Lengyelországot és Magyarországot az EU-ban mostanában egy lapon emlegetik mint a jogállamiságot lebontó illiberális tagállamokat, azért vannak különbségek a két ország között. Lengyelországban legalább még erősek a helyi önkormányzatok, és tüntetésekkel is lehet sikereket elérni. Adam Bodnar lengyel ombudsman az Azonnalinak…

Így érti félre a baloldal a magyar társadalmat

Azonnali
-
  18.05.22 17:36 Vélemény 

Két dolgot csinál rosszul a balos ellenzék: a középosztályra épít, ami nálunk nem politikai tényező. A szegényeknek pedig nem mondja meg, miért tegyék kockára azt a keveset, amijük van.

Fog-e cigányozni Toroczkaiék új jobbikos platformja?

Egyelőre nem szakad a Jobbik, de Toroczkai Lászlóék saját platformot alapítanak a párton belül „Mi magunk” néven. Kimondott céljuk visszatérni a Jobbik gyökreihez, de az Azonnali kérdésére, hogy ebbe a cigányozást és a zászlóégetést is bele kell-e érteni, Toroczkai nem válaszolt érdemben. A platform egy másik alapítója szerint maradnának…