Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Hétfőn teljes gőzzel működnek a boltok

Azenpenzem
-
  19.08.18 17:03 Gazdaság

A mostanihoz hasonló hosszú hétvége szabályosan megbolondítja a magyarok vásárlását. Aki valamiért mégis kénytelen valamit éppen ilyenkor venni, könnyen pórul járhat. Most azonban minden ellenkező feltételezés dacára hétfői lesz a kereskedelemben a munkarend.

Októbertől megváltozik a Media Markt

Azenpenzem
-
  19.08.18 07:33 GazdaságHolding

Átszervezik a Media Markt áruházak irányítását. Októbertől a most működő 24 kft. beolvad a Media Markt Saturn Holdingba. Ennek – mint néhány olvasónk velünk megosztott sztorijai mutatják – lehetnek gyakorlati következményei.

Ismét az OTP lett a legjobb digitális bank Magyarországon

Azenpenzem
-
  19.08.16 14:39 GazdaságOTP

A Global Finance magazin a héten tette közzé a kelet-közép-európai régió legjobb digitális bankjainak 2019-es listáját. A nívós nemzetközi pénzügyi lap idén is elismerte az OTP Bankban folyó fejlesztéseket.

Még több pénzt vitt el a szuperállampapír

Júliusban további 44 milliárd forintot vontak ki a megtakarítók a befektetési alapokból. Vélhetőleg Magyar Állampapír Pluszba tették inkább a pénzüket a befektetők.

Tízezreket térít vissza a Raiffeisen

Azenpenzem
-
  19.08.16 06:34 GazdaságRaiffeisen

Mától kezdi a Raiffeisen Bank ügyfeleinek jóváírni a tranzakciós illeték jogtalan áthárítása miatt megítélt pénzt. Semmi az egész, mindössze 5,5 évet kellett erre az örvendetes fejleményre várni.

Nem tudja, hitelképes-e? Az MNB megmutatja

Új funkcióval bővült a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Hitelkalkulátor alkalmazása. A program segítségével már kiszámítható, hogy a tervezett hitel feltételei megfelelnek-e a Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató (JTM) mellett a Hitelfedezeti Mutató (HFM) feltételeinek.

Ennyibe kerül idén a tanévkezdés

A középiskolások szüleinek ötöde 50 ezer forintnál is többet költ iskolakezdésre – derül ki egy friss felmérésből. Az általános iskola ilyen szempontból „kíméletesebb”. Az iskolai felszerelések beszerzése már júliusban elkezdődött.

Így füstölt el a családok zsebéből a CSOK

Azenpenzem
-
  19.08.15 06:34 GazdaságIngatlanCSOK

Az állam a lakástámogatási rendszerrel (és egyéb intézkedésekkel is) alaposan felpörgette a lakáspiacot. Ennek következtében a kapható támogatásnál jóval nagyobb mértékben drágultak meg az otthonok.

Rendkívüli nagygyűlést tartanak az orvosok

Azenpenzem
-
  19.08.14 16:03 GazdaságMOK

A teljesítőképesség csökken, az elégedetlenség nő az orvoskarban, ezért nem várhatunk tovább a döntéshozókkal való párbeszédre – mondta a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke. Éger István megfogalmazta a követeléseiket is.

Elrejthetik a hitelkockázatokat

Azenpenzem
-
  19.08.14 14:33 GazdaságTőzsdeBÉT

Értékpapírosítási tanácsadót hoz létre a BÉT. Az új cégtől a hazai értékpapírosítási piac gyorsabb fejlődését, a kis- és középvállalati szektor forrásbevonási lehetőségeinek növekedését várják.

Meddig száguldhat a magyar gazdaság?

Azenpenzem
-
  19.08.14 10:15 Gazdaság

Az idei második negyedévben impozáns növekedést produkált a magyar gazdaság a KSH által közzétett számok szerint. A világban azonban gyűlnek az aggasztó jelek, ami hosszabb távon ránk is biztosan hat.

Még nincs is nyugdíjkötvény, de már elszívja a pénzt?

Azenpenzem
-
  19.08.14 06:34 GazdaságCafeteria

Az idén az első félévben az önkéntes nyugdíjpénztárakba érkező munkáltató befizetések negyedével csökkentek, de az egyéni takarékoskodás is mérséklődött. Az Azénpénzem.hu tapasztalatai szerint sokan az újabban őszre beharangozott nyugdíjkötvényre várnak.

Az utazók felének volt már gondja külföldön

Egy friss kutatás szerint külföldi nyaralás alatt a leggyakrabban a kisebb, orvosi ellátást nem igénylő betegségek és a poggyászunkban esett károk okoznak kellemetlenséget. A repülős utazások a poggyászkésedelmek és a járatkésések, járattörlések miatt jócskán megnövelik a bosszúságok számát.

Októberben kerülnek az Aegon ügyfelei az Erstéhez

Azenpenzem
-
  19.08.13 11:33 GazdaságMNBErste

Október 25-ével átveheti az Aegon Lakástakarék portfólióját az Erste Lakástakarék – hagyta jóvá a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A társasághoz így közel 64 ezer szerződés kerül, változatlan díj- és kamatfeltételekkel.

115 milliós bírság a Balatonnál

Azenpenzem
-
  19.08.13 09:43 GazdaságNAV

Csaknem minden negyedik vállalkozásnál talált valami szabálytalanságot balatoni ellenőrzéssorozatán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A vállalkozók negyede annak ellenére mulasztott, hogy az akciót a hivatal ezúttal is előre meghirdette honlapján. Az ellenőrzéssorozat kapcsán kiszabott mulasztási bírság megközelíti a 115 millió forintot.