Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Távozik a magyar piacról az Aegon

Feladja Magyarországi állásait az Aegon Biztosító. Érdekeltségét - lengyelországi, romániai és törökországi leányvállalataival együtt - a Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) veszi át.

Villámgyorsan kihirdették az orvosokra vonatkozó új szabályokat

Már meg is jelentek a Magyar Közlönyben azok a kormányrendeletek, amelyek az orvosok szolgálati jogviszonyát szabályozzák. A kirendelés időtartama 12 hónap alatt nem lehet hosszabb 44 munkanapnál vagy 352 óránál.

Jön az advent, kétszeresére nő a lakástüzek száma

Azenpenzem
-
 20.11.27 16:33GazdaságMABISZ

A vasárnap kezdődő adventi időszakban és karácsony közeledtével megnő a tűzesetek száma. A lakástüzek leggyakrabban a konyhában keletkeznek. Idén, amikor a veszélyhelyzet miatt a szokásosnál is többet tartózkodunk otthon, különösen fontos betartani néhány alapszabályt – figyelmeztetnek a biztosítók.

A tőzsdei üzletkötések harmada manipulált volt

A Bonatrevi Sales több száz esetben adott önkötést eredményező tőzsdei megbízást a Set Group papírjaira. Nem is titkolt céljuk az árfolyam mesterséges szinten tartása volt. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 23 millió forintos bírságot szabott ki.

Fedezzük fel az újdonságokat a lakásbiztosításokban is!

Azenpenzem
-
 20.11.27 08:04Gazdaság

Amit szeretünk, azzal sokat törődünk, és mindig lessük az újdonságokat. Minden évben várjuk az új évadot kedvenc műsorainkból, sorozatainkból, az új részt a kedvenc könyvünkből, az új verziót a legtöbbet használt applikációinkból, az új idényt a kedvenc sportunkból, de menetrend szerint érkeznek az új telefonok is, és még sorolhatnánk.…

Minden síterep bezár Európában?

A német kancellár a teljes európai síturizmus felfüggesztését sürgette. Mint panaszolta: az osztrákokkal nehéz lehet dűlőre jutni. Több országban is úgy gondolják, hogy január közepén, vélhetően javuló helyzetben kellene megkezdeni a szezont.

Kíváncsi, mennyit ér a lakása? Most gyorsan és ingyenesen megtudhatja!

Néhány alapadat megadása után bárki megállapíthatja, hogy saját vagy éppen kinézett lakása mennyit ér. A Duna House (DH) a tranzakciókból nyert adatok és mesterséges intelligencia segítségével ad iránymutatást.

Kötelező bezárni minden baromfit!

Azenpenzem
-
 20.11.26 15:33Gazdaság

Az országos főállatorvos egész Magyarországon elrendelte a baromfik zártan tartását. A közelmúltban több európai országban is azonosították a magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét. Elsősorban a most nálunk is vonuló vadmadarak terjesztik a járványt.

Pénzt hoz a megtakarítás, ha decemberben lépünk

Egyre többen keresik a kiszámíthatóságot a járvány okozta bizonytalanságban. Évek óta először nőtt jelentősebben azoknak a száma, akik hosszú távú pénzügyi terveket készítenek. Ugyanakkor az is látható, hogy sokan még mindig készpénzben tesznek félre, vagy megtakarításaikat a bankszámlájukon hagyják lekötetlenül, holott a…

Felújítana állami pénzből? Itt vannak a pontos részletek

Készülhetnek a lakásfelújításra, akik jövőre állami támogatást is igénybe vennének hozzá. Megjelent végre a kormányrendelet a részletekről, így már pontosan kalkulálható, mire kapható az 50 százalékos, legfeljebb 3 millió forintos állami ajándék.

Nem árt tudni, ezek a hajszárítók életveszélyesek!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) laboratóriumában 155 hajszárítót vizsgáltak meg. Közülük majdnem minden tízedik bizonyult életveszélyesnek. Ha azokat is figyelembe vesszük, amelyek teljesítménye nem a jelzés szerinti volt, akkor már 12 százalék a problémás eszközök aránya.

A nyugdíjasok a postán is elsőbbséget kapnak reggelente

A délelőtti kizárólagos vásárlási sáv mellett mostantól a postákon is elsőbbséghez jutnak a 65 év felettiek a nyitást követő egy órában – adta hírül a Magyar Posta. A többiektől türelmet kérnek.

Már hivatalos: így ugrott meg a halálozás a koronavírus miatt

A KSH legfrissebb adatai szerint idén októberben 15 százalékkal többen haltak meg Magyarországon, mint 2019 októberében. Ez 1549 elhunyttal több az egy évvel korábbinál, aminek hátterében a koronavírus-fertőzés okozta halálozások növekvő száma állhat – írja a statisztikai hivatal.

Csalódást keltő az új pénzügyi csomag

Meghökkentően semmilyenre sikerült az a „pénzügyek intézését könnyítő” csomag, amit a gazdaságvédelmi operatív törzs javaslataiként jelentett be Varga Mihály pénzügyminiszter. Akad benne olyan pont, amiről már törvény is született.

Több mint tízezren igényelték már az ingyenes netet

A járványra tekintettel lehetővé tett ingyenes netszolgáltatást már közel 10 ezer ügyfél kérte a Vodafone-tól. A Digi 1500 igénylőről beszélt, a Telekom nem árult el ilyen adatot. A Telenor vezetékes internetet nem szolgáltat lakossági ügyfeleinek.