Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

A vadonatúj Toyota Supra meghódíthatja az E-motorsportot is

Autósfórum
-
  19.03.21 21:24 Autó-motor

A Toyota Gazoo Racing megjelenik az e-motorsport világában a GR Supra Gt Cup elindításával a PlayStation 4 Gran Turismo Sport felületén.

Megérkezett hazánkba a vadonatúj Toyota Corolla modellcsalád

Megérkezett Magyarországra a hosszú évek óta a világ legnépszerűbb autójának bizonyuló Toyota Corolla legújabb generációja, amelyet hatalmas várakozás övez a magánvásárlók és a vállalati flottaügyfelek részéről egyaránt.

Ittasságot figyelő Volvo kamerák és végsebességet korlátozó Care Key

Autósfórum
-
  19.03.21 09:24 Autó-motor

A Volvo Cars a mai napon elárulja, az ittas vezetés és a figyelemelterelés problémakörével foglalkozva miként igyekszik teljes mértékben felszámolni a halálos kimenetelű baleseteket.

A Citroën a top kategóriában tér vissza a magyar raliba

Autósfórum
-
  19.03.20 21:24 SportRallyCitroen

Tizenöt év után újra Citroën Racing támogatással láthatunk a száz éves márkát képviselő piros autót a hazai rali versenyeken.

Sportos, elegáns, különleges: az első BMW 2-es Gran Coupé

Autósfórum
-
  19.03.20 20:24 Autó-motorBMW

A BMW a prémium kompakt szegmens újabb iránymutató koncepciójának bejelentésével folytatja átfogó modellújítási programját: a BMW 2-es Gran Coupé idén novemberben ünnepli világpremierjét, az első modellek pedig 2020 tavaszán érkeznek meg a világ útjaira.

Világhírű drifter teszi próbára magát vadonatúj Toyota Suprával

Autósfórum
-
  19.03.19 21:24 SportJapánToyota

A világhírű japán profi drifter, a sportág egyik legjobbjának tartott Daigo Saito vezeti majd a vadonatúj Toyota GR Suprát a rangos Monster Energy D1GP All Star Shoot-out rendezvényen.

Divatot teremtett a Lexus Hibrid elektromos sportkupéja?

A környezetbarát hibrid elektromos sportkupé lesz az új őrület? Minden jel szerint igen.

A Kia bemutatja az új Ceed crossovert

Autósfórum
-
  19.03.19 20:24 Autó-motorKia

A Kia fejlesztőit az első Ceed-sorozat tervezésének kezdete óta - azaz immár több mint 15 éve – foglalkoztatja a lehetőség a modellcsalád karosszériaváltozatainak bővítésére.

Két kategóriában is döntős az új Jimny a 2019-es Világ Év Autója versenyen

A vadonatúj Jimny a 2019-es Világ Év Autója verseny (World Car Awards – WCA) Városi autó és Dizájn kategóriáiban is az első három helyezett között szerepel.