Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

A BMW AG első negyedéves előzetes gyorsjelentése, pénzügyi teljesítménymutatói

2021 első negyedévében a BMW AG mindegyik márkájával, minden főbb régiójában – kiváltképp Kínában – értékesítési volumen növekedést könyvelhetett el.

60 éves a Citroën Ami 6

A Citroën 1961. április 24-én mutatta be a sajtónak az AMI 6-ot, amely az akkor felavatott, új rennes-i üzemben készült.

Hétszemélyes Nissan X-Trail érkezik nyáron

A Nissan crossover kínálatát kiegészítve következő nyáron (2022) várható a vadonatúj X-Trail SUV bevezetése, melyet ma mutattak be a 2021-es Shanghai-i autókiállításon.

Új terepen bizonyít a Toyota Yaris WRC a hétvégén Horvátországban

Autósfórum
-
 21.04.19 16:25Sport

A Toyota Gazoo Racing World Rally csapat készen áll a 2021-es FIA Rally Világbajnokság harmadik fordulójára, a most hétvégén megrendezésre kerülő Horvát Rallyra (április 22-25), ami a Sarkköri Finn Rallyhoz hasonlóan szintén egy vadonatúj futamnak számít a WRC-ben.

A japánban bemutatott Toyota bZ4X tanulmányautó mutatja a Toyota jövőben megjelenő ...

A világ vezető környezetbarát és egyben legnagyobb autógyártója, a Toyota globális premier keretében engedett bepillantást vadonatúj akkumulátoros elektromos hajtású modellcsaládjába.

A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtása 2021 júliusában érkezik az utakra

Az új BMW M3 Competition limuzin és az új BMW M4 Competition Coupé típus-specifikus BMW M xDrive intelligens összkerékhajtási rendszere új szintre emeli a sportautó-páros menetdinamikai adottságait, agilitását és mérnökien precíz vezethetőségét.

Bemutatták Japánban a Nissan GT-R Nismot

A Nissan lerántotta a leplet a Nissan GT-R NISMO 2022-es modellév változatáról. A cég zászlóshajó modelljének számító GT-R a tökéletes vezetési élmény irányába történő folyamatos fejlődést jelképezi.

A megújult Toyota Land Cruiser nagyobb teljesítménnyel is elérhető

Autósfórum
-
 21.04.15 21:54Autó-motor

Kevés olyan ikon van az autóiparban, mint a Toyota közel hét évtizedes múltra visszatekintő terepjáró legendája, a most megújuló Land Cruiser.

Megérkezett az új hétüléses Toyota Highlander Hybrid

Autósfórum
-
 21.04.15 21:54Autó-motor

A Toyota legnagyobb SUV modellje 2021 elején jelenik meg először a nyugat-európai márkakereskedésekben.

Citroennel indul a magyar rally bajnoki címért a WRC2 tavalyi világbajnoka

Autósfórum
-
 21.04.15 20:39Sport

Online sajtótájékoztatóval vette kezdetét Mads Østberg és Torstein Eriksen magyarországi programja.

Érkezik a Toyota új önvezető rendszere

A Toyota vadonatúj Toyota Mirai és Lexus LS modellekben, Japánban mutatja be először az Advanced Drive rendszert, amellyel az autók és a sofőrök együtt vezethetnek: az emberközpontú vezetéstámogató rendszer a Toyota szándékai szerint biztonságosabbá teszi a mindennapok közlekedését.

Csak rápillantasz az üzenetre - a Lexus tanítása az sms-ről

Autósfórum
-
 21.04.15 18:00Autó-motor

Egy új, ütős videó formálja át a szemléletünket a Vezetést Zavaró Tényezők Tudatosításának Hónapjában.

Immár a Toyota Európa második legkedveltebb személyautó márkája

Autósfórum
-
 21.04.15 15:21Autó-motor

A 2020-ban világszintű vezető pozícióját csoportszinten is visszaszerző Toyota (márkaszinten a Toyota hosszú évek óta messze a világ legkedveltebb autómárkája), amely ugyancsak tavaly a magyarországi kivonásokkal tisztított újautó piacon is az első helyen végzett a márkák rangsorában, 2021 első negyedévében is szárnyal.

Már Magyarországon is előrendelhető a Kia EV6

A Kia EV6 már Magyarországon is előrendelhető. A különleges menetteljesítményű, 800V-os ultragyors töltésre is alkalmas, tisztán elektromos hajtású újdonság mindössze 50.000 forinttal előregisztrálható, elállás esetén az összeg teljes egészében visszajár.

A Lexus festési és fényezési technológiái

Autósfórum
-
 21.04.14 20:42Autó-motor

A szín és a forma: ezt a két dolgot veszi észre először az ember, amikor rápillant egy autóra.