Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Chika Kakó, a vadonatúj Lexus UX főmérnöke mesél a slágergyanús luxus SUV születéséről

Autósfórum
-
  18.11.12 21:27 Autó-motor

A lenyűgöző új Lexus UX tisztelgés Chika Kako főmérnök jövőképe és vezetői képességei előtt: a főmérnök arra törekedett, hogy megújítsa a crossover műfaját, és egy erőteljes és stabil, mégis szépséges és dinamikus autót állítson négy kerékre. Az autó azok számára készült, akik a szögletes szabadidőjárművekkel szemben a divatos…

Első helyről várja a hétvégi vb döntőt a Toyota rally csapata

Autósfórum
-
  18.11.12 21:27 Sport Ausztrália Toyota

Az eseménydús, embert és gépet egyaránt próbára tevő Spanyol Rally után, az idény utolsó fordulója, az Ausztrál Rally előtt a Toyota Gazoo Racing World Rally csapata áll az első helyen a Rally Világbajnokságon (WRC) az autógyártók világbajnoki mezőnyében, a csapat idén legeredményesebb pilótája, Ott Tanak pedig a harmadik helyről, de a…

Utolsó finomítások a BMW M8 csúcsmodellen, hamarosan érkezik

Autósfórum
-
  18.11.09 19:27 Autó-motor BMW

A bajor prémiumgyártó tervezőmérnökei már a sorozatgyártás előtti utolsó finomításokat végzik a BMW hamarosan érkező, új csúcsmodelljén.

Lexus ES 5 csillagos töréstesztje

Autósfórum
-
  18.11.09 19:27 Autó-motor

A vadonatúj, hamarosan a hazai márkakereskedésekbe is megérkező környezetbarát felsőkategóriás luxuslimuzin, a Lexus ES 5 csillagos Euro NCAP értékelést szerzett az új, sokkal szigorúbb 2018-as tesztelési rendszer alapján.

Michelisz Norbert Hyundai limitált széria, Norbi családi autója és az elektromos Kona

Autósfórum
-
  18.11.09 09:27 Autó-motor

Pár mondatban a fenti módon lehet összefoglalni a Hyundai rendezvényén elhangzottakat. Hivatalosan fogalmazva: megjelent az új Santa Fe, a Kona elektromos szabadidő-autó és az i30N, húsz példányos limitált kiadása.

Molnár Bendegúz az OXXO Hungary Truck Racing Team pilótája

Autósfórum
-
  18.11.08 20:27 Autó-motor Anglia

Az egyik legnagyobb hazai autóversenyző tehetség, Molnár Bendegúz lett az OXXO Hungary Truck Racing Team versenyzője. A kétszeres EB győztes, kétszeres angol-bajnok kamionversenyző csapat és új pilótája az év hátralévő időszakát felkészüléssel és új versenykamion építésével tölti, 2019-ben pedig ismét versenybe száll a Kamion…

A 2018-as Los Angeles Autószalonon leplezik le az új Toyota Priust

Autósfórum
-
  18.11.08 19:27 Autó-motor Toyota

Mára a környezetbarát, a városi forgalom során akár 50-70%-ban tisztán elektromos üzemmódban, károsanyagkibocsátás és fogyasztás mentesen közlekedő hibrid elektromos autók megkerülhetetlenek lettek, idén évi közel 4 millió darabbal ők adják majd az alternatív hajtású azaz zöld autók 80%-át.