Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Így fertőtlenítsd az autódat! Tanácsok

Európa-szerte szigorú intézkedésekkel próbálunk védekezni a COVID-19 vírus ellen, ám ezek főképp a személyes higiéniára és a tömegközlekedésre vonatkoznak. De mi a helyzet az autóinkkal?

Red Dot díjas a Kia XCeed

Autósfórum
-
  20.03.31 19:09 Autó-motorMazda

A Kia XCeed Red Dot díjat nyert a ‘Termékdizájn’ kategóriájában, s ezzel immár a Ceed- család valamennyi tagja Red Dot győztes.

Három Red Dot díjat kapott a Honda

Rendkívüli elismerésben részesült a Honda e, a kompakt elektromos autó ugyanis elhódította a legjobbak legjobbjának járó „Red Dot: Best of the Best 2020” díjat.

Ilyen lesz a BMW hidrogén hajtású autója, az iNext

Autósfórum
-
  20.03.30 18:24 Autó-motorBMW

A hidrogén-meghajtású üzemanyagcella-technológia, a nagyteljesítményű akkumulátor és az elektromos motor együttműködése a BMW által fémjelzett, legendás vezetési élményt ígéri.

Az új Ford Puma a vírusviharban érkezett; Csinos, fürge és ügyes - Teszt

Autósfórum
-
  20.03.28 11:36 Autó-motor

Kalandosan érkeztek meg az új Ford Pumák. Már a második kijelölt sajtóbemutató napokat kellett a Fordnak az egészségünk érdekében elhalasztania, azonban nem adták fel. A sajtótájékoztatót online tartották, az ország részére megszerzett tesztautókat pedig ózongenerátorral fertőtlenítették és két körben adják ki, a sajtó részére. Hozzánk…

A Toyota önvezetést segítő térképe

Autósfórum
-
  20.03.27 20:51 Autó-motor

A Toyota és pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó leányvállalata, a Toyota Financial Services még 2019 áprilisában hozta létre azt a Toyota Blockchain Lab névre keresztelt virtuális szervezetet, amely a blockchain technológia felhasználását célzó kezdeményezésekkel foglalkozik.

Tesztelés alatt a Toyota Hino

Autósfórum
-
  20.03.26 20:39 Autó-motor

A melléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás elektromos meghajtás vezető fejlesztője, a Toyota néhány hónappal ezelőtt mutatta be a forradalmi technológia által meghajtott első sorozatgyártott személyautó, a Mirai második generációját, de a vállalat kínálatában immár a jövő abszolút zöld technológiájával meghajtott…

Elkezdődött az új Peugeot 2008 értékesítése a biztonsági előírások maximális ...

Autósfórum
-
  20.03.26 11:18 Autó-motorPeugeot

2020. március közepén a Magyarországra is megérkezett az új Peugeot 2008, mely nemrég mutatkozott be a sajtó nemzetközi és hazai képviselőinek.