Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

BMW 2018 évértékelő és újdonságok 2019-re

Autósfórum
-
  Tegnap 14:54 Autó-motor

Remek kilátások és sok újdonság fogja jellemezni a BMW 2019 évét, amely követi a 2018-as igen jól sikerült tavalyi esztendőt.

Így újul meg a BMW 7-es sorozat

Autósfórum
-
  Tegnap 12:54 Autó-motor MTVA BMW

A BMW még tovább erősíti luxuskategóriájú zászlóshajói összetéveszthetetlen karakterét. Az új BMW 7-es sorozat a magabiztos kiállás, a kifinomult elegancia, valamint a lélegzetelállítóan innovatív kezelőfelületek, vezetést támogató rendszerek és intelligens járműkapcsolati megoldások páratlan remekműveként öltött testet.

Hatvan éves a Mini, készült egy különkiadás

A MINI egy exkluzív dizájnkiadással ünnepli fennállása hatvanadik évfordulóját. A kisautó-szegmens megalapítójának történelmi vonatkozásait és agilis karakterét egyedülálló karosszériajegyek és utastéri opciók nyomatékosítják – három- és ötajtós változatban egyaránt, négyféle erőforrással.

Így büntetik halomra az autósokat a Budapest VI. kerület Dessewffy utcában!

Autósfórum
-
  19.01.15 19:54 Autó-motor

Budapest VI. kerület Dessewffy utca parkolás, szabálysértés 10 ezer forint, ha a Hajós utcától a megszűnt oszlopsor és parkoló automata után állnak meg az autósok a bal oldalon.

A történelem legerősebb országúti Fordja: a vadonatúj Shelby GT500

A Ford Performance által valaha tervezett legjobb póniautó, a vadonatúj Shelby GT500 több mint 700 lóereje és modern teljesítménynövelő technológiái minden eddiginél dinamikusabb gyorsító képességgel ruházzák fel a Mustang (közutakon is használható) csúcsváltozatát.

Óriási magyar siker a Forma-3-ban

Bemutatkozott a Formula 3-ban Keszthelyi Vivien, aki a mezőny egyetlen női tagjaként a burirami hétvége mindhárom versenyét sikeresen teljesítette, s ezzel újabb sikerrel járult hozzá a magyar autósport nemzetközi megítéléséhez.

Egész éven át tartó nemzetközi rendezvénysorozattal ünnepel a 2019-ben százesztendős ...

Autósfórum
-
  19.01.11 21:54 Autó-motor Citroen

Még éppen csak elkezdődött az új esztendő, de a színfalak mögött már hónapok óta készül a 2019-es évre a Citroën. És nem véletlenül, hiszen a márka idén ünnepli fennállásának századik évfordulóját.

A BMW Group továbbra is a világ vezető prémiumautó-gyártója

Tavaly a vállalatcsoport sorozatban nyolcadik évét zárta rekordot jelentő értékesítési eredménnyel, amelynek keretében a BMW, a Rolls-Royce és a BMW Motorrad márkák is fennállásuk eddigi legjobb mutatóját könyvelhették el. 2019-ben további növekedés várható.

A Kia támogatja a League of Legends Európa-bajnokságot

Autósfórum
-
  19.01.11 20:54 Autó-motor

A Kia a 2019-es League of Legends Európa-bajnokság fő támogatója. A világ egyik legnépszerűbb e-sportjának támogatása új terület a márka számára.

Nagyobb volt a LADA kereslete, mint a készlete 2018-ban

Autósfórum
-
  19.01.10 19:54 Autó-motor Lada

Hivatalos,2015-ös visszatérése óta is folyamatosan bizonyítja a LADA, hogy továbbra is a magyar autópiac egyik kedvelt márkája.

A BMW Group több mint 140 000 darab hálózatról tölthető autót értékesített 2018-ban

A bajor vállalatcsoport egy év alatt 38,4 százalékkal növelte tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt autóinak globális értékesítését, amellyel megszilárdította piacvezető pozícióját a prémium elektromos mobilitás és az újabbnál újabb technológiai innovációk kifejlesztése terén.

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

A Microsoft Azure technológiája segíti az LG mesterségesintelligencia-vezérelt gépjárművekkel kapcsolatos stratégiai fejlesztéseit.