Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A Toyota Yaris biztonsági funkciói

A Toyota deklarált célja a vadonatúj Yaris fejlesztésekor deklaráltan az volt, hogy a világ legbiztonságosabb kisautóját építse meg.

Lexus karneol, mármint az LC kupé különleges fényezése

A Lexus dizájnerei, akik hosszú és bonyolult folyamat során fejlesztik ki az új színárnyalatokat ezúttal a népszerű LC kupéhoz alakítottak ki egy különleges, Ragyogó Karneol elnevezésű árnyalatot, amelyhez hasonlóan látványos Manhattan Narancs utastéri színkombináció társul.

Regattához címzett Lexus LC limitált szériás kabrió

A hatalmas várakozások övezte Lexus LC Convertible ősszel debütáló, szigorúan limitált szériás különleges kivitelének kék-fehér színvilága a luxusjachtok hangulatát idézi.

Az IONIQ ezentúl a Hyundai elektromos autóit összefoglaló almárka

A Hyundai Motor Company meghatározó piaci szereplőként új fejezetet nyit a villamosított mobilitás korszakában, amint bevezeti az új, kifejezetten akkumulátoros elektromos járműveket piacra bocsátó IONIQ márkát.

Toyota RAV4 Black különkiadás

A világ legnépszerűbb SUV-ja, a szegmensének értékesítéseit hazánkban is vezető Toyota RAV4 várhatóan idén októbertől új, különleges változattal debütál.

Növekedtek a Volvo eladások a tavalyi időszakhoz képest

Autósfórum
-
  20.08.06 18:09 Autó-motor

Volvo Cars júliusban – a tavalyi időszakhoz képest – növelte eladásait, a 2019-es számokat 14,2%-kal haladta meg ez idei statisztika.

A felfrissített Kia Stonic őszre várható, hibrid hajtással is elérhető lesz

Autósfórum
-
  20.08.06 18:09 Autó-motor

A Kia Motors bemutatta a Stonic alaposan felfrissített új változatát, a cél a modell piaci pozíciójának megerősítése az európai piacon.

Elektromos Hyundai Kona bérelhető, akár több napra is

A Mol Limo 30 darab elektromos Hyundai Konát szerzett a flottájába. Az autók elvihetők pár órás utakra, kipróbálásra, elektromos autókkal való ismerkedésre, de akár több napra is bérelhetőek. A Liszt Ferenc repülőtéren is leadhatók, illetve felvehetők. A bejelentés alkalmával Egy Velence tavi tesztúton fogtuk vallatóra az elektromos Hyundai…

Már a márkakereskedőknél a kőkemény Jeep Wrangler Rubicon Recon

Megújulva tér vissza a kihívások világába a Jeep Wrangler negyedik generációjának speciális változata, a Recon.

Xeropan angol tanító app, ami elveszi a kedved, hogy bármikor máshova is fizetni merj

Autósfórum
-
  20.08.04 12:33 Autó-motor

A Xeropan kezdetben a pénzeket kuponokban kezelte, amit a felhasználók szabadon használhattak fel, azaz nyithattak ki leckéket, szótanuló részeket mindezeket a Xeropan ígérete szerint időbeni korlátozás nélkül, tehát bármikor bármeddig használhatja majd a felhasználó. A Xeropan egyszer csak havidíjas lett, azaz a felhasználó fizet és az…