Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Két euróért elvihető egy Seat Ibiza

autopro
-
  Ma 12:23 Autó-motor

Az autómegosztás ma már sokkal könnyebb és kényelmesebb a városlakók számára. A mobilitási szolgáltatást kínáló stratégiája keretében a márka kísérleti programot indít a Castellana Motor Seat márkakereskedésnél.

Meglepte az elemzőket a Caterpillar

A vártnál nagyobb mértékben nőtt a világ egyik legnagyobb építőipari jármű- és eszközgyártója, az amerikai Caterpillar idei első negyedévi profitja és bevétele.

Ki-bejárkál a börtönből a Nissan-vezér

A leváltott elnök-vezérigazgató ügyében az illetékes japán bíróság csütörtökön 500 millió jen, vagyis 1,3 milliárd forint óvadékot állapított meg.

Magyar beszállítókat keres a National Instruments

autopro
-
  Ma 09:50 Autó-motor

Az elektronikai eszközök gyártására specializálódott National Instruments (NI) 2001 óta működteti gyártóbázisát Debrecenben és folyamatosan keresi azon magyar vállalatokat, amelyek sikerrel tudnának bekapcsolódni beszállítói láncába – derült ki a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel (HIPA), az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségével és a…

Nagyobbat nőtt a világ ötödik legnagyobb autógyártója, mint várta

autopro
-
  Ma 09:12 Autó-motor

A cég működési eredménye 21 százalékkal, 825 milliárd wonra nőtt a március végével záródott három hónapban, először emelkedett hat negyedév után.

Megroppantotta a Boeing eredményét a két légi katasztrófa

Repülési tilalom alatt állnak a 737 MAX repülőgépek, ezzel egy időben ráadásul a Boeing új gépeket sem tud átadni.

Pénzen vehető a szennyezéshez való jog

autopro
-
  Ma 05:04 Autó-motor

Teslákkal egészítette ki globális flottáját a Fiat-Chrysler, hogy az elektromos járművek beszámításával tartani tudja károsanyag-kibocsátási kvótáját. Az üzletnek csak a nagyságrendje ismert, a hír szerint több százmillió eurót ért a megegyezés. Ez a nem pontos összeg tehát az, ami minimálisan büntetés formájában távozna a Fiattól a kvóták…

Rámozdultak az importőrök a nagycsaládokra

autopro
-
  Tegnap 20:54 Autó-motor

7+ Üléses Hétvége - A Nagyautós Teszt - ezzel a címmel hirdeti a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) azt a két napos hétvégi programot, ahol tizenhárom autómárka mutatja be legalább hétüléses modelljeit.

Örülnek a Volvónál, alig bírják összeszámolni a profitot

Elemzők által vártnál nagyobb mértékben nőtt a teherautókat, buszokat, hajómotorokat és munkagépeket gyártó Volvo AB működési profitja az idei első negyedévben. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy sikerült növelni a magas árkategóriájú termékeik eladását.

Nehéz feladatokat adott a Mercedes, de megoldották a mérnökhallgatók

autopro
-
  Tegnap 16:01 Autó-motor

Giroszkópos pályakövető berendezés, robotkarok karbantartása, ragasztó-adagolók eltömődése – mindennapi mérnöki problémákat oldottak meg a hallgatók a kecskeméti Mercedes mérnökhallgató-versenyén.

Párizs és Tokió megerősítette a Renault és Nissan közötti szövetséget

autopro
-
  Tegnap 15:38 Autó-motor

Emmanuel Macron francia államfő és Abe Sindzó japán miniszterelnök kedden megerősítette, hogy továbbra is ragaszkodnak a Renault francia és a Nissan japán járműgyártók között húsz éve létrejött szövetséghez.

Folyamatosan veszít a lendületéből a német gazdaság

A várt szerény javulás helyett romlott a német üzleti hangulatindex áprilisban. A müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézete közölte a legfrissebb adatokat.

Közös fejlesztésbe kezd az ABB és a Porsche

Az ABB-Porsche együttműködésének célja, hogy speciális, nagy teljesítményű töltőt fejlesszenek ki a Porsche elektromos meghajtású járműveihez. Villámtöltő-hálózatot is kiépítenek Japánban.

Koszovót is bevette az AutoWallis

Újabb országba kapta meg a Jaguar és Land Rover járművek és alkatrészek exkluzív importőri jogát az AutoWallis Nyrt. leányvállalata, a Wallis Automotive Europe. A vállalat ezúttal Koszovóban indította el képviseletét és nyitotta meg az első márkakereskedést – közölte az AutoWallis szerdán.

Takaréklángon gyártanak autókat a csehek

autopro
-
  Tegnap 12:02 GazdaságCsehország

Az idei első negyedévben 363 052 személygépkocsit gyártottak Csehországban, ami éves összehasonlításban 3,8 százalékos csökkenés – közölte a cseh autóipari szövetség szerdán Prágában.