Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

Jó világa lesz a futároknak: íme a ZF legújabb tervei

autopro
-
  Ma 06:00 Autó-motor 

Autonóm vezetésbe és elektromos autókba fektetne a ZF, a beszállító a tervek szerint öt éven belül 12 milliárd eurót fordíthat a fejlesztésekre. Emellett a vállalat vonzó technológiai újításokat és megoldásokat kínál a logisztikai lánc számára.

Csökkentek a külföldi tőkeberuházások Romániában

autopro
-
  Tegnap 16:14 Gazdaság  Oktatás

Az első nyolc hónapban 3,11 százalékkal, 2,863 milliárd euróra csökkentek a külföldi közvetlen tőkeberuházások Romániában a tavalyi év azonos időszakához mérten – közölte a Román Nemzeti Bank.

Pénteken állapodhat meg az EU Szingapúrral

autopro
-
  Tegnap 16:00 Gazdaság  K&H Bank

Az uniós Külügyi Tanács határozatot fogadott el szabadkereskedelmi és beruházásvédelmi megállapodás aláírásáról Szingapúrral.

Nagy a balhé az Opelnél, házkutatást tartottak

Házkutatást tartott a rendőrség az Opelnél a dízeljárművek károsanyag-kibocsátásának manipulálásával kapcsolatos konkrét gyanú miatt a Bild.de magazin értesülése szerint.

Nem veszik a dízeleket, bajban lehetnek a német kereskedők

autopro
-
  Tegnap 14:33 Gazdaság  Üzemanyag K&H Bank

Egyre nagyobb veszteségeket okoz a német autókereskedelmi ágazatnak a dízelautók csökkenő népszerűsége. A lízingcégekhez általában három év használat után visszakerülő dízelautókat például csak nagy árengedményekkel lehet továbbértékesíteni - tájékoztatta a dpa hírügynökséget a gépjármű-kereskedelmi szervizágazat szakmai…

A Transmoduls ütőkártyája a dolgozók tudása

autopro
-
  Tegnap 13:43 Autó-motor 

A Transmoduls Kft. közel 25 éves múlttal rendelkezik. Az alapítás óta több magyar és külföldi multinacionális cég beszállítójává és probléma megoldójává vált. A szolgáltatások közé tartozik az egyedi célgépgyártás, szoftverfejlesztés, robotintegráció és alkatrészgyártás is. A vállalat eredményeiről, a jelenlegi ipari helyzetről és a szakképzésről i

Megújult a kiskunhalasi szakképzési centrum

autopro
-
  Tegnap 13:40 Autó-motor  Innováció

Az elmúlt két évben a szakképzési centrumok tagintézményeinek csaknem fele újult meg, és az év végéig további tizennégy felújított iskolát adnak át – közölte az innovációs és technológiai miniszter szombaton Kiskunhalason.

Még mindig a Lukoil vezeti a Forbes-listáját

autopro
-
  Tegnap 13:01 Gazdaság  Forbes Lukoil

Továbbra is a Lukoil olajvállalat vezeti a legnagyobb orosz magáncégek Forbes-listáját.

Jobban járna Olaszország saját valutával?

autopro
-
  Tegnap 12:05 Gazdaság 

Az olasz tisztségviselőknek fel kell hagyniuk az euró megkérdőjelezésével, és "le kell nyugodniuk" a költségvetési vitájukat illetően, mivel már így is károkat okoztak a vállalkozásoknak és háztartásoknak – mondta szombaton Mario Draghi, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke, az olasz jegybank korábbi kormányzója, egy…

Újabb akkumulátorgyárat épít a Daimler

autopro
-
  Tegnap 11:29 Autó-motor 

A német autógyártó egymilliárd dolláros amerikai gyárfejlesztésének eredménye saját elektromos SUV-jába biztosítja majd a telepeket.

Két útszakaszt is felújítottak Jász-Nagykun-Szolnok megyében

autopro
-
  Tegnap 11:24 Gazdaság  Szolnok

Nettó 1,1 milliárd forint hazai forrásból újult meg a 3225-ös Szolnok-Jászkisér összekötő út mintegy 7,5 kilométeres besenyszögi, valamint a 3224-es Szolnok-Tiszasüly összekötő út 5 kilométeres szakasza a 2017-2018 Komplex útfelújítási program keretében.

Rengeteg Seatot vettek a németek

autopro
-
  Tegnap 10:20 Autó-motor  Ingatlan

Januártól szeptemberig a spanyol márka 415 600 gépkocsit szállított ki, ami 17 százalékos emelkedést jelent a tavalyi év azonos időszakának eredményéhez, a 354 900 darabos mennyiséghez képest. Ez a Seat törtéletének eddigi legjobb eredménye, jobb mint a 2000 januárja és augusztusa között kiszállított 394 400 darab.

A NAV-nak is meggyűlik a baja a brexittel

autopro
-
  Tegnap 09:58 Gazdaság 

A brexit jelentős többletfeladatokat ró a Nemzeti Adó- és Vámhivatalra (NAV), a felkészülés már elkezdődött – jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) vámszakmai és a nemzetközi ügyekért felelős helyettes-államtitkára a Magyar Vámügyi Szövetség őszi konferenciájának sajtótájékoztatóján, Egerben.

Romlott a fogyasztók hangulata Amerikában

autopro
-
  Tegnap 09:34 Gazdaság 

Várt javulás helyett romlott októberben az amerikai Michigan egyetem fogyasztói hangulatindexe.

A bihari térségben a BMW-projektből várnak hasznot

autopro
-
  Tegnap 09:10 Gazdaság 

A 2010-es 12,6 százalékos munkanélküliséget mostanra sikerült leszorítani 6 százalék körülire.