Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 65 hír

Az életünk múlhat a gumiabroncsokon

autopro
-
  Ma 16:07 Autó-motor 

A téli gumiabroncs használatának szükségességét nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor az életünk múlhat rajta. A Continental Vision Zero küldetésének is a biztonság az egyik legfőbb eleme, ezért a Continental családi napján vezetéstechnikai tréningen vehettek részt az érdeklődők a Hungaroringen található a…

44 milliárd eurós forgalommal számol a Continental

Az év első kilenc hónapjában forgalomnövekedésünk 9 százalék volt, így a forgalom elérte a 32,7 milliárd eurót. Korrigált EBIT-árrésünk 10,6 százalék. Ez tökéletesen megfelel a terveknek és biztosan elérjük éves célkitűzésünket – mondta Elmar Degenhart, a Continental igazgatóságának elnöke.

A jövő munkavállalói ma még diákok – képgaléria a zalaegerszegi Techtogetherről

autopro
-
  Ma 15:30 Autó-motor 

Pályaorientációs rendezvény kapcsán diákok unott arca sejlik fel előttünk, akiket kizárólag az a gondolat tart életben, hogy legalább aznap nem kellett iskolába menniük. Lehet azonban ilyen rendezvényt jól is szervezni, Zalaegerszegen sikerült. Képgalériás cikkünk a bizonyíték.

Harmincezer magyart foglalkoztat hazánkban Svájc

autopro
-
  Ma 15:24 Autó-motor 

A HIPA erősíteni kívánja a magyar-svájci kapcsolatot: a meglévő viszonyra jó példák a Phoenix Mecano és a Kühne+Nagel beruházásai.

Ez is eljött: legyőzték a prémium kategóriás SUV-ok a szedánokat és kombikat

A Volvo, az Audi és a Mercedes-Benz új modelljei felpörgették az eladásokat Európa prémium midsize SUV szegmensében, és végül átvették az uralmat a prémium szegmensben.

Oroszország volt Kína legnagyobb nyersolajszállítója októberben is

autopro
-
  Ma 12:15 Autó-motor  Kína

Októberben már a nyolcadik egymást követő hónapban volt Oroszország Kína legnagyobb nyersolajbeszállítója.

Felszereltségi körkép: ezen márka vevői szeretik legjobban az extrákat

autopro
-
  Ma 11:09 Autó-motor 

A Seat ügyfelei szeretik leginkább az extra felszereltséget, két prémium márka vásárlói pedig a legkevésbé - legalábbis ha online autóvásárlásról van szó.

Csődbe mehet a Tesla? Félmillió dollárt buknak óránként

autopro
-
  Ma 09:22 Autó-motor 

Az, hogy a Tesla veszteséget termel, ismert tény, de hogy ez mekkora mértékű, nagyon meglepő. Egy hivatalos jelentés szerint közel az a nap, amikor elfogynak a készletek.

ZF: A szintetikus üzemanyagok jobbak, mint az e-autók

autopro
-
  Ma 08:51 Autó-motor 

Ha emissziócsökkentésről van szó, a ZF sokkal értelmesebb ötletnek tartja a szintetikus üzemanyagok bevezetését az elektromos autók használata helyett. Stefan Sommer vezérigazgatót ezért arról kérdezték, hogy Németország az elektromos autókba, vagy a szintetikus üzemanyagokba fektessen-e.

Ha sikeres az ország, szükség van a tehetséges mérnökökre is

autopro
-
  Ma 06:43 Autó-motor 

A negyedik mérnökhallgatói csapatversenyünk nyertesének vezetője szerint a kutatások viszik előre a jövőt. Kiss Dávid éppen ezért abban bízik, hogy sikeres lesz az ország és még nagyobb szükség lesz az intelligens szenzortechikára épülő projektekre.

A Volkswagen 22,8 milliárd eurót fektet gyárai jövőbeni versenyképességének javítására

autopro
-
  Tegnap 15:32 Autó-motor  Volkswagen

A Volkswagen márka következetesen ülteti át a gyakorlatba „Transform 2025+” stratégiáját. A legnagyobb hangsúlyt a moduláris gyártás további fejlesztése, a modelloffenzíva folytatása és az e-mobilitás mindinkább előtérbe helyezése kapja. E cél érdekében a Volkswagen-csoport központi márkája 22,8 milliárd eurós befektetésre készül világszerte…

Újabb beszállítói kartell bukott le az EU-ban

autopro
-
  Tegnap 13:30 Autó-motor 

Összesen 34 millió eurós bírságot szabott ki az Európai Bizottság a többnyire japán beszállítókkal szemben, köztük a Takatával.

Spanyolországból árasztaná el SUV-val Európát a Ford

autopro
-
  Tegnap 12:30 Autó-motor 

A Ford több mint 750 millió eurót fektet valenciai üzemébe, hogy ott gyártsa a következő generációs Kuga SUV-t.

A tulajdonosok harcolhatják ki az FCA következő visszahívását

autopro
-
  Tegnap 10:09 Autó-motor 

Egy fogyasztóképviseleti csoport arra kéri az Egyesült Államok Nemzeti Közútbiztonsági Hivatalát (NHTSA), hogy hívjanak vissza 150 ezer 2017-es Chrysler Pacifica furgont, mert tulajdonosok a motor leállására panaszkodtak.

A gépjármű márkakereskedők 5-10 százalékos növekedésre számítanak az idén

autopro
-
  Tegnap 09:57 Autó-motor  Használtautó

A magyarországi gépjármű márkakereskedések többsége az idén a tavalyinál lassabb, 5-10 százalékos növekedést vár, a munkaerőhiány, illetve a bérek és járulékok jelentős emelkedése azonban problémát okoz a szereplőknek - derül ki a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének (GÉMOSZ) felméréséből.