Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Több lóerő, nagyobb élvezet – felfrissült a Porsche 911 GT3 RS

Autónavigátor
-
  Tegnap 19:09 Autó-motor 

A frissítési hullámban megelőzte a Cayman GT4-et a 911 GT3 RS, amely a pici esztétikai beavatkozás mellett még több lóerőt kapott.

Felejtsd el az automata parkolást!

Autónavigátor
-
  Tegnap 16:25 Autó-motor 

Egy brazil autósnak elege lett. Folyamatosan a párhuzamos parkolások fogságába került, mígnem kifejlesztett egy frappáns módszert. Ez az összes autóba berakható utólag is.

A kertben megfutja a 100-at 2 másodperc alatt

Autónavigátor
-
  Tegnap 13:20 Autó-motor 

Ha nem tudod, mi az az Aspark Owl, egyelőre nem vesztettél semmit, de legyél résen. Ugyanis elég egy pillantás ahhoz, hogy el is tűnjön a helyszínről, kevesebb mint 2 másodperc alatt van 100-on.

Mitsubishi szamurájok számára

Autónavigátor
-
  Tegnap 09:57 Autó-motor 

Sokakat megfogott már a szamurájok korszakának romantikája. A téma meghódította többek között a mozivásznakat és a regények lapjait, most pedig a tuning műfaját is elérte. A Vilner fantasztikus Lancert épített a japán történelemből merítve!

Új szintre emelkedik a Jinba Ittai

Autónavigátor
-
  Tegnap 06:05 Autó-motor 

Jövőbe tekintő technikai előadássorozatot tartott a Mazda, amely során a következő 3-as és a Skyactiv-X motor prototípusát is próbára tettük. Ígéretes a jövő a japán gyártónál!

Több Opel is sportos gyári csomagot kap

Autónavigátor
-
  18.02.24 19:05 Autó-motor 

Black Edition névre keresztelte az Opel azt a csomagot, amelyet a Corsa, Astra, és a Mokka X is megkap. Mutatjuk, hogy miben is lesz különc ez a triumvirátus.

Magyarországon forgatott mozifilmben kapott szerepet a BMW

Előszeretettel használják kémfilmekben a BMW termékeit a hollywoodi rendezők. A következő film, amelyben főszerepet kap egy bajor luxusautó, a Jennifer Lawrence nevével fémjelzett Vörös veréb lesz.

Kína felé terjeszkedik a hazai navigációs vállalat

Autónavigátor
-
  18.02.24 12:41 Autó-motor  NAV GPS

A hazai autóipari szoftvereket, főként navigációs rendszereket fejlesztő NNG új területen nyit fejlesztőközpontot. Sanghajban 50 fővel indul el a fejlesztés.

Egész sok részlet derült ki az új 3-as BMW-ről

Autónavigátor
-
  18.02.24 09:33 Autó-motor 

Készül a 3-as BMW legújabb generációja, a G20-ként emlegetett modellt most álcázva fotózták. A formán van több kivehető részlet és egy erősen ismerős első lámpa, ami nem BMW-s.

Zöld erővel jártam – Volvo XC60 T8 teszt

Autónavigátor
-
  18.02.24 06:04 Autó-motor 

Szolid külsőt öltött a Volvo XC60 csúcsgépe, a 407 lóerős T8, amely nem csak teljesítményével vett le minket a lábunkról. Lássuk, mit ad nekünk bő 25 millióért.

30 éve száguld tető nélkül a BMW M

Autónavigátor
-
  18.02.23 19:32 Autó-motor 

Amit lehet, azt megünnepelnek a BMW sportrészlegénél. Nem csak megemlékezéssel, egyedi modellekkel, most épp az M4 kabrióból készült limitált kiadás, fergeteges színekkel.

Morcosabb arcot kap a Toyota Aygo

Autónavigátor
-
  18.02.23 16:51 Autó-motor 

Arcplasztika mellett a „belgyógyászaton” is járt a Toyota kisautója. A gyáriak szerint még nagyobb móka lesz az Aygo vezetése.

Videó: 160-nal rongyolt bele a szalagkorlátba

Autónavigátor
-
  18.02.23 13:52 Autó-motor 

Baleseti kamera rögzítette azt az esetet, amely még nyáron történt Pécs felé az M6-oson, a felvételt azonban csak nemrég hozták nyilvánosságra.

Amerikában már bemutatták a Hyundai legnagyobb SUV-ját

Autónavigátor
-
  18.02.23 11:03 Autó-motor  Hyundai

Egyelőre még csak az USA-ban elérhető specifikációkkal mutatták be az új Hyundai Santa Fe szabadidő-autót.

Íme, az olaszok erős Pistája

Autónavigátor
-
  18.02.23 08:18 Autó-motor  Ferrari

A korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem GTO lesz a Ferrari 488 hardcore változatának neve, hanem Pista. Lássuk, miért is lesz ő az igazi erős Pista.