Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Körzete az autópálya – Skoda Kodiaq RS teszt

A világ leggyorsabb hétüléses SUV-ja cím az övé, mégis csak ötülésesként járt nálunk a Skoda Kodiaq RS. Így is bőven szerethető, s igazából nem is a sportvonal miatt.

Kisautó, nagy szerelem – Csonti Fiat 500-asát próbáltuk!

A veteránozás szele akkor is megérintheti az embert, ha nem feltétlenül gondolt rá korábban. Egy ilyen kis 500-as azonnal a szívünk legmélyebb csücskébe képes furakodni, Csonti sem menekült a végzet elől.

Csak a szokásos: Mercedes győzelem a Monacói Nagydíjon

Lewis Hamilton behúzhat egy újabb strigulát a győzelmei listáján.

82 luxusautót árverezett el a szegények javára egy kormány

Autónavigátor
-
  Tegnap 15:39 Autó-motor

A rendőrség által lefoglalt luxusautókat árverezték el, az így befolyt összeget a leszakadó települések kapják majd meg.

Pocsolyába való ez a Honda Civic Type R

Autónavigátor
-
  Tegnap 12:15 Autó-motor

Az angol Honda mutatott be két módosított változatot a Civic izmos kiadásából, két igen eltérő karakter lett a végeredmény.

Kinek higgyünk, az autószerelőnek vagy a kézikönyvnek?

Autónavigátor
-
  Tegnap 09:12 Autó-motor

A Suzuki utolsó felső-középkategóriás autója volt a Kizashi, ami Európában is szerencsét próbált, sokan nem találkoztak vele, most viszont motorolaj témában került elő.

Őszintén és tisztán – Mazda MX-5 RF G184

Autónavigátor
-
  Tegnap 06:09 Autó-motor

A biztos pont, az autózás színtiszta öröme, mindig piros betűs ünnep, amikor MX-5 érkezik a naptárba. És most erősebb is lett, hurrá! Ja, hogy ez csak a mézes madzag…

Szintet lép a Mercedes a biztonság terén

Autónavigátor
-
  19.05.25 19:12 Autó-motor

A távolabbi jövő megoldásai és a hamarosan szériaérett biztonsági berendezések is megtalálhatók a Mercedes-Benz GLE tanulmányautóban

Dögös és hasznos kiegészítőket kapott a Supra

Autónavigátor
-
  19.05.25 16:12 Autó-motor

A Gazoo Racing első önálló modelljeként meghirdetett új Toyota Suprához a TRD készített tuningcsomagot, ami nagyon jól néz ki, mellette még hasznos is.

Még a roller is hátsókerekes a BMW-nél

Autónavigátor
-
  19.05.25 13:33 Autó-motor

Ma már messze nem csak autógyártókról és közlekedő eszközökről beszélünk, pláne prémium gyártókkal kapcsolatban. Életstílust árulnak és ehhez szükséges kiegészítőket is, a BMW-nél a legkisebbekre is gondolnak.

Érdemes az alapoknál kezdeni? – Kia Ceed kombi 1.0 és 1.4 teszt

Autónavigátor
-
  19.05.25 09:25 Autó-motor

Ismét terítéken a szívó vs. turbó téma, ugyanis gyors egymásutánban járt nálam a Kia Ceed kombi az 1,4 literes szívó és az egyliteres turbófeltöltéses benzinmotorral. Nem szeretnék döntőbíró lenni, de azt elmesélhetem, hogy nekem melyik tetszett jobban.

Belépő a francia prémium világába: itthon a DS 3 Crossback

Újabb modellel bővült a DS kínálata, a DS 3 Crossback ráadásul az első modell a PSA új moduláris platformján, amin idén az Opel Corsa és a Peugeot 208 is érkezik.

Diákok gyártottak újra egy közel 100 éves veteránt

Autónavigátor
-
  19.05.24 18:48 Autó-motor

A Citroën 100 éves történelmének oszlopos fejezete szól arról, hogyan szelték át a Szaharát motoros járművel elsőként a világon. Az eredeti autókból egy még létezik, most viszont készült még egy, teljesen a nulláról.

Innováció – lassan Toyota lesz a neved!

Autónavigátor
-
  19.05.24 16:54 Autó-motor

Az autógyártók közül a japán márka adta be a legtöbb szabadalmat a tavalyi év során az Egyesült Államokban.

Most már a Skoda Superb is létezik Scout változatban

Bár a korábbi generációból is létezett terepjárósabb hangulatú változat, Scout elnevezésű modellt most először találhatunk a Superb palettáján.