Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Nézd meg az új Toyota Supra összes színét!

Nyolc kölönböző szín található az új Toyota Supra palettáján, de a Launch Edition modelleket megfűszerezik néhány kiegészítővel.

Sanya utcáin pofozkodott a Formula E mezőnye

De ki az a Sanya? A számunkra becézésként ható név egy kínai várost jelöl, amely Hajnan szigetének déli részén fekszik. Egy igazi turistaparadicsom, ahol a Formula E hatodik fordulóját tartották.

Minden – is – van az AMTS-en!

Az autózás szerelmesei nem csak a jó időnek, hanem az Automobil Tuning Show bőséges felhozatalának is örülhetnek e hétvégén.

Nem a TDI-k füstje tehet a légszennyezettségről

Megmutatta az OMSZ, miként mérik a légszennyezettséget, miket látnak. Az autósok megnyugodhatnak, semmiképpen sem ők a fő károkozók. Fejlődési lehetőség persze ott is van.

Nagyon lassan készül el a világ legdrágább autója

Autónavigátor
-
  Tegnap 19:06 Autó-motor

Kiderült, amit eddig is sejtettünk: a Genfi Autószalonon csak egy tanulmányt mutattak be, motor és belső dizájn nélkül.

Ez a fánk bizony odaégett…

Autónavigátor
-
  Tegnap 16:39 Autó-motor

Egy Ford Mustang GT látta kárát a túlzott gumifüstölésnek. Avagy itt a példa, hogyan gyújtsuk fel autónkat, ha már nagyon nem tudunk mit kezdeni vele.

Elvéreztek a pickupok az utasok védelmében

Autónavigátor
-
  Tegnap 14:12 Autó-motor

Az egyik japán márka bizonyult a legbiztonságosabbnak az amerikai törésteszten, illetve átfogó biztonsági vizsgálaton.

Most már a Porsche is büszkélkedhet SUV-kupéval

Eleve az volt a cél az új Porsche Cayenne formatervével, hogy jobban hasonltíson a 911-re, de ez leginkább a szabadidő-autó most bemutatott Coupé változatának sikerült.

Sportos vonalon erősít a Hyundai – megnézheted az AMTS-en!

A Hyundai Tucson a márka első SUV-ja, melyhez társítható az N-Line csomag. Nem a kanyarvadászokat és a köridőrekordereket célozzák az új sportcsomaggal, a már meglévő hajtásláncokhoz rendelhető sportosabb külső.

Korosan is szinte hibátlan – Audi A5 Coupé használtteszt

Autónavigátor
-
  Tegnap 05:48 Autó-motor

Több, mint tíz éve mutatták be az Audi A5 első generációját, amelynek formaterve még mindig sokak szívét megdobogtatja. Utánanéztünk, hogyan szuperál 10 év elteltével a négykarikás túrakupé.

Egy hónapig ingyen használható a MOL ultragyors töltője

Autónavigátor
-
  19.03.21 20:21 Autó-motorMOL

A MOL nem titkolja, hogy a villanyautó-töltés kapcsán is piacvezető kíván lenni, építi gyorstöltő-hálózatát és tucatnyi ultragyors töltője is lesz egy éven belül. Az elsőt át is adták.

Hangolódj az AMTS-re! Meglestük az épülő standokat

Holnap nyit a 2019-es Automobil és Tuning Show, a héten már elkezdődött az építés, ma pedig a standok javát már felhúzták. Már most olyan, mint egy fesztivál!

Elektromos Dacia Dustert fotóztak

Autónavigátor
-
  19.03.21 17:33 Autó-motor

A piac legolcsóbb elektromos autóját kínálhatja a Dacia, ha egyszer elkészül a sorozatgyártású villanyautójuk. Most egy kicsit közelebb kerülhetünk az igazsághoz, itt egy Duster, ami elektromos hajtást kapott.

Itt egy Bogár, amit Subaru szív éltet

Autónavigátor
-
  19.03.21 14:03 Autó-motor

Boxer helyett boxer, ám a Subarutól kapott szív már turbófeltöltéses a klasszikus Bogárban.

Gyártásra készen komolyabb lett az újragondolt 02-es BMW

Autónavigátor
-
  19.03.21 11:15 Autó-motor

Csinos klasszikus külsejű kabrióval lépett elő a német ETA pár hónappal ezelőtt. A recept egy szinte mindenki számára érthető autót eredményezett, klasszikus külsővel, modern tartalommal, most megmutatták a sorozatkész autót is.