Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Melyik műszerfalápoló a legjobb?

Autónavigátor
-
  Ma 18:50 Autó-motor 

Ha az autóm külsejét nézzük, nem vagyok tisztaságmániás, a belsejére viszont háklis vagyok, ezért aztán meg is néztem, vajon melyik műszerfalápolót érdemes választani.

Visszahív a Kia, és nem a biztonsággal van baj

Autónavigátor
-
  Ma 17:29 Autó-motor 

A legtöbb gyártót pont nem zavarja, hogy milyen a fényezés minősége, láttunk már prémiumgyártót vállat vonni arra, hogy párévesen rozsdálnak az autói. Ám a Kia nem viseli, ha baj van a fényezéssel.

Nincs gond a legújabb dízelek emissziójával – ADAC mérés

Valós teszten igazolta az ADAC, hogy a legmodernebb dízelmotorok károsanyag-kibocsátása messze a legszigorúbb határértékek alatt marad.

Tovább csökkennek az üzemanyagárak, most a gázolajé apad jobban

Összességében ismét 5 forinttal csökkenti az üzemanyagárakat a MOL, de az egyes üzemanyagfajták mérséklésének aránya változik a múlt héthez képest.

Mindennél gyorsabb lesz az új GT-R, villanyhajtás nélkül is

Úton a következő Nissan GT-R, a legenda egyelőre még a tervezőasztalon várja sorsát, ám azt már eldöntötték, hogy továbbra is a leggyorsabbak között a helye, bármilyen hajtás is lesz benne.

Motortisztítás gőzzel? Már ilyen is van!

Autónavigátor
-
  Ma 08:30 Autó-motor 

Rohamosan nő a föld lakossága, a mind több ember pedig mind többet is autózik. Nagyon nem mindegy, hogy milyen járművekkel. A Decarbonizer motortisztító új és használt járművek esetén is fogyasztás és emissziócsökkenést ígér.

Diétára fogták a BMW M2-t, karbon alkatrészeket kapott

Autónavigátor
-
  Ma 08:15 Autó-motor 

A BMW-nek Goodwoodban is volt mit kiállítani, az új 8-as mellett egy könnyített szénszálas alkatrészekből összerakott M2-t is hoztak, melynek alkatrészei piacra kerülnek.

Őszintén, tisztán, frissen – Kipróbáltuk az új Kia Sportage-t

Autónavigátor
-
  Ma 05:36 Autó-motor 

Kevesen tudják annyira egyszerűen és tisztán előadni egy modell frissítését, mint a Kia. A Sportage elsőként kapott 48 Voltos hibrid rendszert kategóriájában, két új motor is érkezett, kipróbáltuk!

Vége a világ legolcsóbb autójának

Autónavigátor
-
  Tegnap 18:01 Autó-motor 

Új legolcsóbb autót kell megneveznie a világnak, a mostani ugyanis leköszön. Búcsúzik az indiai gyártó bizarr aprósága, mely 10 éven keresztül volt a legolcsóbb.

Ez lehet minden idők legszebb Porschéja

Autónavigátor
-
  Tegnap 14:03 Autó-motor 

Léghűtéses motorból 500 lóerőt kihozni nem mindennapi mutatvány, emellett a külsővel és az apró részletekkel is rengeteget dolgoztak a Singernél, az eredmény fenomenális.

Kínos meneten van túl az önvezető Mustang

Tekintélyes közönség előtt mutatta be fejlesztését a Siemens, Goodwoodban ment pár kört az önvezető Mustangjuk. A bemutató kínosra sikerült.

A dízelbotrány sajnálatos áldozata

Autónavigátor
-
  Tegnap 06:05 Autó-motor 

Másfél hetet, közel ezer kilométert töltöttünk együtt a Renault Megane GrandCoupé legjózanabb verziójával, aztán a teszt végére kiderült, már nem lehet kapni.

Mozgásban is szédítően jól néz ki az Italdesign Nissanja

Autónavigátor
-
  18.07.14 18:01 Autó-motor 

Nem csupán rajz, vagy dizájnmodell volt az, amit az Italdesign és a Nissan mutatott, a brutális külsejű GT-R létezik és ment is egy kört Goodwoodban.

Kezd összeállni az elektromos Mini külseje

Autónavigátor
-
  18.07.14 14:04 Autó-motor 

Jeles évfordulón fog bemutatkozni a Mini első teljesen elektromos hajtású modellje. A jövőre érkező villanyautót addig részleteiben fogjuk megismerni, itt az első pár fotó.

Beerősít az Alpine, még több autót gyárt

Autónavigátor
-
  18.07.14 09:24 Autó-motor 

Még a limitált darabszámban elérhető első adagos autók sem készültek el, mégis növelik a gyártási kapacitást, mert rohamosan szaporodnak a megrendelések az A110 kapcsán.