Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Melyik a magyarok kedvenc elektromos autója?

Egyre népszerűbbek hazánkban az elektromos autók, köszönhetően a növekvő környezettudatosságnak, az állami támogatásoknak és az egyre nagyobb töltőhálózatnak. A SentiOne e-autó Social Indexe szerint idén eddig 114 000 alkalommal beszélgettek az internetezők az elektromos autózásról, megszületett a „hatótávpara” kifejezés, a…

Csak irányadóként tekintünk a KRESZ-re és meg is szegjük

Éretlennek tartjuk a hazai közlekedési kultúrát, legtöbb esetben a többi sofőr agressziójával, felelőtlenségével, stresszes hozzáállásával magyarázzuk a balesetek nagy számát. Ugyanakkor sokkal megengedőbbek vagyunk magunkkal szemben, el sem tudjuk képzelni, hogy saját hibánkból történik egy baleset, miközben saját bevallásunk szerint is…

Új Citroën C3 Indiának és Dél-Amerikának

Autóblog
-
 Tegnap 17:45Autó-motor

Az új C3 új korszakot jelent a Citroën életében azzal, hogy az új modellek nemcsak a márka szellemiségéhez hűek, hanem konkrét válaszokat adnak az indiai és dél-amerikai piacok speciális kihívásaira.

A nap képe: a mindent elsöprő Ford kisteherautó

Autóblog
-
 Tegnap 16:35Autó-motor

Észak-Amerika kedvenc kisteherautója, a Ford F-150 a texasi Hennessey Performance Engineering (HPE) jóvoltából annyi izmot szedett magára, hogy immár nem talál legyőzőre a platósok között. A megalomán, Venom 775 F-150 fantázianevű járgány 4 másodperc alatt gyorsul százra és 12 másodperc alatt futja a negyedmérföldes távot.

A nyári hónapokban is pörgött a használtautó-piac

A DataHouse frissen közzétett előzetes adatai szerint a hazai használtautó-piacon idén 534 400 személygépkocsi cserélt gazdát augusztus végéig. Ez az érték 3,5 százalékkal haladja meg a tavalyi hasonló időszak volumenét. A nyári hónapokban is aktív maradt a forgalom, az elmúlt három hónapban több mint 202 ezer használtautó-átírásra került…

Megjelent az új Toyota Tundra

Autóblog
-
 21.09.20 18:10Autó-motor

Bemutatta új generációs pickup-családjának legelső tagját a Toyota. A Tundra megjelenésében a kor divatjához igazodik, műszaki tartalmát tekintve viszont az élvonalba tartozik.

A TRD csiszolta tökéletesre a Lexus ES-t

A Toyota sportrészlege nem diszkriminál a cégcsoport márkái között: a Lexus prémium típusaihoz kivétel nélkül elérhetők a TRD által fejlesztett aerodinamikai és menetdinamikai kiegészítők. Ezúttal a Lexus ES modell került sorra.

A nap képe: az új Ford Mustang Mach-E rendőrautó

Autóblog
-
 21.09.20 14:45Autó-motor

Az új Ford Mustang Mach-E már eddig is sok ezer vásárló és rajongó képzeletét ragadta meg, most pedig egy új ügyfélkör is feltűnt a Fordnál: az Egyesült Királyság rendőrsége.

Zöldre cseréli teljes járműflottáját a Vodafone

Környezetvédelmi stratégiájának részeként tovább csökkenti karbonlábnyomát a Vodafone Magyarország. A vállalat teljes, összesen több mint 400 autóból álló gépjárműflottáját elkezdte környezettudatos modellekre cserélni, melynek első lépéseként 106 darab Škoda Octavia iV plug-in hibrid gépjárművet vett át a Porsche Hungariától.

Elektromobilitással foglalkozó gyárat nyitott Magyarországon a Schaeffler

A Schaeffler-csoport Szombathelyen nyitja meg első, tisztán e-mobilitási komponenseket és rendszereket gyártó telephelyét, amely Magyarországon is az első olyan gyár, ahol kizárólag villanymotorokhoz készítenek alkatrészeket. A telephely e-mobilitási kutatási és fejlesztési központként is működik.

Novitec Ferrari F8 Spider

Autóblog
-
 21.09.17 19:15Autó-motor

Az egzotikus olasz sportautók első számú nemesítője, a német Novitec átalakította a Ferrari F8 nyitható tetejű változatát. A tuner szokásához hűen nyers karbon kiegészítőkkel, speciális kovácsolt könnyűfém kerekekkel és motortuninggal látta el az olasz szupersportgépet, amely a módosítások után 340 km/órás sebességre is képes.

Jön a páncélozott új Toyota Land Cruiser

Egy ismert dél-afrikai cég fejleszti a golyóálló csomagot a luxusterepjáró új nemzedékéhez. Nagyon komoly védelemre lehet számítani.

Elkészült az új Ford Fiesta furgon

A Ford az új Fiestával párhuzamosan bemutatta az új Fiesta Van modellt is, amelynek új stílusa, továbbfejlesztett technológiája és takarékos lágy hibrid hajtása révén minden eddiginél mutatósabb és termelékenyebb. Az új Fiesta Van idén ősztől rendelhető, és a vásárlók 2022 elejétől vehetik át az autót.

A nap képe: a világ legkisebb lakóautója

Bármit építünk, fontos, hogy ismerjük a leendő felhasználó jellemzőit és igényeit. Így tett az a brit férfi is, aki a világ alighanem legkisebb, funkcionális lakóautóját építette meg.

A nyár végével is a Toyota vezeti a hazai forgalomba helyezéseket

Autóblog
-
 21.09.16 19:30Autó-motor

A kivonásoktól megtisztított értékesítési adatokat tekintve a Toyota augusztusban, illetve az év első nyolc hónapjára vetítve egyaránt őrzi piacvezető pozícióját. A márka tíz típusa végzett dobogós helyen saját méretosztályában, közülük négyen megingathatatlanul vezetik szegmensük eladásait.