Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Villanyos forró ferdehátú az AC Schnitzertől

Autóblog
-
  Ma 18:00 Autó-motor

Az, aki elektromos hajtású BMW i3-asával ki akart tűnni a tömegből, eddig nem nagyon tudott hová fordulni. Az AC Schnitzer azonban véget vetett ennek, komplett tuningprogramot fejlesztett a bajor városi villanyautóhoz, amely vizuálisan és menetdinamikai szempontból is kiemeli az átlagból. Lényegében megalkotta az első elektromos…

Szokatlan lépésre készül a VW az e-versenyben

Autóblog
-
  Ma 15:07 Autó-motor

Az e-mobilitás kifejlesztésénél változnak a hatalmi viszonyok gyártók és beszállítók között. A VW így kénytelen „udvarolni” az akku-szállítóknak.

Európába jön a Jeep pickupja

Autóblog
-
  Tegnap 17:40 Autó-motor

A Jeep 27 év után visszatért a pickup szegmensbe, és jó hír a rajongóknak, hogy a Gladiator az Egyesült Államok után Európában is megjelenik. Az egyedülálló jármű a Wrangler terepjáró képességeire épít, de nagyobb és praktikusabb nála. A Gladiator nálunk csak 3 literes V6-os turbódízel motorral és Sport, Overland, valamint Rubicon…

Kockázatot jelenthetnek az önjáró autók biztonsági rendszerei

Autóblog
-
  Tegnap 15:39 Autó-motor

Egyre több az autókban a biztonsági berendezés, legújabban pedig a vezető nélküli haladást biztosító rendszerek. A gond viszont az, hogy azok többnyire különböző gyártóktól származnak, nincsenek összehangolva, így új biztonsági kockázatok keletkeznek.

A nap képe: a BMW M5 elfogóautó

Autóblog
-
  Tegnap 13:10 Autó-motor

Az ausztrál Victoria Rendőrség a napokban átvette új elfogó autóját, egy 625 lóerős BMW M5 Competition modellt. A rendőrségi egyenruhába öltöztetett német izomszedánt elsősorban az autópályás zsaruk fogják használni, s nem igazán lehet majd elmenekülni előle.

Musk kiadta a jelszót: Irány a robotautó!

Autóblog
-
  19.07.14 15:14 Autó-motor

Drágul a Tesla, mert irány a jövedelmező robotautó, adta ki a jelszót Elon Musk, aki 2020 végéig egy millió ilyen kocsit kíván gyártani. Az önjáró típussal a következő években alapvetően meg akarja változtatni a Tesla üzleti modelljét.

Így használja a japán a közösségi autót

Autóblog
-
  19.07.13 15:04 Autó-motor

Vannak japánok, akik úgy bérelnek közösségi autót, hogy nem közlekednek vele, hanem munka- vagy pihenőhelynek használjak. A kölcsönzőknek persze, akik a főleg futásteljesítmény alapján kapják a díjat, ez egyáltalán nem tetszik.

A jövő gran turismója a Bentley-től

Autóblog
-
  19.07.12 17:05 Autó-motor

A Bentley július 10-én ünnepelte 100. születésnapját a luxus mobilitás jövőjét ünneplő vízió leleplezésével a Crewe-i otthonában. A Bentley EXP 100 GT a Bentley márka jövőjének fizikai megtestesülése, amely újraálmodja a Grand Touring műfaját a jövő számára.

Vigyázat, ezekre a márkákra kaptak rá a hazai autótolvajok!

Tovább csökkent az autólopások száma 2019 első felében, azonban új kedvenceik vannak a bűnözőknek, akik a Renault Mégane és a Suzuki Swift típusokra szálltak rá.

A Szilíciumvölgy a hagyományos autók ellenfele

A Volkswagen és a Ford az év elején állapodott meg pickupok és könnyű teher- és személyszállítók gyártásában való együttműködésben. Most küszöbön áll a szerződés aláírása, amely szerint közösen fejlesztik az önvezető és az elektromos kocsikat.

A nap képe: az egymillió kilométert futott Toyota kisbusz

Autóblog
-
  19.07.11 11:35 Autó-motorToyota

Nem egészen 12 év alatt érte el az egymillió kilométeres futásteljesítményt Balogh István Toyota Hiace-e. Az eredeti elképzelések szerint már rég le kellett volna cserélni az autót, ám az szó szerint pótolhatatlannak bizonyult.

Novitec McLaren 600LT

Autóblog
-
  19.07.10 17:10 Autó-motor

A tuningspecialista Novitec egy ideje már a nemes brit szuperautókat is vadítja. Most a 600LT modellel foglalkozott, nyers karbon kiegészítőkkel és exkluzív kerekekkel látta el, turbómotorját pedig feldoppingolta. A gép most 688 lóerőt mozgósít és egészen 333 km/óráig tudja fokozni a tempóját.

Vissza a múltba? Megdöbbentő gondolatok a biztonságos autózásról

Autóblog
-
  19.07.10 15:41 Autó-motor

Autónkban a biztonság kultúrájában élünk: övek, légzsákok, ABS, tolató kamera, sávtartó automatika. Mindezek ellenére Amerikában 10 év óta nem volt annyi baleset. Még több technika helyett az segíthetne, ha veszélyesebbé tennénk a kocsikat...

Megérkezett a villanyhajtású MINI

Megérkezett a MINI tömegtermelésben kínált első tisztán elektromos meghajtású négykerekűje. A MINI Cooper SE egy ízig-vérig MINI, károsanyag-kibocsátás nélkül. Teljesítménye 184 lóerő, 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, s egy feltöltéssel 235–270 kilométert tud megtenni.

Feléledt a De Tomaso

Autóblog
-
  19.07.09 17:20 Autó-motor

Alapításának 60. évfordulóján visszatért a legendás De Tomaso márka. Új modellje prototípusát, a P72-t a Goodwoodi Sebességfesztiválon tárta a közönség elé. A rendkívül érzéki vonalvezetésű, a 60-as évek versenyautó prototípusait felidéző P72-ben Ferrari V12-es motor dolgozik. A P72 a feltámadt márka első projektje és összesen 72 darabot…