Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lazulnak a korlátozások Angliában

A brit kormány csütörtöki tájékoztatása szerint a következő napokban fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.

Megszólalt a fővárosi főügyész Kaleta Gábor fellebbezéséről: „Működik a jogállam, mindenki teszi a dolgát”

ATV
-
  Tegnap 20:15 Belföld

Ibolya Tibor az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt a volt perui nagykövet ügyéről. Szerinte egyszerű oka van annak, hogy az ügyészség nem kommunikálta az ügyet úgy, hogy abból be lehessen azonosítani Kaleta Gábort, ezzel szemben viszont a média „végezte a dolgát”, amikor először megjelent a cikk a nagykövetről.

A Vígszínház néhány színészét már meghallgatták az Eszenyi-üggyel kapcsolatban

Elindult a felügyelőbizottsági vizsgálat Eszenyi Enikővel kapcsolatban. Szerdán már meghallgattak néhány színészt, és színházi dolgozót azok közül, akik aláírták azt a nyílt levelet, amelyben szolidaritást vállalnak minden jelenleg is ott dolgozó olyan kollégával, aki hatalommal való visszaélés áldozata. Molnár Áron az ATV Híradójának azt mondta:…

Csehország már felkészült az esetleges második hullámra

Csehország megfelelő mennyiségű, hat hétre elegendő védőeszközökkel rendelkezik arra az esetre, ha kitörne a koronavírus-járvány második hulláma - jelentette be Jan Hamácek belügyminiszter csütörtökön.

Fontos változás jön a Déli pályaudvaron: balesetveszély miatt lecserélik az üvegfalat

ATV
-
  Tegnap 19:37 Belföld

A Déli pályaudvaron lecserélik a pénztárcsarnok vágányok felőli oldalán lévő megrepedezett üvegfalat, mert balesetveszélyessé válhat - közölte a MÁV.

Harmadára esett vissza a külföldi vendégek száma a Balatonnál, Budapesten viszont más a helyzet

ATV
-
  Tegnap 19:26 Belföld

Akár a határt is lezárhatja Magyarország, ha az operatív törzs ajánlásai szerint ez indokolt - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely szerint egyelőre bárki szabadon mehet bárhová, de a kormány inkább a belföldi utazásokat javasolja. Egyelőre úgy tűnik, a magyar turisták többsége is a hazai célpontokat keresi inkább. A

"Teljesen felesleges csatározás" - megszólalt a szállodaszövetség az Airbnb szabályozásáról

Az önkormányzatokra bízza a kormány a rövidtávú lakások kiadására vonatkozó szabályozást. Ez a teljes szabadságtól, a teljes korlátozásig bármi lehet - jelentette be Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón. A Felelős Rövid Távú Lakáskiadók Szövetségének elnökségi tagja szerint a korlátozás ellehetetlenítené ezt a szegmenst. A főpolgármester…

Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére

Holtan találtak rá Szöul csütörtökön eltűnt polgármesterére - közölte helyi idő szerint pénteken a rendőrség.

Kásler: Most is csak azzal rendelkezünk, amivel eddig

A koronavírus-fertőzések megelőzésére ma is oda kell figyelni, hiszen a szomszédos országokban ismét több a megbetegedés - mondta az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.

Koronavírusos a győri Audi egyik alkalmazottja

Pozitív lett a győri Audi-gyár egyik alkalmazottjának koronavírus tesztje – tudta meg az Index.

A pedofília ellen tüntettek a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt

"Védjük meg a gyerekeinket!" címmel szerveztek civilek tüntetést a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé. A résztvevők a gyermekek és kiskorúak szexuális abúzusa és a törvény puhakezűsége ellen tiltakoztak.

Lánchíd: A miniszter szerint nem szabott a kormány kéthetes határidőt Karácsonyéknak

ATV
-
  Tegnap 18:30 Belföld

Nem szabott a kormány határidőt a fővárosnak a Lánchíd felújítási tenderének a kiírására - jelentette ki Gulyás Gergely a mai Kormányinfón az ATV kérdésére.

Az orosz nagykövettől kér segítséget az egyik magyar szakszervezet

ATV
-
  Tegnap 18:24 Külföld

Levelet írt az Oroszországi Föderáció budapesti nagykövetének a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség, hogy közbenjárását kérje a cég többségi tulajdonosával való kapcsolatfelvételben – számolt be a HVG.

Burkolt üzenetet küldött Karácsony Gergely Németh Szilárdnak

ATV
-
  Tegnap 18:12 Belföld

„Tarlós István azért kritizált, mert vidéki vagyok. Orbán Viktor azért, mert budapesti vagyok. Izgulok, ezek után mit tud mondani Németh Szilárd?” – tette fel a kérdést közösségi oldalán a főpolgármester.

Gulyás Gergely nem támogat titkosítást a Kaleta-ügyben

ATV
-
  Tegnap 18:01 Belföld

A kormány a súlyos büntetőpolitika mellett áll, egy ilyen esettel, ahol képek tárolása valósult meg, gyermekekről, ráadásul erőszakos cselekményekről is van szó. Nagyon enyhe ez az ítélet - jelentette ki Gulyás Gergely az ATV kérdésére a Kaleta-ügyben hozott bírósági ítéletről a Kormányinfón.