Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 458 hír

Így lehet jól fialó befektetés a diákhitelből

A diákhitel I. keretében fölvett összeget a legjobban lakás-takarékpénztárban lehet fialtatni - mondta Trencsán Erika, a BankRáció.hu szakértője a szombati Magyar Nemzetben.

Amerika rendre utasította a Kirkukban harcoló iraki hadsereget

ATV
-
  Ma 08:52 Külföld  Washington Irak

Az amerikai külügyminisztérium szóvivője, Heather Nauert pénteken önmérsékletre szólította fel az észak-iraki Kirkukban harcoló iraki hadsereget.

Szexuális zaklatások: Politikusokat és közéleti embereket vádoltak meg Franciaországban

Miközben a francia rendőrség pénteken a Twitteren kérte a szexuális zaklatások és támadások áldozatait arra, hogy tegyenek minden esetben bejelentést, több politikust és közéleti embert is megvádoltak az állítólagos áldozataik.

„Mi van a te fejedben?” – szólt be vendégének Rónai Egon

ATV
-
  Ma 08:10 Belföld  Marton László

Puskás Tamás a férje, igazgatója, rendezője, a gyerekei apja. A kérdésre Básti Juli Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő válaszol. Pajor Tamás Artisjus-díjas énekes-költő pedig versbe szedte véleményét: „A műsor szándéka mögül, egy mogul árnyéka vetül.” A két ismert személyiséggel Rónai Egon beszélget Húzós című…

Lengyel Anna a zaklatásokról: „tudnék neveket mondani”

ATV
-
  Ma 07:55 Belföld 

Mindenki mindenkit ismer a színház világában, mert ez egy zárt világ – ezzel magyarázza Lengyel Anna, hogy előfordulhatnak a Sárosdi Lilláéhoz hasonló molesztálós esetek.

Komoly feszültség: Több tízezer tanár megy nyugdíjba

ATV
-
  Ma 06:45 Belföld  Oktatás

Pedagógushiány van az iskolákban. A Népszava információi szerint legalább 1300 betöltetlen állás van az országban. A Klebelsberg Központ szerint ebben semmi szokatlan nincs. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint viszont rendszerszintű a probléma és ha nem változik semmi, még nagyobb baj lesz.

2,5 milliárd forintot adhat a kormány az üldözött keresztényeknek

ATV
-
  Ma 06:20 Belföld 

Év végéig akár 2,5 milliárd forintra is nõhet az az összeg, amit a magyar állam az üldözött keresztények megsegítésére fordít – mondta Azbej Tristan, a témáért felelõs helyettes államtitkár a Hetek című országos közéleti hetilapnak adott interjújában.

Fiala nagyon kiosztotta a Havas a pályán vendégeit

ATV
-
  Ma 05:10 Bulvár 

„Mi az, hogy sok kis tisztítótűz? Ez nem gázrezsó!”

Lemondott Marton László

A szexuális zaklatással megvádolt rendező levélben közölte a Vígszínházzal, hogy ügye tisztázásáig lemond főrendezői állásáról, ugyanakkor hozzátette: a személyével kapcsolatos állítások valótlanok. A Vígszínház elfogadta a lemondást.

Még mindig nagyon sokan tartoznak az adóhivatalnak

ATV
-
  Tegnap 22:01 Gazdaság  NAV

Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), szeptember végén 2889 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, és 1856 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan az adóhatóságnak - derül ki a NAV honlapján közzétett…

(18+) Szcientológus gyóntatások: brutális részleteket mondott az ATV-ben az ombudsman

ATV
-
  Tegnap 21:32 Belföld  2 hír a témában

Poligráfot ugyan nem találtak, de már tavaly év végén is lefoglaltak olyan iratokat a Magyar Szcientológiai Egyháznál, melyekben harmadik félről szóló, érzékeny adatokat rögzítettek. Péterfalvi Attila felkavaró részleteket is felolvasott ezekből az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Durva összecsapás: A rendőrség rajtaütött a szélsőségesek búvóhelyén

Legalább tizenhat rendőr meghalt egy lövöldözésben, amely szélsőségesek búvóhelye elleni rajtaütés során robbant ki Egyiptom nyugati, sivatagos részén elterülő Gíza tartományban - közölte két egyiptomi biztonsági forrás pénteken.

"Vért akarnak" - élesen bírálta az ukrán elnök a tüntetőket

ATV
-
  Tegnap 20:55 Külföld  3 hír a témában

Az ország helyzetének destabilizálása az igazi célja a parlament előtt több napja tartó tüntetés szervezőinek, a reformok folytatásáról szóló követelésük pedig csak ködösítés volt - jelentette ki Petro Porosenko ukrán elnök pénteken egy kijevi rendezvényen.

220 napig éhségsztrájkolt a tanár, szabadon engedték

ATV
-
  Tegnap 20:37 Külföld 

A több mint 220 napja éhségsztrájkoló Semih Özakca török általános iskolai tanár vizsgálati fogságból történő szabadon bocsátásáról döntött egy ankarai bíróság pénteken.