Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Berobbant a koronavírus-járvány Chicago legnagyobb börtönében

ATV
-
  Ma 08:01 Külföld

Mintegy 450 fogoly és börtönőr koronavírus-fertőzöttségét állapították meg Chicago legnagyobb börtönében - közölte csütörtökön a megyei büntetés-végrehajtási hatóság. Ezzel ez a komplexum vált a járvány gócpontjává, már ami a börtönöket illeti Egyesült Államok szerte.

Orbán: Még nem látom a fényt az alagút végén, 7500-8000 lélegeztetőgépre lesz szükség

A miniszterelnök ma is kórházakat fog látogatni – jelentette be a Kossuth Rádióban, ahol úgy fogalmazott: az ellenzék még egy idősotthon fenntartásával sem tud megbirkózni.

Borzalmas: elégetik a holttesteket New Yorkban

New York államban már 7000 felett a koronavírusban meghaltak száma, a legtöbben New York városában halnak meg. Olyannyira kevés a temetkezési hely, hogy a holttestek elégetésére kényszerülnek. Az alábbi drónfotókat a Reuters készítette a New Yorki-i Hart szigetről, amely a Manhattan-félszigettől északkeletre találtahó az East River-en. Azt…

Drámai számok világszerte, Olaszországban mintegy 100 orvos halt meg

Az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma péntek reggelre több mint 117 ezerrel, 1 601 984-re nőtt a világon. A Covid-19 nevű betegségben 95 731-en vesztették életüket, a gyógyultak száma 355 066 - olvasható a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem összesítésében.

Több dolgozó megfertőződött a Rózsa utcai idősotthonban

Péntek reggel a budapesti Vázsonyi Vilmos Idősek Otthonának minden lakóját letesztelik, és a tünetmentes, de fertőzött dolgozóknak is karanténba kell vonulniuk - válaszolta a 444.hu megkeresésére a Városháza.

Újabb elhunytak a Pesti úti idősotthonban, 151 fertőzött

ATV
-
  Ma 07:11 Belföld

A Pesti úti idősek otthonában eddig 151 igazolt koronavírus-fertőzött van és 7 elhunyt. A fertőzöttek száma várhatóan magasabb lesz a több mint ötszáz fős idősotthonban, mert a laborvizsgálatok még jelenleg is tartanak.

Péntekre 11 magyar halt meg, 1190 főre nőtt a fertőzöttek száma

Péntekre 77 főre emelkedett az elhunytak száma. 112 fő pedig már gyógyultan távozott a kórházból. A Pesti úti idősek otthonában eddig 151 igazolt koronavírus-fertőzött van és 7 elhunyt.

Kimondta a Fővárosi Törvényszék: jogszerűen utasították ki az iráni diákokat

Jogszerűen döntött a koronavírus-fertőzés miatt karanténba helyezett iráni diákok kiutasításáról az idegenrendészeti hatóság a Fővárosi Törvényszék megítélése szerint.

Megteltek a halottasházak Chicagóban is, hűtőtréleket küldtek a kórházak mellé

ATV
-
  Ma 06:44 Külföld

New York államban már több mint 7000 az új típusú koronavírus-fertőzés halottainak száma - közölte Andrew Cuomo, az állam kormányzója a szokásos napi sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Döbbenet: Már csaknem 150-en koronavírusosak a Pesti úti idősotthonban

Minden koronavírus-fertőzött embert kórházba szállítottak a Pesti úti idősek otthonából.

Megjelent a kormányrendelet: a 65 év felettiek piacra járását is szigoríthatják

Éjszaka megjelent a kormányrendelet a kijárási korlátozásról: saját hatáskörben szigoríthatják a polgármesterek a piacok nyitvatartását, és a 65 év felettiek piacra járását is. Nagypéntektől húsvét hétfőig pedig a kijárási korlátozást is szigoríthatják a saját településükön.

„Példátlan”, „cinikus”, „pofátlan” – rettenetesen kiakadt Matolcsyékra az MNB volt alelnöke

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

A kormányzati- és jegybanki csomag nem grandiózus, a csomagnak nem minden eleme új, abban vannak olyan részek, amelyek eddig is léteztek, és semmi rendkívüli nincs benne. Ezek olyan lépések, amelyeket egy civilizált jegybank a mostanihoz hasonló szituációban csinál – értékelte az MNB kedden bejelentett intézkedéseit Bodnár Zoltán, a…

Karácsony bejelentette: lezárják a Margitszigetet, az Óbudai Szigetet és a Római-partot

A főpolgármester elrendelte péntektől hétfőig, minden nap reggel 8 és este 10 óra között a Margitsziget, az Óbudai Sziget és a Római-part lezárását.

Franciaországban 12 ezer fölött a koronavírus áldozatainak a száma

Franciaországban több mint 12 ezerre emelkedett a koronavírus-fertőzés áldozatainak száma, az áldozatok több mint harmada az idősotthonokban vesztette életét - közölte csütörtök esti sajtótájékoztatóján a francia egészségügyi minisztérium járványügyi igazgatója. Jérome Salomon ugyanakkor kiemelte, hogy a járvány kezdete óta az elmúlt 24…

Ferenc pápa: a járványbetegeket segítő orvosok és papok szentek

ATV
-
  Tegnap 21:34 Külföld

Az emberekhez legközelebbi szenteknek nevezte az új koronavírus-járványban a betegekért életüket is feláldozó orvosokat és papokat Ferenc pápa a nagycsütörtök este a teljesen üres Szent Péter-bazilikában bemutatott misén.