Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Civil segítség az illegális bevándorlóknak

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:17 Külföld

A német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal vezetője élesen bírálta azt a szabályt, hogy Németországban maradhatnak azok az elutasított menedékkérők, akik szakmai képzésben vesznek részt.

Egyirányúsítják a Pasaréti út alsó szakaszát

Áprilisra ígérték csak, de már most keddtől (március 26-tól) egyirányúsítják a Pasaréti utat a Szilágyi Erzsébet fasortól a Gábor Áron utcáig. Fontos, hogy ne megszokásból vezessetek, a Gábor Áron utcáról a Szilágyi Erzsébet fasorra nem lehet majd balra kanyarodni, csak a közösségi közlekedés járműveinek. Ezért aki a Szilágyi Erzsébet…

Megmenekült Donald Trump?

A Robert Mueller vezette vizsgálóbizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy Donald Trump amerikai elnök választási kampánytörzse vagy munkatársai "egyeztettek vagy összejátszottak" az oroszokkal - közölte a szövetségi törvényhozáshoz írt levelében William Barr igazságügyi miniszter vasárnap.

Megrázó fordulat:kiderült,kit végeztek ki brutálisan Jászalsószentgyön

Ripost
-
  Ma 07:15 Belföld

A helybéliek remélik, hogy nem közülük való volt a mészáros, hanem messzebbről vitték a híd alá az emberi maradványokat.

Kirándulástippek: Léka vára

Vaskarika
-
  Ma 07:15 Életmód

Folytatjuk a közeli túraajánlatokat pár kilométerre a határtól: a burgenlandi Lockenhaust, azaz Lékát látogattuk meg!

Imádja Győrt a világ legjobb női beállója

Bors Online
-
  Ma 07:15 Sport

Bár jelentős a játékosmozgás a BL-címvédő győri női kézilabda-együttesnél, a klub megszerezte a világ legjobb beállóját, a román Crina Pinteát. A 192 centi magas sportoló csak 16 évesen kezdett kézilabdázni. Miért ilyen későn? – kérdeztük a 28 éves klasszist. – Gyermekkoromban a családomnak szüksége volt a segítségemre,…

GKI: márciusban folytatódott a GKI konjunktúraindex lassú romlása

Propeller
-
  Ma 07:15 BelföldGKI

Míg 2018 utolsó negyedévében folyamatosan emelkedett, 2019 első negyedévében kis lépésekkel, de folyamatosan csökkent a GKI konjunktúraindexe. A márciusi romlás – a februárihoz hasonlóan – az üzleti várakozások miatt következett be, a fogyasztóiak ugyanis február után márciusban is kissé javultak, s gyakorlatilag elérték tavaly év végi…

Magyarország - Mi kutyánk kölyke 2:1

Hírklikk
-
  Ma 07:15 Belföld

Tavaly nyáron a brüsszeli NATO-csúcson a köztévének nyilatkozott Orbán Viktor.

Egy külföldi vendégmunkás feldarabolt holtteste lehetett a jászalsószentgyörgyi zsákban

A rendőrség tudja, kinek a holttestét rejtette az a nejlonzsák, amit még március elején találtak meg bicikliző gyerekek Jászalsószentgyörgyön – írja a Blikk. A rendőrök most házról házra járnak a településen, a helyieket kérdezgetik, hogy ismernek-e olyan embert a környéken, aki külföldieket foglalkoztat vagy szállásol el. 

Magyar–horvát: Uralnunk kellett volna a meccset, ehelyett... – Jedvaj

NSO
-
  Ma 07:13 Foci

Mint ismert, a magyar válogatott 2–1-re legyőzte Horvátország a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében, így csoportjában két mérkőzés után mindkét legénység 3-3 ponttal áll a tabellán – csakúgy, mint Szlovákia és Wales. A vereségre a horvát játékosok közül többen is úgy tekintenek, hogy talán még időben érkezett a figyelmeztetés.

Harrach Péter állami földeket adna az egyesületnek, aminek ő az alelnöke

Szerinte ezt nem összeférhetetlen, mert karitatív szervezetről van szó.

Egy kenyai falusi tanár kapta a pedagógusok Nobel-díját

A díjjal járó egymillió dollárból az iskolának vesz felszerelést.

Trump ügyvédje vizsgálatot követel a Mueller-vizsgálat megindításának okairól

Propeller
-
  Ma 07:13 Külföld

Donald Trump amerikai elnök személyes ügyvédje, Rudy Giuliani szerint a hatóságoknak fényt kell deríteniük arra, hogy indokolt volt-e az elnök elleni Mueller-vizsgálat megindítása. Giuliani vasárnap este a Fox televíziónak nyilatkozva kifejtette: "teljes és átfogó nyomozásra van szükség – és legalább olyan lelkesedéssel, mint ahogyan a…