Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rabszolgaként tartott több embert is egy zalai család: éheztették, bántalmazták őket

Egy 24 éves lány életveszélyes, kihűlés közeli állapotba került, annyira szörnyű körülmények között kellett laknia a pakodi családnál.

Jelölési és minőségi hibák is akadtak a debreceni kolbászoknál

Élelmiszerbiztonsági szempontból a vizsgált 20 különböző debreceni kolbász mindegyike megfelelt, minőségi, illetve jelölési hibák miatt azonban 18 esetben kellett figyelmeztetnie a gyártókat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakembereinek.

Lezuhant egy sportrepülőgép Nagybecskerek közelében

Magyar Szó
-
  Ma 11:33 Határtalan

A sportrepülőgép ma reggel akrobatikus mutatványokat hajtott végre az écskai repülőtér közelében, amikor hirtelen elkezdett zuhanni.

Gond lehet az Airbus A321neo gépekkel, magyar járatokat is érinthet a probléma

Bizonyos helyzetekben túlzott emelkedésbe kezdhet az Airbus A321neo. A problémát több lépésben oldhatják meg.

Okosotthon feledékenyeknek

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:32 Infotech

Figyelemmel kíséri, hogy mit csinál a lakója, és folyamatosan emlékeztetőket küld neki az az okosotthon, amelynek prototípusával rangos díjat söpört be egy magyar csapat.

Továbbra is nálunk az egyik legnagyobb a jövedelemegyenlőtlenség

Maszol
-
  Ma 11:32 Határtalan

Románia a negyedik olyan uniós ország, ahol a legnagyobb a jövedelemegyenlőtlenség. 

Vuelta: Froome-nak ítélték a 2011-es győzelmet

NSO
-
  Ma 11:32 Sport

Chris Froome-nak ítélték a győzelmet a 2011-es Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen, miután az eredetileg első Juan Jose Cobót doppingvétség miatt csütörtökön megfosztották diadalától.

Egyre nagyobb a vízválság: India után Spanyolország és Marokkó következik

Maszol
-
  Ma 11:32 Infotech

A kritikus vízhiány következtében az indiaiak órákig állnak sorban kannákkal, hogy vizet vihessenek haza a még fennmaradt vízlelőhelyekről.

5 dolog, amit a mindfulnessen keresztül megtanulhatsz magadról

Bien
-
  Ma 11:31 Életmód

A mindfulness a jelen pillanat tudatossága, nyitott és szelíd hajlandóság arra, hogy megértsd, mi történik benned és körülötted. Ítélkezésmentes,...

Az UniCredit Bank Hungary nem teljesítő hitelportfóliót adott el az EOS Faktor Zrt.-nek

Az olasz UniCredit leánybankján, az UniCredit Bank Hungary Zrt.-n keresztül lakossági jelzáloghitelekből, fedezetlen hitelekből és számlakövetelésekből álló portfólió eladásáról kötött megállapodást az EOS Faktor Zrt.-vel – az adós nem teljesítéséért való szavatosság (pro-soluto) kizárásával. Az UniCredit szerdai közleménye szerint a portfólió telj

"Soha többet nem fogja apának hívni" - Megtagadta édesapját a lány, mert az büszkén pózolt a lelőtt oroszlán mellett

Undorodom apámtól - így vallott érzésiről egy 19 éves kanadai lány YouTube-csatornáján - adta hírül a Mirror. Sydney Carter 10 éve nem látta édesapját, most viszont az interneten talált rá, ahogy jelenlegi élettársával csókolózik egy általa lelőtt oroszlán teteme felett. A videóban üzen is Darren Carternek: soha többet nem fogja apának hívni,…

Három fiatal sérült meg a jászszentlászlói balesetben

Baon
-
  Ma 11:30 Baleset-bűnügy

Huszonéves kecskeméti fiatalok utaztak abban a Peugeot személyautóban, amelyik szerda éjszaka borult fel a Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között vezető úton.

Kiállítják a kisszékelyi nyertes házterveket

Teol
-
  Ma 11:30 Megyei

Kiállításon szeretnék bemutatni a negyvenhárom pályamunkából kiválasztott tizenhárom díjazott művet.

Apple reklámok az elmúlt évszázadban – a 70-es és a 80-as évek

iMagazin
-
  Ma 11:30 Infotech

Az emlékezetes termékein kívül az Apple a kreatív, szellemes és egyedi hirdetési stílusáról is ismert. A cég reklámai, termékbemutató videói és reklámfilmjei gyakran azonnal meghódítják a közönséget és számos díjat is bezsebeltek már. Ha kicsit jobban belemélyedünk az Apple reklám múltjába, nagyon sok visszatérő témával találkozhatunk, és…

Békéscsaba is nevezett a környezetszépítő versenyére

A Békéscsabai Önkormányzat idén is benevezett a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyére, ahol az elmúlt években is vehetett át díjat. A verseny célja, hogy egy kulturált és vonzó településkép kerüljön kialakításra. A fejlődés fenntarthatósága, az egyes településeken élők összefogásának ösztönzése, az életminőségük javítása,…