Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Nagyatádi Kórház betegei: kérjük vissza az orvosunkat!

AtádHír
-
 Tegnap 19:12Megyei

Nyílt levelet írt a rákellenes liga nagyatádi alapszervezete a megyei kórház főigazgatójának, amelyben az onkológus orvosuk eltávolítását panaszolják. Mint kiderült, nem ő az egyetlen, akinek nem írták alá a szerződését.

Megkezdődött a járványkorszak második nyári szünete

Hónapokig otthonaikba zárta a távoktatás az iskolásokat, ezért az idén kivételesen nem egyöntetűen lelkesednek a vakációért. Ráadásul számos családnak nem telik nyaralásra, így ismét csak otthon ülhetnek a gyerekeik.

Építik a 67-es gyorsforgalmi út déli szakaszát

Megkezdődött a Kaposvárt az M7-es autópályával összekötő 67-es gyorsforgalmi út déli szakaszának építése. A 3,14 kilométer hosszú kaposfüredi elkerülő 2023 tavaszára készül el - jelentették be a kedden Kaposváron.

Szívszorító videó: itt halt meg a férjem

Neked lenne erőd visszatérni oda, ahol egy szeretted tragikusan meghalt? Egy munkavégzés közben halálra gázolt közutas dolgozó özvegye megtette. Környékünkön áprilisban történt ilyen tragédia Berzencén.

Fűkaszával támadt a haragosára

A megyei főügyészség vádiratot nyújtott be az ellen a férfi ellen, aki a nézeteltérését egy lengőkaros fűkaszával igyekezett megoldani, rátámadott vele egy másik férfira. A sértett súlyos sérüléseket szerzett.

Ribizli bohóc Nagyatádon

AtádHír
-
 21.06.15 18:57Megyei

Zenés memóriajátékkal készült az atádi szépkorúaknak a pécsi előadó, régi slágereket és népdalokat elevenítette fel közben ma délelőtt az idősotthon udvarán. Videóval.

Öt szabadtéri tűzeset volt Somogyban

Szentára a nagyatádi tűzoltóknak is vonulniuk kellett. Több szabadtéri tűz keletkezett hétfőn Somogy megyében - közölte a megyei katasztrófavédelem.

Palacsintás királynőt koronáztak Nagyatádon - Videóval!

A Nafigyelj! Palacsinta Fesztiválon többfajta ügyességi játékot próbálhattak ki a résztvevők, mint például palacsintaforgatást, célbalövést és tojáshajítást. Csaknem 1000 darab palacsintát sütöttek a rendezvényen.

Palcsintás Királynőt koronáztak Nagyatádon - Videóval!

A Nafigyelj! Palacsinta Fesztiválon többfajta ügyességi játékot próbálhattak ki a résztvevők, mint például palacsintaforgatást, célbalövést és tojáshajítást. Csaknem 1000 darab palacsintát sütöttek a rendezvényen.

Húsz ittas sofőr ellen indítottak eljárást Somogyban

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Somogy megyében az elmúlt hétvégén, írta a police.hu.

Az autópályák üzemeltetését is magánkézbe adná a kormány 35 évre

A teljes hazai gyorsforgalmi úthálózat fejlesztését, felújítását, üzemeltetését és fenntartását kiszervezné a kormány - jelent meg a felhívás ma reggel az Európai Unio közbeszerzési értesítőjében.

Hónapokat csúsznak a hagyatéki ügyek

AtádHír
-
 21.06.14 15:27Megyei

A Nagyatádi járásban februári és márciusi halálesetek hagyatéki ügyeit tárgyalják most. Már eddig olyan sok ügyszám lett, mint amennyi tavaly augusztus végéig. Országosan 8-9 hónapig is húzódhat most az ügyintézés.

Rangos díjakat nyertek a nagyatádi tehetségek

AtádHír
-
 21.06.14 14:30Megyei

Országos és nemzetközi díjakat nyert a Bárdos alapfokú művészeti iskola három tanulója is a közelmúltban. A Nemzetközi "Zongoramesék" és az Országos Kis Zeneszerző versenyen indultak. Videóval.

Az Árpád fejedelem iskola végzős diákjainak ballagása

AtádHír
-
 21.06.14 10:30Megyei

Az Árpád fejedelem két osztályának 46 végzős tanulóját búcsúztatták szombat délelőtt a diáktársak, a pedagógusok és a szülők. Videóval!

Óriási veszély leselkedik a magyar otthonokban

AtádHír
-
 21.06.13 16:12Megyei

Hússzor annyian veszítik életüket odahaza valamilyen halálos kimenetelű balesetben Magyarországon, mint munkahelyen. A legtöbb emberéletet magasan az esések, csúszások, botlások okozta szerencsétlenségek követelik.