Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Nagyatádi gitárossal zenél Hársházi Szabi az új klipjében

AtádHír
-
 Ma 12:09Megyei

2020 őszén állt elő első szóló-dalával Hársházi Szabi, melyről az Atádhír is beszámolt, ugyanis a videóklipben feltűnt a nagyatádi zenész, Hujber Balázs is. Szabi – hangulatosra sikeredett – új klipjében Balázs ismét hel

Nagyatádon dőlt meg a fél évszázados országos melegrekord

Tegnap 16,5 fokot regisztrált az Országos Meteorológiai Szolgálat, ezzel pedig megdőlt az 1956-os napi melegrekord. Mára riasztást adtak ki Somogyra, holnaptól pedig jön a lehűlés, ismét fagyos éjszakáink lesznek.

Nagyatádon dőlt meg a fél évszázados országos melegrekor

Tegnap 16,5 fokot regisztrált az Országos Meteorológiai Szolgálat, ezzel pedig megdőlt az 1956-os napi melegrekord. Mára riasztást adtak ki Somogyra, holnaptól pedig jön a lehűlés, ismét fagyos éjszakáink lesznek.

A leggazdagabb magyarok vagyona a járvány alatt is nagyot nőtt

AtádHír
-
 Tegnap 11:24Megyei

Elképesztő ütemben halmozzák a pénzt a magyar gazdagok: 11 százalékkal ugrott meg a vagyonuk tavaly. 144 millió forinttal új rekordot ért el az egy ügyfélszámlára jutó átlagvagyon a hazai privátbanki szolgáltatóknál.

Esős hétvégénk lesz

Bár holnap reggel még kisüthet a nap, ám délutántól beborul az ég, záporok, zivatarok alakulnak ki a város felett. Vasárnap is sok esőre kell számítanunk, ami estétől havas esőbe csaphat át erős széllökésekkel.

Ötödével csökkent a pedagógusok száma 20 év alatt Somogyban

AtádHír
-
 21.01.22 15:18Megyei

Országosan háromezerrel csökkent egy év alatt a pedagógusok száma, a szakszervezet szerint egyre nagyobb terhet, egyre magasabb óraszámot tesznek a tanárok vállára, amit nem kompenzálnak a fizetésekben.

Virtuális farsangi jelmezversenyt hirdettek Atádon

AtádHír
-
 21.01.22 09:18Megyei

Nem lesz egyszerű az idei télűzés. A korlátozások miatt leginkább csak családilag próbálkozhatunk majd vele. A kulturális központ most arra biztatja a nagyatádiakat, bújjanak maskarába, és küldjék el a fotóikat.

Együtt

AtádHír
-
 21.01.21 18:27Megyei

Csak együtt van értelme. Tanulom a társas viselkedést. Tesi. Szünet. Büfé. Próbák. Szalagtűző. Tételkidolgozás. Osztálykirándulás. Együtt. És ez most mind nincs. Legalább ne csináljunk úgy, mintha minden rendben lenne.

Meglesheti, hogy etetik a vadakat a kaszói erdőkben

AtádHír
-
 21.01.21 13:36Megyei

Az idén nagyon kevés makk termett, azt decemberben már felették a vaddisznók, ezért még fontosabb a takarmányozás. Az erdei szórókat tucatjával keresik fel a gímek, a dámok és az őzek. Most megmutatjuk önöknek.

Az utolsók között a somogyi átlagkeresetek

Havi nettó 63 ezer forinttal kevesebb Somogyban a nettó átlagkereset, mint a legmagasabb értéket mutató Győr-Moson-Sopron és Pest megyében. Ennél kevesebbet csak Szabolcsban és Békésben visznek haza az emberek.

Játékfegyverrel raboltak ki kiskorúakat Marcaliban

Két rendbeli, fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat a Marcali Járási Ügyészség azzal a 32 éves marcali nővel szemben, aki egy fegyvernek látszó játék pisztollyal rabolt ki két fiatal fiút. Fotókkal.

Szombaton felvételiznek az Ady Endre gimnáziumban

Szombaton 10 órától írják az általános iskolások a felvételi eljárás egységes központi vizsgáit a Kaposvári Szakképzési Centrum intézményeibe. Nagyatádon a hatosztályos gimnáziumi tagozatra jelentkezőknek kell vizsgázni.

Öt nagyatádi osztály került karanténba

AtádHír
-
 21.01.20 14:03Megyei

Egy tanárnak pozitív lett a tesztje, így most a vele érintkezésbe került osztályok 10 napig iskolán kívüli digitális tanrendre állnak át. 130 diákot küldtek haza emiatt.

Vízimalmok a Rinya mentén

AtádHír
-
 21.01.20 13:45Megyei

A Rinya vízrendszerén mintegy ötven vízimalom létesült és működött a 19. században, Nagyatádon pedig kettő. Egyedül a péterhidait sikerült megmenteni. A vízimalmok a középkorban szakrális helynek számítottak.

Csodás fotókon a havas Csótó és a Balaton

AtádHír
-
 21.01.20 11:18Megyei

A befagyás egyelőre elmaradt, a korcsolyázás lehetősége meg pláne, ám egy kevés hó és a pár napos mínuszok is csodát tettek a tavakon. Fehér csipkékkel és jégkristályokkal díszítették kék tükrüket.