Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Nekihajtott egy autós az atádi vasútállomás sorompójának

AtádHír
-
 Ma 20:00Megyei

Este hat óra után, vélhetően a lemenő nap ellenfényében nem vette észre, hogy leengedték a sorompót, ezért nekiment. A sorompó átpördült a gépkocsi fölött, a sofőr az érkező vonat elől beállt a szemközti sorompó alá.

Tragikus hirtelenséggel hunyt el Töreki Tamás, a vidrákat oltalmazó mentőtiszt

Váratlanul, otthonában hunyt el a nagyatádi mentős, aki életét az emberek megsegítése mellett a vidrák gondozására tette fel. 22 éven át dolgozott az egészségügyben. Gyászolják őt barátai, szerettei és kollégái.

Mindenük odalett a leégett ház tulajdonosainak

AtádHír
-
 Ma 10:39Megyei

Két nő áll az utcán, egymásba kapaszkodva. Anya és tizenéves lánya. A lány zokog. Könnyes szemüket le se veszik az előttük lobogó látványról. Mindenük, amijük csak volt, bennégett a házban.

Speciális víz alatti betonozással javítják a Rinya-hidat

AtádHír
-
 Ma 09:15Megyei

Az előre nem látható körülmények miatt újra kellett tervezni a 68-as főút nagyatádi Rinya-hídjának a helyreállítását. A zsaluzatot víz alatti munkavégzésre kiképzett búvárok építik ki - közölte a Magyar Közút.

Gyorshír: kigyulladt egy családi ház Bolhón

Teljes terjedelmében ég egy családi ház Bolhón, a barcsi és a nagyatádi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat - adta hírül a katasztrófavédelem.

45 hektáron pusztított a tűz

Hat település harminc tűzoltója több mint öt órán keresztül küzdött a lángokkal. Még egy speciális mocsárjárót is bevetettek. Körülbelül negyvenöt hektáron égett a nádas csütörtökön Somogyszentpál közelében. Fotókkal.

Adományt gyűjtenek a nagyatádi állatvédők

AtádHír
-
 Tegnap 13:39Megyei

A járványhelyzet az állatmenhely számára is nehézséget okozott: az önkéntes segítők közül többen megbetegedtek, így a napi ellátás sem lett egyszerű. Most mintegy 90 védencüknek gyűjtenek főleg kutyatápot és -konzervet.

Csak május 10-én nyitnak a középiskolák

A középiskolákat csak május 10-én nyitják ki, és csak írásbeli érettségik lesznek idén, mint tavaly - ezt reggel jelentette be Orbán Viktor. Az újranyitásra készülve veszélyeztetve érezték az érintettek az érettségiket.

Megrugdosta a menyasszonyát: eljegyzést ünnepeltek

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Nagyatádi Járási Ügyészség azzal a 32 éves férfival szemben, aki az eljegyzésük ünneplése során súlyos sérülést okozott a menyasszonyának.

Az ország legjobbjai vesznek részt a 63. Bázis verseny-szimulációján

AtádHír
-
 21.04.08 19:12Megyei

Vasárnap szervezi a 63. Bázis az OCR verseny-szimuláció edzését. A sportág legkeményebb akadálypálya-futói is megmérettetik magukat. A rendezvény zárt kapus lesz, élőben közvetítik a közösségi médián.

Figyelem: forgalom-ellenőrzés Lábod felé!

AtádHír
-
 21.04.08 16:09Megyei

Olvasóink jelezték: a rendőrség forgalom-ellenőrzést tart Lábod felé a város határában a körforgalom után. Fokozott figyelemmel közlekedjünk a városban, balesetmentes közlekedést kívánunk mindenkinek!

Vízimentők segítségével kell megerősíteni a Rinya-híd pilléreit az elkerülő úton

AtádHír
-
 21.04.08 14:03Megyei

Információink szerint a víz elkezdte kimosni a híd alapját, ezért acéllemezekkel zsaluzzák ki és betonnal erősítik meg pilléreket. A munkálatok során búvárok merülnek le ellenőrizni a Rinya medrét.

Így nyitottak Nagyatádon az üzletek

Egy hónap után fogadhatják ismét a vendégeiket a boltok és a szolgáltatást végzők. Tovább lehetnek nyitva, mint korábban, de közben egy új rendszer is életbe lépett: korlátozzák az üzletbe belépők számát.

Lőfegyverrel való visszaélés miatt nyomoznak Nagyatádon

AtádHír
-
 21.04.08 09:27Megyei

Olvasóinktól kaptunk jelzést a napokban, miszerint rendőrségi autók helyszínelnek a város egyik családi házas övezetében. Megpróbáltuk kideríteni, mi történt.

Mindent törmelékek borítottak, órákig tartott a mentés

Egy súlyos sérültje is van annak a balesetnek, amely az M7-es autópálya somogyi szakaszán történt ma hajnalban. Kilenc óra alatt tudták csak teljesen megszüntetni a forgalmi akadályt. Helyszíni fotókkal.