Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

Észrevétel a MECSEKÉRC Környezetvédelmi Zrt. jelentéstervezetére

ÁSZ
-
  Tegnap 14:43 Gazdaság 

Megküldte észrevételeit a MECSEKÉRC Környezetvédelmi Zrt. vezérigazgatója a jelentéstervezet megállapításaival kapcsolatban az Állami Számvevőszék (ÁSZ) részére.

Megfelelő a MACIVA intézkedési terve

ÁSZ
-
  Tegnap 13:42 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék elnöke elfogadta a MACIVA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. ügyvezetője által készített intézkedési tervet.

Lezárult a Szekszárdi Víz- és Csatornamű Kft. ellenőrzése

ÁSZ
-
  Tegnap 11:00 Gazdaság 

Elfogadta az Állami Számvevőszék elnöke a Szekszárdi Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetőjének az intézkedési tervét.

Nemzetiségi Iskola ellenőrzése

ÁSZ
-
  Tegnap 11:00 Gazdaság 

A jóváhagyott ellenőrzési program alapján megkezdődött a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium ellenőrzésére való felkészülés.

Fókuszban a fenntartható fejlődési célokhoz kapcsolódó ellenőrzés

ÁSZ
-
  Tegnap 11:00 Gazdaság 

2018. április 26-27. között kerül megrendezésre az EUROSAI Környezetvédelmi Ellenőrzési Munkacsoportjának tavaszi ülése. A találkozó fókuszában ezúttal a környezetvédelmi politikában és irányításban megvalósuló jó kormányzás áll. Az eseményen az Állami Számvevőszék is képviselteti magát.

Felkészülés a Millenáris NKft. beruházási modul ellenőrzésre

ÁSZ
-
  Tegnap 11:00 Gazdaság 

Az állami tulajdonú gazdálkodó szervezetek vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenységének ellenőrzése továbbra is folytatódik, ennek keretén belül megkezdődött a felkészülés a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság beruházásának értékelésére.

Önkormányzati cégek jelentése észrevételezésen

ÁSZ
-
  Tegnap 10:28 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék megküldte észrevételezésre az Ercsi Járóbeteg-szakellátó Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft., az Ócsa Városüzemeltetési Nonprofit Kft. és a Sárvíz Kistérségi Járóbeteg Szakellátó és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. ellenőrzéséről készült számvevőszéki jelentéstervezeteket az ellenőrzött…

A Művészetek Háza Gödöllő NKKft. ügyvezetője észrevételt tett

ÁSZ
-
  Tegnap 10:23 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék megküldte észrevételezésre a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. ellenőrzéséről készült számvevőszéki jelentéstervezeteket az ellenőrzött társaság vezetőjének és a tulajdonosi joggyakorló önkormányzatnak. A társaság ügyvezetője 15 napon belül észrevételt tett az ellenőrzés megállapításaira.

Ma van a Föld napja

ÁSZ
-
  18.04.21 21:43 Gazdaság  Világűr Föld napja

1970. április 22-én Denis Hayes amerikai egyetemi hallgató mozgalmat indított el a Föld védelmében. Akkor több mint 25 millió amerikai állt mögé, ma pedig szinte az egész világra kiterjed az általa kezdeményezett mozgalom. A FÖLD napja célja, hogy felhívják a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, a Föld megóvására.

Indul a Városliget Zrt. ellenőrzése

ÁSZ
-
  18.04.21 15:00 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék ellenőrzési tervének megfelelően 2018. április 9-én megkezdte az állami tulajdonban (résztulajdonban) lévő gazdálkodó szervezetek vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenységének ellenőrzése keretén belül a Városliget Ingatlanfejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság ellenőrzését.

Készül a jelentéstervezet az Eötvös Károly Megyei Könyvtárnál

ÁSZ
-
  18.04.21 15:00 Gazdaság 

Az ütemtervnek megfelelően elkezdődött a számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása Eötvös Károly Megyei Könyvtár pénzügyi és vagyongazdálkodása szabályszerűségének és belső kontrol rendszerének működésének ellenőrzésében. A jelentéstervezet összeállítását az ellenőrzésvezető végzi, támaszkodva az ellenőrzés korábbi szakaszában…

Értékteremtés, integritás témakörök a Vezetőképző Akadémián

ÁSZ
-
  18.04.21 14:07 Gazdaság 

A Vezetőképző Akadémia az ötödik héten a Miskolci Egyetem professzorai által tartott érdekfeszítő előadásokkal folytatódott az értékteremtő vezetés és a szervezeti integritás témakörében.  

Jelentéstervezet – Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ NKft.

ÁSZ
-
  18.04.21 13:39 Gazdaság  Műcsarnok

Az önkormányzatok többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése keretében a Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ Nonprofit Kft. számvevőszéki jelentéstervezetét az ellenőrzésvezető elkészítette.

Heti hírösszefoglaló: 16. hét

ÁSZ
-
  18.04.21 13:38 Gazdaság  MSZP LMP

Az Állami Számvevőszék sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy vagyonmegóvási intézkedést indított három önkormányzatnál. A Számvevőszék elvégezte azon hét párt intézkedési tervének értékelését, amelyek ellenőrzése 2018. január elején zárult le. A tizenhatodik héten kilenc ellenőrzést zárt le és két elemzést - az aktivitási ráta…

Hasznosultak az ÁSZ javaslatai?

ÁSZ
-
  18.04.21 13:27 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék Elnöke által jóváhagyott ellenőrzési program alapján megkezdődött a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata gazdálkodásának utóellenőrzése.