Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Közérdekű bejelentések – 2017. szeptember, október

ÁSZ
-
  Ma 13:35 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszékhez 2017. szeptember és október hónapban 36 közérdekű bejelentés, illetve panasz érkezett. Az Állami Számvevőszék a közérdekű bejelentéseket és panaszokat az Állami Számvevőszékről szóló 2011. évi LXVI. törvényben és a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvényben foglaltak szerint…

15 napos észrevételezésen az Antenna Hungária jelentéstervezete

ÁSZ
-
  Ma 11:27 Gazdaság 

Elkészült az Antenna Hungária Zrt. jelentéstervezete, amelyet az ÁSZ észrevételezés céljából megküldött az ellenőrzöttek részére. A jelentés tervezetére az ellenőrzött társaság vezetője, valamint a tulajdonosi jogokat gyakorló intézmények vezetői, az NFM miniszter és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója is észrevételt t

Jelentős beruházások ellenőrzése két intézménynél

ÁSZ
-
  Ma 11:00 Gazdaság 

A jóváhagyott ellenőrzési program alapján megkezdődött a Magyar Állami Operaház és a Nemzeti Sportközpontok jelentős beruházásainak ellenőrzésére való felkészülés.

Számvevőszéki jelentéstervezetek két párt ellenőrzésében

ÁSZ
-
  17.11.18 11:00 Gazdaság 

Az ellenőrzések ütemtervének megfelelően megkezdődött a számvevőszéki jelentéstervezetek összeállítása a számvevői megállapításokat tartalmazó munkaanyagok alapján a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció ellenőrzésében.

Készülnek a munkaanyagok a Millenáris NKft. ellenőrzéséről

ÁSZ
-
  17.11.18 11:00 Gazdaság 

A Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2016. évi vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenységének ellenőrzéséről készülnek a számvevői munkaanyagok.

Felkészülés a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. ellenőrzésére

Az Állami Számvevőszék megkezdte az ellenőrzést „Az önkormányzatok gazdasági társaságai - Az önkormányzatok többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése” elnevezésű ellenőrzési program keretében a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságnál.

Elkészült a Congeria Kft. számvevői munkaanyaga

ÁSZ
-
  17.11.17 14:44 Gazdaság 

Elkészült a Congeria Településüzemeltető Szolgáltató Kft., valamint a tulajdonosi joggyakorló Tihany Község Önkormányzata ellenőrzéséről készült számvevői megállapításokat tartalmazó munkaanyag.

Két önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság ellenőrzése indul

ÁSZ
-
  17.11.17 14:30 Gazdaság 

Megkezdődött a felkészülés két önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság ellenőrzésére

Elkészült a számvevői munkaanyag

ÁSZ
-
  17.11.17 14:29 Gazdaság 

Elkészült a Cserkeszőlői Beruházó Nonprofit Kft., valamint a Cserkeszőlő Községi Önkormányzat, mint tulajdonosi joggyakorló ellenőrzéséről készült számvevői megállapításokat tartalmazó munkaanyag.

3 önkormányzati Gt. ellenőrzése indult el

ÁSZ
-
  17.11.17 14:01 Gazdaság  5 hír a témában

Az önkormányzat többségi tulajdonban lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése keretein belül megkezdődött a Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft., az ÓZDSZOLG Szolgáltató NKf, továbbá a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. helyszínek, valamint a tulajdonosi joggyakorlókra kiterjedő ellenőrzésre való felkészülés.

Megkezdődött három önkormányzati tulajdonú társaság ellenőrzése

ÁSZ
-
  17.11.17 14:00 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék 2017. november 13-án kezdte meg három önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaság, a Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nkft., a Solymári Településüzemeltetési Kft. és az ABÉVA Alsónémedi Beruházó és Vagyonhasznosító Kft. gazdálkodási tevékenységének, valamint ehhez kapcsolódóan Nagykáta…

Kezdetét vette a XVI. kerületi Önkormányzat utóellenőrzése

ÁSZ
-
  17.11.17 13:21 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék – a stratégiájában megfogalmazott hasznosulás célkitűzéssel összhangban – utóellenőrzés keretében ellenőrzi, hogy az ellenőrzött szervezet megvalósította-e a korábbi ellenőrzés által feltárt hibák, hiányosságok és szabálytalanságok megszüntetése céljából készített intézkedési tervében foglaltakat. Az…

Észrevételt tett Veresegyház város polgármestere

ÁSZ
-
  17.11.17 13:04 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék 2017. októberében küldte meg Veresegyház város polgármesterének a település belső kontrollrendszerének kialakítása és működtetése ellenőrzéséről szóló nem nyilvános jelentéstervezetét, aki az abban foglalt megállapításokkal kapcsolatban élt a törvényben rögzített észrevételezési lehetőségével.

Heti hírösszefoglaló: 46. hét

ÁSZ
-
  17.11.17 12:00 Gazdaság 

A magyar közszférában a közbeszerzési verseny helyzete jó, ugyanakkor lehetnek integritási kockázatok – hangsúlyozta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke kedden a Közbeszerzési Hatóság nemzetközi konferenciáján. Az ÁSZ figyelemfelhívása alapján módosította az Országgyűlés a kampányfinanszírozási törvényt – erről is…

Egercsehin nem észrevételeztek

ÁSZ
-
  17.11.17 11:00 Gazdaság 

Az Állami Számvevőszék az önkormányzatok vagyongazdálkodása szabályszerűségének utóellenőrzése során Egercsehi Községi Önkormányzat utóellenőrzéséről készült jelentéstervezetét megküldte az ellenőrzött szervezet vezetője részére 15 napos észrevételtétel lehetőségének biztosítása céljából. Az ellenőrzött szervezet polgármestere nem…