Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Megfelelő a Laki-Gazda NKft. intézkedési terve

Lakitelek Önkormányzata többségi tulajdonában levő Laki-Gazda Nonprofit Hulladékgazdálkodási Kft. (Laki-Gazda NKft.) ellenőrzéséről szóló számvevőszéki jelentésben tett javaslatokra a társaság ügyvezetője és a tulajdonosi jogokat gyakorló önkormányzat polgármestere megküldte az intézkedési tervet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) részére. A…

Felkészülés két középiskola ellenőrzésére

ÁSZ
-
  19.02.15 15:21 Gazdaság

Az ÁSZ Elnöke jóváhagyta az ellenőrzési programokat, a számvevők megkezdték a felkészülést a Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium, valamint a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola ellenőrzésére.

Az ÁSZ 7. heti hírösszefoglalója

ÁSZ
-
  19.02.15 13:48 Gazdaság

A héten az Állami Számvevőszék elemzést tett közzé a pártalapítványok ellenőrzési tapasztalatairól, továbbá három jelentést hozott nyilvánosságra. Cikk jelent meg a levegőminőség hazai és nemzetközi ellenőrzéséről. Az ÁSZ munkatársai a Miskolci Egyetemen átvették közszolgáltatási elemző szakközgazdász diplomájukat. 100 nap múlva…

Domokos László: kalkuláljunk, tervezzünk és vonjunk egyenleget

ÁSZ
-
  19.02.15 12:02 Gazdaság

„Minden kisebb vagy nagyobb vásárlásnál legyünk objektívek. Ne hagyjuk, hogy érzelmeinkre hassanak a reklámok, vállaljunk pénzügyi tudásunkkal arányos kockázatot és minden esetben készítsünk költségvetést" – mondta Domokos László a Pénzügyi Tudatosság Projekt szerkesztőségi ülésén.

Hasznosultak a javaslatok a Tőserdő Turisztikai NKft.-nél

Lakitelek Önkormányzata többségi tulajdonában levő Tőserdő Turisztikai NKft. ellenőrzéséről szóló számvevőszéki jelentésben tett javaslatokra a társaság ügyvezetője és a tulajdonosi jogokat gyakorló önkormányzat polgármestere megküldte az intézkedési tervet az ÁSZ részére. A tervezett intézkedések összhangban vannak a számvevőszéki…

Lezárult a mosonmagyaróvári Karolina-kórház ellenőrzése

ÁSZ
-
  19.02.15 10:31 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék lezárta a központi alrendszer egyes intézményei pénzügyi és vagyongazdálkodásának ellenőrzése keretében a Karolina Kórház-Rendelőintézet ellenőrzését. A javaslatokat megalapozó megállapításokra készített intézkedési terveket az Állami Számvevőszék tudomásul vette.

Elkészült Gyönk ellenőrzésének jelentéstervezete

ÁSZ
-
  19.02.15 09:30 Gazdaság

A jóváhagyott ütemtervnek megfelelően elkészült a Gyönk Város ellenőrzéséről szóló jelentéstervezet.

Készülnek a Szombathelyi Szakgimnázium munkaanyagai

ÁSZ
-
  19.02.15 08:00 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék Elnöke által jóváhagyott ellenőrzési programok alapján megkezdődött a számvevő munkaanyagok készítése a Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium vagyongazdálkodásának és belső kontrollrendszerének értékeléséhez.

Száz nap múlva uniós képviselőket választ hazánk

ÁSZ
-
  19.02.15 07:00 GazdaságMSZPKampány

2019. május 26-án, azaz éppen száz nap múlva európai parlamenti választásokat tartanak Magyarországon. Hazánk negyedik alkalommal vesz részt a voksoláson a 2004-es EU-s csatlakozásunk óta. Hasonlóan az öt évvel ezelőttihez, ismét 21 képviselőt küldhetünk az Európai Parlamentbe. Az Állami Számvevőszék az EP-választás lebonyolítására…

A váci Jávorszky Ödön Kórház jelentéstervezete elkészült

ÁSZ
-
  19.02.14 13:46 Gazdaság

A Jávorszky Ödön Kórház ellenőrzése új szakaszba lép, miután a számvevői munkaanyagok felhasználásával az ellenőrzésvezető befejezte a számvevőszéki jelentéstervezet elkészítését. Az ellenőrzés célja a kórház közpénzfelhasználásának áttekintése, az esetleges hiányosságok feltárása. Az Állami Számvevőszék így kíván hozzájárulni ahhoz a…

Jelentéstervezet készül két fővárosi gazdasági társaságnál

ÁSZ
-
  19.02.14 13:00 Gazdaság

A számvevői munkaanyagok alapján elkezdődött a számvevőszéki jelentéstervezet készítése a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő "zártkörűen működő" Részvénytársaság és a Kőbányai Szivárvány Szociális Gondoskodást Nyújtó Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ellenőrzésében.

Folytatódik Pécsvárad és Hajdúnánás ellenőrzése

ÁSZ
-
  19.02.14 12:30 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megkezdte Pécsvárad Város Önkormányzata és Hajdúnánás Városi Önkormányzat ellenőrzését az integritás és belső kontroll témakörében az ellenőrzöttek által rendelkezésre bocsátott dokumentumok alapján.

Hasznosulás a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft.-nél

Kalocsa Város Önkormányzata többségi tulajdonában levő Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft. ellenőrzéséről szóló számvevőszéki jelentésben tett javaslatokra a társaság ügyvezetője és a tulajdonosi jogokat gyakorló önkormányzat polgármestere megküldte az intézkedési tervet az ÁSZ részére. A tervezett intézkedések összhangban…

Nem érkezett észrevétel a Suli Harmónia ellenőrzésében

ÁSZ
-
  19.02.14 11:04 Gazdaság

A Suli Harmónia-2007 Gyermekeket Segítő Alapítvány ellenőrzéséről készült számvevőszéki jelentéstervezetet az Állami Számvevőszék megküldte észrevételezésre az ellenőrzött szervezet vezetőjének, aki a jelentéstervezet megállapításaira nem tett észrevételt.

Közpénzek közérthetően: Kitűzött céljaink elérése

ÁSZ
-
  19.02.14 10:31 Gazdaság

Ahhoz, hogy mindennapi gazdálkodásunk céltudatos legyen, fontos, hogy költségvetésünket előre lefektetett célok mentén tervezzük meg. Nézzük meg, hogy miért fontos a tervezés!