Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Napi horoszkóp április 24.: kellemes meglepetések érhetnek a mai napon

Fogadjuk nyitott szívvel, ha valaki kimutatja felénk az érzéseit, és örüljünk mindannak, ami a miénk. Napi horoszkóp következik szombatra.

A hétvége horoszkópja: a megérzéseink irányítanak utunkon

A Rák jegyében járó Mars hatására most az ösztönös késztetéseinket, megérzéseinket követjük. Szép hétvége vár ránk Ipacs Andrea asztrológus szerint.

Napi horoszkóp 2021. április 23.: könnyebbé válhat a lelkünk

Adjuk ki a feszültséget magunkból - na nem veszekedésben, inkább nagy sétában, beszélgetésben. Napi horoszkóp következik péntekre.

Ezeket kerüld el, ha nem akarod feldühíteni a Skorpiót

A Skorpió rejtélyes jegy: a nyugodtnak tűnő felszín alatt gyakran komoly indulatok háborognak. A következőket kerüld el, ha nem akarod feldühíteni!

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt!

A tenyér vonalai és dombjai részletes útmutatást adnak a személyiségről és a sorsról. Nézd meg, a tiéd milyen titkokat rejt a jövődről!

Napi horoszkóp 2021. április 22.: ne menjünk bele felesleges játszmákba

Csak a magunk dolgaira fókuszáljunk, mert így érhetünk célt. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek.

4 egyértelmű jele annak, hogy a Bika-férfi szerelmes beléd

Szerelmes lettél egy Bika jegyű férfiba, és most próbálsz rájönni, ő hogyan is érez irántad? Összeállítottunk neked egy listát, amiből kiderül, van-e esélyed nála!

Napi horoszkóp 2021. április 21.: bízzunk magunkban és az erőnkben!

A határozottság azt jelenti, hogy képes vagy megbízni magadban. Napi horoszkóp következik szerdára.

Szerelmi tarot jóslás a Bika havára

Szépség, stabilitás, a testi-lelki örömök megélése – ezek tartoznak a Bika jegyéhez. Nézd meg, mit jósol neked a Tarot a következő időszakra!

4 évszak, 4 karakter – te melyik évszak szülötte vagy?

Astronet
-
 21.04.20 11:50Életmód

Már őseink is hitték: személyiségünket meghatározza az az évszak, amelyben világra jöttünk. Ismerjük meg a négy alapkaraktert és jellegzetes viselkedési formáikat!

Esküvőhoroszkóp – a dátum alapján milyen lesz a házasságotok?

Az asztrológia segítségével nemcsak személyek, de események, döntések jövőbeni hatásait is előre láthatjuk. Igaz ez az a házasságra is. Ha kitűztétek már a nagy napot, akkor elmondjuk, milyen lesz a kapcsolatotok.

Napi horoszkóp 2021. április 20.: a véletlen a kezünkre játszhat

Egy véletlen ötlet, esemény ma hirtelen megfordíthatja a dolgok menetét. Napi horoszkóp következik keddre.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint!

A Merkúr, a Nap és a Mars is jegyet vált a héten, ami izgalmas periódust jelez az asztrológus szerint. Általános heti horoszkóp következik április 19-től 25-ig.

Ezeket kerüld el, ha nem akarod feldühíteni a Mérleget!

A Mérleg a zodiákus legbékésebb és legdiplomatikusabb jegye, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne őt is kihozni a sodrából. Mutatjuk, mit kerülj el, ha nem akarod elérni nála ezt a cseppet sem vidám állapotot!

Napi horoszkóp 2021. április 19.: eljön a döntések ideje

A magánéletben és a munkával kapcsolatban is könnyebben rátalálunk most a helyes útra. Napi horoszkóp következik hétfőre.