Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Exkluzív páholy a Budapest Parkban

Médiapiac
-
  Ma 15:30 Média 

Az idei szezonban már a Szentkirályi is várja a bulizni vágyókat a Budapest Parkban.

Öt külföldi fesztivál a közelben, amire lehet, hogy idén el kellene utaznod

Player
-
  Ma 15:30 Zene 

Unod már a magyar zenei fesztiválokat, de nem akarsz nagyon messzire utazni egy külföldiért? Akkor van öt ajánlatunk!

Késő tavaszi vonzalmak a Jobbik vezetői széke körül |

SZERET, NEM SZERET – Sneider Tamás minden nap mással pózol a posztért. |

Változik a május 8-i tüntetés időpontja

HírTV
-
  Ma 15:30 Belföld 

A meghirdetett délutáni időpontnál korábban kezdődik az országgyűlés alakló ülésének napjára, május 8-ra szervezett kormányellenes demonstráció.

30 fok körüli meleg lehet a hosszú hétvégén

Csapadék is várható, de jellemzően sok lesz a napsütés, helyenként 30 fokig is melegedhet a levegő a hosszú hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Verekedés tört ki egy szexelő pár miatt egy berlini vonaton

Blikk
-
  Ma 15:29 Külföld 

Berlin - Hatalmas verekedés történt ki a vonaton lévő utasok között, miután felszólítottak egy párt arra, hogy fejezzék be az orális szexet.

Agrárberuházások fűtik Mianmar gazdaságát

Több évtizedes elzártság után kezd előtérbe kerülni Mianmar, amely a világ vezető logisztikai cégeinek egyik fő célpontja manapság. Az erőforrásokban gazdag országban komoly élelmiszeripari, mezőgazdasági és logisztikai beruházásokat eszközölnek globálisan jegyzett vállalatok.

Nagyot csökkent a munkanélküli segélykérelmek száma az Egyesült Államokban

Nem várt mértékben, az elmúlt héten közel ötven éve a legkevesebbre csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma az Egyesült Államokban a washingtoni munkaügyi minisztérium csütörtökön közzétett kimutatása szerint. Az elmúlt héten 209 ezren folyamodtak első alkalommal munkanélküli segélyért, 24 ezerrel…

Pályaorientációs napot szerveztek a tanulóknak a Kiskanizsai iskolában

Zaol
-
  Ma 15:27 Megyei 

Az illatos csokoládé temperálásának folyamataiba is betekintést nyerhettek a Kiskanizsai iskola fiataljai csütörtökön az intézményben megtartott pályaorientációs napon.

Késő tavaszi vonzalmak a Jobbik vezetői szék körül |

SZERET, NEM SZERET – Sneider Tamás minden nap mással pózol a posztért. |

Újabb SUV-okat vett a honvédség

További 300 új Suzuki Vitara típusú gépjárművet állított hadrendbe a Magyar Honvédség. A Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretében beszerzett autókat csütörtökön mutatták be Budapesten, a Magyar Honvédség Anyagellátó Raktárbázisán - írja az MTI.

Állami szerepvállalás is kell a biomassza-alapú gazdaság kialakításához

A biomassza-alapú gazdaságot egy horizontális jellegű stratégiai ágazatként érdemes kezelni. Mindez megköveteli a koherens ágazati politika kialakítását, amihez meg kell teremteni a koordináció feltételeit - derült ki a Hatékony érdekérvényesítés és tudásalapú kormányzás a biomassza-alapú gazdaság területén című tárcaközi egyeztetésen.

AMD: (szinte) minden rózsás

HWSW
-
  Ma 15:27 Infotech 

Váratlanul sikeres az AMD, a merész előrejelzéseket is sikerült meghaladnia a gyártónak. A szerveres termékek ugyanakkor a vártnál lassabban hódítanak a piacon.

Belehalt a mellplasztikába egy nő

Azt gondoltad, hogy egy plasztikai beavatkozásba nem lehet belehalni, ugye? Pedig ez a szomorú sztori bebizonyítja, hogy sajnos ez a rutineljárás is végződhet tragédiával!

Rekordmennyiségű mikroműanyagot találtak az északi-sarkvidéki tengeri jégben

IM News
-
  Ma 15:26 Határtalan 

Öt különböző helyen vettek mintát a kutatók az északi sarkvidék jegéből. Egy liter tengeri jégben több mint 12 ezer mikroplasztikus részecskét találtak. Ez a hatalmas mennyiség a tudósokat is meglepte és számos kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogy az apró műanyag részecskék ilyen aránya milyen hatással van a tengerek élővilágára és az…