Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Juharszirupos sütőtök

Spa Trend Online
-
  Ma 04:39 Recept

Édes mázzal bevont sütőtök, ami egy kis csavarral megtornáztatja az ízlelőbimbókat. A chili por azonban el is hagyható, ha nem szereted a pikánsat az édessel vegyíteni.

Több ezren kiszorulhatnak a felsőoktatásból

Babaszoba
-
  Ma 04:39 Életmód

Több ezren kiszorulnak a felsőoktatásból, és akár 30-40 százalékkal is visszaeshet a felvett hallgatók aránya, ha az oktatási kormányzat nem változtat a jövőre életbe lépő szigorú szabályozáson.

Mi a különbség az etikailag helyes és helytelen cégvezetés között?

Növekedés
-
  Ma 04:37 Gazdaság

Morgen Witzel kanadai történész és a London Business School oktatója legújabb, magyarul is megjelent kötetében rövid, színes történetekkel szemlélteti, mit jelent manapság az etikus működés egy vállalat életében, és milyenek az etikus vezetők.

A szőlő és a Terrazzo Villany burkolat kapcsolata

OtthonNeked
-
  Ma 04:33 Otthon

A szőlőművelés és a borkészítés hagyománya egyes kultúrantropológusok szerint legkevesebb 6 ezer évre, mások szerint még későbbre tekint vissza. Feltételezhető,

Samsung SDI: az EU-nak nem tetszik magyar állami támogatás

Az Europai Bizottság kétségeit fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Magyarország Kormánya 108 millió eurós (~35 milliárd forint) támogatása a Samsung SDI akkumulátorgyártó gödi üzeménk bővítéséhez megfelel-e az EU állami támogatási szabályainak. Az Európai Bizottság vizsgálatot indított, kijelentve, hogy kétségei vannak azzal kapcsolatban,…

Ezt a hat whisky-t biztosan megkóstoljuk a Whisky Show-n

Player
-
  Ma 04:33 Recept

Ősszel az egy négyzetméterre eső alkoholos italok száma az október 26-27-én megrendezésre kerülő Whisky Show-n lesz a legmagasabb. Mutatjuk, mik lesznek azok, amiket biztosan nem hagyunk ki.

Túl lassú a digitális átállás a magyar logisztikai cégeknél

autopro
-
  Ma 04:33 Cégvilág

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége szerint fel kell gyorsítani a logisztikai vállalkozások digitális átállását. Veszélyt jelent, hogy fokozódó hekkertámadásokra számíthat a logisztikai ágazat.

A vérünkből kiderül, lesz-e tüdőrákunk

Új módszerrel mutatható ki a tüdőrák kockázata. A szűrővizsgálathoz elég egy egyszerű vérvétel - jelentette be a Weizman Tudományos Intézet (WIS).

Tolószékébe rejtette a kokaint a 81 éves nő

Lokál
-
  Ma 04:31 Külföld

Tolószékébe rejtett, csaknem három kilogramm kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra Kolumbiában.

Hogyan viseld a farmered munkába? Változatos szettek

Bien
-
  Ma 04:31 Divat

Néhány munkahelyen mai napig elképzelhetetlen, hogy farmerben menj be egyik nap dolgozni, valahol pedig ez a mindennapos viselet. Mióta a farmer ennyire...

Hatalmas keblek, ledobta a melltartót a dögös sportolónő

Ripost
-
  Ma 04:30 Sport

Az ausztrál bombázó, Jem Wolfie szakácsnak tanult.

Szerdán este szünetelnek a Magyar Közút online szolgáltatásai

Szerdán 17 órától várhatóan 21 óráig informatikai rendszerfrissítés miatt szünetelnek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. online szolgáltatásai.

Folytatódnak a tüntetések és az összetűzések kedd este Katalóniában

Nap közben is folyamatosak voltak a különböző utcai megmozdulások, tiltakozók kisebb-nagyobb csoportjai több közút forgalmát korlátozták, valamint vasúti sínekre vonulva tüntettek, így akadályozva a közlekedést.

Gyúrnia sem kell az izmokért Pápai Jocinak

Edzés nélkül izmosodik az énekes.