Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

2,5 milliárdért ölte meg legjobb barátnőjét egy kamaszlány Amerikában

Egy fiatal férfi volt a felbujtó, aki a neten keresztül utasította a 18 éves lányt arra, hogyan oltsa ki a barátnője életét, és hogy gyerekeket erőszakoljon meg.

Johannis szerint sikeres volt a román EU-elnökség

Nagyon sok folyamatban lévő ügyet lezárt Románia az Európai Unió Tanácsának soros elnökeként - jelentette ki csütörtökön Brüsszelben Klaus Johannis, aki "nagyon jónak" minősítette a román elnökség munkáját.  

Ez a csapat vinné Torghellét

NB1
-
  Ma 19:35 Foci

A rutinos támadó nem sokáig marad klub nélkül.

Űrkutatás. Nincs jele idegen civilizációnak a Föld közelében

Több ezer különös jelet észleltek, ám intelligens földönkívüli életre nem bukkantak a kutatók, akik ezidáig 1327 szomszédos csillagrendszert vizsgáltak meg. The post Űrkutatás. Nincs jele idegen civilizációnak a Föld közelében appeared first on AzÜzlet.

Johnson és Hunt maradt versenyben a brit Konzervatív Párt vezetői tisztségéért

A tagság a volt és a jelenlegi külügyminiszter közül választhatja meg a kormánypárt következő vezetőjét és így Nagy-Britannia új miniszterelnökét.

Ennek a nigériai párnak három esküvője is volt egymás után: milliókért

Nuus
-
  Ma 19:33 Színes

Míg nálunk sokan tartózkodnak már egyetlen esküvővel járó stressztől is, Nigériában óriási divatja van a dupla esküvőknek. Ez a pár a triplával persze már így is extrémek számít.

Trump ENSZ-nagykövetjelöltje szerint a klímaváltozás "valós veszély"

A klímaváltozás "valós veszély" - jelentette ki szerdai szenátusi bizottsági meghallgatásán Kelly Knight Craft, aki Donald Trump amerikai elnök új jelöltje az ENSZ-nagyköveti posztra.

Kiderült, miért nem lehet felszeletelni az ellent a Star Wars Jedi: Fallen Orderben

IGN
-
  Ma 19:33 Gaming

Star Wars mindenkinek Az Electronic Arts show-ján részletesen bemutatott Star Wars Jedi: Fallen Orderben mint kiderült, nem lehet emberi ellenfeleket csonkolni, és azt is megtudtuk, miért.

Nehogy bedőljön neki: átverés terjed a Google Naptárban

HVG
-
  Ma 19:33 Infotech

Újfajta módját találták ki a csalók annak, hogy érzékeny adatokat szerezzenek meg a felhasználóktól.

Az ASEAN Észak-Koreával szervezhet közös csúcstalálkozót

Kitekintő
-
  Ma 19:32 Külföld

Megkezdődött csütörtökön Bangkokban a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségének (ASEAN) 34. csúcstalálkozója. A tíztagú regionális szervezet vezetői egy Észak-Koreával közös csúcstalálkozóról is egyeztetnek a hétvége során - közölte egy meg nem nevezett ASEAN-diplomata csütörtökön a Kyodo japán hírügynökséggel.

Túlélték a náci haláltábor borzalmait a rákosszentmihályi ikerlányok

Havas Ági és Juci tizenhat évesek voltak, amikor egy transzporttal Magyarországról Auschwitzba vitték őket. Dr. Josef Mengele, a rettegett orvos, félreállította az ikreket, édesapjukat és nagymamájukat viszont gázkamrába küldték. Megdöbbentő beszámolójuk a haláltáborról százharminckét oldalon mondja el történetüket, mindenkinek.…

Tényleg működik köztetek a kémia? Ha tapasztalod e jeleket, biztosan fülig szerelmes vagy

Bien
-
  Ma 19:31 Életmód

Nem tudhatjuk, mikor és hol csap le ránk, de az biztos, hogy a szerelem alapja a kémia. Sokszor teljesen váratlanul toppan be az életünkbe, és az...

Tankot lopott részegen, támadásnak hitték a lakók

Egészen meglepő módon nem Szibériában és nem is Oroszország területén történt a részeg tanklopás, igaz, nem is messze tőle.

150 millió euróból három éven belül brutális megújuláson mennek keresztül a bősi erőmű zsilipkamrái

Parameter
-
  Ma 19:30 Határtalan

Sólymos László (Híd) környezetvédelmi miniszter emlékeztetett arra, hogy Szlovákia legnagyobb kiterjedésű vízi építményének 27 éves története alatt mintegy 400 ezer hajó haladt keresztül annak zsilipkamráin, ami 15 ezres éves átlagot tesz ki. "Tény, hogy a zsilipkamrák állapota az élettartamuk végét súrolja. A komplex rekonstrukció…

Szexuális eksztázis – miért is akarjuk annyira?

HVG
-
  Ma 19:30 Életmód

Évezredek óta vágyunk a mámorra. Amikor azonban az erotikus eksztázisban a fokozhatatlan gyönyör élményét keressük, vajon nem épp az ellenkező irányba indulunk el?