Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Gerhard Richter leteszi az ecsetet

artportal
-
  Tegnap 18:59 Kultúra

Ezt a kortárs képzőművészet egyik legnagyobb alakja maga jelentette be, de hozzátette: nem vonul teljesen vissza, kisebb papíralapú munkák születhetnek még műtermében.

Tiéd a kocka! – Sznobriadó. Tájékoztatási fokozat

artportal
-
  20.09.24 14:13 Kultúra

Kiállítások, események az utolsó nyári, de sokkal inkább első igazi őszi hétvégére. Sznobriadó. Tájékoztatási fokozat.

Bíróság elé áll Párizsban az aktivista, aki gyarmati időkből származó múzeumi tárgyakat vinne vissza eredeti helyükre

artportal
-
  20.09.23 15:10 Kultúra

Szeptember végén kezdődik a tárgyalása annak a kongói aktivistának, aki francia és holland múzeumokból akart tárgyakat kivinni, hogy a kolonialista múltra hívja fel a figyelmet.

Végre valami

artportal
-
  20.09.23 08:17 Kultúra

A Kisterem galéria kihelyezett projektje még akkor is az egyik fénypontja lenne az őszi kiállítási szezonnak, ha nem volna félő, hogy a napokban, hetekben véget is ér ez kurta, furcsa idény. Friss művek és egy régóta méltó helyét kereső monstre installáció várja a látogatókat még szeptember végéig a Reáltanoda utcában.

Art Basel Ovr: Bak Imre műveivel szerepel az acb

artportal
-
  20.09.20 11:40 Kultúra

Az Art Basel a vírushelyzetre tekintettel, ebben a hónapban és októberben online viewing room-okba szervezte meg az aktuális vásárát. A szeptemberi száz résztvevő galéria között szerepel egy hazai is.

“A lehető legmesszebb jutni a modernizmusban” – Szabó József végleg hazatér a róla szóló új kötetben

artportal
-
  20.09.20 10:18 Kultúra

Megjelent a Franciaországban élt magyar művész munkásságát feldolgozó háromnyelvű kötet, amelyet Cserba Júlia mutat be, aki másfél évtizede elsőként hívta fel itthon a figyelmet Szabó kiemelkedő életművére.