Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több ezren látták a Csíksomlyói passiót Esztergomban

Több ezren látták a Csíksomlyói passiót az esztergomi bazilika előtti téren a Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában hétfőn este.

Dobó Kata és Zsidró évfordulót ünnepelnek

24
-
  Ma 09:18 Bulvár

Külföldre utaztak a gyerekekkel.

Tejmentes nyári süti: kókuszos-lime-os kockák

NLC
-
  Ma 09:17 Recept

Ezt a szuperfriss nyári sütit tejérzékenyek is bátran élvezhetik!

Tisztújításra kényszerül a jobboldali médiavilágot összefogó KESMA

MFor
-
  Ma 09:17 Gazdaság

A nagy átalakítások azonban csak az önkormányzati választások után jöhetnek.

Kié lesz a Debreceni Nemzetközi Iskola?

Dehir
-
  Ma 09:16 Megyei

Debrecen – Legyen a debreceni diákoké: erről tartott sajtótájékoztatót Varga Zoltán és Madarasi István. Az elhangzottakra közleményben reagált a Fidesz-KDNP.

Uzsonnára gyűjtenek

Magyar Szó
-
  Ma 09:16 Határtalan

Gyűjtést szervezett a hétvégén a Fokoláre Mozgalom óbecsei szervezete, a jótékonysági vásárra a Caritas jótékonysági szervezetnek az első helyi közösség területén lévő otthonában került sor. A mozgalom felhívására mintegy 30 személy ajánlott föl megvásárlásra lábbeliket, ruházatot, könyveket, iskolai tanfelszereléseket, dísztárgyakat.

14 bravúros vacsoratipp, ha bírod a távol-keleti konyhát

Nosalty
-
  Ma 09:16 Recept

Ha egész héten nem ettél meleget, péntekre igazán megérdemelsz egy finom fogást. Ha bírod a kínait, ezek a receptek neked szólnak!

Áder János: Joggal lehetünk büszkék arra, amit 1989-ben elértünk

Magyarságunk és európaiságunk több mint ezer esztendeje összetartozik – jelentette ki ünnepi beszédében a köztársasági elnök.

Újra kikerült a kereszt a Parlamentre

Áder János államfő arról beszélt, hogy olyan otthont kell berendeznünk, amelyből kitessékeljük az idegen, barbár eszméket.

Tango és Cash – Jackie Chan is kibukott volna a filmtől?

Mafab
-
  Ma 09:14 Film

Egereket szagolgató főgonosz, saját korábbi filmjét lehúzó Sylvester Stallone, akció akció hátán, ez a nyolcvanas évek egyik legpörgősebb filmje. Bár a Tango és Cash három Arany Málna-díj jelölésből e...

Környezeti tragédia a Kanári-szigeteki tűzvész

Több ezer ember kényszerült otthona elhagyására a Kanári-szigeteken, ahol jelenleg több mint hatezer hektárnyi erdő ég. A lángok már a nagy sziget észak-nyugati részén lévő Tamadaba nemzeti parkot is elérték.

Megoldások, ha valami fáj

fmc
-
  Ma 09:12 Életmód

Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.

Hatalmas nemzeti lobogót vontak fel a Kossuth téren

Megkezdődött az államalapítási ünnepség első igazán látványos eseménye, hatalmas nemzeti trikolórt húztak fel a fővárosi Kossuth téren a Himnusz hangjaira. A ceremónián Áder János államfő és Benkő Tibor honvédelmi miniszter is részt vett, de rengeteg nézelődő is végig kísérte a lobogó felvonását.

Augusztus 20. - Már lobog a zászló a Kossuth téren: ezt mondta beszédében Áder János az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, kedd reggel Budapesten, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.