Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

Európában és Afrikában bővít 2019-ben az Emirates

AIRportal
-
  Ma 09:46 Cégvilág

Jelentősen bővíti kapacitásait Európában és Afrikában a dubaji cég, Dél-Amerikában és Ausztráliában azonban racionalizálásra hajt végre.

Megvalósítaná a még nagyobb A220-ast az Airbus

AIRportal
-
  Ma 08:29 Gazdaság

Az európai gyártó elnöke szerint nagyon valószínű, hogy létrehozzák a Bombardier-tól átvett típuscsalád harmadik, az eddigieknél nagyobb tagját.

Élő koncertek a Garuda belföldi járatain

AIRportal
-
  Tegnap 20:17 Gazdaság

Azt egyelőre nem tudni, hogy az alvásra vágyó utasok hogyan fogadják a koncert ötletét.

Cáfolja a Hong Kong Airlines, hogy pénzügyi gondjai lennének

AIRportal
-
  Tegnap 19:29 Cégvilág

A HNA-csoporthoz köthető légitársaság egyes hírek szerint nagy bajban van, a leállás csak idő kérdése, a cég azonban következetesen cáfol.

Tűz volt a Cargolux egyik gépének pilótafülkéjében

AIRportal
-
  Tegnap 18:17 Baleset-bűnügy

Tűz és füst keletkezett a Cargolux egyik Boeing 747-8F áruszállító repülőgépének fedélzetén, ezért a gép nem sokkal a felszállás után visszafordult Kuala Lumpurba.

Így néz majd ki az Aer Lingus új arculata

AIRportal
-
  Tegnap 17:09 Cégvilág

Egy Boeing 757-es biztonsági kártyájának digitális vázlatáról kiderült, milyen lesz az Aer Lingus új arculata: folytatódik a Eurowhite-őrület.

Heroint csempészett Ausztráliába a Malindo Air két dolgozója

AIRportal
-
  Tegnap 16:13 Cégvilág

Heroincsempészés miatt tartóztattak le két légiutas-kísérőt Ausztráliában, a Malindo Air alkalmazottai a testükre erősítve szállították a kábítószert.

Mégis nyitva tartaná a berlini Tegel repteret a Lufthansa-vezér

A német főváros légiforgalmának fejlődése miatt Carsten Spohr megváltoztatta korábbi álláspontját, és már szóba jöhetne szerinte a régi reptér megtartása az új légikikötő átadása után.

Jól teljesít a Prime Air, de kellenek a külső cégek az Amazonnak

AIRportal
-
  Tegnap 12:24 Cégvilág

Elemzők szerint az online kereskedőcég saját légitársasága nem tud és nem is akar érdemi konkurenciaként fellépni a hagyományos kézbesítőcégekkel szemben.

Tovább bővül az Emirates és a Flydubai együttműködése

A magyar Emirates-utasok számára is jó hír, hogy 2019-ben újabb code share járatok indulnak a két dubaji cég hálózatában.

Máris megvolt az év első légiforgalmi irányítói sztrájkja Olaszországban

AIRportal
-
  Tegnap 10:38 Gazdaság

Január 11-én az olasz légiforgalmi irányítók megtartották Európában az év első - csak belföldi és kontinensen belüli járatokat érintő - sztrájkját.

Ingyen Wifi lesz a Norwegian hosszú távú járatain

AIRportal
-
  Tegnap 08:29 Életmód

A Norwegian lesz az első diszkont légitársaság, amely a hosszú távú járatain felszállástól a landolásig ingyenes internetelérést biztosít az utasainak.

Környezetvédelmet vehetnek a Finnair utasai

AIRportal
-
  19.01.15 18:55 Cégvilág

Érdekes akciót indított a Finnair a környezetvédelem jegyében: felajánlották az utasoknak, hogy járuljanak hozzá a bioüzemanyag-vásárlásához, vagy támogathatják a szén-dioxid-kibocsátást csökkentését célzó programjukat is.

Itt a pekingi új óriásreptérre költözés menetrendje

AIRportal
-
  19.01.15 18:27 Gazdaság

Ősszel nyílik meg a Daxing International Airport a kínai fővárosban, és már nagyjából körvonalazódott, mely légitársaságok költöznek át az új légikikötőbe, ahol az ország legnagyobbja, a kantoni központú China Southern jelentős bázist alakít majd ki.