Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Önjáró poggyászvontatót tesztel az Air France

AIRportal
-
  Tegnap 16:05 Cégvilág

Önjáró poggyászvontatót tesztel Toulouse repülőterén az Air France, ennek segítségével a légitársaság gyorsabbá tenné a csomagszállítási folyamatot és növelné a forgalmi előtér biztonságát.

Átadták a Saabtól megrendelt mobil hangárokat Pápán

December 5-én hivatalosan is átadták az MH Pápa Bázisrepülőtéren a Magyar Honvédség által a Saabtól megrendelt, elsősorban Gripenek tárolására szánt két mobil hangárt.

Magnus Aircraft: Teljes kapacitásra kapcsol a repülőgépgyártás januártól Pécsen

AIRportal
-
  Tegnap 11:05 Utazás

2020 januárjától a kétüléses Fusion repülőgép család fejlesztése és gyártása mellé a négyüléses orosz Il-103 típusú repülőgép gyártásának előkészítése is megkezdődik, ezáltal a pécsi repülőgépgyár a jövő év elejétől teljes kapacitáson üzemel.

A repülőterek zöldebb megközelítését célzó uniós projektben vesz részt a Budapest Airport

Annak érdekében, hogy a repülőtérre való eljutás során elhasznált energia mennyisége és a környezetszennyezés mértéke csökkenjen, számos más lehetséges fejlesztés mellett az utasok és a repülőtéren dolgozók utazási szokásait is meg kell változtatni.

Új tendert készít elő az USAF az E-4B flotta leváltására

AIRportal
-
  19.12.06 19:58 Cégvilág

Az elnöki különgépek cseréjének sínre kerülése után most a szintén 747-esen alapuló légi bevetésirányítási központként működő E-4B-k leváltását vette napirendre az amerikai légierő.

Motor csempészése miatt távozik a Garuda Indonesia vezetője

AIRportal
-
  19.12.06 15:45 Cégvilág

Motorkerékpár becsempészése miatt rúgják ki a Garuda Indonesia vezetőjét, aki a gyártótól átvett egyik új gépük hazarepülésekor a fedélzeten vitt az országba egy Harley Davidsont, amely után nem akart adót fizetni.

Már 2020-tól karbonsemleges növekedésre állna át az Austrian Airlines

AIRportal
-
  19.12.06 13:22 Cégvilág

Már 2020-tól karbonsemleges növekedésre állna át az Austrian Airlines, tehát a légitársaság további fejlődése nem járna nagyobb károsanyag-kibocsátással. 

Az európai légiforgalom jövőjét formáló konferencia házigazdája lesz a HungaroControl 2020-ban

A HungaroControl lesz a házigazdája a 2020-ban, Budapesten megrendezendő 10. SESAR Innovation Days szakmai konferenciának.

Nemzetközi bővülést tervez a nyereségessé vált Iran Air

AIRportal
-
  19.12.06 09:44 Cégvilág

Az országot sújtó szankciók ellenére a cég egy év alatt profitábilissá vált, most nemzetközi járathálózatának bővítését tervezi, kihasználva azt is, hogy helyi riválisa tiltólistára került Európában.

Safety supervisor

AIRportal
-
  19.12.06 09:13 Karrier

Malév GH Zrt.

Budapest és Párizs-Orly között indíthat járatot a Wizz Air

AIRportal
-
  19.12.05 18:09 Gazdaság

Budapest és Párizs-Orly (ORY) között indíthat járatot a Wizz Air, miután kiderült, hogy a magyar diszkont légitársaságnál is landoltak a csődbe ment Aigle Azur slotjai közül.

Lemondott a Boeing kereskedelmi gépekért felelős főmérnöke

Lemondott John Hamilton, a Boeing kereskedelmi repülőgépekért felelős főmérnöke, akit egy évvel ezelőtt arra kért a cég, hogy maradjon a pozíciójában, és vigye végig a 737 MAX áttervezését.

Videóban támadja a Wizz Air a hagyományos légicégeket a business osztály miatt

AIRportal
-
  19.12.05 15:05 Cégvilág

Váradi József vezérigazgató novemberi megjegyzése után a Wizz Air most már egy videóban is támadja a hagyományos légitársaságokat az üzleti osztály üzemeltetése miatt, és a szolgáltatás betiltására is utaltak.

Visszavetette a sztrájk a SAS éves pénzügyi eredményét

AIRportal
-
  19.12.05 14:01 Cégvilág

Három fő kitűzött pénzügyi céljából kettőt nem sikerült elérni a SAS Scandinavian Airlines-nak, de a nyereséges üzemelés nincs veszélyben.

Csődvédelem alá került a South African Airways

AIRportal
-
  19.12.05 12:21 Gazdaság

Csődvédelem alá helyezte a dél-afrikai kormány a South African Airwayst, és megkezdi a cég radikális átalakítását.