Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Mi terem a neten? – avagy a marketinges sikerekhez a jövő irányait is kutatni kell

Agroinform
-
  Tegnap 16:46 Gazdaság

Mi terem a neten, avagy hogyan tudunk lépést tartani marketing és online vonalon, ebben a rohamosan változó digitalizációs világban? E szavakkal kezdte megnyitó beszédét Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum (AMC) „Mi terem a neten?” című konferencián, amelyet partnerségben az AMC-vel az az Agroinform szervezett.

Marad a vénasszonyok nyara

Agroinform
-
  Tegnap 16:27 Időjárás

Pénteken is marad a kellemes, meleg időjárás.

A méhészek 20%-os többlettámogatásra számíthatnak a következő 3 évben

Jövőre a méhészek jövedelempótló támogatása 500-ról 1000 forintra emelkedik méhcsaládonként.

Mezőgazdasági együttműködés Magyarország és Ciprus között

A megállapodás keretében Cipruson modern webalapú magyar szoftveres megoldást alkalmaznak majd mezőgazdasági adatszolgáltatásra.

Növényvédelmi előrejelzés: Mennyire veszélyezteti a szárazság az őszi vetéseket?

Agroinform
-
  Tegnap 15:23 Gazdaság

Lassan vége a betakarítási időszaknak, terményeink biztonságos helyre kerülnek, így több idő, több figyelem fordul az őszi vetések felé. Az Agroinform.hu 2019. évi 42. heti növényvédelmi előrejelzése.

Mesterséges húst állítanak elő spenótlevelek alapján

Agroinform
-
  Tegnap 13:02 Gazdaság

A „húskészítés” során a spenótlevél cellulózvázára csirkeizomsejteket visznek fel, amelynek eredményeként egy teljesen új „húskészítmény” jön létre. A mesterséges hús kialakulása 3 hétig tart, vagyis sokkal gyorsabb, mint egy csirke felnevelése.

Már küldik a felszólítást adategyeztetésre az egységes kérelmet benyújtóknak

A Magyar Államkincstár (MÁK) 2019. október 14-én megkezdte a területalapú egységes kérelmeket érintő adategyeztető végzések kiküldését.

Ennyi Traktort Pótkocsival még nem láttál egy helyen!

Agroinform
-
  Tegnap 10:44 Mezőgazdaság

Te is várod, hogy 30 gépkapcsolat felvonuljon előtted?

Több tonna illegális növényvédő szert foglalt le a Nébih

Több mint 2,2 tonna problémás növényvédő szert találtak egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei üzletben.

Minden évben újabb károsítók jelennek meg, ami nagy kihívás a növényvédelem számára

Az új károsítók, a precíziós növényvédelem és a technikai újítások is előtérbe kerülnek idén a Tiszántúli Növényvédelmi Fórumon.

Alternatív Nap és Fajtabemutató

Agroinform
-
  Tegnap 10:00 Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a DE AKIT Karcagi Kutatóintézet és az IMPAVIDUS Trade Zrt. szeretettel várja az érdeklődőket az „Alternatív Nap és Fajtabemutató” című rendezvényére.

A vízválság felé rohan az emberiség

Agroinform
-
  Tegnap 08:43 Gazdaság

Magyarországon nyit európai központi irodát a Globális Zöld Növekedési Intézet; Európa első vízalapját indította el az MFB; a magyar vízipari tudástőke exportképes termék; magyar fejlesztésű talajkondícionáló készítményt mutattak be – szemelvények a Víz Világtalálkozó mai eseményeiből.

Több mint ötven tonna élelmiszert szállítottak át Budapesten az élelmezési világnapon

Több mint ötven tonna, 20 magyar és nemzetközi cégtől érkezett, rászoruló családoknak szánt ételadományt szállított keresztül Budapest belvárosán egy teherautókonvoj szerdán az élelmezési világnap alkalmából.

Közepes diótermés várható idén

Az idén tavalyhoz hasonlóan közepes mennyiségű, mintegy 7-7,5 ezer tonna dió teremhet az országban – mondta az MTI-nek a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács alelnöke, hozzátéve, hogy a dióbél az előző évek átlagánál 10-15 százalékkal többe kerül jelenleg.

A rozskenyérkészítésről szól a NAK következő „Tanuljunk Együtt!” programja

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján újabb témakörben indít „TANULJUNK EGYÜTT!” programot. A sütőipar szereplőinek szánt ingyenes szakmai rendezvény keretében a rozsőrleményekből előállított kenyerekkel kapcsolatos ismereteiket bővíthetik a résztvevők.