Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Olcsóbb lesz a tankolás

Adó
-
  Ma 13:33 Gazdaság  MOL Üzemanyag

A Mol bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI.

Kilőtt az építőipar

Adó
-
  Ma 10:05 Gazdaság  KSH ENSZ

Májusban az építőipar termelése 15,1 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbit az áprilisi 14,2 százalékos növekedés után. Az év első öt hónapjában 16,9 százalékkal nőtt a termelés a tavalyi év azonos időszakához képest - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Egymillió számlaadatot lát a NAV

Adó
-
  Ma 07:51 Gazdaság 

Jól indult a számlázó programok, valamint az étel- és italautomaták online bekötése  NAV-hoz  - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.

NAV-figyelő, 28. hét: új adónemről tájékoztat a NAV

Adó
-
  Ma 06:30 Gazdaság 

Új adónemet ajánl az adózók figyelmébe a NAV. Az adóhatóság elszámolható üzemanyagárakat közölt, frissítette több feketelistáját, és most kezdődő balatoni razziáját részletezte.

Átláthatóbbá válnak a bankszámlák költségei

Adó
-
  18.07.13 14:42 Gazdaság  16 hír a témában

A bankoknak egységes díjjegyzéket kell készíteniük a lakossági pénzforgalmi számlatermékeikről, ezeket a kondíciós listákat pedig fel kell tölteniük egy összehasonlító adatbázisba jövő év közepétől. Az erről szóló kormányrendelet tervezetét a Pénzügyminisztérium bocsájtotta társadalmi egyeztetésre.

Online számlaadat-szolgáltatás: van átmeneti megoldás

Adó
-
  18.07.13 13:20 Gazdaság 

Több lehetőség közül is választhatnak azok a cégek, amelyek a hónap végére sem készülnek fel a NAV-nak nyújtandó online számlaadat-szolgáltatásra. A Deloitte tanácsai.

Elszámolható üzemanyagárakat közölt a NAV

Adó
-
  18.07.13 11:17 Gazdaság 

Az üzemanyagköltséget számla nélkül az alábbi számokkal lehet elszámolni.

Nőhet az ápolási díj

Adó
-
  18.07.13 09:19 Belföld  Emmi

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) folytatni kívánja és kibővíti a párbeszédet az ápolási díjról, amelynek emelését tervezi.

Indul a balatoni NAV-razzia

Adó
-
  18.07.13 09:13 Gazdaság 

Az online pénztárgépek adatai alapján kockázatos cégek számíthatnak ellenőrzésre – írja a Magyar Idők.

Árvaellátás egyetemi felvétel esetén

Adó
-
  18.07.13 06:30 Belföld 

Az újdonsült egyetemisták közül néhányan a szülő elvesztése miatt árvaellátásban részesültek középiskolai tanulmányaik alatt, és most arra keresik a választ, a tanulmányok folytatása hogyan befolyásolja ellátásukat. Most áttekintjük az árvaellátásra való jogosultság legfontosabb szabályait.

Szigorodott a bevándorlási különadó tervezete

Adó
-
  18.07.12 17:50 Gazdaság 

Drágább lehet a cigaretta, és szigorodhat a bevándorlási különadó a Törvényalkotási bizottság módosító javaslatai nyomán.

Nagyobb magyar növekedésre számít az EU

Idén 4, jövőre 3,2 százalékos gazdasági növekedésre számít Magyarországon az Európai Bizottság.

Nem lesz elérhető az Ügyfélkapu

Adó
-
  18.07.12 11:10 Gazdaság  NAV Ügyfélkapu

Szombaton nap közben karbantartás miatt nem lesz elérhető a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu – közölte a NAV.

Májusban is nőtt az ipari termelés

Adó
-
  18.07.12 09:54 Gazdaság  KSH

Májusban az ipari termelés volumene 0,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Munkanaphatástól megtisztított adatok szerint a termelés 3,8 százalékkal emelkedett – közölte második becslésként a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az előző hónaphoz viszonyítva a szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított ipari kibocsátás 1,9…

Nem lesz százezres leépítés a közszférában

Adó
-
  18.07.12 08:56 Karrier  Gulyás Gergely

Kevesebb emberre van szükség a közszférában, de főnyíróelvszerű leépítés nem lesz – mondta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter az ATV-nek.