Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 204 hír

Visszaállítják a 14 napos karanténkötelezettséget Horvátországban

Visszaállítják a koronavírus-járvány miatti 14 napos karanténkötelezettséget Horvátországban – közölte Krunoslav Capak, a horvát közegészségügyi intézet (HZJZ) igazgatója a válságstáb pénteki sajtótájékoztatóján. Szlovéniában is kimutatták a dél-afrikai koronavírus-variánsát egy Afrikából hazatérő személynél.

Dániában az újabb megbetegedések csaknem kétharmadát a brit variáns okozza

Dániában az újabb koronavírusos megbetegedések csaknem kétharmadát, mintegy 65 százalékát a vírus fertőzőbb brit variánsa okozza – közölte pénteken a dán szerológiai intézet.

A nagy-britanniai járványhelyzet további jelentős javulását mutatják az új számok

A nagy-britanniai koronavírus-járvány terjedésének további jelentős lassulását mutatják a pénteken közzétett új mérőszámok.

Továbbra is közlekednek a Volánbusz járatai Hódmezővásárhelyen

A Volánbusz a hatályos közszolgáltatási szerződésének megfelelően március 1-jétől is változatlan menetrend szerint indítja helyi autóbuszjáratait Hódmezővásárhelyen – tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.

Százötvenmillió forintos beruházással épült kerékpárút az Ormánságban

Mintegy százötvenmillió forint értékben, európai uniós forrásból épült kerékpárút az ormánsági Tésenfán és környékén – tájékoztatta a Baranya Megyei Önkormányzat az MTI-t.

Szijjártó: a Stellantis-csoport 1,6 literes benzinmotor-gyártást hoz Szentgotthárdra

A világ 4. legnagyobb autóipari konglomerátuma, a Stellantis-csoport Magyarországra, Szentgotthárdra hozza az 1,6 literes benzinmotorok új generációjának gyártását – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, Budapesten.

Változtatnak az oltási stratégián, hogy minél több embert be tudjanak oltani

Azt látjuk, hogy az oltóanyagok szinte mindegyikénél már az első oltást követően mérnek 50-75 százalékos védettséget – mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.

Megkapta a koronavírus elleni védőoltást Áder János köztársasági elnök

A köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.

Március 19-éig érvényben marad a veszélyhelyzet Szlovákiában is

A szlovák kormány február elején hozott döntését pénteken hagyta jóvá a pozsonyi parlament.

Gyurcsányéknak a szavazók halála nem számít, csak a hatalom

888.hu
-
 Tegnap 16:30Vélemény

Bicskanyitogató, amit a Gyurcsány-koalíció oltásellenességével sorozatosan és következetesen művel.

Szijjártó: Magyarország érdeke a Nyugat-Balkán európai integrációja

Ha a Nyugat-Balkán gyenge, az ott feltorlódott illegális migránsok gyorsan Magyarország déli határára érnek, ezért fontos a régió megerősítése és integrációja a biztonság szempontjából is – fejtette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Fegyőr úgy hazudik, mintha könyvből olvasná...

888.hu
-
 Tegnap 15:30Vélemény

A lila párt elnöke stand-up comedyt adott elő az ügyészség épülete előtt, amelyben állította: nem követett el semmit, egy miniszterelnök-jelöltet vegzál a hatóság, pedig ő soha nem ártott senkinek. Milyen kár, hogy ebből a három állításból egyik sem igaz. Ahogy Fekete-Győr további szavai sem... Mutatjuk.

Mintegy négymillió oroszt már beoltottak a koronavírus ellen

A hírt Nyikolaj Briko akadémikus, az orosz egészségügyi minisztérium vezető járványügyi szakértője jelentette be egy pénteki orvosi konferencián.

Leáll a Messenger, ha a demokratáknak úgy jó

888.hu
-
 Tegnap 14:30Vélemény

Tegnap is úgy volt jó nekik, nem is tudott kommunikálni a világ a Facebook üzenetküldő alkalmazásában.

Szánthó Miklós: A „trumpizmus” egy széles politikai mozgalom

A nemzetek közötti együttműködést előtérbe helyező európai jobboldalnak számtalan összeérési pontja van a tengerentúli konzervatívokkal. Ezért kell támogatnunk egymást. Ne féljünk tanulni az e téren professzionálisan mozgó nyílt társadalom hálózatától, sőt bosszantsuk fel őket, hogy mi is képesek vagyunk „szervezkedni”! – nyilatkozta Szánthó…