Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 251 hír

Globus-figyelő: Boris Johnson hamarosan felépülhet

888
-
  Tegnap 22:10 Külföld

Körkép a világban a koronavírus-járvány állapotáról.

Szijjártó Péter joggal nem érti…

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebookján tette közzé gondolatait a rendkívüli külügyi bizottsági üléssel kapcsolatban.

Kovács Zoltán: „Továbbra is a kellő időben, kellő intézkedéseket hozunk”

888
-
  Tegnap 21:20 Vélemény

Továbbra is a kellő időben, a kellő intézkedéseket meg fogja hozni a kormány az emberek egészségének védelmében, és a munkahelyek, vállalkozások védelmében.

Ellenségeskedés helyett Rákosmentén is többszáz ingyen maszkot osztanak

888
-
  Tegnap 20:27 Vélemény

A XVII. kerületi önkormányzatnál nem sivalkodnak a kormány koronavírus járvány visszaszorítása érdekében meghozott egészségvédelmi és gazdasági akcióprogramja miatt, még ha ezen városrész önkormányzata is érintett az intézkedéssorozat által.

Fizessenek a gazdagok!

888
-
  Tegnap 19:27 Vélemény

Válság idején az emberi természetben megbúvó sötét és alja dolgok előbukkannak, felszínre kerülnek, mint költözés idején az ágy alatt felejtett idegen fehérnemű, vagy a gyerek stikában elmajszolt, majd a hűtő mögé hajított csoki papírja.

Lentner Csaba a 888-nak: Az Orbán-terv, az MNB útját állja a forint elleni spekulációnak

888
-
  Tegnap 18:45 Vélemény

Már nem nemzetek csatároznak egymással, mint az első- vagy második világháború idején, hanem nyíltan pénzügyi csoportok, amelyek gazdasági befolyásukon keresztül, egy térség felemelésével vagy kollaboráns politikai rétegek támogatásával politikai befolyást akarnak elérni, s majd ezen komprádor rétegek a helyi gazdaságot maguk alá gyűrve,…

Orbán Viktor az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben

A miniszerelnök Facebook-oldalán osztotta meg az alábbi videót.

Soros a fonton 1 milliárd dollárt keresett, most a forint állhat a hálózat célkeresztjében

888
-
  Tegnap 17:30 Külföld

A forint gyengesége, a tartósan magas devizaárfolyamok mögött nagy valószínűséggel Magyarország esetében is a Soros-hálózat áll.

Bankszövetség: a kormány és az MNB kellő időben és nagyságrendben hozott érdemi döntéseket

A Bankszövetség üdvözli a kormány és a Magyar Nemzeti Bank által bejelentett eszközrendszert, mely jelentősen hozzájárul a veszélyhelyzet negatív hatásainak tompításához.

Újra szárnyal a forint a jegybanki bejelentés után

Több lényeges bejelentést tett az MNB elnöksége, kamatemelésre is sor került.

Kínának tíz nap alatt sikerült, nekünk húsz: így húzták fel a semmiből pillanatok alatt a karanténkórházat Kiskunhalason

888
-
  Tegnap 15:00 Vélemény

Kórházi ágyakban számolva tulajdonképpen gyorsabban húzták fel, mint ahogy a járvány terjed. Az első ásónyomtól a berendezésig és a villanykörték becsavarásáig 19 nap telt el.

Végképp elgurult Donáth Anna gyógyszere – már a szocik is nekiestek

888
-
  Tegnap 14:15 Színes

A Momentum EP-képviselője olyan fejtegetésbe kezdett, ami az új jogszabályok szerint már súrolhatja a rémhírterjesztés határát. A jelek szerint viszont még akadnak jóérzésű szocialisták is, mert már ők is támadják a Momentum elszabadult hajóágyúját.

31 millió maszk, 152 lélegeztetőgép és 133 ezer teszt érkezett

Csaknem 31 millió maszk, 133 ezer teszt és 152 lélegeztetőgép érkezett Magyarországra – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztatóján az Országgyűlés külügyi bizottságában kedden.

Jé, felébredtek: most küldött orvoscsoportot Olaszországba az EU

888
-
  Tegnap 13:25 Külföld

Aligha nevezhető gyorsreagálású erőnek az unió.