Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 218 hír

Emily Ratajkowski bejelentette, hogy gendersemlegesen fogják nevelni gyereküket

A világhírű modell azt mondta, hogy a csak a gyermeke 18. születésnapján fogja megtudni annak nemét.

David B. Cornstein: Magyarország kormánya nem totalitárius

Nem is lehetne jobb Magyarország és az Egyesült Államok viszonya – mondta a pénteken távozó budapesti amerikai nagykövet a Magyar Nemzetnek.

Segítő kezet nyújt a kormány Karácsony Gergelynek

A kormány tegnap hozott döntésével megerősítette: a jó együttműködés jegyében a kabinet segítő kezet nyújt a fővárosnak, és kész átvállalni jelentős budapesti városfejlesztések megvalósítását, a költségek teljes fedezetét, és így tehermentesíteni a fővárosi költségvetést – közölte Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció…

Hunter Biden, a szerencsevadász

888.hu
-
  Ma 08:45 Külföld

Joe Biden fiának sötét múltja az USA hadseregétől Ukrajnáig vezet.

Levélben gratulált Orbán Viktor Brenzovics Lászlónak

„Engedje meg, hogy a szép eredményekhez szívből gratuláljak, további munkájához pedig sok sikert és jó egészséget kívánjak. Hajrá, magyarok!” – írta gratuláló levelében Orbán Viktor miniszterelnök Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a szervezet hétvégi választási sikerére.

Már 43 907 193 ember fertőződött meg koronavírussal

A járvány halálos áldozatainak száma 1 166 240, a gyógyultaké pedig 29 731 128 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint.

Találkozás kedvenc írónkkal

888.hu
-
  Ma 07:00 Vélemény

Az író fütyörészve haladt a Teréz körúton. Élvezte a vénasszonyok nyarának utolsó napos óráit, megbámulta a kirakatokat, és nem kerülte el figyelmét egy-egy sejtelmes dekoltázs, kivillanó, formás comb sem. Hiába, az írók már csak ilyenek.

Az embercsempészek és a migránsok száma is nőtt – a járvány ellenére

Habár tavasszal a koronavírus-járvány miatt – elsősorban a Nyugat-Balkánon bevezetett intézkedéseknek köszönhetően – három hónapra gyakorlatilag leállt az illegális migráció, kétszer annyi embercsempészt és illegális bevándorlót fogtak el eddig Magyarországon a hatóságok, mint tavaly – mondta Boross Zoltán, a Készenléti Rendőrség…

„Le kellene mondania az áramlopási ügy miatt Niedermüllernek”

888.hu
-
  Ma 06:30 VéleményDK

A DK VII. kerületi politikusának, Borka-Szász Tamásnak az irodájában folytatott bitcoinbányászat a DK pártfinanszírozását szolgálhatta – jelentette ki Bajkai István fideszes parlamenti képviselő a tegnapi napon.

Hatvan új autóbusz áll forgalomba a budapesti és elővárosi közlekedésben

888.hu
-
  Tegnap 21:30 Vélemény

A budapesti közösségi közlekedés fejlesztésének részeként a kormány százszázalékos finanszírozásával 60 új, korszerű autóbusz áll forgalomba a budapesti és elővárosi közlekedésben – mondta a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kedden Budapesten, a Mercedes-Benz Conecto G típusú buszok…

Októberben 5,3 százalékkal csökkent az álláskeresők száma az előző hónaphoz képest

888.hu
-
  Tegnap 21:00 Vélemény

Az álláskeresők száma októberben 5,3 százalékkal csökkent az előző hónaphoz képest, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában októberben 306 100 álláskereső szerepelt, 17 300-zal kevesebb a szeptemberben mért adatnál.

„Valahol a House of Cards és Az elnök emberei sorozatok között félúton van a valóság”

A szakértőt, dr. Mártonffy Balázst kérdeztük az amerikai elnökválasztás kapcsán

Súlyos következményei lehetnek a rejtélyes namíbiai tömeges fókapusztulásnak

Már 5000 és 7000 közé becsülik a namíbiai partvidéken elpusztult fókák és fókabébik számát, és szakértők szerint ez évekre kihatással lehet a helyi medvefóka-állományra.

Az SZFE belülről a blokád idején: kosz, mocsok, rendetlenség

888.hu
-
  Tegnap 20:15 Vélemény

Kosz, mocsok, rendetlenség, szanaszét heverő matracok és sátrak.