Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 276 hír

Hatalmas győzelmet aratott a Fidesz – lelkendeznek a Fidesz „szakértői"

Ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője szerint az Eurőpai Néppárt ülésén történtek – azaz hogy 190 igen, 3 nem szavazattal döntöttek a Fidesz tagságának felfüggesztéséről – óriási győzelmet jelentenek a Fidesznek, egyúttal óriási vereséget a bevándorláspárti erőknek.

Újabb 1,5 milliárd euróra büntette a Google-t az Európai Bizottság

Újabb 1,49 milliárd euró (mintegy 466 milliárd forint) büntetést szabott ki a Google-re szerdán az Európai Bizottság, kimondva, hogy az AdSense nevű hirdetési platformjával az amerikai internetes óriásvállalat megsértette a versenyszabályokat.

Felfüggesztette a Fidesz tagságát az Európai Néppárt, Orbán lebegteti a kilépést

168 Óra Online
-
  Tegnap 18:57 Külföld

Értelmezése szerint a Fidesz maga kérte a felfüggesztést, azt pedig nyitott kérdésnek tartja, hogy a választás után a fideszesek beülnek-e a néppárti frakcióba.

Az orosz nagykövet elmagyarázta a Pesti Srácoknak: álhír, oroszellenes médiahecc, hogy Orbán Putyin bábja volna

Vlagyimir Szergejev, Oroszország budapesti nagykövete interjút adott a Pesti Srácoknak, tagadta a vádat, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnök befolyása alá került.

Miután lassan a NER oligarcháié lesz az összes magyar hotel, a kormány a szállásdíj áfacsökkentésén kezdett el gondol…

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) rendszerének sikeres bevezetése esetén a kormány napirendre veszi a szállodaszövetség által szorgalmazott áfacsökkentést a szálláshely-szolgáltatásban – mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a szállodaszövetség közgyűlését megnyitó beszédében…

Elkezdődtek a műtétek a Fiumei úti traumatológiai intézetben, és még a főigazgató is válaszolt

Információink szerint szerda délután elkezdődtek az érsebészeti műtétek a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet Fiumei úti baleseti sebészetén. Reggel, délelőtt még várakoztatták a betegeket, de délután elkezdték műteni őket.

Erősödnek a kockázatok, idén várhatóan megtörik a magyar gazdaság lendülete

168 Óra Online
-
  Tegnap 16:21 Gazdaság

Az uniós forrásokra nagymértékben támaszkodó élénkítő gazdaságpolitika erős korlátokba ütközik.

Életfogytiglan: súlyosbította Radovan Karadzic ítéletét az ENSZ hágai nemzetközi törvényszék

Jogerősen életfogytiglani börtönbüntetéssel sújtotta Radovan Karadzic egykori boszniai szerb elnököt szerdán az ENSZ hágai nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT), súlyosbítva a háborús bűnök miatt első fokon kiszabott ítéletet.

Első fokon megállapították, hogy Handó Tünde visszaélt a jogaival, másodfokon azt, hogy be sem lehetett volna perelni

Első fokon a bíróság megállapította, hogy Handó Tünde visszaélt a jogaival. A másodfok viszont úgy döntött, be sem lehetett volna perelni az Országos Bírósági Hivatal elnökét – írja a Népszava.