Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 307 hír

Törökország 90 ezer rabot szándékozik kiengedni a börtönökből az új típusú koronavírus-járvány miatt

Az erről szóló törvénytervezetről ankarai sajtótájékoztatóján Cahit Özkan, a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) parlamenti frakcióvezető-helyettese. számolt be.

Lehet hipóval fertőtleníteni a tojást? A válasz tömören igen, de nagyon vigyázni kell a héjára

Első hallásra igen meglepő kijelentéseket tett a tojásokról az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecília. A húsvéti tojásfestés részleteit megosztó tisztifőorvos arról beszélt, hogy ugyan nem kell félni a termelői piacokon vásárolt termékektől, a tojást érdemes megmosni.

Videón, ahogy kecskék randalíroznak a kisvárosban, amely teljesen kiürült a koronavírus miatt

Egy jókora csapatnyi kasmírkecske vette át az észak-walesi Llandudno elhagyatott utcái feletti uralmat, mivel a lakosok a koronavírus-világjárvány idején bezárkóztak.

A koronavírus elérte a magyar úszósportot is: kedd estig kilenc embernek lett pozitív a tesztje

Kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek

Beütött a koronavírus Esztergomban: további két hétre leáll a Suzuki

Munkatársai egészségének védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. az eredetileg április 3-ig tervezett leállást további két héttel meghosszabbítja

Ismét bíróság elé áll az utolsó magyar halálraítélt: most egy szombathelyi trafik kirablása miatt kell felelnie

Megint egy ítéletre vár az a K. Aladár, akit még 1988-ban, egy kislány bestiális megölése miatt ítéltek halálra. A férfit most azzal vádolják, hogy  2018. november 20-án 21:30 óra körül kirabolta a szombathelyi, Zanati úton található trafikot. 

300 ezer nyugdíjas kap ingyen taxiutalványt Bécsben a járvány miatt

Háromszázezer 65 év feletti lakost értesített levelében Michael Ludwig bécsi polgármester arról, hogy 50 euró értékű taxiutalványt kapnak a legszükségesebb teendők elvégzésére – tájékoztatta az Indexet Bécs Város Külképviseleti Irodája.

Ordibálva ütötte a kávéautomatát az alsótengelici polgár, de a rendőröknek már azt mondta, hogy csak erősebben nyo…

Egy kávéautomatákat üzemeltető cég alkalmazottja tett bejelentést március 30-án délelőtt, hogy Szekszárdon a Széchenyi utcában kihelyezett gép mellett

Minden terézvárosi háztartás kapni fog szájmaszkot

Bár a magyar egészségügyben eltérőek a vélemények a szájmaszk viselését illetően – elég a tisztifőorvos és a Magyar Orvosi Kamara álláspontjaira ránézni –, a budapesti Terézváros vezetése is a mellé állt, hogy jobb az óvatosság, ezért minden terézvárosi háztartásnak egy mosható szájmaszkot ad az önkormányzat. Ezeket a postaládákba…

Videón, ahogy egy házi macska és egy vadmacska együtt bóklászik a mezőn, sajnálatosan meghitt barátságban

Egy fekete házi macska és egy vadmacska barátságát örökítette meg Villány környékén, egy mezőn Dr. Lanszki József, a Kaposvári Egyetem Ragadozóökológiai Kutatócsoportjának vezetője – írja a Turista magazin nyomán a Sokszínű Vidék.  

Felmondási hullám indult az egészségügyben Romániában, mert védőfelszerelés nélkül rettegnek a fertőzéstől

Romániában a biztonságos védőfelszerelés hiánya, a fertőzéstől való félelem miatt felmondási hullám indult el az egészségügyi dolgozók között. Ezt szigorú ellenintézkedésekkel állítanák meg a hatóságok, Temesváron, Szászvárosban és Brassóban mégis teljes kórházi részlegek maradtak személyzet nélkül, írja a Maszol.ro.

Pécsen beszedik a köztéri padokat a járványveszély miatt

A Biokom Nonprofit Kft. a koronavírus miatt, a pécsi polgárok védelmében úgy határozott, hogy a frekventált közterületeken található, mobilizálható közterületi padokat beszedi, ezzel is csökkentve a fertőzés kockázatát.

Nyomoz a rendőrség a Kásler-levél meghamisítói után, folyamatosan figyelik az álhíreket a hatóságok

Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere 2020. március 21-én hivatalos levelet küldött a halottvizsgálatot végző orvosok részére, amelyben az új koronavírusban szenvedő elhunytak vizsgálatával kapcsolatban határozta meg az eljárásrendet.