Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 344 hír

Rihanna pécsi kesztyűben markolja a szemeteszsákokat

És nem ő az első, aki a világhírű baranyai termékbe dugta a kezét: korábban Madonna és Lady Gaga is tett már így.

10 millió dollárt kapt a majdnem 100 kilós Tyson

Mike Tyson öt kilóval nehezebbnek bizonyult Roy Jones Jr.-nál a mérlegelésen, amelyet a két veterán amerikai bokszlegenda magyar idő szerint vasárnap hajnali összecsapását megelőzően ejtettek meg. 

Borsodba kell mennie annak, aki friss havat szeretne látni holnap

Máshol nem lesz semmilyen csapadék, de napsütés sem.

Pontokat veszített a Liverpool

A címvédő Liverpool FC 1-1-es döntetlent játszott Brightonban az angol labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának szombati játéknapján.

Első rajthelyről indulhat Hamilton

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője nyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérő edzését.

A magyar szakemberek elhivatottságában bízik Kásler

A magyar egészségügy bírni fogja a rá nehezedő történelmi nyomást, a politikai hangulatkeltések ellenére most a szakembereink elhivatottsága és teljesítménye a záloga a sikeres járványkezelésnek - írta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szombaton a Facebook-oldalán. 

Demeter Szilárd takarodjon melegebb égtájra - üzeni Vámos Miklós

Az író a főigazgató gázkamrázós nyilatkozatára reagált. 

230-ból 105 gondozott fertőződött meg egy soproni idősotthonban

És tizenkét idős ember halt bele a betegségbe - a részletes adatokat Szél Bernadett préselte ki Müller Cecília hivatalából. 

Hasba rúgta a buszvezetőt, 6 hónap felfüggesztettet kapott

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt november 27-én, gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy férfit a Kiskőrösi Járási Ügyészség, aki hó közepén, a kiskőrösi buszpályaudvaron meglökte, rángatta és hasba rúgta az őt szabályosan leszállítani akaró buszvezetőt. 

Januártól nem kell őrizgetni a csomagolást a jótálláshoz

Azt is egyértelművé tett a minisztérium, hogy a javítási idő nem számít bele a jótállási időbe.

Tigré székhelyét és Eritrea fővárosát is támadás érte

Az etióp hadsereg tüzérséggel támadta szombaton a lázadó Tigré tartomány székhelyét, Mekelét, miután Abij Ahmed miniszterelnök előző nap bejelentette, hogy megindítják az északi tartományt uraló Tigréi Népi Felszabadítási Front (TPLF) elleni offenzíva "végső fázisát". 

Skócia hamarosan elszakadhat Nagy-Britanniától

Legalábbis a skót miniszterelnök szerint már látótávolságon belül van Skócia függetlensége.

Helyreállhat a szövetség – Trump végjátéka

Az Egyesült Államok mint megbízható szövetséges jó hírnevének a helyreállítását várják az elemzők a washingtoni diplomácia leendő új vezetőjétől. Joe Biden, a megválasztott demokrata párti elnök állítólag az édesanyja révén félig magyar Anthony Blinkent, Donald Blinken volt budapesti nagykövet fiát választotta maga mellé külügyminiszternek.