Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 362 hír

NVI-elnök: Az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés az eredményközlésben

A napközbeni részvételi adatokat közlő honlapról az eredményeket közlő honlapra történő átállás tartott a tervezettnél tovább, ezért volt szolgáltatáskiesés a választási honlap működésében - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke vasárnap késő esti sajtótájékoztatóján.

A rendőrség elfogta K. János drogkereskedőt, majd a társát is, aki ugyancsak K. János

Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök, az akció során 8,4 kilogramm amfetamint foglaltak le - tájékoztatott a rendőrség honlapján hétfőn.

Legalább harmincöten meghaltak a Hagibisz tájfun miatt Japánban

Már legalább harmincöt halálos áldozata van a Hagibisz tájfunnak Japánban, a hatóságok mintegy húsz ember eltűntként tartanak nyilván.

A rekorder Pásztor Béla 81 évesen újra Veresegyház polgármestere lett

Ismét Pásztor Béla lett Veresegyház polgármestere, aki függetlenként, 81 évesen 75,53 százalékos szavazati aránnyal győzött. Fideszes ellenfele, Simon Tamás 18,55 százalékot, míg a szintén független Veres Károly 5,92 százalékot kapott.

„Budapest szabad lesz, visszavisszük Európába” – Galéria!

A címben szereplő idézet Karácsony Gergelytől, Budapest új főpolgármesterétől származik, aki a vasárnapi  önkormányzati választáson lett a magyar főváros első embere. Szováthy Kinga képei az eredményváró buliról és a győzelmi beszéd pillanatairól. 

Budapesten megbukott Orbán Viktor rendszere, a Fidesz hatalmas teret veszített

A Fővárosi Közgyűlésben is meglesz az ellenzéki többség, a legtöbb fővárosi kerületben legyőzték a Fidesz polgármesterjelöltjét.

Mark Ruffalo már gratulált is a magyar ellenzék előretöréséhez

Úgy tűnik, meglehetősen élénk figyelemmel kíséri a magyarországi politikai történéseket Mark Ruffalo. A háromszoros Oscar-jelölt amerikai színész, az Avengers-franchise Hulkja pénteken már jelezte, hogy a magyar ellenzéket támogatja az október 13-i önkormányzati választáson, most pedig posztolta a Washington Postnak a megméretésről,…

Orbán Viktor: Most valami más következik

A Budapesten élők érdekében készen állunk az együttműködésre – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este a pártja térvesztésével végződő önkormányzati választás után. 

Győzött a szexbotrányhős Borkai Zsolt, de a sajtótájékoztatóra már nem mert kiállni

Egyelőre nem világos, hogy a szex- és korrupciós botránya ellenére vagy éppenséggel amiatt, de Borkai Zsolt, olimpia bajnok tornász, a Magyar Olimpiai Bizottság volt elnöke újra Győr polgármestere lehet a Fidesz színeiben. a Fidesz színeiben. A politikus – akinek a barátokkal és prostituáltakkal eltöltött 2018. májusi horvátországi…

Botka Lászlót ötödször is megválasztották Szeged polgármesterének

168 Óra Online
-
  Tegnap 23:41 Választás

Mint 2002 óta minden megméretésen, az október 13-i önkormányzati választáson újra Botka Lászlót választották meg Szeged polgármesterének. Az ellenzéki támogatással induló MSZP-s politikus 40 858 szavazattal lehetett újra a csongrádi megyeszékhely vezetője, fideszes támogatással induló riválisa, Nemesi Pál 24 568 voksot szerzett –…

Tordai Bence: Az egy nagyon fontos üzenet, ha a legmagasabb közvetlenül választott közjogi méltóság az ellenzék kezé…

– Finom optimizmus volt bennem, belefáradtam az izgalomba – felelte Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője a 168 Órának arra a kérdésre, hogy milyen eredményre számított ma.

Baranyi Krisztina: Ferencváros sokkal jobb hely lesz egy pár hónapon belül

Az ellenzék jelöltje, Baranyi Krisztina vasárnap simán legyőzte a hivatalban lévő fideszes polgármestert, Bácskai Jánost Ferencvárosban, utána pedig az Indexnek azt mondta, hogy rég érezte ilyen jól magát.

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere, Tarlós István már gratulált is

A szavazatok 62,67 százalékos feldolgozottságánál az ellenzék közös jelöltje, Karácsony Gergely magabiztosan, a szavazatok 50,02 százalékával vezet Tarlós István előtt, aki jelenleg a szavazatok 44,93 százalékát tudhatja magáénak.

Érdet is elveszítette a Fidesz, öt évig ellenzéki polgármester irányíthatja a várost

168 Óra Online
-
  Tegnap 21:24 Választás

Úgy tűnik, T. Mészáros Andrásnak sikerült sikerült Érdet maga ellen fordítania, az NVI által teljes feldolgozottságnál közölt adatok szerint az ellenzéki jelölt, Csőzik László győzött 12 288 vokssal 49,80 százaléknyi szavazattal a  a jelenlegi fideszes polgármester T. Mészáros András előtt, akinek 10 020 vokssal (40,61%) kellett megelégednie…