Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 277 hír

Európai szintű minimálnyugdíjat vezetnek be a szocialisták és adómentessé teszik a minimálbért, ha 2022-ben hatalomra…

Az MSZP nem támogat olyan korábbi tagokat, akik később más párt színeiben kérik a szocialisták segítségét az önkormányzati vagy országgyűlési választások előtt, során

Feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője

Szombat délután feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője – közölte a rendőrség a honlapján. Korábban azt közölték, hogy éjfél után néhány perccel érkezett bejelentés arról, hogy a XXI. kerületi Rákóczi Ferenc utcában egy férfit bántalmaztak. A férfi életét a mentők már nem tudták megmenteni.

Gyűlöletbeszéd és közösség elleni uszítás miatt Tordai Bence feljelent két parlamenti képviselőt

Feljelentést tesz gyűlöletbeszéd és közösség elleni uszítás miatt Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője a fideszes Horváth László és a Mi Hazánk színeiben politizáló Dúró Dóra független országgyűlési képviselő ellen –írja az MTI.

Meghalt Takács Márton, a DVTK 17 éves labdarúgója

Szomorú hírt osztott meg a DVTK a hivatalos oldalán: elhunyt a DVTK Labdarúgó Akadémia növendéke, az U17-es csapat kapitánya, a 17 éves Takács Márton.

A Brexit után lecserélik a brit útleveleket, visszatér a jó öreg kék passzus

Márciusban kezdődik a hagyományos kék brit útlevelek kibocsátása Nagy-Britanniában – közölte szombaton a brit belügyminisztérium.

Lomnici Zoltán Emberi Méltóságért kitüntetést adott Szörényi Leventének, a 75 éves zenészt Bajkai István fideszes képv…

Szörényi Levente zeneszerző, előadóművész vehette át az Emberi Méltóság Tanácsa (EMT) által alapított Emberi Méltóságért kitüntetést szombaton Budapesten.

Óbudán elütött a villamos egy bringást, az áldozat 5 métert repült, de közölte, hogy kutya baja

Az Index egyik munkatársa, és egy másik kollégájuk felesége is szemtanúja volt, amikor az 1-es villamos elgázolt egy kerékpárost a Vörösvári útnál.

Döntött a Nemzeti Sportközpont, kirakják a Dagály fürdőből a gyógyulni vágyó betegeket

Március 31-ével kiszorulnak a Dagályból, tehát nem csak az Arénából, hanem a termál fürdőből is azok, akik ide jártak gyógyfürdős bérlettel, mert

25 év alatt 6 millióról 9 millióra nőt a rákban elhunytak száma a világon, az EU-ban nálunk a legdrámaibb az arány

Körülbelül a harmadával, hatmillióról kilencmillióra nőtt 1990-től 2015-ig a rákos megbetegedésekben elhunytak száma a világon - mondta Pajkos Gábor, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság elnöke.

Ananászos otthonkájában, a Maldív-szigetek pálmafái alatt piheni ki fáradalmait Liptai Claudia, máris szépen megfogta a …

Elképesztő helyre utazott családjával Liptai Claudia, ami nem más, mint a Maldív-szigetek. Claudia igyekszik nem elhanyagolni közösségi oldalát, így a nyaraláson készült képekkel kápráztatja el követőit Instagram-oldalán. Így tett most is és egy újabb fotót osztott meg rajongóival, amelyen pálmafák között állva élvezi a jó időt – írja a Blikk.

A nemzeti identitás megőrzésére, de a másság tiszteletére buzdított beiktatásán az új gyulafehérvári püspök

A saját kultúra és identitás megőrzésére, de a másság tiszteletben tartására biztatott beiktatása után Kovács Gergely gyulafehérvári római katolikus érsek.

Nógrádi György szerint ő egy hét alatt bármelyik országnak megírná a biztonságpolitikáját, ha kapna elég italt

Portréműsort készíttek Nógrádi Györgyről a kormánypárti Hír Tévén, az adás előzetesében pedig ez hangzott el a szakértő szájából: 

Holland tudósok: aki minden nap sörözik, tovább él

A Maastrichti Egyetem kutatói arra jutottak, hogy azok a férfiak, akik minden egyes napon megisznak fél pint, azaz nem egészen két és fél deci sört, nos azok