Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 325 hír

Három hónapot adnak Trumpék a Huaweinek és felhasználóinak, hogy felkészüljenek a kínai termék tilalmára

Az amerikai kereskedelmi minisztérium 90 napra felfüggesztette a Huawei kínai távközlési óriásvállalat ellen hozott korlátozó intézkedések hatályba lépését a könnyebb átmenet érdekében - jelentették be Washingtonban helyi idő szerint hétfőn.

Elhunyt Niki Lauda, a Forma-1 háromszoros világbajnoka

Békésen távozott hétfőn családja körében a 70 éves Niki Lauda - jelentette kedden az osztrák hírügynökség a családra hivatkozva.

Ceglédi Zoltán: Harangokat kongatni

Azzal, hogy a kormánypárt az utóbbi évtizedben nagyságrendi belföldi ellenfél nélkül maradt, logikus továbblépési igénye lett Orbán Viktornak, hogy geopolitikai súlyát növelje.

Éhezők viadala – Hova lettek az I love Bokros pólók?

Drámai búcsúközleményben jelentette be márciusban Bokros Lajos, hogy pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feloszlott. Ám közel se biztos, hogy a Horn-kormány pénzügyminisztere politikai halott. Ahogy maga a professzor írta: „sohasem tudni, feltámadunk-e”.

Bár NATO-szövetségesek vagyunk, a románok többsége szerint Magyarország vissza akarja szerezni Erdélyt

A románok többsége úgy értékeli, hogy Magyarország elfogadhatatlan mértékben beavatkozik Románia belügyeibe, és azon ügyködik, hogy "így vagy úgy" ellenőrzése alá vonja Erdélyt - egyebek között ez derült ki az INSCOP közvélemény-kutató intézet egy friss felméréséből, amelynek külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekről gyűjtött…

Elfogták Lászlót, aki azt mondta a táti plébánosnak, hogy gyónni szeretne, de ehelyett inkább kirabolta

A rendőrök őrizetbe vették azt az 52 éves férfit, akit a táti plébános kirablásával gyanúsítanak - olvasható a közlemény a police.hu-n. A gyanúsított P. László szombat délelőtt a Nyergesújfaluhoz közel eső település plébániájára csöngetett be. Először nem ment be, hanem pénzt kért ételre a plébánostól, majd miután megkapta, elment.…

Sebastian Kurz döntött: a belügyminiszter menesztését javasolja az osztrák államfőnek

Sebastian Kurz osztrák néppárti kancellár hétfőn Bécsben bejelentette, hogy Herbert Kickl szabadságpárti belügyminiszter menesztését fogja javasolni Alexander Van der Bellen osztrák államfőnek.

A taxiban felejtette újszülött csecsemőjét egy házaspár, a sofőr leparkolt, majd elment ebédelni

A hamburgi szülők hazamentek a babával a kórházból, kiszálltak az autóból a házuk előtt, és abban a pillanatban, ahogy elhajtott a taxi, észrevették, hogy bent maradt a gyerekük – írja a helyi rendőrség Facebookon bejegyzése alapján a 24.hu. 

Nem tart attól az Orbán-kormány, hogy a Strache-botránynak bármilyen hatása lesz a magyarokra az EP-választáskor

Azt sem tudja a nép, ki az a Strache, vagy, hogy ki az a Kurz – mondta a fideszes forrás.

Tüdőgyulladás gyanújával ápolták, boncoláskor építőkockákat találtak egy szekszárdi értelmi fogyatékos férfi nyelőcsöv…

Fa építőkockákat találtak a boncoláskor egy 27 évesen meghalt, értelmi fogyatékos férfi testében, Szekszárdon - számolt be róla az RTL Klub Híradó. A férfi állandó gondozásra szorult, ezért a helyi Hétszínvilág Otthonban élt. Január közepén kezdett el nehéz légzésre panaszkodni, és mivel napokig nem javult az állapota, a szekszárdi kórházba szállít

Nigel Farage-t milkshake-kel öntötték le, hangosan röhögtek rajta a járókelők

Nigel Farage-t, a Brexit-párt alapítója és az Egyesült Királyság kilépése mellett kampányoló, szélsőjobboldali UKIP korábbi vezetőjét egy férfi megdobta milkshake-kel, miközben a politikus Newcastle-ben kampányolt az EP-választásokra. A The Sun közzétette a videót, amelyen a leöntött politikust kísérik testőrei, miközben a járókelők jól…

Karddal és vascsővel verték félholtra rokonuk vőlegényét a bősz hernádkaki atyafiak, az áldozat ablaktörlő folyadékkal p…

A vádlottak – akik egymás hozzátartozói – közül az apa ellenezte a lánya szerelmi viszonyát, és meg akarta akadályozni, hogy a férfi a lányát külföldre vigye.

Fél éve nem kapták meg járandóságukat a szarvasi kávéfőzőgyár dolgozói

Az utolsó havi fizetéssel, végkielégítéssel is adós a januárban bezárt szarvasi üzem – írja a hvg.hu.