Média Reklám Marketing

Átvizsgálják a fideszes médiabirodalmat, a TV2 sorsa még kérdéses

Összevonásokra, átalakításokra készül a Közép Európai Sajtó és Média Alapítvány, a KESMA az általa birtokolt több száz médiaterméket működtető céghálón belül. Az még kérdéses, hogy a TV2 bekerül-e az alapítványhoz.

Újabb bukás a Közép Európai Sajtó és Média Alapítványnál

Media1
-
  06:15Jobbik

Több rendszeres vendégétől is megválik az Echo TV, a fideszes médiaalapítvány televíziója, egy másfél hónappal ezelőtti botrányos műsoráról megjelent minapi újságcikk nyomán. Ez már a sokadik balhé rövid idő alatt a KESMA körül.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.

Legendás rockerek A Dal színpadán

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Egy 75 éves férfi Dunaharasztiban megdugott egy disznót, ezt a szomszéd videóra vette, ami pedig utána…

444
-
  18:25

Ilyen részletesen dokumentált fajtalankodásra kevés a példa a magyar médiában, sőt, a Híradó még szembesíti is az elkövetőt a tettével, miközben a hatóságok kimenekítik az udvarról a többi állatot.

Ördög Nóra Vezeti Az Oscar-Gála Közvetítést

Itthon a vörösszőnyeges bevonulással egyidőben indul az élő közvetítés a Moziverzumon.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.

A Sport Tv-N Folytatják A Felix Promotion Ökölvívói

A menedzseriroda és a közszolgálati M4 Sport csatorna együttműködése közel 5 esztendeig tartott.

Csökkent Az Új Autók Száma Az Eu-Ban

A januári csökkenés az új emisszió-mérési eljárás, a WLTP bevezetésének tulajdonítható.

Ennyi szuperhőst már tényleg nem bír el a tévés piac

Index
-
  15:36

Brandon Fraser egy beszélő robotot játszik a Doom Patrolban.

A Mcdonald’S Új Együttműködést Jelentett Be Magyarországon

onBrands
-
  15:35

A tranzakció várhatóan 2019 első negyedévében zárul majd le.

Súlyos kartellbüntetést hozhat akár a családi beszélgetés is

A közelmúlt eseményei azt is jelezték, hogy a versenyjogi eljárásban érintett cégeknek megéri együttműködniük a hatóságokkal.

Magyar nagyvállalkozó vette meg a magyar McDonald’s-t

Kreatív Online
-
  15:14

Az építőiparban utazó Scheer Sándorral kötötte meg a bizniszt az amerikai cég, amely így tulajdonosként kivonul a magyar piacról.

A magyar McDonald’s gazdát cserélt

A Market Építő Zrt. alapítójának, a céget Garancsi Istvánnal, a miniszterelnök kötélbarátjával közösen tulajdonló Scheer Sándornak adták el a magyar Meki licencét.

Egyre több a kriptobányász támadás

MMonline
-
  14:38

Tavaly a kriptobányász programok tízszer annyi szervezet rendszerét támadták meg, mint a zsaroló programok – derül ki a Check Point Software Technologies Ltd. 2019-es biztonsági jelentéséből. A szervezetek alábecsülik a…

Középvezetőket nevezett ki a Republic

Kreatív Online
-
  14:13

Mind az ügyfélkapcsolati területen, mind a kreatívok között születtek új pozíciók egy nagyobb szervezeti átalakítás részeként.

Disney-s akció a Sparban

A Disney-vel együttműködésben hirdeti meg legújabb hűségakcióját a SPAR. A promóció keretében a vásárlók 13-féle, az ikonikus mesehőssel díszített fürdő- és hálószobai kiegészítővel szépíthetik otthonukat. Mickey egér egy igazi, eredeti,…

A BioTech leigazolta Diazt a Wellhellóból

Kreatív Online
-
  13:25

Az igen jó fizikummal rendelkező énekes a táplálékkiegészítő-cég nagykövete lett.

Elnézést kért a burkolt zsidózásért az Echo TV

Többet nem hívják meg a kormánymédia egyes tagjait, miután "vállalhatatlan kijelentéseket" tettek Jakab Péter jobbikos képviselőre.

Két hétig kódolatlanul lesz elérhető a Cool TV a MinDig TV kínálatában

Médiapiac
-
  13:18

Két hétig kódolatlanul lesz elérhető az RTL Magyarországhoz tartozó Cool TV, a 750 ezer háztartásban elérhető ingyenesen fogható MinDig TV kínálatában.

Új műsorral bővül az M2 Matricák

Fiatal bajnokokkal várja kéthetente nézőit az M2 Matricák – Gyerekjáték. Az új műsor debütáló házigazdái Hnatyszyn Vanda és Csernák Bátor.

Kinevezték a Republic Group középvezetőit

A száz fős reklámügynökségi csoport komoly szervezetfejlesztésen ment át.

Nekimentek a Facebooknak, mert teret ad az oltásellenes őrületnek

Startlap
-
  11:58

Az USA-ban meg közben terjed a kanyaró.

Az orosz internet stabil autonóm működtetése

Mediainfo
-
  11:39

Megszavazta az orosz parlament alsóháza első olvasatban azt a törvénytervezetet, amely biztosítani kívánja az orosz internet stabil autonóm működtetését a világhálóról történő lekapcsolása esetén.

Romsics Ignác volt az Aranytollasok vendége

múosz
-
  11:21

„A Horthy-korszak mérlege és emlékezete” – ez volt a címe Romsics Ignác akadémikus előadásának, amelyet február 14-én tartott az Aranytollas Újságírók Társaságában. Az igen alapos, sok adattal és táblázattal alátámasztott szöveget…

Magyar tinik: alig olvasnak komoly híreket, sokuktól kértek már erotikus fotót chaten

Media1
-
  11:18

A Magyar Tinik a Neten című felmérésből az is kiderült, hogy fontosabb a tiniknek a chat és a közösségi média mint a rádióhallgatás vagy az olvasás, napi 3 óránál többet lógnak a neten, és az Instagram a kedvenc platformjuk.

Ön tudja, mitől igazán jó egy „zöld” reklám?

Digital Hungary
-
  11:07

Az önszabályozás keretében nagy gondot fordít a szakma a megelőzésre, amelyet részletes útmutatók elkészítésével is segít az Önszabályozó Reklám Testület. Most a környezetre ártalmas magatartás elkerülése érdekében fogalmazta meg…

Elmaradott a kávékultúra még a magas gasztronómiai kvalitású éttermekben is

A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála hagyományosan az év egyik legfontosabb gasztrorendezvénye.

Két hét kódolatlan Cool TV a MinDig TV kínálatában

DTV News
-
  10:51

Két hét kódolatlan Cool TV a MinDig TV kínálatában

Hosszabbított a Vodafone

Továbbra is várja a jobbnál jobb digitális innovációkat a Vodafone Alapítvány a 15 millió forintos összdíjazású technológiai pályázatára. A Vodafone Digitális Díjra március 5-ig van lehetőség pályázni, így még nem késő nevezni azoknak,…

Növelte forgalmát tavaly Magyarországon a Huawei

Mediainfo
-
  10:17

Tavaly több mint negyven százalékkal növelte forgalmát Magyarországon a Huawei Technologies kínai távközlési technológiai konszern - tájékoztatta a Huawei Technologies Hungary Kft. az MTI-t.

Így utaznak a fiatalok

Összesen több mint 800 milliárd dolláros vásárlóerővel rendelkezik a mai Y és Z generáció, utazási és pénzköltési szokásaik azonban merőben eltérnek a korábbi generációkétól – derül ki a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) oktatói által…

A 4iG 900 milliós megbízáshoz jutott a MÁV egyik projektjében

A 4iG 900 milliós megbízáshoz jutott a MÁV INKA2 projektjében - tette közzé a társaság, a BÉT honlapján.

Ilyen a Huawei első hazai üzlete

MMonline
-
  09:42Huawei

Modern, fiatalos külsőt kapott a Huawei Technologies új üzlete, az Experience Store. A Shopmark bevásárlóközpontban most szombaton, február 16-án nyíló bolt ünnepélyes megnyitóján a gyártó az egyszeri készülékajánlatok mellett az…

A buzzwordön túl

Médiapiac
-
  09:35

Employer branding a legprofibbaktól.

Új műsorok a National Geographic csatornán

Jön Bear Grylls sikersorozata és az Aretha Franklin életét feldolgozó Géniusz.

Mesterséges intelligenciával erősít a LEGO

MMonline
-
  08:21

A LEGO HIDDEN SIDE nyolc „kísértetjárta” építőszettet kínál, amelyek tele vannak bámulatos funkciókkal és titkos meglepetésekkel. Ezek már önmagukban is biztosítják azt az építési élményt és szórakoztató szerepjátékot, amely minden…

Berlinale: bemutatkozott a magyar film

VG
-
  07:41Berlin

A magyar animáció új nemzedékének munkáiból mutatott be válogatást a 69. Berlinale alkalmából a német fővárosban működő magyar kulturális intézet.

Egy rövid fordított: mitől működik hat szóban egy értékesítési történet?

Digital Hungary
-
  07:00

„A mosógépem lecserélt. Én jártam jobban.” – ezzel a hatszavassal nyerte meg Fábián Krisztina a Digital Hungary tartós fogyasztási cikk értékesítési üzenete kategóriájának versenyét. A márkák mindennapi, hiteles problémákra adott…

A FilmBox új csatornákkal jelenik meg a UPC-nél

Folytatódik az együttműködés a FilmBox-csatornákat üzemeltető SPI International Magyarország, illetve a UPC Magyarország között. A két cég a 2019. február 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra írta alá az újabb megállapodást, amelynek…

A dramaturgiában hisz a csilivili megoldások helyett

Kreatív Online
-
  05:17

„Ha megjelenik valami a színész arcán, csak jó helyen kell lenni” – bemutatjuk Becsey Kristófot, a Rossz versek operatőrét.

Kormányközeli magyar médiavállalkozók Szlovéniában terjeszkednek

Media1
-
  19:27

15 százalékot szerzett a szlovén Nova24TV-ben a magyar miniszterelnök nem hivatalos tanácsadójához, Habony Árpádhoz sorolt Adamik Ágnes.

A DIGI 2018. negyedik negyedéves eredményei

DTV News
-
  17:48

A DIGI 2018. negyedik negyedéves eredményei

Növekvő romantikus adathalászat

A Kaspersky Lab szakértői jelentős növekedést észleltek a Valentin nap alkalmából különböző romantikus termékeket kínáló bűnözők adathalász tevékenységében.

Budapesti fórum az online gyűlöletbeszédről és zaklatásról

múosz
-
  17:25

A Budapesti Központ a Tömeges Atrocitások Megelőzéséért műhelybeszélgetést szervez  2019. február 23-án fiatal szakemberek számára. Újságírók jelentkezését is várják!

Egy fiatal pár és egy kalandos budapesti éjszaka - mi kellhet még?

Adott egy fiatal pár, egy kalandos budapesti éjszaka. Egy csodás énekesnő, Odett, valamint egy nagyszerű zenész, Marsalkó Dávid. Plusz egy kis Coca-Cola, és a Valentin-nap, mint apropó, hogy ezek az izgalmas személyiségek és dolgok egy…

Megállapodtak az új EU-s digitális szerzői jogokról

A digitális szerzői jogi megállapodásnak köszönhetően az alkotók, újságírók jobb tárgyalási pozícióban lesznek az internetóriásokkal, például a Google-lel és a Facebookkal szemben.

Ötéves szülinapját ünnepli ma a Paramount Channel magyar nyelvű adása

Ötéves szülinapját ünnepli ma a Paramount Channel magyar nyelvű adása

Mutatjuk, hogyan lehetsz jó szövegíró

Digital Hungary
-
  16:36

Szövegíró képességed fejlesztésére kihez is lenne érdemesebb fordulnod, mint az írás népszerű mestereihez, a történetmondókhoz? Gyerekéveinktől a nagyszülő korig státuszig igaz: sztorikat hallgatunk, és mesélünk egymásnak – sőt…