Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kovács András Ferenc kapja idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat

Requiem Tzimbalomra című verskötetéért Kovács András Ferenc nyerte el idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat, mellette Cselényi Béla, Kováts Judit, Szajbély Mihály és Mártonffy Marcell vehet át elismerést a március 2-i díjátadó ünnepségen – közölte az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület az MTI-vel.

Koronavírus: Nagyrészt Vuhanra korlátozódik a járvány Kínában

Az 508 új fertőzött közül csak kilencet regisztráltak a városon kívül.

Nagyszabású földértékesítési programot indít az Agrárminisztérium

Összesen több mint 13 ezer darab, 3 hektárnál kisebb területű állami földet hirdet meg eladásra az Agrárminisztérium (Am) és a Nemzeti Földügyi Központ (Nfk) március...

Tombola, zene, bingó, fánk a farsangi teadélutánon Jánosházán

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Tombola váltotta a bingót, és fánk is jutott a farsangi teadélutánra, ahol a Szinkópa Band zenélt.

Ezen a héten kiderülhet, hogy melyik frakció törekszik valójában a megegyezésre Nagykanizsán

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A héten így vagy úgy, de eldől, hogy születik-e megállapodás az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) és a Fidesz–KDNP között az önkormányzati munka jövőjét illetően. Amennyiben a két frakció továbbra sem tud megegyezni az alpolgármesterek számát és személyét illetően, valamint a bizottsági helyek vonatkozásában, akkor ismét az…

Mertek nagyot álmodni, kupasiker lett a jutalmuk

Teol
-
  Ma 07:00 Sport

Csapatmunka és félelem nélküli játék váltotta valóra a Szekszárdi UFC álmát a szombathelyi Aréna Savariában, ahol elhódította a Magyar Kupát.

Nagyobb volt baj a Samsungnál múlt héten, mint eredetileg mondta

PC Fórum
-
  Ma 07:00 Infotech

Bár a Samsung a múlt héten világszerte millióknál megjelent rejtélyes "1" üzenet kapcsán eredetileg azt állította, hogy annak nyomán felhasználói semmilyen adatszivárgást nem szenvedtek, ez nem teljesen volt így - derült ki a hét elején. A cégtől ugyanis aznap számos felhasználójának adata szivárgott ki és jutott idegenek kezébe - és más…

Nagyrészt a közép-kínai Vuhanra korlátozódott a járvány Kínában

Nagyrészt az új típusú koronavírus-járvány kiindulópontjának számító, Vuhan városra korlátozódott a vírus terjedése.

Koronavírus: nagyrészt Vuhanra korlátozódik a járvány terjedése Kínában

Hétfő éjfélig 508 új fertőzöttről számoltak be. Közülük 464-et jelentettek Vuhanból, és mindössze kilencet a városnak helyet adó Hupej tartományon kívülről.

Göröcs János volt az Ezüstcsapat vezére

Távozott a magyar futball egyik legnagyobb kiválósága, életének 81. évében elhunyt Göröcs János.

Kovács András Ferenc kapja idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat

Requiem Tzimbalomra című verskötetéért Kovács András Ferenc nyerte el idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat, mellette Cselényi Béla, Kováts Judit, Szajbély Mihály és Mártonffy Marcell vehet át elismerést a március 2-i díjátadó ünnepségen – közölte az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület az MTI-vel. Az Artisjus Egyesület 2006-ban…

Elhunyt Göröcs János, a tatabányai labdarúgás legendás alakja

Vasárnap este budapesti otthonában, életének 81. évében elhunyt a tatabányai labdarúgás korábbi kiemelkedő futballistája, Göröcs János.

Nagyszabású földértékesítési programot indít az Agrárminisztérium

Az NFK célja az első fázisban az összesen mintegy 5000 hektár állami föld értékesítése, a program az ország 1723 települését érinti.