Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az Európai Zsidó Szövetség elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

Köszönetet mondott a ciszjordániai zsidó telepekkel kapcsolatos magyar kormányzati álláspontért, Magyarország Izrael melletti következetes kiállásáért valamint az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel (EMIH) kötött átfogó megállapodásért Orbán Viktornak írt levelében Menachem Margolin rabbi, az Európai Zsidó Szövetség (EJA) elnöke …

Az Orbán családnál dübörög a közbeszerzéseken taroló vállalkozó

Már eddig is voltak egyértelmű jelei annak, hogy Orbán Viktor egyik testvére, ifjabb Orbán Győző szoros kapcsolatban áll Szentgyörgyi Gábor vállakozóval, azonban a Direkt36 cikke szerint a kapcsolat még közelebbivé vált. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az

Nem nehéz kitalálni - Magyarországra gondolhatott Putyin, mikor ezt a különös jövőképet felvázolta?

Vlagyimir Putyin orosz elnök azt hangoztatta egy szerdai moszkvai nemzetközi befektetői tanácskozáson, hogy Oroszország senkit sem szeretne megtámadni és az "orosz fenyegetés" is pusztán kitaláció.

Teljesen kiakadtak a pedagógusok az új törvény miatt

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint a kedden elfogadott új jogszabály jelenlegi formájában alkalmatlan arra, hogy a szakképzésben kívánatos reform alapjául szolgáljon.

“Azt hittem, nyaralás, valójában nem” – Élet a bölcsődekezdés után

Famiily
-
  Ma 19:45 Életmód

Kiderült, hogy a reggeli és délutáni ovijárat közötti 7 óra nem elég mindenre, főleg úgy, hogy az utolsó időkben már nem volt idő semmire, és tarthatatlan mennyiségű feladat jutott éjszakára és hétvégére. Sorra veszem, miről fantáziáltam, és melléteszem, mennyire valósult meg. Amit hittem: futok egy maratont 5 hónap felkészülés után.Ami történt:…

A románok nem viszik ki a vb-re a doppingbotrányba keveredett kézilabdázóikat

Index
-
  Ma 19:42 Kézilabda

Románia ugyanabban a csoportban szerepel a tornán, mint a magyar válogatott.

Mit várhatunk a pszichológustól, és hol van a baj, ha nem működik a terápia?

Dívány
-
  Ma 19:40 Életmód

Évekig beszéltem magamról, pontosan tudom, hogy milyen gyerekkori traumáim voltak, de nem változott meg semmi az életemben. Ismerős panasz?

A doppingbotrányba keveredett román kézisek nem utaztak el a vb-re

A brassói játékosok még csatlakozhatnak a kerethez, ha sikerül időben tisztázni a helyzetüket.

Európa bevörösödött, váratlan rossz hír miatt Amerika még mélyebbre került

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán - írja az MTI. A tengerentúlon szintén veszteségben álltak az indexek.

Tordai Bence rágalmazás miatt beperli Kocsis Mátét

Kocsis Máté egy sajtótájékoztatón azzal vádolta meg Tordai Bencét, hogy fenyegeti a fideszeseket a parlamentben, Tordai szerint ez rágalmazás.

Beperelték a Burger Kinget a húsmentes szendvicse miatt

A problémát az jelenti, hogy a húsmentes pogácsát ugyanazon a grillen sütik, mint a marhahúsosat.

Póczik József: Nem zsaroltam Borkait

Borzasztóan szíven ütött, hogy egy olyan bűncselekménnyel vádolnak, amit nem követtem el - ezt mondta Híradónknak Póczik József. Az egykori válogatott labdarúgó - a rendőrség szerint - azzal zsarolta Borkai Zsoltot, hogy nyilvánosságra hozza a róla készült szexvideókat, amennyiben a korábbi győri polgármester nem fizet neki.