Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

PM-államtitkár: több mint 50 ezer cégnek lehet érdemes a kisvállalati adóra (kiva) váltani

A Pénzügyminisztérium számításai szerint akár 53 ezer cégnek is érdemes lehet jövőre kisvállalati adóra (kiva) váltani, a váltással e cégek 2021-ben átlagosan csaknem 600 ezer forint adót takaríthatnak meg – tájékoztatta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t. December 4-én és 5-én elektronikusan 53 ezer…

Egyre több cég készül online karácsonyi ajándékokkal

A koronavírus-járvány átalakítja a céges karácsonyi ajándékozást is. A home office és a személyes találkozások elmaradása miatt egyre több helyen várható, hogy a partnereknek a megszokott, futár által kézbesített csomagok helyett idén valamilyen online ajándékkal készülnek. Langmár Zsuzsa kommunikációs szakember szerint a…

Újépítésű otthonok Budapest leghosszabb parkja mellett

A járványhelyzetben még keresettebbé váltak, még inkább felértékelődtek a zöldövezeti otthonok. A Thermal Zugló lakópark új üteme éppen egy ilyen páratlanul jó helyszínen, a Rákos-patak teljes megújulás előtt álló zuglói szakaszának közvetlen szomszédságában kínál minőségi, kertvárosi lakásokat.

Natalie Portman attól fél, hogy "mamókának" fog festeni Chris Hemsworth mellett a Thor: Love and Thunderben

IGN
-
 Tegnap 21:42Film

Mindenki megretten a magasságos Thortól. Natalie Portman kulcsfigurája lesz a Thor 4. részének, sőt még az is lehetséges, hogy átveszi a mennydörgés istenének a helyét, azonban Chris Hemsworth gyúrós képeitől még ő is megrettent.

A járvány mellett itt egy másik súlyos probléma, ami miatt szoronghatunk

A klímaváltozásnak mélyreható, azonnali és súlyosbodó következményei vannak az emberi egészségre nézve és ez alól egyetlen ország sem élvez kivételt – derül ki a The Lancet Countdown elnevezésű nemzetközi együttműködés révén született éves jelentésből.

Már a cégek ötöde kényszerült elbocsátásra

24.hu
-
 Tegnap 21:23Pénzügy

A szolgáltató szektort viselte meg leginkább a járvány.

Majka szerint nem mehetünk el szó nélkül az álhírek mellett

Liner
-
 Tegnap 20:43Divat

A rapper/műsorvezető még novemberben kapta el a koronavírust, ezt követően pedig minden este élő adásban jelentkezett, hogy megossza tapasztalatait az emberekkel

Diem lesz a Libra

SG
-
 Tegnap 20:35Infotech

Azt akarják erősíteni a köztudatban, hogy a virtuális fizetőeszközt fejlesztő projekt független a közösségi platformtól.

Forbes: Habony-közeli cég vette meg a Budapesti Erőművet

A Budapesti Erőmű Zrt. 2019-ben 60,2 milliárd forintos árbevételt ért el és 220 főt foglalkoztat.

Megvenné az állam a debreceni repteret üzemeltető cég többségét

A magyar állam 51 százalékos tulajdoni részesedést szerezne a debreceni repülőteret üzemeltető cégből a debreceni önkormányzattól és vagyonkezelő társaságától.

Hétfőig eldől, milyen korlátozó intézkedések mellett ünnepelhetünk

„Legkésőbb hétfő reggel az operatív törzs ülésén döntéseket szeretnénk hozni. A karácsony és az újév kereteiről is döntést kell hoznunk:...

A személy- és vagyonőrök mellett az üzletben dolgozók is ellenőrizhetik a vásárlók életkorát

Liner
-
 Tegnap 17:45Életmód

Egy újabb fontos kérdés került tisztázásra, ezúttal az idősek számára létrehozott vásárlási idősáv kapcsán, akiktől a rendőrségen kívül mások is bemutatásra kérhetik a személyi igazolványukat.