Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A második hullám lecsengő szakaszában vagyunk: ezt mutatja a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció

Még nem lélegezhetünk fel, továbbra is fontos a járványügyi szabályok betartása.

Fantasztikus hírt kapott Karikó Katalin

A vakcina anyjaként emlegetett magyar biokémikus, dr. Karikó Katalin hamarosan nagyszülői örömök elé néz. Lánya, Francia Zsuzsanna ugyanis babát vár.

Díjat kapott a magyarságért munkálkodó, sokoldalú értékteremtő: Nagy Géza

ma7.sk
-
 Ma 20:00Kultúra

A Csemadok Országos Elnöksége döntése alapján, a Magyar Kultúra Napja alkalmából Nagy Géza csicsói faszobrász is Csemadok Közművelődési Díjban részesült. A sokoldalú, minden helyzetben helyt álló értékteremtőt a dunaszerdahelyi székhelyű Szlovákiai Magyar Közművelődési Intézet javasolta jutalmazásra.

Hatalmas verést kapott a kéziválogatott, csoportmásodikként jutott a nyolc közé

Player
-
 Ma 19:40Sport

Ez most belefért, csak félő, hogy túl nagy volt a tasli.

A Chelsea menesztette Lampardot a vezetőedzői posztról

Roman Abramovics tulajdonos azt mondta, nem volt könnyű meghoznia a döntést, mert nagyon tiszteli Lampardot és a személyes viszonyuk kiváló.

A Chelsea menesztette Lampardot a vezetőedzői posztról

Roman Abramovics tulajdonos azt mondta, nem volt könnyű meghoznia a döntést, mert nagyon tiszteli Lampardot és a személyes viszonyuk kiváló.

Kiderült, van-e negatív hatása a védettségre a COVID-19-oltás késleltetett második dózisának

Liner
-
 Ma 19:20Külföld

A koronavírus elleni védőoltás első és második dózisa közötti enyhe késés nem csökkenti a vírus elleni védettséget, mondta el az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatala.

NNK: a második hullám lecsengő szakaszában vagyunk

Az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban csökkenő tendenciát mutat a harmadik heti szennyvízvizsgálatok eredményei alapján - tette közzé az NNK a koronavírus.gov.hu oldalon.

Ritka mesterhegedűket kapott a Liszt Ferenc Kamarazenekar

RTL Klub
-
 Ma 18:40Bulvár

Igazi hangszerkülönlegességek kerültek a Liszt Ferenc Kamarazenekar birtokába, az öt mesterhegedű között 2-300 éves darabok is vannak. Az állami támogatással megvásárolt ritkaságok összértéke eléri a 80 millió forintot. A csaknem 60 éves zenekar a klasszikus zenei élet nemzetközi élvonalába tartozik, előadásaik színvonalát pedig…

A szennyvíz nem hazudik, lassan lecseng a járvány második hulláma

A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országosan csökkenő tendenciát mutat.

Menesztette Lampardot a Chelsea

A londoni labdarúgó csapat kispadjára Thomas Tuchelt tartják a legesélyesebb jelöltnek.

Chelsea: Lampard sorsa már a nyáron megpecsételődött

NSO
-
 Ma 18:19Foci

Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Zijes, Malang Sarr, Thiago Silva és Édouard Mendy. Velük „erősített” a Chelsea a rendhagyó 2020-as nyári átigazolási időszakban. De ezek a játékosok valóban erősítést jelentettek a klubnak?

Ezekért a cikkekért kapott 10 millió forintot a magyar kormány amerikai lobbistája

Épphogy teljesítette az elvárt minimumot David Reaboi. Nem is hosszabbítottak vele szerződést. Az immáron volt lobbista amúgy főleg Twitteren aktív.

Kirúgták a Chelsea edzőjét, lesz-e magyar érkező?

Menesztette a vezetőedzői posztról a klublegenda Frank Lampardot az angol labdarúgó-bajnokságban kilencedik helyen álló Chelsea.

Az ellenzéki polgármester soron kívül kapott oltást Gyöngyösön

Miközben több balliberális párt oltásellenes kampányt folytat, Hiesz György titokban, az első beoltottak között juthatott szérumhoz.